Stoke City – Chelsea 0:4 (kon.)
koniec
Stoke City FC
0:4 (0:1)
Chelsea FC
Sobota 12.01.2013, 16:00 • Britannia Stadium, Stoke-on-Trent, Staffordshire • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 16:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 22. kole najvyššej futbalovej súťaže v Anglicku - Premier League!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na štadióne Britannia Stadium, kde si od 16:00 SEČ zmerajú sily domáci celok Stoke City FC, ktorý na svojej pôde privíta futbalový celok Chelsea FC.

    Stoke City sa momentálne nachádza po 21 odohraných zápasoch na desiatej priečke s 29 bodmi a gólovým skóre +1. Rovnaký počet bodov má aj deviaty klub Swansea City, ktorý má však o štyri góly lepšie skóre. Na jedenástej priečke je tím West Ham United, ktorý má na svojom konte 26 bodov, a tak stráca na Stoke City tri body. Aktuálna zápasová bilancia, remíza - remíza - výhra - remíza - prehra, nám jasne hovorí o tom, že s týmto tímom musí rátať akýkoľvek celok v Premier League. V poslednej pätici zápasov sa hráči Stoke City najskôr predviedli na domácej pôde, kde remízovali s Evertonom v pomere 1:1. V ďalšom zápase sa zrodila opäť remíza, keď si hráči Stoke City delili body na pôde Tottenhamu po bezgólovej remíze 0:0. Následne sa na pôde Stoke City zrodila výhra, keď domáci porazili Liverpool v pomere 3:1. Na rad prišla v predposlednom kole ďalšia remíza (3:3), keď sa hráči Stoke stretli s výberom Southamptonu. V poslednom kole si hráči Stoke City zmerali svoje sily s výberom majstra - Manchesteru City, ktorý ich však zdolal v pomere 3:0. Do tohto zápasu pravdepodobne nenastúpia hráči Wilson a Delap, ktorí sú momentálne zranení. Wilson má zlomenú nohu a Delap má problémy v oblasti tresiel. Domáci budú chcieť prekvapiť na svojej pôde, no uvidíme, či sa im to podarí.

    Hráči tímu Chelsea FC sa po 20 odohraných zápasoch momentálne nachádzajú na priebežnej štvrtej priečke s 38 bodmi a gólovým skóre +20. Na tretí Tottenham strácajú len jeden bod, no Chelsea má jeden zápas k dobru. Piaty Everton stráca na Chelsea dva body, no má jeden o jeden odohratý zápas viac. Aktuálna zápasová bilancia hráčov Chelsea, výhra - výhra - výhra - výhra - prehra, nám jasne hovorí o tom, že títo futbalisti sú poriadne rozbehnutí a chcú bojovať o titul. V poslednej pätici zápasov sa najskôr predviedli na pôde Sunderlandu, kde dominovali v pomere 3:1. Následne na domácej pôde deklasovali Aston Villu v pomere 8:0. O kolo neskôr sa predviedli na pôde Norwichu, kde vyhrali tesne 1:0. Rovnako tesná výhra sa zrodila aj na pôde Evertonu, kde Chelsea zvíťazila v pomere 2:1. Po šnúre výhier však prišla aj prehra, keď Londýnčanov na domácej pôde zdolal celok Queens Park Rangers v pomere 1:0. Chelsea má mierne problémy aj so zraneniami. Do tohto zápasu pravdepodobne nenastúpia hráči Benayoun, Terry a Oriol Romeu, ktorí majú problém v oblasti svojich kolien. Veľmi smutnou správou je, že do brány nenastúpi Petr Čech, ktorý má zdravotný problém s trieslami. Chelsea však bude chcieť na pôde Stoke zabodovať, no uvidíme, či sa im to podarí.
     
    Úvodné zostavy:

    Stoke City FC: Begovič - Huth, Shawcross - Wilkinson, Cameron - Adam - N'Zonzi, Whelan - Etherington, Walters - Jones.

    Chelsea FC: Čech - Ivanovič, David Luiz - Azpilicueta, Cole - Ramires, Lampard - Mata, Hazard, Bertrand - Ba.

    Rozhodca: A. Marriner - R. West, S. Massey.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    V prvej minúte sa k lopte prevažne dostávali domáci hráči, no napokon boli neúspešný. Nabiehajúceho Whelana úspešným zákrokom odstavil Azpilicueta.
     
    2
    Sympatickú strelu z pravej strany nám predviedol Jones, no jeho delovka bola napokon neúspešná! Gólman Čech nemusel zasahovať, pretože lopta letela mimo jeho brány.
     
    3
    Hra sa nám presunula prevažne do stredu ihriska, kde o loptu tvrdo bojujú oba tímy. Zatiaľ majú mierne navrch hráči domáceho Stoke City, no Londýnčania sa dobre bránia.
     
    4
    Po nepresnom centri od Jonesa sa k lopte dostal pozorný Ivanovič, ktorý nám predviedol dobrý obranný zákrok, po ktorom rozohráva loptu do útoku.
     
    5
    Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Hazarda sa k lopte mohol dostať Ba, no napokon bol neúspešný! Lopta mu nesadla na kopačku a napokon jeho strela skončila mimo brány domáceho celku.
     
    6
    Dobrý center od Colea z ľavej strany sa napokon dostal len do náručia gólmana Begoviča, ktorý nám predviedol dobrý výskok a následné ukrytie lopty vo svojom náručí.
     
    7
    Ashley Cole nám predviedol aj dobrý defenzívny zákrok, keď po sympatickom výskoku zneškodnil zakončenie z pravej strany od Waltersa.
     
    8
    Jones sa dostal do fantastickej gólovej šance na ľavej strane, no jeho prízemná delovka napokon minula priestor brány Chelsea Londýn! Lopta takmer trafila ľavú žŕdku brány hostí.
     
    9
    Azpolocueta nám predviedol rýchly únik po pravej strane, no napokon bol od lopty nekompromisne odstavený hosťujúcim Ramiresom. Následne hlavný rozhodca ponecháva výhodu.
     
    10
    David Luiz ostal po nekompromisnom vzdušnom súboji ležať na trávniku, no napokon sa postavil a vyzerá byť v poriadku. Nasledovať bude útok hostí.
     
    11
    Pri lopte sú opäť hráči Chelsea Londýn. Tí sa snažia ofenzívne presadiť, no zatiaľ nám predvádzajú len veľa nepresností, po ktorých sa k lopte dostávajú ich súperi.
     
    12
    Domáci mali k dispozícii rohový kop. Odišiel ho zahrávať Etherington, no ten bol napokon neúspešný. Loptu síce nasmeroval na Jonesa, no ten to nečakal a následne loptu stratil.
     
    13
    Cole loptu dobre odcentroval z pravej strany, no napokon bol neúspešný! K jeho centru sa dostali len domáci hráči, ktorí loptu okamžite posielajú do bezpečia.
     
    14
    Begovič nám predviedol ďalší dobrý zákrok! Tentokrát sympaticky zneškodnil zakončenie z kopačky Matu, ktorý mu však loptu umiestnil len do náručia.
     
    15
    Jones nám predviedol zbytočný útočný faul na Davida Luiza, po ktorom jeho tím stratil loptu. Do útoku následne smerujú jeho protihráči z celku Chelsea.
     
    16
    Stoke City nám predviedlo ďalší zaujímavý útok, po ktorom má Adam k dispozícii štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 35 metrov smerom naľavo.
     
    17
    Adam loptu odcentroval celkom dobre, no napokon sa k nej dostali len obrancovia hosťujúceho celku, ktorí ju odkopli do bezpečia. Domáci sú však stále pri lopte.
     
    18
    Čech nám predviedol veľmi dobrý zákrok! Tentokrát sa skvele hodil po strele od N'Zonziho, ktorý sa ho snažil prekonať strieľaným centrom z centrálnej časti!
     
    19
    Domáci futbalisti si vytvárajú veľmi dobrý ofenzívny tlak, no Chelsea mu zatiaľ dobre čelí. Po ďalšom rohovom kope od Etheringtona sa k lopte dostal Cole.
     
    20
    Adam nám predviedol dobrý obranný zákrok, keď po nebezpečnom centri od Whelana zblokoval loptu za vlastnú bránu. Nasledovať bude teda ďalší rohový kop pre Stoke City.
     
    21
    Po zaujímavom centri od Waltersa z pravej strany sa k zakončeniu dostal Jones, no jeho hlavičku napokon zblokoval obranca Ivanovič, ktorý posiela loptu do bezpečia.
     
    22
    Ba sa snažil došprintovať na center od Hazarda, no nepodarilo sa mu to. Domáci Wilkinson bol v strehu a s veľkým prehľadom loptu rozohráva do útoku.
     
    23
    Pri lopte sú opäť hráči domáceho celku. Dobrý center nám tentokrát predviedol N'Zonzi, ktorý loptu odcentroval na Camerona, no ten napokon svojou delovkou umiestnil loptu len vysoko nad bránu hostí.
     
    24
    Do útoku sa na malú chvíľu dostali aj hostia, no tam sa im zatiaľ veľmi nedarí. Domáci klub sa zatiaľ dobre bráni a vykrýva priestor pred gólmanom Begovičom.
     
    25
    Begovič nám predviedol fantastický zákrok! Do skvelej gólovej šance sa priamo pred gólmana domáceho celku dostal Lampard, no gólman Begovič loptu zblokoval svojími nohami!
     
    26
    Hra sa nám opäť presunula do stredu ihriska. Momentálne majú loptu v moci domáci hráči, ktorí sa snažia ofentzívne presadiť, no proti pozornej obrane hostí sa im to zatiaľ nedarí.
     
    27
    Po tvrdom strete s Wilkinsonom padol k zemi Ramires. Ten chvíľu ležal na trávniku a následne k nemu pribehli lekári. Hráč Chelsea sa však pozviechal a opäť sa vráti do hry.
     
    28
    Po nepresnej prihrávke od Camerona sa k lopte dostal David Luiz, ktorý okamžite zakladá bleskový protiútok londýnskeho tímu. Pri lopte je momentálne Hazard.
     
    29
    Aj útok Chelsea skrachoval. Nepresný center od Azpilicuetu zblokoval obranca Shawcross, ktorý následne posunul loptu ku gólmanovi Begovičovi, ktorý pokračuje v hre.
     
    30
    Ba sa dobre presúval po pravej strane, no bol tvrdo tiesnený obrancom Huthom, ktorý ho mu nedal šancu na prípravu zakončenia, a tak Ba zvolil len padáčik, ktorý končí v rukách Begoviča.
     
    31
    Na druhej strane to skúšali hráči Jones a Etherington, no obaja boli neúspešný. Ich tvrdé zakončenia boli zblokované len mimo brány gólmana Čecha. Nasledovať bude útok Chelsea.
     
    32
    Hazard to skúšal nekompromisným prienikom po pravom krídle, no následne sa pri ňom pristavil Wilkinson, ktorý londýnskeho útočníka čistým sklzom odstavil.
     
    33
    Z ľavej strany to skúšal Mata, no domáci hráč Walters loptu veľmi dobre zblokoval za postrannú čiaru. Nasledovať bude teda autový hod v podaní Chelsea FC.
     
    34
    Begovič nám predviedol ďalší fantastický zákrok! Demba Ba sa skvele presunul po ľavom krídle a tvrdo zakončil, no gólman Begovič sa po lopte skvele hodil a opäť ju úspešne vyrazil!
     
    35
    Ramires skúšal tvrdo páliť z centrálnej časti, no napokon bol neúspešný. Dobrým sklzom ho od lopty odstavil pozorný Cameron. Následne Ramires padol k zemi, no vyzerá, že bude v poriadku.
     
    36
    Domáci nebezpečne pohrozili pred Čechovou bránou! Najskôr to skúšal Etherington a následne aj N'Zonzi, no zakončenia oboch útočníkov boli zblokované do londýnskeho bezpečia.
     
    37
    Na druhej strane sa do dobrej šance dostal Lampard, no ten bol napokon neúspešný a nedokázal prekonať dobrý obranný zákrok Wilkinsona, ktorý mu loptu nekompromisne odkopol.
     
    38
    Pri lopte sú momentálne hráči Chelsea FC, ktorí majú k dispozícii dobrú štandardnú situáciu z pravej strany pokutového územia domáceho tímu.
     
    39
    Prvú žltú kartu v tomto zápase získava Wilkinson, ktorý na hranici pokutového územia domácich nekompromisne odstavil útočiaceho Lamparda.
     
    40
    Pekný center zo štandardnej situácie nám predviedol Hazard. Na jeho loptu sa snažil hlavou reagovať Mata, no ten napokon loptu umiestnil len vysoko nad bránu domácich.
     
    41
    Pri lopte sú opäť hráči Chelsea FC, no predviedli nám veľkú nepresnosť, keď sa po nepresnej prihrávke od Lamparda dostal k lopte obranca Cameron.
     
    42
    Wilkinson nám predviedol ďalší tvrdý faul a mal by si dávať pozor, aby nedostal druhú žltú kartu. Tentokrát v súboji loptu nekompromisne zložil k zemi hráča hostí - Hazarda.
     
    43
    Z následnej štandardnej situácie, ktorú mal k dispozícii Lampard sa nič nestalo. Obrancovia tvrdý center Lamparda odhlavičkovali do bezpečia.
     
    44
    Domáci sú opäť pred Čechovou bránou, no tentokrát im to mierne nevyšlo. Walters chcel z otočky prihrávať, no loptu si potiahol za bránu hosťujúceho celku, a tak je pri lopte gólman Čech.
     
    45
    Adam nám predviedol hru rukou, a tak majú hostia k dispozícii ďalšiu štandardnú situáciu, ktorú budú zahrávať zo vzdialenosti približne 30 metrov.
     
    45+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    45+1
    Z priameho kopu nekompromisne pálil Lampard, no jeho delovka bola zblokovaná na múriku domácich tiel, ktorý loptu zblokoval ďaleko do bezpečia.
     
    45+2
    Chelsea dala gól!
    Hostia sa s veľkým šťastím dostávajú do vedenia! Po skvelom centri od Matu sa k lopte dostal JONATHAN WALTERS, ktorý chcel hlavou loptu vyraziť do bezpečia, no následne sa lopta stočila a Walters si ju umiestnil do vlastnej brány!
     
    Prvý polčas skončil.
     
    V prvom polčase boli aktívnejší domáci hráči, no napokon nedokázali túto ofenzívnu prevahu premeniť do formy gólu. Na konci prvého polčasu sa to podarilo až hosťom, ktorí s veľkým šťastím vedú o jeden gól. Postaral sa o to vlastným gólom domáci Jonathan Walters, ktorý nedal Begovičovi šancu. Begoviča však treba pochváliť, pretože nám predviedol niekoľko skvelých zákrokov, ktorými zneškodnil vyložené šance londýnskeho celku.

    Podarí sa domácim v druhom polčase aspoň vyrovnať?
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Hráči Chelsea FC sa ihneď na začiatku tohto zápasu dostali do útoku, no napokon ich zastavil asistent hlavného rozhodcu, ktorý avízoval jasný offsajd. Nasledovať bude útok domácich.
     
    47
    Z ľavej strany loptu dobre odcentroval Hazard, no napokon jeho lopta smerovala len k dobre postavenému Cameronovi, ktorý ju ihneď odkopol do bezpečia.
     
    48
    N'Zonzi to tentokrát skúšal delovkou z ľavej strany, no napokon bol neúspešný. Loptu umiestnil len za bránu hosťujúceho tímu, a tak sa k nej dostávajú hostia.
     
    49
    Po skvelom centri od Whelana sa k lopte dostal Jones, no ten napokon nebol v hlavičkovom súboji až taký úspešný a obranca Ivanovič ho od lopty expresne odstavil.
     
    50
    Walters sa po skvelej prihrávke od Etheringtona dostal do skvelej gólovej šance, no napokon bol neúspešný! Gólman Čech loptu úspešne chytá. Následne sa však zistilo, že to bol offsajd.
     
    51
    Begovič nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Tentokrát sa dobre hodil po delovke od Colea, ktorá na neho letela z hranice pokutového územia! Nasledovať bude rohový kop hostí.
     
    52
    Čech nám predviedol ďalší dôležitý zákrok. Tentokrát dobre vyskočil a následne úspešne chytil hlavičkové zakončenie od Jonesa, ktoré na neho smerovalo z centrálnej časti.
     
    53
    Hra sa nám opäť mierne presunula k stredu ihriska. Tam majú loptu v moci hráči Chelsea FC, ktorí sa snažia založiť nejaký zaujímavý útok, no zatiaľ sa im nedarí.
     
    54
    N'Zonzi nám predviedol fantastickú delovku z pravej strany, ktorou loptu umiestnil presne pod brvno brány hostí! Gólman Čech bol však v strehu a loptu vyrazil za vlastnú bránu!
     
    55
    Následne získali domáci rohový kop, ktorý odišiel zahrávať Etherington. Ten nám predviedol skvelý center, ktorý hlavou zúžitkoval Huth, no ten svojím tvrdým zakončením netrafil priestor brány hostí.
     
    56
    Lopta je momentálne na kopačkách domácich futbalistov. Tí sa snažia ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Hráči Chelsea sú v strehu a veľmi dobre sa bránia.
     
    57
    David Luiz nám predviedol dobrý center, no následne sa k lopte dostali len domáci obrancovia. Tí loptu okamžite poslali do útoku.
     
    58
    Hlavný rozhodca ukázal jasný verdikt, že na rade je pokutový kop, no následne nám asistentka rozhodcu avízovala offsajd, a tak sa pokutový kop ruší!
     
    59
    Hráči domáceho Stoke City sa snažia prekonať dobrú obranu hostí, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Tvrdé zakončenie z pravej strany nám predviedol Jones, no jeho delovka bola zblokovaná.
     
    60
    Pri lopte sú opäť domáci futbalisti, no hostia veľmi dobre vykrývajú priestor pred svojou bránou. Hráči Stoke City si teda musia prihrávať len tesne za polovicou ihriska.
     
    61
    Dobré zakončenie z pravej strany nám predviedol Etherington, no jeho strelu napokon zblokoval pozorný David Luiz, ktorý poslal loptu do útoku hostí.
     
    62
    Chelsea dala gól!
    Hostia sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po dobrom centri z rohového kopu sa loptu opäť snažil odhlavičkovať do bezpečia JONATHAN WALTERS, no opäť si loptu odhlavičkoval len do vlastnej siete. Je to tak jeho druhý gól v tomto zápase.
     
    63
    Hráči Chelsea môžu byť spokojní a momentálne hrajú veľmi pokojným dojmom. Sú pri lopte a pomalými krokmi sa dostávajú do pred domácu bránu.
     
    64
    Po tvrdom faule od Shawcrossa na Matu je nariadený pokutový kop pre hostí! Zahrávať ho bude Lampard!
     
    65
    Chelsea dala gól!
    FRANK LAMPARD nezaváhal a tento pokutový kop premieňa s veľkým prehľadom. Gólman Begovič nemal šancu na úspešný zákrok, keďže Lampardova delovka smerovala na stred brány pod brvno!
     
    66
    Pri lopte sú momentálne mierne otrasení domáci hráči, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Londýnsky tím Chelsea môže byť spokojný a zatiaľ dobre kontroluje priebeh hry.
     
    67
    Cole nám predviedol dobrý obranný zákrok proti Etheringtonovi! Ten sa dobre presúval po pravej strane, no Cole mu predviedol efektívny sklz.
     
    68
    Begovič nám predviedol fantastický zákrok! Tesne pred neho sa dostal opäť Frank Lampard, ktorý tvrdo vypálil, no napokon trafil len nohy gólmana Stoke City.
     
    69
    Po zaujímavom centri od Hazarda sa k lopte mohol dostať Ba, no ten bol napokon nekompromisne odstavený Waltersom, ktorý nám predviedol dobrý obraný zákrok. Lopta však ostáva na kopačkách hostí.
     
    70
    David Luiz získal výhodu zakončovať zo štandardnej situácie na ľavej strane, no napokon svojou delovkou trafil len dobre postavený múr domácich tiel.
     
    71
    Nasledovať bude prvé striedanie hosťujúceho celku. Z ihriska odchádza Damba Ba, ktorého nahradí dobre známy Fernando Torres!
     
    72
    Dobré zakončenie z pravej strany nám tentokrát predviedol Jones, no gólman Čech bol v strehu a predviedol nám rýchly presun a následné ukrytie lopty vo svojom náručí!
     
    73
    Chelsea dala gól!
    Hosťujúci celok sa dostáva do štvorgólového vedenia! Po dobrej prihrávke od Matu sa k lopte dostal EDEN HAZARD, ktorý nekompromisnou rotujúcou delovkou loptu umiestnil nechytateľne k pravej žŕdke domácej brány! Tentokrát zaúradovala jeho nekompromisná ľavačka.
     
    74
    Pri lopte sú opäť hráči Stoke City, ktorí sa snažia gólovo presadiť taktickými prihrávkami po stranách, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Chelsea sa zatiaľ veľmi dobre bráni.
     
    75
    Po pravej strane sa dobre presúval Adam, no napokon bol tvrdo odstavený Ivanovičom. Adam sa hnevá na hlavného rozhodcu, no toto bol čistý obranný zákrok.
     
    76
    Loptu majú vo svojej moci opäť hráči hosťujúceho Chelsea FC, ktorí sa snažia gólovo presadiť aj do pätice, no zatiaľ nám predvádzajú veľké množstvo nepresných prihrávok.
     
    77
    Begovič nám predviedol skvelý zákrok! Tentokrát nekompromisne odstavil Ramiresa, ktorý by sa mohol dostať k prihrávke od Torresa, ktorá na neho smerovala z pravej strany.
     
    78
    Wilkinson nám predviedol veľmi dobrú obrannú hru naľavo od vlastnej brány. Nekompromisne odstavil Torresa, ktorý ho tvrdo napádal odzadu.
     
    79
    Vidíme prvé striedanie aj v znení domáceho celku! Namiesto Jonesa nastupuje do hry oddýchnutý Jerome.
     
    79
    Domáci tréner sa rozhodol striedať aj druhýkrát. Do hry posiela namiesto Adama oddýchnutého Whiteheada.
     
    80
    Chelsea Londýn strieda aj podruhýkrát! Namiesto Mata-u nastúpi na trávnik oddýchnutý Terry, ktorý sa bude snažiť gólovo presadiť.
     
    81
    Dobré zakončenie z pravej strany nám tentokrát predviedol Torres, no jeho delovka napokon netrafila priestor brány hostí. Pri lopte je Begovič.
     
    82
    Z pravej strany to tentokrát skúšal Whitehead, no napokon bol neúspešný. Jeho tvrdé zakončenie gólman Čech veľmi dobre chytil vo svojom náručí.
     
    83
    Nasleduje posledné striedanie hosťujúceho celku Chelsea FC. Namiesto Azpilicuetu nastupuje na trávnik oddýchnutý Ferreira.
     
    84
    Pri lopte sú momentálne hráči Chelsea FC, ktorí majú štvorgólový náskok a takmer s istotou si do tabuľky pripíšu ďalšie tri body. Stoke by však mohlo vsietiť aspoň jeden čestný gól...
     
    85
    Cole sa veľmi dobre presúval po ľavom krídle a vymenil si niekoľko lôpt s Lampardom. Následne ho však od lopty odstavil pozorný Wilkinson, ktorý ju odkopol za postrannú čiaru.
     
    86
    Posledné striedanie si pre nás pripravil aj domáci tréner Pulis. Ten posiela namiesto Etheringtona do útoku oddýchnutého Kightlyho, ktorý sa bude snažiť s týmto zápasom ešte niečo urobiť.
     
    87
    Po nepresnej prihrávke od Ramiresa sa k lopte dostal gólman Begovič, ktorý posiela svojích spoluhráčov do útoku. Najskôr však upokojuje hru.
     
    88
    Hosťujúci hráči majú loptu vo svojej moci pred vlastnou bránou. Tam si ju veľmi dobre prihrávajú a získavajú tak cenné sekundy. Domáci útočníkovia budú už asi nervózni.
     
    89
    Po tvrdom faule Terryho na Waltersa je nariadený pokutový kop! Potvrdý Jonathan Walters hat-trick v tomto zápase?
     
    90
    Jonathan Walters je jasným smoliarom dnešného zápasu! Gólman Čech sa hodil na ľavú stranu, no Walters loptu napálil len do brvna brány hostí!
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90+1
    Hosťujúci hráči hrajú veľmi pokojne a vyzerá to tak, že v tomto zápase sa už nič veľmi vážne nestane. Pri lopte sú hráči Chelsea FC!
     
    90+2
    Walters sa dobre presúval po ľavej strane, no následne sa rozhodol loptu odcentrovať! Jeho center bol príliš silný a lopta napokon končí za postrannou čiarou.
     
    90+3
    Domáci hráči nám predviedli niekoľko nepresných prihrávok, po ktorých sa k lopte dostali hráči Chelsea. Tí loptu úspešne odkopávajú do bezpečia.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase prebrali hernú iniciatívu jasne hosťujúci hráči. Najskôr v 62. minúte pridal do vlastnej brány druhý gól Jonathan Walters. Už v 65. minúte pridal tretí gól hostí Frank Lampard, ktorý sa presadil delovkou zo značky pokutového kopu. V 73. minúte uzavrel gólové skóre tohto zápasu Eden Hazard, ktorý nám predviedol bravúrnu ľavačku, ktorou loptu umiestnil nechytateľne k pravej žŕdke domácej brány. V 90. minúte mal k dispozícii pokutový kop smoliar zápasu - Jonathan Walters, ktorý loptu napálil len do brvna brány!
    Chelsea FC si tak do tabuľky odnáša tri body a domáci Stoke City ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch anglickej Premier League.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:56:59)

    Góly: 45+2. Walters (vla.), 62. Walters (vla.), 65. Lampard (pen.), 73. Hazard

    Karty:   39. Wilkinson (STO)


    Stoke City FC: Begovič - Huth, Shawcross - Wilkinson, Cameron - Adam (79. Whitehead) - N'Zonzi, Whelan - Etherington (86. Kightly), Walters - Jones (79. Jerome).
    Chelsea FC: Čech - Ivanovič, David Luiz - Azpilicueta (83. Ferreira), Cole - Ramires, Lampard - Mata (80. Terry), Hazard, Bertrand - Ba (71. Torres).

    Rozhodca: A. Marriner - R. West, S. Massey