Sampdoria – Chievo 2:0 (kon.) | Parma – Catania 1:2 (kon.) | Bergamo – AS Rím 2:3 (kon.)
Cagliari – Turín 4:3 (kon.) | Juventus – Siena 3:0 (kon.) | Inter – AC Miláno 1:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
3:0 (1:0)
AC Siena
Nedeľa 24.02.2013, 15:00 • Juventus Stadium, Turín • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Domáci hráči v druhom polčase svoju ofenzívnu prevahu potvrdili plným dúškom, keď svoje jednogólové vedenia navýšili až na rozdiel troch gólov. Gólové strely si na svoje konto pripísali hráči Sebastian Giovinco v 74. minúte a Paul Pogba v 89. minúte. Juventus si tak na svoje konto pripisuje dôležité tri body a navýšil si náskok pred svojím konkurentom z Neapolu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:55:50)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V závere zápasu nám posledné striedanie predviedol aj hosťujúci tréner Iachini. Ten poslal na trávnik namiesto Della Roccaa oddýchnutého Verrea.
     
    90+2
    Pri lopte sú momentálne hráči domáceho Juventusu Turín, ktorí si ju takticky prihrávajú. Siena sa dobre bráni, no vyzerá to tak, že sa už nič vážne nestane.
     
    90+1
    Emeghara sa po rýchlom prieniku po pravej strane napokon nekompromisne zrazil s domácim Chiellinim. Ten posunul loptu k Buffonovi a pokračuje v hre.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    89
    Juventus Turín dal gól!
    Nedáš - dostaneš! Toto jasné pravidlo sa potvrdilo aj tentokrát, keď hostia poriadne zaváhali a PAUL POGBA si dovolil nekompromisné prízemné zakončenie spoza svojho protihráča. To mu vyšlo a loptu presne umiestnil k pravej žŕdke hosťujcej brány. Pegolo jednoducho nemal šancu.
     
    89
    Centrom z pravej strany sa ešte skúšal presadiť Emeghara, no gólman Buffon zasahovať nemusel. Emegharov center skončil len mimo domácej brány.
     
    88
    Belmonte to tentokrát nevymyslel najlepšie. Jeho krátka vzdušná prihrávka na Terlizziho skončila len u pozorného Bonucciho, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    87
    Siene tentorkát nevychádzajú ani prihrávkové kombinácie. Dobrý úmysel mal Della Rocca, no jeho šancu zastavil Pogba, ktorý zblokoval loptu.
     
    86
    Peluso sa dostal k lopte tesne za stredom ihriska, no domáci hráči sa nikam neponáhľajú a získavajú čas dobrými krátkymi prihrávkami v okolí stredu ihriska.
     
    85
    Hráči Sieny sa stále snažia niečo vymyslieť, no domáci Juventus už úspešne kontroluje tempo hry. Ak neurobí nejaké závažné chyby, tak si svoje vedenie určite udrží.
     
    84
    Terlizzi tentokrát tvrdo pálil z pravej strany, no jeho delovku gólman Buffon spolu so svojou pravou žŕdkou dokázali vyraziť do bezpečia.
     
    83
    Agra sa dostal do skvelej palebnej pozície na ľavej strane, no jeho strieľaný center napokon gólman Buffon opäť skvele vyrazil do bezpečia pred svoju bránu!
     
    82
    Pogba si veľmi dobre obhodil na pravej strane hosťujúcich obrancov a následne zakončoval, no napokon bolo avízované prekročenie lopty cez čiaru ihriska. Odkop nám predviedie Pegolo.
     
    81
    A je tu aj posledné striedanie domáceho celku. Namiesto mierne poraneného Giovinca posiela tréner Conte na trávnik Giaccheriniho.
     
    80
    Pozzi sa dobre presunul po pravej strane, no bol tvrdo tiesnený Chiellinim, ktorý mu následne dovolil predviesť len veľmi nepresnú prihrávku, ktorá skončila za domácou bránou.
     
    79
    Giovinco zinkasoval nekompromisný úder nohou do svojej nohy, no napokon sa pozviechal a krývajúc sa vracia do hry. Bude však musieť podstúpiť ešte nejaké vyšetrenia.

    Góly: 30. Lichtsteiner, 74. Giovinco, 89. Pogba

    Karty:   40. Bonucci (JUV) - 24. Rocca (SIE)


    Juventus Turín: Buffon - Barzagli, Lichtsteiner, Bonucci, Pirlo, Marchisio, Asamoah (77. Chiellini), Pogba, Vučinić (65. Matri), Giovinco (81. Giaccherini).
    Tréner: Antonio Conte

    AC Siena: Pegolo - Terlizzi, Felipe, Rubin, Jorge Teixeira, Rosina (74. Agra), Vergassola, Valiani (65. Pozzi), Della Rocca (90+2. Verre), Bolzoni, Emeghara.
    Tréner: Giuseppe Iachini

    Rozhodca: D. Celi - F. Altomare, A. Crispo