Fiorentina – Neapol 1:1 (kon.) | CFC Janov – Catania 0:2 (kon.) | Chievo – Parma 1:1 (kon.)
Siena – Sampdoria 1:0 (kon.) | Pescara – Turín 0:2 (kon.) | AC Miláno – Bologna 2:1 (kon.)
Bergamo – Cagliari 1:1 (kon.) | AS Rím – Inter 1:1 (kon.)
koniec
AS Rím
1:1 (1:1)
Inter Miláno
Nedeľa 20.01.2013, 20:45 • Stadio Olimpico, Rím • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli vidieť niekoľko zaujímavých šancí na oboch stranách, no aj množstvo nepresností, ktoré nám priniesli fakt, že gól sme v druhej 45minútovke už nevideli. Naopak v zápase sme videli množstvo žltých kariet (9) a ofsajdov, ktoré mierne rozkúskovali hru. Každopádne sa tento šláger kola skončil nerozhodným výsledkom, a tak si oba tímy do tabuľky pripisujú po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:40:56)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Pekný center z priameho kopu nám predviedol Destro, no ten bol napokon neúspešný. Lopta sa takmer dostala na Lamelu. Lamela bol však neúspešný a loptu následne odhlavičkoval pozorný Mudingayi.
     
    90+2
    Juan Jesus nám predviedol ďalší tvrdý faul, ktorým tentokrát odstavil útočiaceho Osvalda. Po tomto zákroku sa obzrel za hlavným rozhodcom, no ten mu červenú - druhú žltú kartu neudeľuje. Je z toho priamy kop pre domácich.
     
    90+1
    Po faule od Perrottu získali hráči Interu priamy kop zo vzdialenosti približne 25 metrov, mierne vľavo. Zahrávať ho odišiel Guarín, ktorý však svoj center nasmeroval len nad bránu domáceho AS.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    A ďalšia žltá karta. Tentokrát ju zinkasoval hosťujúci Rocchi, ktorý nám predviedol tvrdý faul na Perrottu, ktorý po jeho faule padol k zemi.
     
    89
    Guarín sa po skvelej prihrávke od Mudingayiho dostal do ďalšej skvelej šance, no napokon jeho prízemná delovka skončila len mimo brány domáceho celku.
     
    88
    Palacio rýchlo prenikal s loptou po ľavej strane, no následne jeho kľučka nebola veľmi efektívna. Od lopty ho odstavil Castan, ktorý nám predviedol ďaleký odkop na súperovu polovicu.
     
    87
    Balzaretti oslobodil svoj tím a okamžite zakladá rýchly protiútok po pravom krídle. Po jeho centri sa však k lopte dostal Guarín. Ten upokojuje hru a posiela loptu na obrancov Interu.
     
    86
    Po dobrej prihrávke od Pereiru sa k lopte dostal vystriedaný Mudingayi, no ten nám napokon predviedol len veľmi nepresný center, po ktorom sa k lopte dostal Marquinhos.
     
    85
    Palacio nám predviedol zaujímavý strieľaný center pred Goicoecheaovu bránu, no domáci brankár nezaváhal a loptu úspešne ukryl vo svojom náručí.
     
    84
    Na rad prišlo aj tretie striedanie hosťujúceho Interu Miláno. Tréner Stramaccioni posiela na trávnik Mudingayiho, ktorý nahradí Gargana.
     
    83
    Zaujímavú strelu na bránu hostí nám predviedol Osvaldo, no obranca Zanetti bol v strehu a loptu v posledných chvíľach odkopol do bezpečia. Nasledovať bude útok hosťujúceho Interu.
     
    82
    Po dobrom centri od Pereiru to tentokrát skúšal Rocchi, no ten nám predviedol len nedôrazné zakončenie z centrálnej časti, ktoré poľahky zblokoval Castan.
     
    81
    Domáci tréner Zeman posiela na trávnik aj tretie striedanie. Namiesto kapitána Tottiho nastupuje do hry oddýchnutý Destro, ktorý sa bude snažiť získať tri body pre svoj tím.
     
    80
    Piris sa dostal do skvelej palebnej pozície na pravej strane! Loptu si nakopol na volejové zakončenie a následne tvrdo zakončil! Gólman Handanovič však zasahovať nemusel, keďže lopta prešla okolo brvna a rotačne skončila za bránou Interu.
     
    79
    Z pravej strany to tentokrát skúšal Tachtsidis, no ten napokon svojím strieľaným centrom našiel len pozorného Juan, ktorý zastavil ofenzívne šance hosťujúceho celku.
     
    78
    Žltú kartu napokon získava aj hosťujúci gólman Handanovič, ktorý nám predviedol zbytočné protesty. Hlavný rozhodca sa dnes naozaj nebaví.
     
    78
    Handanovič nám predviedol ďalší dobrý zákrok! Tentokrát zneškodnil tvrdé zakončenie od Lamelu, ktoré na neho smerovalo z pravej strany.
     
    77
    Po skvelom centri od Tottiho sa k zakončeniu na pravej strane dostal Osvaldo, no jeho hlavičková strela napokon skončila len mimo brány hostí. K tomu sa pískalo aj postavenie mimo hry.
     
    76
    Ďalšiu žltú kartu si odnáša Juan Jesus, ktorý nám predviedol nekompromisný faul na Lamelu. Ten sa bleskovo presúval cez stred, no bol tvrdo odstavený.
     
    75
    K zakončeniu z pravej strany sa tentokrát dostal aj Obi, no jeho delovku zblokoval pozorný Balzaretti, ktorý sa stihol vrátiť pred vlastnú bránu.
     
    74
    Tréner Interu Miláno - Stramaccioni posiela na trávnik druhé striedanie. Namiesto Livaju nastupuje na trávnik oddýchnutý Rocchi.
     
    73
    Po dobrej prihrávke od Guarína sa k zakončeniu na pravej strane dostal Palacio, no jeho delovka bola zblokovaná do bezpečia pozorným Pirisom.
     
    72
    Rohový kop hosťom veľmi nevyšiel... Po dobrom centri od Pereiru sa k lopte dostal len pozorný Marquinhos, ktorý ju bleskovo odkopol do útoku, kde si ju prevzal Lamela.
     
    71
    Na druhej strane sa do dobrého zakončenia dostal Livaja, no ten napokon neprekvapil gólmana Goicoecheu. Ten sa po lopte skvele hodil a rukami ju vyrazil za vlastnú bránu.
     
    70
    Aj na druhej strane sme mohli vidieť ofsajdový verdikt. Po skvelom centri od Pirisa stál v ofsajde Osvaldo, ktorý sa hnevá, no jeho postavenie mimo hry bolo jasné.
     
    69
    Po skvelom centri od Ranocchiu sa k lopte dostal Palacio, no ten bol napokon nekompromisne odstavený asistentom rozhodca, ktorý mu avízoval postavenie mimo hry alias ofsajd.
     
    68
    Domáci tréner Zeman posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Florenziho nastúpi do hry oddýchnutý Perrotta, ktorý má v hlave nové taktické pokyny.
     
    67
    Rimania tentokrát poriadne zavarili pred bránou hostí! Po skvelej prihrávke od Tottiho sa k lopte dostal Lamela, ten ju následne odcentroval na Pirisa. Piris tvrdo zakončil, no jeho delovka bola zblokovaná priamo do rúk gólmana Handanoviča.
     
    66
    Totti nám predviedol dobrý center z ľavej strany, no ten napokon poslal hlavou do bezpečia pozorný Juan, ktorý však loptu odhlavičkoval len na kopačky domácich hráčov.
     
    65
    Livaja sa snažil prihrávať na Palacia, no jeho prihrávka bola napokon len veľmi nepresná. Zachytil ju pozorný Marquinhos, ktorý upokojuje hru prihrávkou na gólmana Goicoecheu.
     
    64
    Chivu nám následne predviedol dobrý obranný zákrok. Po nebezpečnej prihrávke od Balzarettiho sa k lopte mohol dostať Osvaldo, no ten napokon stál aj v ofsajde.
     
    63
    Ďalšiu žltú kartu si odnáša hosťujúci Chivu, ktorý nám predviedol tvrdé vrazenie telom a jemne aj lakťom na bežiaceho Bradleyho, ktorý následne stratil loptu.
     
    62
    Goicoechea nám predviedol ďalší dobrý zákrok. Tentokrát zneškodnil prihrávku od Palacia, ktorému síce lopta nesadla, no mohla sa nejakým spôsobom dostať k nabiehajúcemu Livajovi.
     
    61
    Balzaretti skúšal zakončenie z ľavej strany, no to mu veľmi nevyšlo. Loptu zblokoval pozorný Zanetti, ktorý loptu prihral na Handanoviča, ten ju následne odkopáva do bezpečia.
     
    60
    Z pravej strany tentokrát tvrdo zakončoval Guarín, no jeho volejová delovka napokon skončila len niekoľko metrov nad bránou gólmana Goicoecheu. Ten bol v pokoji a zasahovať nemusel.
     
    59
    Inter Miláno sa mohol dostať do ďalšej dobrej gólovej šance, no aj tentokrát boli hostia zastavení. Po dobrom centri od Gargana sa k lopte dostal Guarín, ktorý však stál v ofsajde.
     
    58
    Momentálne sa hrá veľmi kostrbato. Lopta sa presúva zo strany na stranu a ani jeden z celkov nemá jasnú ofenzívnu prevahu. Je to vyrovnaný zápas, ako sa očakávalo.
     
    57
    Na rade je aj prvé striedanie hosťujúceho Interu Miláno. Namiesto Nagatoma posiela tréner Stramaccioni na trávnik oddýchnutého Obiho.
     
    56
    Zaujímavú strelu z pravej strany nám predviedol Nagatomo, no jeho delovka bola napokon neúspešná. Skončila len vysoko nad bránou gólmana Goicoecheu.
     
    55
    Lamela nám predviedol veľmi nepresnú prihrávku na Bradleyho. K lopte sa po nej dostal pozorný Ranocchia, ktorý okamžite vysiela loptu do útoku Interu Miláno.
     
    54
    Piris nám predviedol dobrý únik a následné zakončenie z hranice pokutového územia. Jeho strieľaný center však Handanoviča neprekapil a gólman Interu Miláno loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    53
    A ďalší ofsajd... Po dobrom centri od Bradleyho by sa k lopte pred Handanovičom mohol dostať Osvaldo, no napokon tak neurobil, keďže asistent rozhodcu ho nekompromisným verdiktom odstavil.
     
    52
    Na druhej strane sa po centri od Palacia k lopte mohol dostať Guarín, no napokon bola lopta na neho prirýchla a k tomu bola aj príliš ďaleko, a tak bez teču skončila za domácou bránou.
     
    51
    Handanovič nám predviedol fantastický zákrok! Osvaldo sa s loptou bleskovo presúval k bráne Interu, no napokon gólman Handanovič dobre vybehol a loptu svojími rukami zblokoval do bezpečia.
     
    50
    Pereira nám predviedol tvrdý faul na brániaceho Marquinhosa. Jeho zbytočný útočný faul je teda odmenený žltou kartou a odovzdaním lopty pre domáci Rím.
     
    49
    Po niekoľkých zaujímavých centroch sa hostia mohli dostať do vedenia, no asistent rozhodcu jasne avízoval ofsajd. Zneškodnil tak už dva útoky Interu po sebe.
     
    48
    Po zaujímavom centri od Pirisa sa k lopte dostal Lamela a tvrdo zakončil z pravej strany. Jeho nekompromisná delovka však napokon skončila len mimo brány gólmana Handanoviča.
     
    47
    Palacio sa veľmi dobre presúval po ľavej strane a následne si chcel obhodiť Marquinhosa, no to sa mu nepodarilo. Marquinhos loptu zblokoval a následne ju posiela ku gólmanovi Goicoecheovi.
     
    46
    V úvodnej minúte druhého polčasu sú o niečo aktívnejší domáci hráči, ktorí sa snažili dostať pred bránu hostí rýchlymi prihrávkami cez pravé krídlo. Zatiaľ sa im to však cez pozornú milánsku obranu nedarí.
     
    46
    Tréner domáceho celku - Zeman posiela na začiatok druhého polčasu zostavu s jednou zmenou. Namiesto De Rossiho nastúpi do hry Tachtsidis.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    V úvode prvého polčasu boli oveľa aktívnejší domáci hráči, ktorí však zahodili obrovské množstvo vyložených šancí. Napokon sa im však podarilo vsietiť gól, keď sa zo značky pokutového kopu gólovo presadil Francesco Totti, ktorý využil túto výhodu po faule Ranocchiu na Bradleyho. Následne sa však hráči Interu Miláno začali herne doťahovať na svojich súperov a predviedli nám niekoľko zaujímavých zakončení, ktoré však prevažne leteli mimo domácej brány. Až v nadstavenom čase sa gólovo presadil Rodrigo Palacio, ktorý prekonal gólmana Goicoecheu jednoduchou strelou po skvelej prihrávke od Guarína.

    Podarí sa jednému z tímov vyhrať alebo uvidíme aj na konci zápasu nerozhodnú remízu?
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+1
    Inter dal gól!
    Hosťom sa v nadstavenom čase podarilo vyrovnať! Po dobrej strele od Guarína bola lopta odrazená, no Guarín sa nevzdal. Loptu si posunul na pravú stranu a skvelou prihrávkou našiel RODRIGA PALACIA! Ten bol osamotený pred Goicoecheom a už nemal problém s prekonaním bezmocného gólmana tímu AS Rím.
     
    45+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    45
    Lopta sa momentálne nachádza v strede ihriska, kde ju majú v moci domáci hráči. Tí sa snažia presadiť dobrými prihrávkami, no milánska obrana im zatiaľ excelentne odoláva.
     
    44
    De Rossi vzápätí zinkasoval žltú kartu. Predviedol nám nekompromisné postrčenie Ranocchiu, ten robil dobrú kľučku, ktorou chcel De Rossiho opantať.
     
    43
    De Rossi nám predviedol dobré zakončenie z centrálnej časti. Gólman Handanovič však bol v strehu a jeho zaujímavú strelu skrotil úspešným zákrokom vo svojom náručí.
     
    42
    Ďalšiu žltú kartu v tomto zápase získal domáci Osvaldo, ktorý nekompromisne poslal k zemi útočiaceho Palacia. Hostia majú k dispozícii priamy kop.
     
    42
    Tentokrát to z ľavej strany skúšal Chivu, no jeho delovka skončila len tesne vedľa domácej brány. Rimania sú momentálne pri lopte a snažia sa zaútočiť.
     
    41
    Po skvelom centri od Guarína z priameho kopu sa k lopte dostal Livaja, ktorý nekompromisnou delovkou prekonal gólmana Goicoecheu, no napokon neprekonal dobre stojaceho Osvalda, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    40
    Hostia sa snažia vyrovnať, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Rimania nám predvádzajú veľmi dobrú defenzívnu hru. Livaju tentokrát odstavil pozorný Castan, ktorý loptu zblokoval.
     
    39
    Livaja sa dostal do ďalšej dobrej šance, no aj tentokrát sa mu nepodarilo trafiť priestor domácej brány. Lopta skončila len tesne nad ľavým horným rohom.
     
    38
    Následne sa po skvelej prihrávke od Osvalda dostal k zakončeniu z centrálnej časti Totti, no ten loptu napálil len tesne vedľa Handanovičovej brány. Na oboch stranách môžeme vidieť samé nepresné zakončenia.
     
    37
    Livaja sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane. Predviedol nám bravúrne zakončenie, ktoré však len opečiatkovalo pravú žŕdku domácej brány!
     
    36
    Po dobrom centri od Lamelu sa k lopte dostal Totti, no aj jemu sa napokon nepodarilo trafiť bránu. Loptu umiestnil len tesne vedľa brány hostí.
     
    35
    Po dobrom centri od Osvalda sa k lopte mohol dostať Florenzi, no napokon po lopte neskoro vybehol a nestihol ju. Nasledovať bude výkop od brány hostí.
     
    34
    Z pravej strany to opäť skúšal Palacio, no ani tentokrát sa mu nepodarilo uspieť. Loptu napálil len do pozorného Castana, ktorý ju následne odkopol pred Handanovičovu bránu.
     
    33
    Palacio sa dostal do ďalšej dobrej šance na ľavej strane, no napokon sa mu podarilo aj tú zahodiť. Lopte dodal dobrú rotáciu, no napokon ju umiestnil len mimo brány domáceho AS.
     
    32
    Ranocchia nám predviedol nebezpečný strieľaný center z pravej strany, ktorý síce smeroval mimo domácej brány, no gólman Goicoechea skvele vyskočil a loptu prstami zblokoval za svoju bránu.
     
    31
    Po zaujímavom centri od Guarína sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Palacio, no ten napokon svojou delovkou netrafil priestor domácej brány. Goicoechea teda zasahovať nemusel.
     
    30
    Na druhej strane to skúšal strelou z centrálnej časti Livaja, no jeho delovka bola zblokovaná pozorným Marquinhosom, ktorý loptu následne odkopol smerom k stredu ihriska.
     
    29
    Po dobrom centri od Tottiho z ľavej strany sa k hlavičkovému zakončeniu na pravej strane dostal Balzaretti, no ten napokon svojou hlavou umiestnil loptu len tesne mimo Handanovičovej brány!
     
    28
    Po dobrom centri z rohového kopu sa k zakončeniu na pravej strane dostal Palacio, no gólman Goicoechea bol proti a loptu vyboxoval do bezpečia. Pri lopte sú opäť Rimania.
     
    27
    Na druhej strane sa k zakončeniu dostal Palacio, ktorý to skúšal strelou z ľavej strany. Pozorný obranca Castan bol však v strehu a loptu zblokoval za vlastnú bránu. Nasledovať bude rohový kop hostí.
     
    26
    Priamy kop domácim nevyšiel, no z následného útoku sa k zakončeniu na pravej strane dostal Florenzi. Ten tvrdo zakončil, no jeho prízemná delovka napokon skončila len mimo Handanovičovej brány.
     
    25
    Na druhej strane sme pre zmenu mohli vidieť hru rukou. Previnil sa ňou Zanetti, ktorý ponúkol svojím súperom priamy kop zo vzdialenosti približne 35 metrov.
     
    24
    Z následného priameho kopu sa snažili hostia niečo vykúzliť, no nepodarilo sa im to. Po centri od Guarína sa k lopte dostal Ranocchia, ktorý ju však zblokoval len mimo brány domáceho celku.
     
    24
    Na rad prichádza aj druhá žltá karta v tomto zápase. Zinkasoval ju domáci hráč Lamela, ktorý nekompromisným sklzom poslal k zemi nabiehajúceho Pereiru.
     
    23
    Prvú žltú kartu v tomto zápase získal na svoje konto hosťujúci Ranocchia, ktorý nám predviedol nekompromisný sklz, ktorým odstavil Bradleyho a zapríčinil tak pokutový kop.
     
    22
    AS Rím dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Domáci kapitán FRANCESCO TOTTI zo značky pokutového kopu nezaváhal a nekompromisnou delovkou na stred prekonal gólmana Handanoviča. Ten sa hodil na ľavú stranu, čo mu však v tomto prípade výrazne nepomohlo.
     
    21
    Ranocchia bude musieť byť ošetrovaný. Po jeho sklze Bradley cez neho preletel a následne ho do hlavy zasiahol svojími nohami. Vyzerá to však tak, že Ranocchia bude v poriadku.
     
    20
    Na rade je pokutový kop pre domáci celok! Bradley bol pri svojom prieniku nekompromisne faulovaný Ranocchiom!
     
    19
    Po zaujímavom centri od Guarína sa k lopte dostal Livaja, no ten napokon nedokázal z centrálnej časti úspešne zakončovať. Aj toto zakončenie zblokoval dobre postavený Castan.
     
    18
    Guarín si loptu nakopol na pravú stranu a následne tvrdým volejovým zakončením chcel prekvapiť gólmana Goicoecheu, no nepodarilo sa mu to. Loptu napálil len do dobre postaveného Castana.
     
    17
    Do útoku sa po dlhšej dobe dostali aj hráči Interu Miláno, no veľmi im to nevyšlo. Tvrdé zakončenie z pravej strany od Guarína zblokoval pozorný Totti. Nasledovať bude autový hod pre hostí.
     
    16
    Balzaretti sa veľmi dobre presúval po ľavej strane a následne loptu odcentroval na stred, kde si nabiehal Totti. Ten bol však dobre tiesnený Zanettim, ktorý domáceho hráča od lopty odstavil.
     
    15
    Bradley sa dostal do dobrej palebnej pozície na pravej strane, no napokon svojou strelou trafil len Ranocchiu. Ten okamžite prihrával na Palacia, no ten sa previnil zbytočným útočným faulom.
     
    14
    Po skvelom centri od Tottiho sa k lopte pred bránou hostí mohol dostať Florenzi, no ten bol napokon nekompromisne odstavený pozorným Zanettim - bolo to však na hranici faulu.
     
    13
    Nagatomo chcel gólmana Goicoecheu prekvapiť rotujúcim centrom z centrálnej časti, no to sa mu napokon nepodarilo. Domáci gólman loptu videl a bez problémov ju chytá do svojich rúk.
     
    12
    Livaja nám predviedol veľmi nepresnú prihrávku z centrálnej časti, po ktorej skončila lopta len na kopačkách pozorného Florenziho. Ten ju okamžite posiela na kopačky svojich spoluhráčov, ktorí útočia.
     
    11
    Osvaldo vsietil úvodný gól tohto zápasu, keď sa po skvelej prihrávke od Bradleyho dostal sám pred Handanoviča a technicky zakončil. Napokon však tento gól kvôli ofsajdu neplatí.
     
    10
    Z pravej strany to tentokrát skúšal Nagatomo, no gólman Goicoechea sa nenechal zahanbiť a strelu svojho súpera úspešne chytá vo svojom náručí. Následne nám predvedie ďaleký výkop.
     
    9
    De Rossi chcel loptu odcentrovať zo stredu ihriska na Tottiho, no to mu mierne nevyšiel. Jeho strieľaný center napokon dopadol až za bránou hosťujúceho Interu Miláno.
     
    8
    Lopta sa momentálne nachádza prevažne v okolí stredu ihriska. Majú ju v moci domáci hráči AS, ktorí si ju takticky prihrávajú a snažia sa nájsť chybu v milánskej obrane.
     
    7
    Osvaldo sa opäť skvele presúval po ľavej strane a následne prihral na stred. Tam sa k lopte dostal Lamela, ktorý z prvej tvrdo zakončil, no napokon loptu umiestnil len nad Handanovičovu bránu.
     
    6
    Ďalšie tvrdé zakončenie z hranice pokutového územia nám predviedol Florenzi, no jeho tvrdá delovka napokon smerovala len vysoko nad Handanovičovu bránu!
     
    5
    Po presnej prihrávke od Osvalda sa k lopte dostal Totti, no ten napokon loptu umiestnil len mimo brány Interu Miláno. Chcel ju umiestniť k ľavej žŕdke, no svoju strelu nezatočil.
     
    4
    Po skvelom centri od Bradleyho z pravej strany sa na ľavej strane uvoľnil Osvaldo, ktorý chcel loptu odhlavičkovať do Handanovičovej brány, no napokon mu chýbali len centimetre, aby trafil loptu.
     
    3
    Pereira loptu dobre odcentroval pred bránu hostí, no tam sa jej následne zmocnil pozorný Piris, ktorý ju okamžite odkopáva na kopačky svojich spoluhráčov.
     
    2
    Dobrý center na polovicu súpera nám predviedol Guarín, no pozorný Marquinhos loptu odkopol do bezpečia za polovicu ihriska. Nasledovať bude ďalší útok hosťujúceho Interu.
     
    1
    Ihneď po úvodnom výkope sa k lopte dostali domáci hráči. Tí sa snažili zaútočiť, no následne ich snahu prekazil pozorný Guarín, ktorý loptu odkopol až pred gólmana Goicoecheu.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Rím: Goicoechea - Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris, De Rossi, Florenzi, Bradley, Totti, Lamela, Osvaldo.

    Inter Miláno: Handanovič - Juan, Chivu, Ranocchia, Zanetti, Gargano, Nagatomo, Guarín, Pereira, Livaja, Palacio

    Rozhodca: D. Orsato - E. Liberatore, L. Manganelli.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 21. kole najvyššej futbalovej súťaže v Taliansku - Serie A!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Stadio Olimpico v Ríme, kde si od 20:45 zmeria sily domáci celok AS Rím, ktorý na svojej pôde privíta futbalový tím Inter Miláno.

    Hráči Ríma sú na tom v tejto sezóne pomerne dobre. Po 20 odohraných zápasoch sa nachádzajú na priebežnej šiestej priečke s 32 bodmi a gólovým skóre +9. Na piatej priečke je pred nimi s náskokom troch bodov Fiorentina a na siedmej priečke so stratou jedného bodu celok AC Miláno. Aktuálna zápasová bilancia Rimanov, výhra - prehra - výhra - prehra - prehra, nám hovorí o tom, že tomuto tímu sa v posledných zápasoch veľmi nedarí a chcelo by to nový impulz. V poslednej pätici zápasov sa Rimania najskôr predviedli na domácej pôde, kde zdolali Fiorentinu v pomere 4:2. Následne sa však predviedli na pôde Chieva Verona, kde prehrali tesne 0:1. V ďalšom domácom zápase Rimania opäť triumfovali, keď tím AC Miláno zdolali v pomere 4:2. V posledných dvoch zápasoch na pôde súpera však boli už neúspešní. Najskôr prehrali na pôde Neapolu v pomere 1:4 a následne ich veľmi tesne zdolala aj Catania - 1:0. Rimania sa budú snažiť po dvoch dobrých výhrach na domácej pôde zdolať aj Inter Miláno, no uvidíme, či sa im to podarí.

    Hosťujúci hráči Interu Miláno sú na tom o čosi lepšie ako ich súper z hlavného mesta. Po 20 odohraných zápasoch sa nachádzajú na priebežnej štvrtej priečke s 38 bodmi a gólovým skóre +10. Na tretej priečke je pred nimi tím Lazio Rím, ktorý má náskok štyroch bodov. Na piatej priečke za Interom je momentálne Fiorentina, ktorá na Milánčanov stráca tri body. Aktuálna zápasová bilancia Interu, výhra - prehra - remíza - prehra - výhra, nám hovorí o tom, že Inter tiež momentálne nie je v tej najlepšej forme, no o zisku titulu ešte pomýšľať môže. V poslednej pätici zápasov sa Milánčania najskôr predviedli na domácej pôde, kde sa im podarilo zdolať výber Neapolu v pomere 2:1. Následne však prišla nepríjemná tesná prehra na pôde Lazia Rím, kde Milánčania prehrali v pomere 0:1. V ďalšom domácom zápase sa Milánčanom podarilo získať aspoň jeden bod, keď s Janovom uhrali remízu 1:1. Následne sa predviedli na pôde tímu Udinese, ktorý ich však prekvapivo deklasoval v pomere 3:0. V poslednom kole si hráči Interu napravili reputáciu, keď na vlastnej pôde zdolali výber Pescary v pomere 2:0. Inter bude chcieť určite zabodovať aj tentokrát, no uvidíme, či sa mu to podarí.

    Podarí sa domácim získať ďalšie tri body alebo si aspoň bod odnesú aj hostia z Milána?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 20:45.

    Góly: 22. Totti (pen.) - 45+1. Palacio

    Karty:   24. Lamela (ASR), 42. Osvaldo (ASR) - 23. Ranocchia (INT), 44. Rossi (INT), 50. Pereira (INT), 63. Chivu (INT), 76. Juan (INT), 78. Handanovič (INT), 90. Rocchi (INT)


    AS Rím: Goicoechea - Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris, De Rossi (46. Tachtsidis), Florenzi (68. Perrotta), Bradley, Totti (81. Destro), Lamela, Osvaldo.
    Inter Miláno: Handanovič - Juan, Chivu, Ranocchia, Zanetti, Gargano (84. Mudingayi), Nagatomo (57. Obi), Guarín, Pereira, Livaja (74. Rocchi), Palacio.

    Rozhodca: D. Orsato - E. Liberatore, L. Manganelli