Fiorentina – Neapol 1:1 (kon.) | CFC Janov – Catania 0:2 (kon.) | Chievo – Parma 1:1 (kon.)
Siena – Sampdoria 1:0 (kon.) | Pescara – Turín 0:2 (kon.) | AC Miláno – Bologna 2:1 (kon.)
Bergamo – Cagliari 1:1 (kon.) | AS Rím – Inter 1:1 (kon.)
koniec
AC Miláno
2:1 (0:0)
Bologna FC
Nedeľa 20.01.2013, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    84
    Bologna dala gól!
    Lopta napokon nešťastne končí aj v sieti domáceho milánskeho celku. Po dobrej hlavičke od Pasquata sa k lopte dostal PHILIPPE MEXES, ktorý nevediac stečoval loptu do vlastnej brány. Tá sa tam dokotúľala pomaly, no gólman Abbiati nemal šancu na úspešný zásah.
     
    82
    AC Miláno dalo gól!
    GIAMPAOLO PAZZINI sa presadil aj podruhýkrát! Zo smoliara zápasu sa momentálne stáva dvojgólový strelec. Po skvelom centri od Boatenga sa Pazzini dostal k lopte, následne sa obtočil okolo Antonssona a z voleja nekompromisnou delovkou prekonal bezmocného gólmana Allegriho.
     
    65
    AC Miláno dalo gól!
    Napokon to tam padlo! GIAMPAOLO PAZZINI sa napokono dokázal gólovo presadiť! Loptu zinkasoval po skvelom centri od jedného z jeho spoluhráčov. Následne sa dobre otočil a z otočky tvrdo zakončil. Jeho strelu zblokoval ešte Antonsson, no len tak, že lopta prelobovala bezmocného Agliardiho.

    Góly: 65. Pazzini, 82. Pazzini - 84. Mexes (vla.)

    Karty:   80. Abate (ACM) - 21. Diamanti (BOL), 32. Pazienza (BOL), 77. Cherubin (BOL)


    AC Miláno: Abbiati - Constant, Mexes, Zapata, Abate - Boateng, Montolivo, Flamini (81. Traoré) - Pazzini, El Shaarawy, Niang (77. Nocerino).
    Bologna FC: Agliardi - Garics, Portanova, Antonsson, Cherubin - Riverola (51. Taider), Pérez, Diamanti, Pazienza (75. Pasquato), Kone - Gilardino (62. Gabbiadini).

    Rozhodca: D. Doveri - V. Marrazzo, M. Liberti