Fiorentina – Neapol 1:1 (kon.) | CFC Janov – Catania 0:2 (kon.) | Chievo – Parma 1:1 (kon.)
Siena – Sampdoria 1:0 (kon.) | Pescara – Turín 0:2 (kon.) | AC Miláno – Bologna 2:1 (kon.)
Bergamo – Cagliari 1:1 (kon.) | AS Rím – Inter 1:1 (kon.)
koniec
AS Rím
1:1 (1:1)
Inter Miláno
Nedeľa 20.01.2013, 20:45 • Stadio Olimpico, Rím • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90
    A ďalšia žltá karta. Tentokrát ju zinkasoval hosťujúci Rocchi, ktorý nám predviedol tvrdý faul na Perrottu, ktorý po jeho faule padol k zemi.
     
    78
    Žltú kartu napokon získava aj hosťujúci gólman Handanovič, ktorý nám predviedol zbytočné protesty. Hlavný rozhodca sa dnes naozaj nebaví.
     
    76
    Ďalšiu žltú kartu si odnáša Juan Jesus, ktorý nám predviedol nekompromisný faul na Lamelu. Ten sa bleskovo presúval cez stred, no bol tvrdo odstavený.
     
    63
    Ďalšiu žltú kartu si odnáša hosťujúci Chivu, ktorý nám predviedol tvrdé vrazenie telom a jemne aj lakťom na bežiaceho Bradleyho, ktorý následne stratil loptu.
     
    50
    Pereira nám predviedol tvrdý faul na brániaceho Marquinhosa. Jeho zbytočný útočný faul je teda odmenený žltou kartou a odovzdaním lopty pre domáci Rím.
     
    44
    De Rossi vzápätí zinkasoval žltú kartu. Predviedol nám nekompromisné postrčenie Ranocchiu, ten robil dobrú kľučku, ktorou chcel De Rossiho opantať.
     
    42
    Ďalšiu žltú kartu v tomto zápase získal domáci Osvaldo, ktorý nekompromisne poslal k zemi útočiaceho Palacia. Hostia majú k dispozícii priamy kop.
     
    24
    Na rad prichádza aj druhá žltá karta v tomto zápase. Zinkasoval ju domáci hráč Lamela, ktorý nekompromisným sklzom poslal k zemi nabiehajúceho Pereiru.
     
    23
    Prvú žltú kartu v tomto zápase získal na svoje konto hosťujúci Ranocchia, ktorý nám predviedol nekompromisný sklz, ktorým odstavil Bradleyho a zapríčinil tak pokutový kop.

    Góly: 22. Totti (pen.) - 45+1. Palacio

    Karty:   24. Lamela (ASR), 42. Osvaldo (ASR) - 23. Ranocchia (INT), 44. Rossi (INT), 50. Pereira (INT), 63. Chivu (INT), 76. Juan (INT), 78. Handanovič (INT), 90. Rocchi (INT)


    AS Rím: Goicoechea - Balzaretti, Castan, Marquinhos, Piris, De Rossi (46. Tachtsidis), Florenzi (68. Perrotta), Bradley, Totti (81. Destro), Lamela, Osvaldo.
    Inter Miláno: Handanovič - Juan, Chivu, Ranocchia, Zanetti, Gargano (84. Mudingayi), Nagatomo (57. Obi), Guarín, Pereira, Livaja (74. Rocchi), Palacio.

    Rozhodca: D. Orsato - E. Liberatore, L. Manganelli