Sampdoria – Chievo 2:0 (kon.) | Parma – Catania 1:2 (kon.) | Bergamo – AS Rím 2:3 (kon.)
Cagliari – Turín 4:3 (kon.) | Juventus – Siena 3:0 (kon.) | Inter – AC Miláno 1:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
3:0 (1:0)
AC Siena
Nedeľa 24.02.2013, 15:00 • Juventus Stadium, Turín • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Domáci hráči v druhom polčase svoju ofenzívnu prevahu potvrdili plným dúškom, keď svoje jednogólové vedenia navýšili až na rozdiel troch gólov. Gólové strely si na svoje konto pripísali hráči Sebastian Giovinco v 74. minúte a Paul Pogba v 89. minúte. Juventus si tak na svoje konto pripisuje dôležité tri body a navýšil si náskok pred svojím konkurentom z Neapolu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:55:50)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V závere zápasu nám posledné striedanie predviedol aj hosťujúci tréner Iachini. Ten poslal na trávnik namiesto Della Roccaa oddýchnutého Verrea.
     
    90+2
    Pri lopte sú momentálne hráči domáceho Juventusu Turín, ktorí si ju takticky prihrávajú. Siena sa dobre bráni, no vyzerá to tak, že sa už nič vážne nestane.
     
    90+1
    Emeghara sa po rýchlom prieniku po pravej strane napokon nekompromisne zrazil s domácim Chiellinim. Ten posunul loptu k Buffonovi a pokračuje v hre.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    89
    Juventus Turín dal gól!
    Nedáš - dostaneš! Toto jasné pravidlo sa potvrdilo aj tentokrát, keď hostia poriadne zaváhali a PAUL POGBA si dovolil nekompromisné prízemné zakončenie spoza svojho protihráča. To mu vyšlo a loptu presne umiestnil k pravej žŕdke hosťujcej brány. Pegolo jednoducho nemal šancu.
     
    89
    Centrom z pravej strany sa ešte skúšal presadiť Emeghara, no gólman Buffon zasahovať nemusel. Emegharov center skončil len mimo domácej brány.
     
    88
    Belmonte to tentokrát nevymyslel najlepšie. Jeho krátka vzdušná prihrávka na Terlizziho skončila len u pozorného Bonucciho, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    87
    Siene tentorkát nevychádzajú ani prihrávkové kombinácie. Dobrý úmysel mal Della Rocca, no jeho šancu zastavil Pogba, ktorý zblokoval loptu.
     
    86
    Peluso sa dostal k lopte tesne za stredom ihriska, no domáci hráči sa nikam neponáhľajú a získavajú čas dobrými krátkymi prihrávkami v okolí stredu ihriska.
     
    85
    Hráči Sieny sa stále snažia niečo vymyslieť, no domáci Juventus už úspešne kontroluje tempo hry. Ak neurobí nejaké závažné chyby, tak si svoje vedenie určite udrží.
     
    84
    Terlizzi tentokrát tvrdo pálil z pravej strany, no jeho delovku gólman Buffon spolu so svojou pravou žŕdkou dokázali vyraziť do bezpečia.
     
    83
    Agra sa dostal do skvelej palebnej pozície na ľavej strane, no jeho strieľaný center napokon gólman Buffon opäť skvele vyrazil do bezpečia pred svoju bránu!
     
    82
    Pogba si veľmi dobre obhodil na pravej strane hosťujúcich obrancov a následne zakončoval, no napokon bolo avízované prekročenie lopty cez čiaru ihriska. Odkop nám predviedie Pegolo.
     
    81
    A je tu aj posledné striedanie domáceho celku. Namiesto mierne poraneného Giovinca posiela tréner Conte na trávnik Giaccheriniho.
     
    80
    Pozzi sa dobre presunul po pravej strane, no bol tvrdo tiesnený Chiellinim, ktorý mu následne dovolil predviesť len veľmi nepresnú prihrávku, ktorá skončila za domácou bránou.
     
    79
    Giovinco zinkasoval nekompromisný úder nohou do svojej nohy, no napokon sa pozviechal a krývajúc sa vracia do hry. Bude však musieť podstúpiť ešte nejaké vyšetrenia.
     
    78
    Matri si s loptou dobre nabehol na ľavú stranu, no napokon bolo jeho zakončenie neúspešné. Zblokoval ho pozorný Jorge Teixeira.
     
    77
    Na rade je aj druhé striedanie na domácej strane. Tréner Conte posiela na trávnik namiesto Asamoaha oddýchnutého Chielliniho.
     
    76
    Domáci gólman Buffon predviedol svojím fanúšikom fantastický gólový zákrok, keď sa reflexívne hodil po hlavičke od Emegharu a loptu vyrazil do brvna jeho brány, odkiaľ sa následne odrazila von.
     
    75
    Hráči hosťujúcej Sieny sú pri lopte a snažia sa niečo vymyslieť, no domáci obrancovia im zatiaľ úspešne odolávajú.
     
    74
    Juventus Turín dal gól!
    Hosťujúca obrana sa po rýchlom striedaní nestihla zorientovať a ihneď inkasuje! Druhý gól Juventusu vsietil známy SEBASTIAN GIOVINCO, ktorý nekompromisnou delovkou z ľavej strany umiestnil loptu presne pod brvno hosťujúcej brány. Od neho sa lopta odrazila do siete.
     
    74
    Hosťujúci tréner Sieny Iachini posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Rosinu nastupuje do hry oddýchnutý Agra.
     
    73
    Asamoah bol pri svojom ofenzívnom prieniku po ľavej strane poriadne faulovaný. Tentokrát sa o to postaral Pozzi, ktorý ho atakoval zozadu.
     
    72
    Rubin to tentokrát poriadne prehnal. Výrazne napádal domácu rozohrávku a sklzom zozadu položil k zemi bezmocného Lichtsteinera. Hlavný rozhodca ho okamžite napomína.
     
    71
    Hosťujúcim hráčom rohový kop celkom vyšiel, no napokon tvrdé Bolzoniho zakončenie skončilo len tesne vedľa domácej brány. Buffon zasahovať nemusel.
     
    70
    Priamy kop hostí odišiel zahrávať Rosina a poriadne pohrozil! Jeho tvrdý center však v poslednej chvíli zblokoval do bezpečia pozorný Marchisio, ktorý vystrčil svoju nohu. Na rade je rohový kop pre Sienu.
     
    69
    Rosina si tentokrát niečo vysvetľuje s hlavným rozhodcom. Ten odpískal faul na domácej strane a hostia majú teda k dispozícii priamy kop z ľavej strany.
     
    68
    Rosina sa snažil získať loptu po skvelom napádaní domácej rozohrávky z defenzívy, no napokon sa mu to nepodarilo. Domáci sú v strehu aj v defenzíve.
     
    67
    Domáci Peluso sa dostal k lopte v strede ihriska, no hosťujúci hráči boli v strehu a nedali svojmu protihráčovi priestor. Na rade je ďalší útok domácich.
     
    66
    Pogba sa tentokrát dobre predviedol aj v defenzíve pred gólmanom Buffonom. Tentokrát zblokoval tvrdý center od Bolzoniho z pravej strany.
     
    65
    Na rad prichádza aj striedanie hostí. Tréner Iachini posiela na trávnik namiesto Valianiho oddýchnutého Pozziho.
     
    65
    Na rade je prvé striedanie domáceho celku. Namiesto Vučinića nastupuje do hry oddýchnutý Matri.
     
    64
    Lichtsteiner chcel zastavením lopty a následnou zmenou smeru okabátiť hosťujúceho Rubina, no to sa mu napokon nepodarilo.
     
    63
    Hosťujúci futbalisti Sieny sa snažia ťažiť z rýchlych protiútokov, no tie im momentálne veľmi nevychádzajú. Juventus dobre vykrýva aj defenzívu.
     
    62
    Pogba si s loptou dobre nabehol na pravú stranu a následne tvrdo zakončil. Jeho delovka však napokon letela tesne mimo brány hostí.
     
    61
    Vučinić to tentokrát myslel veľmi dobre, keď chcel krátkou prihrávkou do behu nájsť Marchisia, no napokon mu to prekazil hosťujúci Jorge Teixeira, ktorý túto prihrávku zachytil.
     
    60
    A ďalšia veľká šanca domácich! Pirlo sa snažil využiť fakt, že gólman Pegolo je vonku z brány a padáčikovým zakončením ho prelobovať. Lopta však napokon len veľmi tesne minula priestor sienskej brány!
     
    59
    Domáci hráči Juventusu sa dostali do fantastickej gólovej šance! Po skvelej prihrávke od Lichtsteinera si s loptou na pravú stranu zbehol Giovinco. Následne ju odcentroval na stred, kde ju mohol zblokovať Vučinić, no tentokrát bol prikrátky.
     
    58
    Buffon sa blysol veľmi dobrým zákrokom. Nebezpečný center od Rosinu z pravej strany pre istotu zachytil vo svojom pozornom náručí.
     
    57
    Emeghara sa dobre presúval po pravej strane a následne poslal loptu smerom k domácej bráne, no tam sa jej zmocnil pozorný Barzagli, ktorý posiela domácich do útoku.
     
    56
    Giovinco tvrdo pálil z pravej strany, no gólman Pegolo tentokrát zasahovať nemusel. Giovincova delovka skončila len mimo brány hostí.
     
    55
    Lopta sa momentálne presúva len zo strany na stranu. Pred malou chvíľou ju mali v moci domáci hráči Juventusu, no tentokrát ju majú Sienčania. Oba tímy sa snažia niečo vymyslieť.
     
    54
    Hra sa nám zatiaľ veľmi ďaleko nepohla. K lopte sa po faule Marchisia dostali hosťujúci hráči Sieny, ktorí však zbytočne vyčkávajú. To sa fanúšikom Juventusu očividne nepáči.
     
    53
    Marchisio sa s loptou dobre hral na ľavej strane, no napokon o ňu prišiel. Zastavil ho hlavný rozhodca, ktorý videl jasný faul na hosťujúceho Belmonteho.
     
    52
    Pogba zinkasoval na pravej strane dobrý center od Vučinića, no ich akcia bola napokon zastavená. Podľa asistenta rozhodcu stál Pogba v jasnom ofsajde.
     
    51
    Vučinić si tentokrát mierne nerozumel s nabiehajúcim Lichtsteinerom . Ten po lopte nešiel dostatočne dravo a následne ju nechal prejsť cez postrannú čiaru.
     
    50
    Bonucci sa snažil centrom zo stredu ihriska nájsť v útoku Vučinića, no to sa mu nepodarilo. K lopte sa po tomto ďalekom centri dostal len gólman Pegolo.
     
    49
    Rosina sa dostal k rohovej vlajočke a odtiaľ zahral veľmi nebezpečný center pred domácu bránu. Tam sa však dobre zorientoval Buffon, ktorý loptu vyboxoval do bezpečia.
     
    48
    Vučinić sa dostal k lopte v strede a snažil sa niečo vymyslieť, no napokon bol neúspešný. Od lopty ho včas odstavil pozorný Bolzoni.
     
    47
    Lichtsteiner sa tentokrát predviedol veľmi dobre aj v defenzíve. Dobrým pokrytím lopty odstavil Bolzoniho, ktorý sa snažil zakončovať z ľavej strany.
     
    46
    Rosina sa v úvode druhého polčasu snažil pretlačiť po pravej strane dopredu, no napokon sa mu to nepodarilo. Nedovoleným faulom v strede ihriska ho odstavil Pirlo.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    V prvom polčase boli v ofenzíve oveľa aktívnejší domáci hráči Juventusu, ktorí sú teda v zaslúženom vedení 1:0, keď sa v 30. minúte gólovo presadil Stephan Lichtsteiner, ktorý po vyrazení lopty v podaní gólmana Sieny rozvlnil sieť. Domáci mohli viesť už o niekoľko gólov, no v mnohých momentoch im to poriadne pokazil gólman Pegolo, ktorý sa naozaj blysol niekoľkými naozaj skvelými zákrokmi.

    Podarí sa Siene v druhom polčase niečo vymyslieť alebo budú jasne dominovať domáci?
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+1
    Rubin loptu dobre odcentroval z ľavej strany pred gólmana Buffona, no domáci Lichtsteiner loptu úspešne zblokoval a odkopol za postrannú čiaru.
     
    45+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    45
    K lopte sa po dlhšej dobe dostal aj domáci gólman Buffon. Ten zinkasoval prihrávku od jedného zo svojich obrancov a následne nám predvedie ďaleký výkop.
     
    44
    Bolzoni sa tentorkrát blysol v defenzíve na ľavej strane. Tam veľmi dobre odstavil útočiaceho Marchisio, ktorý ho chcel prekvapiť dobrou sťahovačkou.
     
    43
    Po skvelej prihrávke od Marchisia zo stredu sa k zakončeniu dostal Giovinco, no jeho delovka skončila len tesne nad bránou hosťujúcej Sieny!
     
    42
    Giovinco vybojoval loptu na ľavej strane, následne ju poslal na Marchisia, no ten nemal komu prihrať, tak ju poslal len dozadu na Bonucciho. Domáci sú teda stále pri lopte.
     
    41
    Hosťujúci hráči Sieny sa snažia niečo vymyslieť, no momentálne sa im naozaj nedarí. Po dobrom centri od Rosinu sa hlavičkovo snažil presadiť Emeghara, no domáci Asamoah ho svojími nohami odstavil.
     
    40
    Emeghara sa sympaticky presúval po pravej strane, no napokon bol nekompromisne odstavený domácim Bonuccim. Ten za tento zákrok zinkasoval jasnú žltú kartu.
     
    38
    Domáci hráči Juventusu si opäť mierne nerozumeli. Vučinić sa dostal k lopte v strede, no veľmi nepresnou prihrávkou chcel nájsť niekoho na ľavej strane. To mu nejako nevyšlo.
     
    37
    Vučinić zinkasoval loptu na ľavej strane, následne ju odcentroval na Lichtsteinera, no to mu mierne nevyšlo. Jeho center skončil len mimo ihriska.
     
    36
    Rubin sa dobre presúval po ľavej strane, no následne loptu odcentroval smerom na domácu bránu. Tam sa jej však zmocnil Buffon, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    35
    Pogba zinkasoval fantastickú prihrávku od Marchisia v strede pokutového územia hostí, no následne svojou delovkou trafil len pozorného Pegola!
     
    34
    Lopta sa momentálne nachádza prevažne v strede ihriska. Tam si ju prihráva dvojica Bonucci - Barzagli, ktorí sa snažia niečo ofenzívne vymyslieť.
     
    33
    Pirlo sa dostal k lopte na ľavej strane a následne ju skvele odcentroval smerom na Marchisia. Ten však stál v ofsajde, a tak musí loptu odovzdať.
     
    32
    Ďalší útok hosťujúcej Sieny bol odvrátený, no dlho sa netešili ani domáci. Center od Pirla poslal až k Buffonovi pozorný Della Rocca.
     
    31
    Po pogólovom výkope sa k lopte dostali hráči hosťujúcej Sieny, ktorí sa snažia niečo vymyslieť. Zatiaľ sa im však naozaj veľmi nedarí.
     
    30
    Juventus Turín dal gól!
    Domáci celok sa napokon dokázal gólovo presadiť! Postaral sa o to STEPHAN LICHTSTEINER, ktorý si pred bránu hostí fantasticky nabehol z pravej strany, kde zblokoval odrazenú loptu od gólmana Pegola presne do hosťujúcej brány. Celú túto akciu vypracoval skvelou prihrávkou do behu domáci Vučinić.
     
    30
    Pogba tvrdo pálil z pravej strany, no jeho delovka bola zblokovaná pozorným Felipem. Ten lotpu zblokoval za vlastnú bránu a nasledovať bude rohový kop pre Juventus.
     
    29
    Vučinić si dobre s loptou nabehol na stred a následne tvrdo vystrelil. Jeho strieľaný center letel síce mimo brány hostí, no gólman Pegolo loptu úspešne zachytil vo svojom náručí.
     
    28
    Hosťujúcim hráčom Sieny sa tento útok podarilo odvrátiť. Momentálne sú pri lopte domáci obrancovia, ktorí sa snažia niečo vymyslieť z oblasti stredu ihriska.
     
    27
    Domáci hráči si vytvárajú opäť skvelý ofenzívny tlak pred bránou hostí a Sienu momentálne uzavreli do svojho pokutového územia. Hostia však zatiaľ veľmi dobre odolávajú.
     
    26
    Po tomto zákroku gólman Sieny Pegolo nepríjemne spadol na ľavú nohu, no napokon sa po jemnom ošetrení pozviechal a pokračuje v hre. Zahrávať bude odkop od vlastnej brány.
     
    25
    Po skvelom centri z priameho kopu sa k lopte na ľavej strane dostal Vučinić, ktorý loptu poslal smerom na bránu hostí. Tam sa však opäť blysol Pegolo, ktorý loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    24
    Hosťujúci hráč Della Rocca zinkasoval žltú kartu a môže byť, že je to len v tejto farbe. Nekompromisným sklzom zozadu odstavil bežiaceho Giovinca, ktorý mal pred sebou takmer voľný priestor.
     
    23
    Hráči Juventusu si momentálne vytvárajú poriadny ofenzívny tlak pred bránou hostí, no gólman Pegolo veľa práce nemal. Tentokrát domácich zastavil ofsajd.
     
    22
    Vučinić sa dobre presúval po pravej strane, no následne si mierne nerozumel s Pogbom a jeho center skončil len v pozornom Pegolovom náručí.
     
    21
    Marchisio tvrdo zakončoval z hranice pokutového územia hostí, no gólman Pegolo bol v strehu a po lopte sa veľmi dobre hodil. Následne ju vyrazil za vlastnú bránu.
     
    20
    Dobrý obranný zákrok tentokrát predviedol Valiani. Ten dobrým sklzom vrámci pravidiel odstavil Pirla, ktorý sa snažil zakončovať z centrálnej časti.
     
    19
    Pirlo loptu zaujímavo odcentroval pred bránu hostí, no tam sa napokon najlepšie zorientoval len gólman Pegolo, ktorý ju zachytil vo vojom náručí.
     
    18
    Rohový kop domácim veľmi nevyšiel. Z následnej útočnej vlny sa však k zakončeniu dostal Pogba, ktorý tvrdo pálil z pravej strany, no lopta napokon skončila len mimo brány hostí.
     
    17
    Giovinco opäť odviedol kus poriadnej práce na ľavej strane a následne v strede našiel Vučinića. Ten tvrdo zakončil, no jeho delovka bola zblokovaná len za bránu hostí. Na rade je rohový kop pre Juventus.
     
    16
    Giovinco zinkasoval loptu na pravej strane a následne ju odcentroval krížnou vzdušnou prihrávkou na ľavú stranu, kde si nabiehal Vučinič. Ten sa však k lopte už nedostal. Dobrý zákrok nám predviedol Pegolo.
     
    15
    Lichtsteiner sa dostal do skvelej gólovej šance, keď zinkasoval presnú prihrávku na stred a následne nekompromisne zakončil! Jeho projektil však skončil len tesne nad bránou hostí.
     
    14
    Terlizzi to tentokrát skúšal z pravej strany, no napokon bol neúspešný. Predviedol nám zbytočný útočný faul na Pirla, po ktorom sa k lopte dostávajú opäť domáci.
     
    13
    Terlizzi sa snažil niečo vymyslieť dobrým centrom z centrálnej časti, no napokon sa mu to nepodarilo. Jeho vzdušná prihrávka skončila len na kopačkách domácich obrancov.
     
    12
    Rohový kop domácim hráčom Juventusu veľmi nevyšiel, no následne sa z pravej strany snažil zakončovať Giovinco. Jeho prízemná strela však bola zblokovaná a gólman Pegolo loptu úspešne zachytil vo svojom náručí.
     
    11
    Asamoah tvrdo zakončoval z centrálnej časti, no následne sa k lopte dostávajú opäť len domáci, ktorí majú k dispozícii rohový kop.
     
    10
    Rosina sa veľmi dobre presúval po pravej strane, no napokon bol neúspešný. Pristavil sa k nemu pozorný Bonucci, ktorý ho dobrým obranným zákrokom odstavil od lopty.
     
    9
    Giovinco sa dostal po skvelom centri od Pirla k lopte na pravej strane, no napokon bol zastavený. Postaral sa o to asistent rozhodcu, ktorý avízoval jasný ofsajd.
     
    8
    Po ľavej strane sa rýchlo presúval Emeghara, no napokon bol neúspešný. Jeho tvrdý center napokon skončil bez teču len za domácou bránou Juventusu.
     
    7
    Domáci Pirlo to vôbec nemyslel zle, no napokon bol neúpešný. Loptu strieľaným centrom umiestnil len tesne nad brvno hosťujúcej brány.
     
    6
    Giovinco svojou rýchlosťou mierne prekvapil hosťujúcich obrancov a tí ho faulovali. Na rade je teda priamy kop pre domácich zo vzdialenosti približne 21 metrov. Zahrávať ho bude Pirlo.
     
    5
    Marchisio si s loptou dobre zbiehal cez stred e anásledne tvrdo zakončil, no jeho delovka skončila len tesne mimo hosťujúcej brány. Pegolo teda zasahovať nemusel.
     
    4
    Lichtsteiner sa veľmi dobre presúval po pravej strane a následne loptu poslal pred bránu hostí. Jeho prihrávka bola však zblokovaná a na rade je rohový kop pre domácich.
     
    3
    Siena sa snažila niečo v ofenzíve vymyslieť, no napokon sa jej to nepodarilo. Po nepresnom centri od Bolzoniho sa k lopte dostal len pozorný Asamoah.
     
    2
    Vučinić tvrdo zakončoval z centrálnej časti, no jeho nekompromisná delovka napokon skončila len zblokovaná telami hosťujúcich obrancov, ktorý postavili veľmi dobrý obranný val.
     
    1
    V úvode zápasu sa k lopte najskôr dostali domáci hráči Juventusu, no tým nevyšla prihrávková kombinácia. Následne sa k nej dostal Rosina, ktorý si dobre zbiehal po pravej strane a následne loptu odcentroval len presne do rúk gólmana Buffona.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Juventus Turín: Buffon - Barzagli, Lichtsteiner, Bonucci, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Pogba, Vučinić, Giovinco.

    AC Siena: Pegolo - Terlizzi, Felipe, Rubin, Jorge Teixeira, Rosina, Vergassola, Valiani, Della Rocca, Bolzoni, Emeghara

    Rozhodca: D. Celi - F. Altomare, A. Crispo.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 26. kole najvyššej futbalovej súťaže v Taliansku - Serie A!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Juventus Stadium v Turíne, kde si od 15:00 zmeria sily domáci celok Juventus Turín, ktorý na svojej pôde privíta celok AC Siena.

    Aktuálny majster a dnes domáci tím Juventus Turín je po 25 odohraných zápasoch na čele tabuľky s 55 bodmi a úžasným gólovým skóre +33. Druhý Neapol stráca na Juventus zatiaľ štyri body a tretie AC Miláno už 11 bodov. Aktuálna zápasová bilancia Juventusu v Serie A, výhra - remíza - výhra - výhra - prehra, jasne hovorí o tom, že aj taký kvalitný tím môže občas zakopnúť a stratiť dôležité body. Turínčania sa v poslednej pätici zápasov najskôr predviedli na domácom štadióne, kde celok Udinese Calcio zdolali pohodlne - 4:0. O kolo neskôr sa na Juventus Stadium predviedol aj celok z Janova, no ten napokon získal len jeden bod za remízu 1:1. V ďalšom zápase si hráči Juventusu svoju bilanciu už napravili, keď na pôde Chieva Verona dominovali v pomere 2:1. Predposledné kolo privítalo na pôde Juventusu celok z Fiorentiny, ktorý však po sympatickom výkone napokon prehral v pomere 0:2. V poslednom kole však hráči celku AS Rím uštedrili Juventusu veľmi tesnú porážku, keď majstra zdolali na svojej pôde v pomere 1:0. Juventus si určite bude chcieť svoj náskok na čele tabuľky navýšiť, no uvidíme, či sa mu to proti Siene podarí.

    AC Siena je na tom v tabuľke oveľa horšie ako jej dnešný súper z Turína. Momentálne sa nachádza na priebežnej osemnástej priečke s 21 bodmi a gólovým skóre -7. Pred ňou je s náskokom štyroch bodov celok FC Janov a za Sienou sa momentálne nachádza Pescara s rovnakým počtom bodov, no skóre horším o 24 gólov. Aktuálna zápasová bilancia Sieny v Serie A, výhra - prehra - výhra - remíza - výhra, hovorí o tom, že aj s takýmto tímom sa dá rátať a v poslednej dobe dvakrát, keďže zápasová bilancia Sieny je podobná ako tá juventusská. V poslednej pätici zápasov sa hráči Sieny najskôr predviedli na domácej pôde, kde tesne zdolali Sampdoriu v pomere 1:0. O kolo neskôr však Siena utrpela rovnako tesnú porážku 0:1 na pôde celku Udinese Calcio. V ďalších troch zápasoch sa však futbalisti Sieny prekvapivo dokázali bodovo presadiť, keď najskôr na domácej pôde zdolali celok Inter Miláno. Následne na pôde Bologne remízovali s domácimi v pomere 1:1. V poslednom kole Sienčania potvrdili svoje skvelé výkony na domácej pôde, keď deklasovali výber Lazia Rím v pomere 3:0. Siena síce nehrá na domácej pôde, no určite sa bude snažiť niečo proti lídrovi tabuľky vymyslieť.

    Podarí sa Siene proti veľkému favoritovi na zisk titulu prekvapiť alebo si Juventus pripíše na svoje konto ľahké tri body?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 15:00.

    Góly: 30. Lichtsteiner, 74. Giovinco, 89. Pogba

    Karty:   40. Bonucci (JUV) - 24. Rocca (SIE)


    Juventus Turín: Buffon - Barzagli, Lichtsteiner, Bonucci, Pirlo, Marchisio, Asamoah (77. Chiellini), Pogba, Vučinić (65. Matri), Giovinco (81. Giaccherini).
    Tréner: Antonio Conte

    AC Siena: Pegolo - Terlizzi, Felipe, Rubin, Jorge Teixeira, Rosina (74. Agra), Vergassola, Valiani (65. Pozzi), Della Rocca (90+2. Verre), Bolzoni, Emeghara.
    Tréner: Giuseppe Iachini

    Rozhodca: D. Celi - F. Altomare, A. Crispo