Fiorentina – Neapol 1:1 (kon.) | CFC Janov – Catania 0:2 (kon.) | Chievo – Parma 1:1 (kon.)
Siena – Sampdoria 1:0 (kon.) | Pescara – Turín 0:2 (kon.) | AC Miláno – Bologna 2:1 (kon.)
Bergamo – Cagliari 1:1 (kon.) | AS Rím – Inter 1:1 (kon.)
koniec
AC Miláno
2:1 (0:0)
Bologna FC
Nedeľa 20.01.2013, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Druhý polčas bol už o niečo bojovnejší a aj o niečo gólovo bohatší. Pazzini sa v prvej polovici druhého polčasu dostal do niekoľkých zaujímavých šancí, no napokon ich dokázal zahodiť. V 65. minúte však svoju smolu premohol, keď delovkou zblokovanou od Antonssona prekonal gólmana hostí. V 82. minúte pridal do svojich štatistík aj druhý úspešný zásah, keď volejovou delovkou nedal hosťujúcemu brankárovi šancu na úspešný zásah. V 84. minúte si nešťastný vlastný gól vsietil Mexes, ktorý stečoval hlavičkové zakončenie od Pasquata. Následne sa však Milánčania už dokázali ubrániť.
    V Miláne teda ostávajú tri body a Bologna odchádza domov bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov talianskej Serie A!
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:58:35)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Po dobrej prihrávke od Pasquata sa k lopte dostal Diamanti, no ten to skúsil sám, čo sa mu stalo osudným. Milánski obrancovia ho od lopty nekompromisne odstavil a oslobodzujú sa.
     
    90+3
    El Shaarawy nám predviedol dobré zakončenie spoza hranice pokutového územia, ktoré malo aj patričnú rotáciu, no gólman Agliardi napokon zasahovať nemusel. Lopta letela len mimo jeho brány.
     
    90+2
    Dobrým únikom po pravej strane a následným zakončením chcel prekvapiť Boateng, no jeho nedôrazná strela napokon skončila len mimo brány hostí.
     
    90+1
    Momentálne sa hrá prevažne v okolí stredu ihriska, kde majú loptu v moci hráči Bologne. Tí sa snažia ešte niečo vykúzliť, no uvidíme, či sa im to proti pozornej milánskej obrane podarí.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    90
    Gabbiadini sa dobre presúval po ľavej strane a následne bezchybne prihral pred bránu gólmana Abbiatiho. Tam však nestál ani jeden z jeho spoluhráčov, a tak sa Milánčania úspešne oslobodili.
     
    89
    Domáci získali výhodu rohového kopu, no tú napokon nedokázali využiť. Po dobrom centri do El Shaarawyho sa k lopte dostal Traoré, ktorý však loptu zblokoval len za bránu hostí.
     
    88
    Na druhej strane sa snažil gólovo presadiť Pasquato, no jeho strieľaný center gólman Abbiati videl veľmi dobre a pohodlne loptu zadržal vo svojom náručí.
     
    87
    Z pravého krídla to tentokrát delovkou skúšal Nocerino, no jeho tvrdé zakončenie napokon skončilo len tesne vedľa brány hosťujúcej Bologne.
     
    86
    Mexes nám tentokrát predviedol veľmi dobrú defenzívnu hru, keď svojím efektívnym sklzom odstavil útočiaceho Gabbiadiniho, ktorý sa presúval po ľavej strane.
     
    85
    Z pravej strany to tentokrát skúšal El Shaarawy, no napokon bol neúspešný. Jeho strelu hlavou zblokoval pozorný Garics, ktorý posiela svojich do útoku.
     
    84
    Bologna dala gól!
    Lopta napokon nešťastne končí aj v sieti domáceho milánskeho celku. Po dobrej hlavičke od Pasquata sa k lopte dostal PHILIPPE MEXES, ktorý nevediac stečoval loptu do vlastnej brány. Tá sa tam dokotúľala pomaly, no gólman Abbiati nemal šancu na úspešný zásah.
     
    83
    Pri lopte sú momentálne hráči Bologne, ktorí sa snažia gólovo presadiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Milánčania veľmi dobre napádajú rozohrávku hostí.
     
    82
    AC Miláno dalo gól!
    GIAMPAOLO PAZZINI sa presadil aj podruhýkrát! Zo smoliara zápasu sa momentálne stáva dvojgólový strelec. Po skvelom centri od Boatenga sa Pazzini dostal k lopte, následne sa obtočil okolo Antonssona a z voleja nekompromisnou delovkou prekonal bezmocného gólmana Allegriho.
     
    81
    Na rade je aj druhé striedanie domáceho celku AC. Tréner Allegri posiela na trávnik namiesto Flaminiho oddýchnutého Traorého.
     
    81
    Následný priamy kop hostia napokon nevyužili! Po dobrom strieľanom centri lopta sympaticky rotovala, no následne minula priestor domácej brány!
     
    80
    Na rade je aj prvá žltá karta pre domáci tím. Zinkasoval ju Abate, ktorý nám predviedol nekompromisný faul na bežiaceho Diamantiho.
     
    79
    Bologna je stále pri lopte a vytvára na domáci tím poriadny ofenzívny tlak. Uvidíme, či sa im podarí vyrovnať, no milánska obrana sa zatiaľ veľmi dobre bráni.
     
    78
    Diamanti tvrdo zakončoval z ľavej strany, no gólman Abbiati bol v strehu a loptu vyboxoval do bezpečia. Hosťujúci hráči však ostávajú pri lopte a útočia.
     
    77
    Nasleduje aj prvé striedanie domáceho celku. Tréner Allegri posiela namiesto Nianga na trávnik oddýchnutého Nocerina.
     
    77
    Ďalšiu žltú kartu v tomto zápase získava ďalší hráč Bologne. Je ním Cherubin, ktorý si pri Niangovom prieniku počínal veľmi nedovolene. Pri hre použil aj ruky.
     
    75
    Na rade je aj posledné striedanie hosťujúceho trénera Pioliho. Ako tretiu výmenu posiela namiesto Pazienzu na trávnik oddýchnutého Pasquata.
     
    74
    Po nepresnej prihrávke od Nianga skončila lopta za postrannou čiarou. Hostia majú teda k dispozícii autový hod, ktorý odchádza zahrávať Kone.
     
    73
    Mexes tvrdo zakončil z centrálnej časti. Jeho tvrdú strelu však následne zblokoval pozorný Antonsson, ktorý oslobodil svoj tím spod útočného tlaku domácich.
     
    72
    Taider tentokrát nekompromisne odstavil El Shaarawyho. Ten sa snažil preniknúť cez ľavé krídlo, no hosťujúci futbalista ho pri prieniku postrčil.
     
    71
    Pazzini nám predviedol dobrú prihrávku na stred, kde stál Niang. Ten sa z hranice pokutového územia rozhodol zakončovať, no jeho delovka napokon skončila len zblokovaná od tiel hosťujúcich obrancov.
     
    70
    Po nepresnej prihrávke od Diamantiho sa k lopte dostal Montolivo, ktorý okamžite posiela svojich spoluhráčov do útoku. Tí sa snažia prekvapiť hosťujúcu obranu, no zatiaľ sa im veľmi nedarí.
     
    69
    Z pravej strany to tentokrát ďalekým odkopom skúšal Gabbiadini, no gólman Abbiati jeho tvrdé zakončenie s veľkým prehľadom chytá a loptu následne rozohráva do útoku.
     
    68
    Momentálne sa hrá prevažne v oblasti stredu ihriska, kde majú loptu v moci domáci hráči. Tí sa snažia gólovo presadiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Hostia dobre vykrývajú priestor pred svojou bránou.
     
    67
    Priamy kop odišiel zahrávať Gabbiadini, no ten bol napokon neúspešný. Jeho delovka z pravej strany napokon skončila len nad bránou domáceho Milána.
     
    66
    Tvrdý faul na Diamantiho nám tentokrát predviedol Mexes. Nasledovať bude teda priamy kop pre hostí zo vzdialenosti približne 25 metrov.
     
    65
    Domáce tribúny sa radujú a hosťujúci tréner je očividne nervózny. Do konca zápasu je však ešte dosť času a Bologna má teda šancu na vyrovnanie.
     
    65
    AC Miláno dalo gól!
    Napokon to tam padlo! GIAMPAOLO PAZZINI sa napokono dokázal gólovo presadiť! Loptu zinkasoval po skvelom centri od jedného z jeho spoluhráčov. Následne sa dobre otočil a z otočky tvrdo zakončil. Jeho strelu zblokoval ešte Antonsson, no len tak, že lopta prelobovala bezmocného Agliardiho.
     
    63
    Niang nám predviedol dobrý center na Pazziniho, ktorý stál na pravej strane, no ten bol opäť neúspešný! Jeho zakončenie zblokoval pozorný gólman Agliardi za vlastnú bránu.
     
    62
    Hosťujúci tréner Pioli posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Gilardina posiela na trávnik oddýchnutého Gabbiadiniho.
     
    61
    Niang sa snažil loptu odcentrovať z ľavej strany na Boatenga, no to sa mu napokon nepodarilo. Lopta napokon bez teču končí za bránou hosťujúceho celku.
     
    60
    Agliardi nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Tentokrát sa po skvelom centri z rohového kopu od Nianga dostal k lopte El Shaarawy, ktorý zakončoval z pravej strany. Gólman hostí však loptu chytil do svojho náručia po reflexívnom hodení sa.
     
    59
    Abate nám predviedol rýchly únik po pravej strane a následný center pred bránu hostí. Ten mu však už nevyšiel, keďže sa pri lopte pristavil Antonsson, ktorý loptu zblokoval za svoju bránu. Nasledovať bude rohový kop pre domácich.
     
    58
    Po rýchlom úniku od Abateho a jeho fantastickej prihrávke sa k lopte dostal Pazzini, no ten napokon zahodil aj túto šancu! Loptu umiestnil tesne vedľa Agliardovej brány.
     
    57
    Flamini chcel sťahovačkou na pravú stranu prekabátiť hosťujúcu obranu, no jeho úmysel vystihol Pérez, ktorý loptu hneď zachytil a bleskovo posiela do útoku.
     
    56
    Niang nám predviedol fantastickú strieľanú prihrávku pred bránu hosťujúcej Bologne! Práve tam bežal Pazzini, ktorý bol sám pred Agliardim, no napokon chýbali centimetre. Pazzini však loptu netrafil.
     
    55
    Po skvelom centri od Constanta z ľavej strany sa k lopte na pravej strane dostal El Shaarawy, no ten bol napokon neúspešný! Jeho tvrdé zakončenie zblokoval pozorný Antonsson.
     
    54
    Po tvrdom strete s milánskym hráčom ostal na trávniku ležať Cherabin! Ten sa drží za ľavú nohu a vyzerá to tak, že to bude väčší problém.
     
    53
    Abate nám predviedol zaujímavý odkop od postrannej čiary, no na neho zareagoval Gilardino, ktorý nám predviedol nedovolenú hru rukou.
     
    52
    Pri lopte sú momentálne hráči hosťujúcej Bologne, ktorým sa však veľmi nedarí. Milánčania nám predvádzajú dobré napádanie súperovej rozohrávky a očividne chcú vsietiť gól.
     
    51
    Na rade je prvé striedanie v tomto zápase v znení hosťujúceho trénera Pioliho. Namiesto Riverolu nastupuje na trávnik oddýchnutý Taider.
     
    50
    Boateng nekompromisne zakončoval z hranice pokutového územia, no jeho volejová delovka napokon skončila len vysoko nad bránou gólmana Agliardiho.
     
    49
    Niang to opäť skúšal z pravej strany, no napokon bol neúspešný. Jeho tvrdé prízemné zakončenie skončilo len mimo Agliardiovej brány. Nasledovať bude výkop od v podaní hosťujúceho gólmana.
     
    48
    Po rohovom kope sa k lopte dostal Mexes, ktorý nekompromisne zakončil z centrálnej časti. Jeho delovku však v poslednej chvíli zblokoval pozorný Portanova, ktorý loptu odkopol do bezpečia!
     
    47
    Niang sa predral cez stred a dostal sa do zakončenia z hranice pokutového územia. Predviedol nám dobrú strelu, ktorá však bola zle umiestnená a končí mimo brány hostí.
     
    46
    Druhý polčas začali ihneď veľmi ofenzívne hosťujúci hráči Bologne. Po zaujímavom centri od Diamantiho sa k lopte dostal Gilardino, no ten bol napokon neúspešný. Mexes ho od lopty odstavil úspešne.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    V prvom polčase sme góly nevideli, no výrazne aktívnejším tímom boli domáci Rossoneri. Tí sa snažili gólovo presadiť a vytvorili si niekoľko skvelých gólových šancí, no ich nočnou morou sa stal gólman Agliardi, ktorý im predviedol niekoľko fantastických zákrokov. V mnohých momentoch Bolognu podržala aj dobre postavená obrana. Uvidíme, čo sa podarí domácim vymyslieť do druhého polčasu, no každopádne je treba povedať, že ak chcú hostia vyhrať, budú musieť v ofenzíve poriadne zabrať.

    Podarí sa jednému z tímov dostať do vedenia a udržať si ho až do konca zápasu alebo uvidíme nerozhodnú remízu?
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45
    Niang nám predviedol fantastickú prihrávku z pravej strany na stred, kde stál Boateng! Ten však vo vyloženej šanci nedokázal prekonať gólmana Agliardiho. Loptu umiestnil len tesne vedľa jeho brány.
     
    44
    Milánčania sa snažili opäť dostať do zaujímavej gólovej šance, no po centri od Montoliva stál Niang v ofsajde, a tak musel loptu odovzdať svojim protihráčom.
     
    43
    Agliardi nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Tentokrát nekompromisne zneškodnil prízemnú delovku od El Shaarawyho, ktorá na neho letela z ľavej strany. Loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    43
    Niang nám predviedol nebezpečný center z pravej strany, ktorý smeroval presne na hlavu El Shaarawyho, no gólman Agliardi sa po lopte skvele hodil a vyrazil ju do bezpečia!
     
    42
    Boateng bežal po ľavej strane a následne skvele prihrával na pravú stranu, kde stál Pazzini. Ten však na loptu nedotiahol, a tak uvidíme len výkop od Agliardiovej brány!
     
    41
    Portanova nám predviedol tvrdý center z polovice ihriska, ktorým chcel nájsť Gilardina, no to sa mu napokon nepodarilo! Gólman Abbiati bol pri lopte bližšie a následne ju chytá vo svojom náručí.
     
    40
    Niang sa snažil loptu odcentrovať z pravej strany na stred, no proti tomu bol pozorný Riverola, ktorý loptu zblokoval na kopačky Gilardina. Ten bol však následne tvrdo odstavený.
     
    39
    Constant sa veľmi dobre presúval po ľavom krídle a následne nám predviedol sériu troch zakončení z ľavej strany! Gólman Agliardi však veľmi dobre vybehol a Constantovi znemožnil strelecký uhol na minimum!
     
    38
    Diamanti tvrdo zakončoval z pravej strany, no gólman Abbiati si zanechal chladnú hlavu a predviedol nám veľmi dobrý zákrok, ktorým hosťujúceho útočníka zlikvidoval. Loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    37
    Boateng sa zaujímavo presúval po ľavej strane a následne sa snažil nájsť Pazziniho. Jeho úmysel však veľmi dobre vystihol vracajúci sa Garics, ktorý loptu zblokoval na kopačky svojich spoluhráčov.
     
    36
    Po ľavej strane to tentokrát skúšal Gilardino, no ten bol napokon neúspešný. Jeho zaujímavú kľučku pochopil domáci Zapata, ktorý ho od lopty bleskovo odstavil.
     
    35
    Po dobrom centri z rohového kopu od Nianga sa k lopte dostal Mexes, no ten napokon svojou delovkou z centrálnej časti loptu umiestnil len vysoko nad bránu hostí!
     
    35
    Po skvelom centri od Constanta sa k lopte pred bránou hostí dostal Pazzini, ktorý nekompromisne zakončoval svojou hlavou. Gólman Agliardi sa však po lopte dobre hodil a vyrazil ju za vlastnú bránu!
     
    34
    Z pravej strany to tentokrát skúšal Diamanti, no gólman Abbiati zasahovať nemusel, keďže táto strela letela len mimo jeho brány. Pri lopte sú teda opäť domáci Rossoneri.
     
    33
    Pazzini nám predviedol tvrdý faul na Garicsa. Hlavný rozhodca to len tak nenechal a okamžite píska. Hostia teda získavajú voľný kop z pozície tesne za polovicou ihriska.
     
    32
    Druhú žltú kartu v tomto zápase získal Pazienza, ktorý si nedovolene počínal v súboji s Boatengom. Za svoj nebezpečný sklz si odnáša kartičku vo farbe žltej.
     
    32
    Rohový kop hráčom Bologne veľmi nevyšiel. Po nepresnom centri od Diamantiho sa k lopte dostal pozorný Zapata, ktorý okamžite vysunul svojich spoluhráčov do rýchleho protiútoku.
     
    31
    Riverola tvrdo zakončoval z hranice pokutového územia, no gólman Abbiati bol v strehu a loptu úspešne vyrazil do bezpečia reflexívnym hodením sa po lopte! Nasledovať bude rohový kop pre hostí.
     
    30
    Boateng nám predviedol nekompromisný útočný faul na Péreza. Ten sa snažil milánskeho hráča obalamútiť nákopom na pravú stranu, no Boateng si nedovolene počínal svojími rukami.
     
    29
    Po nepresnej prihrávke od Gilardina sa k lopte dostal Zapata, ktorý upokojuje tempo hry krátkymi prihrávkami pred Abbiatiho bránou. Nasledovať bude ďaleký výkop do útoku.
     
    28
    Pri lopte sú momentálne hráči hosťujúcej Bologne, ktorí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Milánčania však veľmi dobre vykrývajú priestor a kazia rozohrávky svojho súpera.
     
    27
    Po skvelom centri od Montoliva sa k lopte mohol dostať Pazzini, no napokon sa tak nestalo. Asistent hlavného rozhodcu nám avízoval ofsajd, ktorý zastavil útočnú snahu Rossonerov.
     
    26
    Rohový kop domácim veľmi nevyšiel. Po nie veľmi presnom centri sa k lopte dostal Riverola, ktorý loptu odkopáva na stred ihriska. Tam si ju prevzal pozorný Constant.
     
    25
    Mexes zaujímavou prihrávkou uvoľnil Boatenga, ktorý následne tvrdo zakončil z ľavej strany. Jeho delovku však úspešne zblokoval hosťujúci Portanova a nasledovať bude rohový kop pre AC.
     
    24
    Diamanti sa dobre presunul po pravej strane a následne nám predviedol dve zaujímavé prihrávky pred Abbiatiho bránu. Obe však zblokoval pozorný Mexes, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    23
    Riverola nám predviedol zaujímavý center na Gilardina, no ten mu napokon veľmi nerozumel a následne prichádza celok z Bologne o loptu. Postaral sa o to pozorný Mexes.
     
    22
    Niang nám predviedol zaujímavú prihrávku z pravej strany na stred, no tam nestál ani jeden z jeho spoluhráčov a následne lopta končí len ďaleko za pokutovým územím Bologne.
     
    21
    Diamanti nám predviedol nekompromisný faul naľavo od pokutového územia svojho tímu. Tentokrát rukou nekompromisne odstavil bežiaceho Constanta. Hlavný rozhodca hosťujúcemu hráčovi udeľuje žltú kartu.
     
    20
    Niang je momentálne poriadne nervózny a predvádza nám veľké množstvo zbytočných faulov, ktoré vychádzajú z napádania bolognskej rozohrávky. Hlavný rozhodca ho zatiaľ len napomína.
     
    19
    Zaujímavé zakončenie z pravej strany nám predviedol Boateng, no jeho delovku napokon zblokoval jeden z hosťujúcich obrancov. Domáci majú teda k dispozícii autový hod.
     
    18
    Z pravej strany nám dobrú strieľanú prihrávku predviedol Niang! Táto lopta smerovala veľmi dobre, no na ľavej strane nestál ani jeden z milánskych hráčov, ktorý ju mohol zasunúť do bolognskej siete.
     
    17
    Hosťujúci hráči Bologne nám predvádzajú veľmi dobré napádanie milánskej rozohrávky. Domáca obrana však so svojími súpermi zatiaľ problémy nemá a každé ohrozenie zneškodnila.
     
    16
    Po nepresnom a k tomu ešte zblokovanom zakončení od Pazziniho sa k lopte dostal gólman Agliardi. Ten ju chytil do svojich rúk a následne ju rozohráva ďalekým výkopom.
     
    15
    Dobrý center z ľavej strany nám predviedol Riverola, no jeho lopta napokon nenašla svoj cieľ. Nabiehajúci Gilardino sa zorientoval len veľmi zle a nedokázal túto loptu spracovať.
     
    14
    Tentokrát to z centrálnej časti skúšal Boateng, no aj ten bol napokon neúspešný. Jeho nekompromisnú delovku zblokoval do výšin dobre postavený Antonsson, od ktorého sa lopta odrazila.
     
    13
    Agliardi nám predviedol skvelý zákrok! El Shaarawy sa skvele presúval po ľavej strany a následne tvrdo zakončoval. Jeho prízemnú delovku však hosťujúci gólman vyrazil svojími nohami do bezpečia.
     
    12
    Po nepresnej prihrávke od Gilardina sa k lopte mal dostať Diamanti, no ten bol napokon od lopty veľmi ďaleko. Zachytil ju pozorný Mexes, ktorý posiela svojich spoluhráčov do útoku.
     
    11
    Pri lopte sú momentálne hráči Bologne, ktorí sa snažia niečo vykúzliť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Predvádzajú nám len krátke prihrávky v okolí stredu ihriska.
     
    10
    Constant sa dobre presúval po ľavej strane a následne loptu prihrával na El Shaarawyho. Ten si ju potiahol na ľavú stranu a snažil sa zakončovať, no obranca Portanova jeho zakončenie úspešne zblokoval.
     
    9
    Rohový kop odišiel zahrávať Flamini. Predviedol nám veľmi dobrý center, ktorý sa dostal k El Shaarawymu. Ten tvrdo zakončil z centrálnej časti, no loptu napálil len do jedného z hosťujúcich obrancov. Následne sa snažil zakončovať Mexes, no ten dopadol rovnako.
     
    8
    Po zaujímavom centri od Abateho sa k lopte dostal Flamini. Pri ňom sa následne ocitol pozorný Antonsson, ktorý ho však nedokázal odstaviť. Nasledovať bude rohový kop pre "rossonerov".
     
    7
    Pazienza nám predviedol skvelý center pred Abbiatiovu bránu, kde stál Diamanti. Ten sa však nestihol dobre zorientovať a následne sa k lopte dostal pozorný Mexes.
     
    6
    Gilardino sa snažil odcentrovať loptu na Pazienzu, no to sa mu mierne nepodarilo. Do dráhy lopty sa dobre postavil Flamini, ktorý výrazne pozastavil útočnú snahu hosťujúcich hráčov.
     
    5
    Constant nám predviedol zaujímavý center z ľavej strany na stranu pravú. Loptu chcel dopraviť k Niangovi, no to sa mu napokon nepodarilo. Lopta letela príliš ďaleko od Nianga.
     
    4
    Pazzini sa tentokrát ocitol v tvrdom súboji o loptu s Garicsom. V tomto súboji si však počínal nedovolene, keďže loptu stečoval svojou rukou. Bologna má k dispozícii voľný kop z polovice ihriska.
     
    3
    Kone sa dobre presúval po pravej strane a následne aj loptu odcentroval pred milánsku bránu. Tam však stál pozorný Zapata, ktorý ju vyhlavičkoval do bezpečia.
     
    2
    Montolivo sa dobre presúval po ľavej strane, no následne si mierne nerozumel s Niangom, ktorý poslal spätnú prihrávku ďaleko od Montoliva. Domáci však túto situáciu zvládli a loptu majú vo svojej moci.
     
    1
    Úvodný výkop mali k dispozícii hráči domáceho Milána. Tí začali hneď zostra, keď z polovice ihriska loptu odcentroval Pazzini, ktorý chcel nájsť El Shaarawyho. To sa mu podarilo, a tak sa "rossoneri" držia pri lopte.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    AC Miláno: Abbiati - Constant, Mexes, Zapata, Abate - Boateng, Montolivo, Flamini - Pazzini, El Shaarawy, Niang.

    Bologna FC: Agliardi - Garics, Portanova, Antonsson, Cherubin - Riverola, Pérez, Diamanti, Pazienza, Kone - Gilardino.

    Rozhodca: D. Doveri - V. Marrazzo, M. Liberti.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 21. kole najvyššej futbalovej súťaže v Taliansku - Serie A!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami prinášať aktuálne dianie zo štadióna Stadio Giuseppe Meazza, kde si od 15:00 zmeria sily domáci celok AC Miláno, ktorý na svojej pôde privíta futbalový celok Bologna FC.

    Domáci "rossoneri" sa po dvadsiatich odohraných zápasoch nachádzajú na priebežnej siedmej priečke s 31 bodmi a gólovým skóre +9. Na šiestej priečke je pred Milánom celok AS Rím, ktorý má náskok jedného bodu. Na ôsmej priečke je tím Udinese Calcio, ktorý na Miláno stráca jeden bod. Aktuálna zápasová bilancia "rossonerov", výhra - výhra - prehra - výhra - remíza, nám hovorí o tom, že Milánčania vedia uhrať aj veľmi dobre zápasy, no nie vždy sa im to podarí. V poslednej pätici zápasov sa najskôr predviedli na pôde Turína, kde zvíťazili v pomere 4:2. O kolo neskôr prišla dobrá domáca výhra, keď "rossoneri" zdolali výber Pescary vysoko 4:1. Následne však prišla nepríjemná prehra - Milánčania prehrali na pôde tímu AS Rím v pomere 2:4. V predposlednom kole Milánčania privítali na svojej pôde Sienu, ktorú zdolali v pomere 2:1. Posledný zápas "rossonerov" skončil nerozhodne, keď sa zápas v Sampdorii skončil len bezgólovou remízou. Tentokrát budú chcieť domáci určite zabodovať naplno, no uvidíme, či sa im to podarí.

    Hráči Bologny sú na tom o čosi horšie ako ich dnešný súper z Milána. Po dvadsiatich odohraných zápasoch sa nachádzajú na priebežnej štrnástej priečke s 21 bodmi a gólovým skóre -1. Na pätnástej priečke je s rovnakým počtom bodov, no o päť gólov horším skóre Sampdoria. Na trinástej pozícii je Atalanta, ktorá má pred Bolognou jednobodový náskok. Aktuálna zápasová bilancia Bologne, remíza - výhra - prehra - prehra - výhra, nám hovorí o tom, že tento celok vie uhrať aj celkom dobré výsledky a rád získava aj nejaké tie body. V poslednej pätici zápasov sa hráči Bologne najskôr predviedli na domácej pôde, kde po bezgólovej remíze proti Laziu získali jeden bod. Následne sa predviedli na pôde Neapolu, kde si na svoje konto po skvelom výkone pripísali prekvapenie, keď vyhrali v pomere 3:2. V ďalších dvoch zápasoch sa však zrodili prehry. Bologna najskôr prehrala s výberom Parmy (1:2) na domácej pôde a následne aj na pôde Janova (0:2). V poslednom kole sa podarilo Bologni na domácej pôde triumfovať, keď zdolali výber Chieva Verona vysoko 4:0. Bologna bude chcieť určite prekvapiť ako v Neapole, no uvidíme, či sa jej to podarí aj v Miláne.

    Podarí sa hosťom potrápiť silný milánsky tím alebo to bude jasná výhra domácich?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 15:00.

    Góly: 65. Pazzini, 82. Pazzini - 84. Mexes (vla.)

    Karty:   80. Abate (ACM) - 21. Diamanti (BOL), 32. Pazienza (BOL), 77. Cherubin (BOL)


    AC Miláno: Abbiati - Constant, Mexes, Zapata, Abate - Boateng, Montolivo, Flamini (81. Traoré) - Pazzini, El Shaarawy, Niang (77. Nocerino).
    Bologna FC: Agliardi - Garics, Portanova, Antonsson, Cherubin - Riverola (51. Taider), Pérez, Diamanti, Pazienza (75. Pasquato), Kone - Gilardino (62. Gabbiadini).

    Rozhodca: D. Doveri - V. Marrazzo, M. Liberti