Stoke City – Chelsea 0:4 (kon.)
koniec
Stoke City FC
0:4 (0:1)
Chelsea FC
Sobota 12.01.2013, 16:00 • Britannia Stadium, Stoke-on-Trent, Staffordshire • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Jonathan Walters je jasným smoliarom dnešného zápasu! Gólman Čech sa hodil na ľavú stranu, no Walters loptu napálil len do brvna brány hostí!
     
    89
    Po tvrdom faule Terryho na Waltersa je nariadený pokutový kop! Potvrdý Jonathan Walters hat-trick v tomto zápase?
     
    86
    Posledné striedanie si pre nás pripravil aj domáci tréner Pulis. Ten posiela namiesto Etheringtona do útoku oddýchnutého Kightlyho, ktorý sa bude snažiť s týmto zápasom ešte niečo urobiť.
     
    83
    Nasleduje posledné striedanie hosťujúceho celku Chelsea FC. Namiesto Azpilicuetu nastupuje na trávnik oddýchnutý Ferreira.
     
    80
    Chelsea Londýn strieda aj podruhýkrát! Namiesto Mata-u nastúpi na trávnik oddýchnutý Terry, ktorý sa bude snažiť gólovo presadiť.
     
    79
    Domáci tréner sa rozhodol striedať aj druhýkrát. Do hry posiela namiesto Adama oddýchnutého Whiteheada.
     
    79
    Vidíme prvé striedanie aj v znení domáceho celku! Namiesto Jonesa nastupuje do hry oddýchnutý Jerome.
     
    77
    Begovič nám predviedol skvelý zákrok! Tentokrát nekompromisne odstavil Ramiresa, ktorý by sa mohol dostať k prihrávke od Torresa, ktorá na neho smerovala z pravej strany.
     
    73
    Chelsea dala gól!
    Hosťujúci celok sa dostáva do štvorgólového vedenia! Po dobrej prihrávke od Matu sa k lopte dostal EDEN HAZARD, ktorý nekompromisnou rotujúcou delovkou loptu umiestnil nechytateľne k pravej žŕdke domácej brány! Tentokrát zaúradovala jeho nekompromisná ľavačka.
     
    71
    Nasledovať bude prvé striedanie hosťujúceho celku. Z ihriska odchádza Damba Ba, ktorého nahradí dobre známy Fernando Torres!
     
    68
    Begovič nám predviedol fantastický zákrok! Tesne pred neho sa dostal opäť Frank Lampard, ktorý tvrdo vypálil, no napokon trafil len nohy gólmana Stoke City.
     
    65
    Chelsea dala gól!
    FRANK LAMPARD nezaváhal a tento pokutový kop premieňa s veľkým prehľadom. Gólman Begovič nemal šancu na úspešný zákrok, keďže Lampardova delovka smerovala na stred brány pod brvno!
     
    64
    Po tvrdom faule od Shawcrossa na Matu je nariadený pokutový kop pre hostí! Zahrávať ho bude Lampard!
     
    62
    Chelsea dala gól!
    Hostia sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po dobrom centri z rohového kopu sa loptu opäť snažil odhlavičkovať do bezpečia JONATHAN WALTERS, no opäť si loptu odhlavičkoval len do vlastnej siete. Je to tak jeho druhý gól v tomto zápase.
     
    58
    Hlavný rozhodca ukázal jasný verdikt, že na rade je pokutový kop, no následne nám asistentka rozhodcu avízovala offsajd, a tak sa pokutový kop ruší!
     
    54
    N'Zonzi nám predviedol fantastickú delovku z pravej strany, ktorou loptu umiestnil presne pod brvno brány hostí! Gólman Čech bol však v strehu a loptu vyrazil za vlastnú bránu!
     
    51
    Begovič nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Tentokrát sa dobre hodil po delovke od Colea, ktorá na neho letela z hranice pokutového územia! Nasledovať bude rohový kop hostí.
     
    50
    Walters sa po skvelej prihrávke od Etheringtona dostal do skvelej gólovej šance, no napokon bol neúspešný! Gólman Čech loptu úspešne chytá. Následne sa však zistilo, že to bol offsajd.
     
    45+2
    Chelsea dala gól!
    Hostia sa s veľkým šťastím dostávajú do vedenia! Po skvelom centri od Matu sa k lopte dostal JONATHAN WALTERS, ktorý chcel hlavou loptu vyraziť do bezpečia, no následne sa lopta stočila a Walters si ju umiestnil do vlastnej brány!
     
    45+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    39
    Prvú žltú kartu v tomto zápase získava Wilkinson, ktorý na hranici pokutového územia domácich nekompromisne odstavil útočiaceho Lamparda.
     
    34
    Begovič nám predviedol ďalší fantastický zákrok! Demba Ba sa skvele presunul po ľavom krídle a tvrdo zakončil, no gólman Begovič sa po lopte skvele hodil a opäť ju úspešne vyrazil!
     
    25
    Begovič nám predviedol fantastický zákrok! Do skvelej gólovej šance sa priamo pred gólmana domáceho celku dostal Lampard, no gólman Begovič loptu zblokoval svojími nohami!
     
    18
    Čech nám predviedol veľmi dobrý zákrok! Tentokrát sa skvele hodil po strele od N'Zonziho, ktorý sa ho snažil prekonať strieľaným centrom z centrálnej časti!
     
    8
    Jones sa dostal do fantastickej gólovej šance na ľavej strane, no jeho prízemná delovka napokon minula priestor brány Chelsea Londýn! Lopta takmer trafila ľavú žŕdku brány hostí.
     
    5
    Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Hazarda sa k lopte mohol dostať Ba, no napokon bol neúspešný! Lopta mu nesadla na kopačku a napokon jeho strela skončila mimo brány domáceho celku.

    Góly: 45+2. Walters (vla.), 62. Walters (vla.), 65. Lampard (pen.), 73. Hazard

    Karty:   39. Wilkinson (STO)


    Stoke City FC: Begovič - Huth, Shawcross - Wilkinson, Cameron - Adam (79. Whitehead) - N'Zonzi, Whelan - Etherington (86. Kightly), Walters - Jones (79. Jerome).
    Chelsea FC: Čech - Ivanovič, David Luiz - Azpilicueta (83. Ferreira), Cole - Ramires, Lampard - Mata (80. Terry), Hazard, Bertrand - Ba (71. Torres).

    Rozhodca: A. Marriner - R. West, S. Massey