Bologna – Chievo 4:0 (kon.) | Inter – Pescara 2:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
2:0 (1:0)
Delfino Pescara 1936
Sobota 12.01.2013, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    87
    Nasledovať bude posledné striedanie domáceho celku. Namiesto dobre hrajúceho Palacia nastupuje do hry na posledné minúty oddýchnutý Milito.
     
    82
    Na rade je posledné striedanie hosťujúceho trénera Bergodiho - namiesto Vladimíra Weissa nastupuje do hry oddýchnutý Caprari.
     
    79
    Pereira tvrdo zakončoval z ľavej strany, no gólman Perin sa po lopte skvele hodil a vyrazil ju do bezpečia - na kopačky svojich spoluhráčov!
     
    78
    Tréner Stramaccioni nám prináša druhé striedanie domáceho celku. Namiesto strelca gólu - Guarína nastupuje do hry oddýchnutý Mudingayi.
     
    77
    Hosťujúci tréner Bergodi nám predviedol druhé striedanie. Namiesto Celika nastupuje do hry oddýchnutý hráč Abbruscato.
     
    74
    Do skvelej gólovej šance sa po prihrávke od Benassiho dostal Rocchi, no ten z centrálnej pozície umiestnil loptu len priamo do náručia gólmana Perina!
     
    69
    Ďalšiu žltú kartu v tomto zápase zinkasoval hosťujúci hráč Celik, ktorý nám predviedol veľmi tvrdý sklz zozadu. Hlavný rozhodca jeho zákrok ohodnotil veľmi dobre.
     
    68
    Aj domáci tréner Stramaccioni posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Cassana nastúpi do hry oddýchnutý Rocchi.
     
    66
    Prvú žltú kartu získava aj hosťujúci celok. Je ním konkrétne hráč Balzano, ktorý po centri od Cambiassa zahral nedovolene svojou rukou.
     
    64
    Tréner Bergodi nám prináša prvé striedanie hosťujúceho celku. Namiesto Nielsena nastúpi do hry oddýchnutý Cascione, ktorý sa bude snažiť s týmto zápasom ešte niečo urobiť.
     
    59
    Cassano sa dostal do skvelej gólovej šance, no napokon nám predviedol veľmi nepresnú prihrávku na Palacia! Milánčania sa však stále držali pri lopte a páliť sa snažil Guarín. Ten však svojou prízemnou delovkou loptu umiestnil len mimo brány gólmana Perina.
     
    56
    Domáci celok vidí aj druhú žltú kartu. Odnáša si ju Benassi, ktorý ju zinkasoval za tvrdý faul na Colucciho, ktorý nekompromisne padol k zemi.
     
    55
    Palacio sa dostal po skvelej prihrávke od Guarína do fantastickej gólovej šance na pravej strane, no napokon bol neúspešný! Jeho tvrdú strelu zblokoval obranca Capuano, ktorý sa nohami postavil do strely.
     
    54
    Inter dal gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Palacio sa dostal do rýchleho úniku po pravej strane a mohol z pravej strany zakončovať, no napokon sa rozhodol prihrávať na stred a urobil dobre. FREDY GUARÍN nekompromisnou delovkou prekonal gólmana Perina, ktorý nemal šancu na úspešný zásah.
     
    49
    Weiss nám predviedol veľmi dobrý strieľaný center na Capuana, no ten bol napokon tvrdo tiesnený dvojicou domácich obrancov, ktorá ho nepustila k hlavičkovému zakončeniu.
     
    46
    Palacio nám predviedol skvelý únik a následné zakončenie, ktorým vsietil gól! Loptu však odkopol až po hvizde rozhodcu, ktorý avízoval ofsajd, za čo si odnáša žltú kartu.
     
    45+1
    Domáci mali ďalšiu obrovskú šancu na vsietenie gólu! Po pravom krídle si zbehol Jonathan, ktorý loptu chcel odcentrovať na Palacia, no ten bol na túto loptu prikrátky. Napokon skončila za bránou hostí. Nasledovať bude záverečný hvizd.
     
    45+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    40
    Colucci to vymyslel veľmi dobre a svoj strieľaný center zatočil presne pod brvno domácej brány! Gólman Handanovič bol však v strehu a predviedol nám veľmi dobrý zákrok, keď loptu vo výskoku zblokoval.
     
    38
    Balzano nám predviedol skvelý obetavý zákrok! Po parádnej prihrávke od Cassana sa k lopte mohol dostať osamotený Pereira, no toho napokon Balzano odstavil obetavým sklzom po lopte!
     
    34
    Po skvelej prihrávke od Cassana sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Palacio, no jeho zakončenie gólman Perin úspešne zachytil. Mimochodom bol avízovaný aj ofsajd.
     
    31
    Inter dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do vedenia! Po peknej prihrávke od Benassiho posunul loptu na Palacia útočník Cassano. RODRIGO PALACIO sa z hranice pokutového územia na ľavej strane už nemýlil a predviedol nám delovú prízemnú strelu, ktorou nedal gólmanovi Perinovi žiadnu šancu na úspešný zákrok.
     
    27
    Guarín bleskovo prenikal po pravej strane, no napokon bol v pokutovom území zrazení k zemi Bjarnasonom. V tomto momente sa mal pískať pokutový kop, no hlavný rozhodca situáciu asi dobre nevidel. Nasleduje len rohový kop.
     
    24
    Domáci získali priamy kop zo vzdialenosti približne 25 metrov. Rozohrali ho nakrátko a následne sa k zakončeniu dostal Guarín. Ten delovo vystrelil, no napokon loptu umiestnil len nad bránu hostí.
     
    23
    Po dobrom centri od Silvestreho sa k lopte dostal Pereira, no ten bol napokon neúspešný! Jeho tvrdú delovku zblokoval do bezpečia pozorný obranca Balzano.
     
    21
    Cambiasso ostal ležať na trávniku a drží sa za hlavu! Očividne zinkasoval nekompromisný zásah do hlavy od súpera. Nasledovať bude krátke ošetrenie. Dúfajme, že bude v poriadku...
     
    20
    Po skvelom centri od Cassana sa k lopte na ľavej strane dostal Pereira! Ten nekompromisne zakončil, no napokon sa mu nepodarilo trafiť priestor brány Pescary! K tomus a píska aj ofsajd.
     
    17
    Gólman Perin nám predviedol fantastický zákrok! Rýchlym presunom a následným hodením sa po lopte zneškodnil delovku z centrálnej časti, ktorú na neho namieril Cassano!
     
    6
    Po skvelej prihrávke od Guarína sa k lopte dostal Palacio! Ten nám predviedol svoje individuálne schopnosti a skvelý únik. Následne vyslal na bránu hostí strieľanú prihrávku, ktorá však skončila len mimo brány gólmana Perina.
     
    2
    Palacio si vytvoril veľmi zaujímavú šancu, no napokon sa k lopte nedostal, keďže ju jeden z hosťujúcich obrancov posunul priamo do Perinovho otvoreného náručia.

    Góly: 31. Palacio, 54. Guarín

    Karty:   46. Palacio (INT), 56. Benassi (INT) - 66. Balzano (PES), 69. Celik (PES)


    Inter Miláno: Handanovič - Zanetti, Chivu, Jonathan, Silvestre, Pereira, Cambiasso, Guarín (78. Mudingayi), Benassi, Palacio (87. Milito), Cassano (68. Rocchi).
    Delfino Pescara 1936: Perin - Terlizzi, Balzano, Capuano, Modesto, Colucci, Bjarnason, Nielsen (64. Cascione), Weiss (82. Caprari), Celik (77. Abbruscato), Jonathas.

    Rozhodca: D. Celi - A. Petrella, A. Crispo