Stoke City – Chelsea 0:4 (kon.)
koniec
Stoke City FC
0:4 (0:1)
Chelsea FC
Sobota 12.01.2013, 16:00 • Britannia Stadium, Stoke-on-Trent, Staffordshire • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    73
    Chelsea dala gól!
    Hosťujúci celok sa dostáva do štvorgólového vedenia! Po dobrej prihrávke od Matu sa k lopte dostal EDEN HAZARD, ktorý nekompromisnou rotujúcou delovkou loptu umiestnil nechytateľne k pravej žŕdke domácej brány! Tentokrát zaúradovala jeho nekompromisná ľavačka.
     
    65
    Chelsea dala gól!
    FRANK LAMPARD nezaváhal a tento pokutový kop premieňa s veľkým prehľadom. Gólman Begovič nemal šancu na úspešný zákrok, keďže Lampardova delovka smerovala na stred brány pod brvno!
     
    62
    Chelsea dala gól!
    Hostia sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po dobrom centri z rohového kopu sa loptu opäť snažil odhlavičkovať do bezpečia JONATHAN WALTERS, no opäť si loptu odhlavičkoval len do vlastnej siete. Je to tak jeho druhý gól v tomto zápase.
     
    45+2
    Chelsea dala gól!
    Hostia sa s veľkým šťastím dostávajú do vedenia! Po skvelom centri od Matu sa k lopte dostal JONATHAN WALTERS, ktorý chcel hlavou loptu vyraziť do bezpečia, no následne sa lopta stočila a Walters si ju umiestnil do vlastnej brány!

    Góly: 45+2. Walters (vla.), 62. Walters (vla.), 65. Lampard (pen.), 73. Hazard

    Karty:   39. Wilkinson (STO)


    Stoke City FC: Begovič - Huth, Shawcross - Wilkinson, Cameron - Adam (79. Whitehead) - N'Zonzi, Whelan - Etherington (86. Kightly), Walters - Jones (79. Jerome).
    Chelsea FC: Čech - Ivanovič, David Luiz - Azpilicueta (83. Ferreira), Cole - Ramires, Lampard - Mata (80. Terry), Hazard, Bertrand - Ba (71. Torres).

    Rozhodca: A. Marriner - R. West, S. Massey