Bologna – Chievo 4:0 (kon.) | Inter – Pescara 2:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
2:0 (1:0)
Delfino Pescara 1936
Sobota 12.01.2013, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase boli hráči Pescary už o niečo aktívnejší, no napokon sa nedokázali gólovo presadiť. Mnoho šancí im zlikvidovali pozorní obrancovia na čele s gólmanom Handanovičom. Naopak domáci využili niekoľko chýb hosťujúcej defenzívy a v 54. minúte sa gólovo presadil Fredy Guarín, ktorému skvele prihrával Rodrigo Palacio. Následné šance Interu veľmi dobre zneškodnili pozorní obrancovia a gólman Perin.
    Inter Miláno si tak do tabuľky prináša veĺmi dôležité tri body a Pescara odchádza bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:43:52)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Po nepresnom zakončení od Caprariho sa k lopte dostal gólman Handanovič, ktorý nám predvedie záverečný odkop od vlastnej brány.
     
    90+2
    Po dobrej prihrávke od Rocchiho sa k zakončeniu z ľavej strany dostal Milito, no napokon nám predviedol len veľmi nepresné a nedôrazné zakončenie.
     
    90+1
    Milánčania sú stále pri lopte a veľmi dobre si ju prihrávajú. Snažia sa gólovo presadiť, no Pescarčania už očividne nechcú inkasovať.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    89
    Pri lopte je momentálne hosťujúci obranca Balzano. Ten sa snaží založiť ešte nejaký zaujímavý útok, no zatiaľ sa mu veľmi nedarí. Milánčania sa veľmi dobre bránia.
     
    88
    Pereira sa snažil tvrdo zakončovať z ľavej strany, no jeho delovka bola zblokovaná pozorným Capuanom. Nasledovať bude rohový kop pre Inter Miláno.
     
    87
    Nasledovať bude posledné striedanie domáceho celku. Namiesto dobre hrajúceho Palacia nastupuje do hry na posledné minúty oddýchnutý Milito.
     
    86
    Z pravej strany tvrdo zakončoval Palacio, no jeho nepresné zakončenie končí len mimo Perinovej brány. Pri lopte sú momentálne hráči Pescary.
     
    85
    Zanetti loptu dobre odcentroval až pred gólmana Perina, no tam sa jej následne zmocnil obranca Capuano, ktorý zakladá ďalší útok hosťujúcej Pescary.
     
    84
    Hra sa nám opäť presunula len do stredu ihriska, kde oba celky tvrdo bojujú o loptu. Lepšie to ide domácim hráčom, ktorí sa snažia udržať si svoje dvojgólové vedenie.
     
    83
    Z pravej strany tentokrát tvrdo loptu odcentroval Cascione, no k lopte sa následne dostal len pozorný Cambiasso, ktorý ju poslal ďalekým odkopom na stred ihriska.
     
    82
    Na rade je posledné striedanie hosťujúceho trénera Bergodiho - namiesto Vladimíra Weissa nastupuje do hry oddýchnutý Caprari.
     
    81
    Z centrálnej časti to tentokrát skúšal Abbruscato, no ten bol neúspešný. Loptu napálil len do bočnej siete Handanovičovej brány!
     
    80
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo zakončoval Weiss, no gólman Handanovič bol v strehu a predviedol nám dobrý zákrok, keď loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    79
    Pereira tvrdo zakončoval z ľavej strany, no gólman Perin sa po lopte skvele hodil a vyrazil ju do bezpečia - na kopačky svojich spoluhráčov!
     
    78
    Tréner Stramaccioni nám prináša druhé striedanie domáceho celku. Namiesto strelca gólu - Guarína nastupuje do hry oddýchnutý Mudingayi.

    Góly: 31. Palacio, 54. Guarín

    Karty:   46. Palacio (INT), 56. Benassi (INT) - 66. Balzano (PES), 69. Celik (PES)


    Inter Miláno: Handanovič - Zanetti, Chivu, Jonathan, Silvestre, Pereira, Cambiasso, Guarín (78. Mudingayi), Benassi, Palacio (87. Milito), Cassano (68. Rocchi).
    Delfino Pescara 1936: Perin - Terlizzi, Balzano, Capuano, Modesto, Colucci, Bjarnason, Nielsen (64. Cascione), Weiss (82. Caprari), Celik (77. Abbruscato), Jonathas.

    Rozhodca: D. Celi - A. Petrella, A. Crispo