Fiorentina – Neapol 1:1 (kon.) | CFC Janov – Catania 0:2 (kon.) | Chievo – Parma 1:1 (kon.)
Siena – Sampdoria 1:0 (kon.) | Pescara – Turín 0:2 (kon.) | AC Miláno – Bologna 2:1 (kon.)
Bergamo – Cagliari 1:1 (kon.) | AS Rím – Inter 1:1 (kon.)
koniec
AS Rím
1:1 (1:1)
Inter Miláno
Nedeľa 20.01.2013, 20:45 • Stadio Olimpico, Rím • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli vidieť niekoľko zaujímavých šancí na oboch stranách, no aj množstvo nepresností, ktoré nám priniesli fakt, že gól sme v druhej 45minútovke už nevideli. Naopak v zápase sme videli množstvo žltých kariet (9) a ofsajdov, ktoré mierne rozkúskovali hru. Každopádne sa tento šláger kola skončil nerozhodným výsledkom, a tak si oba tímy do tabuľky pripisujú po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:40:56)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Pekný center z priameho kopu nám predviedol Destro, no ten bol napokon neúspešný. Lopta sa takmer dostala na Lamelu. Lamela bol však neúspešný a loptu následne odhlavičkoval pozorný Mudingayi.
     
    90+2
    Juan Jesus nám predviedol ďalší tvrdý faul, ktorým tentokrát odstavil útočiaceho Osvalda. Po tomto zákroku sa obzrel za hlavným rozhodcom, no ten mu červenú - druhú žltú kartu neudeľuje. Je z toho priamy kop pre domácich.
     
    90+1
    Po faule od Perrottu získali hráči Interu priamy kop zo vzdialenosti približne 25 metrov, mierne vľavo. Zahrávať ho odišiel Guarín, ktorý však svoj center nasmeroval len nad bránu domáceho AS.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    A ďalšia žltá karta. Tentokrát ju zinkasoval hosťujúci Rocchi, ktorý nám predviedol tvrdý faul na Perrottu, ktorý po jeho faule padol k zemi.
     
    89
    Guarín sa po skvelej prihrávke od Mudingayiho dostal do ďalšej skvelej šance, no napokon jeho prízemná delovka skončila len mimo brány domáceho celku.
     
    88
    Palacio rýchlo prenikal s loptou po ľavej strane, no následne jeho kľučka nebola veľmi efektívna. Od lopty ho odstavil Castan, ktorý nám predviedol ďaleký odkop na súperovu polovicu.
     
    87
    Balzaretti oslobodil svoj tím a okamžite zakladá rýchly protiútok po pravom krídle. Po jeho centri sa však k lopte dostal Guarín. Ten upokojuje hru a posiela loptu na obrancov Interu.
     
    86
    Po dobrej prihrávke od Pereiru sa k lopte dostal vystriedaný Mudingayi, no ten nám napokon predviedol len veľmi nepresný center, po ktorom sa k lopte dostal Marquinhos.
     
    85
    Palacio nám predviedol zaujímavý strieľaný center pred Goicoecheaovu bránu, no domáci brankár nezaváhal a loptu úspešne ukryl vo svojom náručí.
     
    84
    Na rad prišlo aj tretie striedanie hosťujúceho Interu Miláno. Tréner Stramaccioni posiela na trávnik Mudingayiho, ktorý nahradí Gargana.
     
    83
    Zaujímavú strelu na bránu hostí nám predviedol Osvaldo, no obranca Zanetti bol v strehu a loptu v posledných chvíľach odkopol do bezpečia. Nasledovať bude útok hosťujúceho Interu.
     
    82
    Po dobrom centri od Pereiru to tentokrát skúšal Rocchi, no ten nám predviedol len nedôrazné zakončenie z centrálnej časti, ktoré poľahky zblokoval Castan.
     
    81
    Domáci tréner Zeman posiela na trávnik aj tretie striedanie. Namiesto kapitána Tottiho nastupuje do hry oddýchnutý Destro, ktorý sa bude snažiť získať tri body pre svoj tím.
     
    80
    Piris sa dostal do skvelej palebnej pozície na pravej strane! Loptu si nakopol na volejové zakončenie a následne tvrdo zakončil! Gólman Handanovič však zasahovať nemusel, keďže lopta prešla okolo brvna a rotačne skončila za bránou Interu.
     
    79
    Z pravej strany to tentokrát skúšal Tachtsidis, no ten napokon svojím strieľaným centrom našiel len pozorného Juan, ktorý zastavil ofenzívne šance hosťujúceho celku.

    Góly: 22. Totti (pen.) - 45+1. Palacio

    Karty:   24. Lamela (ASR), 42. Osvaldo (ASR) - 23. Ranocchia (INT), 44. Rossi (INT), 50. Pereira (INT), 63. Chivu (INT), 76. Juan (INT), 78. Handanovič (INT), 90. Rocchi (INT)


    AS Rím: Goicoechea - Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris, De Rossi (46. Tachtsidis), Florenzi (68. Perrotta), Bradley, Totti (81. Destro), Lamela, Osvaldo.
    Inter Miláno: Handanovič - Juan, Chivu, Ranocchia, Zanetti, Gargano (84. Mudingayi), Nagatomo (57. Obi), Guarín, Pereira, Livaja (74. Rocchi), Palacio.

    Rozhodca: D. Orsato - E. Liberatore, L. Manganelli