Stoke City – Chelsea 0:4 (kon.)
koniec
Stoke City FC
0:4 (0:1)
Chelsea FC
Sobota 12.01.2013, 16:00 • Britannia Stadium, Stoke-on-Trent, Staffordshire • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase prebrali hernú iniciatívu jasne hosťujúci hráči. Najskôr v 62. minúte pridal do vlastnej brány druhý gól Jonathan Walters. Už v 65. minúte pridal tretí gól hostí Frank Lampard, ktorý sa presadil delovkou zo značky pokutového kopu. V 73. minúte uzavrel gólové skóre tohto zápasu Eden Hazard, ktorý nám predviedol bravúrnu ľavačku, ktorou loptu umiestnil nechytateľne k pravej žŕdke domácej brány. V 90. minúte mal k dispozícii pokutový kop smoliar zápasu - Jonathan Walters, ktorý loptu napálil len do brvna brány!
    Chelsea FC si tak do tabuľky odnáša tri body a domáci Stoke City ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch anglickej Premier League.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:56:59)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Domáci hráči nám predviedli niekoľko nepresných prihrávok, po ktorých sa k lopte dostali hráči Chelsea. Tí loptu úspešne odkopávajú do bezpečia.
     
    90+2
    Walters sa dobre presúval po ľavej strane, no následne sa rozhodol loptu odcentrovať! Jeho center bol príliš silný a lopta napokon končí za postrannou čiarou.
     
    90+1
    Hosťujúci hráči hrajú veľmi pokojne a vyzerá to tak, že v tomto zápase sa už nič veľmi vážne nestane. Pri lopte sú hráči Chelsea FC!
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Jonathan Walters je jasným smoliarom dnešného zápasu! Gólman Čech sa hodil na ľavú stranu, no Walters loptu napálil len do brvna brány hostí!
     
    89
    Po tvrdom faule Terryho na Waltersa je nariadený pokutový kop! Potvrdý Jonathan Walters hat-trick v tomto zápase?
     
    88
    Hosťujúci hráči majú loptu vo svojej moci pred vlastnou bránou. Tam si ju veľmi dobre prihrávajú a získavajú tak cenné sekundy. Domáci útočníkovia budú už asi nervózni.
     
    87
    Po nepresnej prihrávke od Ramiresa sa k lopte dostal gólman Begovič, ktorý posiela svojích spoluhráčov do útoku. Najskôr však upokojuje hru.
     
    86
    Posledné striedanie si pre nás pripravil aj domáci tréner Pulis. Ten posiela namiesto Etheringtona do útoku oddýchnutého Kightlyho, ktorý sa bude snažiť s týmto zápasom ešte niečo urobiť.
     
    85
    Cole sa veľmi dobre presúval po ľavom krídle a vymenil si niekoľko lôpt s Lampardom. Následne ho však od lopty odstavil pozorný Wilkinson, ktorý ju odkopol za postrannú čiaru.
     
    84
    Pri lopte sú momentálne hráči Chelsea FC, ktorí majú štvorgólový náskok a takmer s istotou si do tabuľky pripíšu ďalšie tri body. Stoke by však mohlo vsietiť aspoň jeden čestný gól...
     
    83
    Nasleduje posledné striedanie hosťujúceho celku Chelsea FC. Namiesto Azpilicuetu nastupuje na trávnik oddýchnutý Ferreira.
     
    82
    Z pravej strany to tentokrát skúšal Whitehead, no napokon bol neúspešný. Jeho tvrdé zakončenie gólman Čech veľmi dobre chytil vo svojom náručí.
     
    81
    Dobré zakončenie z pravej strany nám tentokrát predviedol Torres, no jeho delovka napokon netrafila priestor brány hostí. Pri lopte je Begovič.
     
    80
    Chelsea Londýn strieda aj podruhýkrát! Namiesto Mata-u nastúpi na trávnik oddýchnutý Terry, ktorý sa bude snažiť gólovo presadiť.
     
    79
    Domáci tréner sa rozhodol striedať aj druhýkrát. Do hry posiela namiesto Adama oddýchnutého Whiteheada.

    Góly: 45+2. Walters (vla.), 62. Walters (vla.), 65. Lampard (pen.), 73. Hazard

    Karty:   39. Wilkinson (STO)


    Stoke City FC: Begovič - Huth, Shawcross - Wilkinson, Cameron - Adam (79. Whitehead) - N'Zonzi, Whelan - Etherington (86. Kightly), Walters - Jones (79. Jerome).
    Chelsea FC: Čech - Ivanovič, David Luiz - Azpilicueta (83. Ferreira), Cole - Ramires, Lampard - Mata (80. Terry), Hazard, Bertrand - Ba (71. Torres).

    Rozhodca: A. Marriner - R. West, S. Massey