Bologna – Chievo 4:0 (kon.) | Inter – Pescara 2:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
2:0 (1:0)
Delfino Pescara 1936
Sobota 12.01.2013, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 20:45.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 20. kole najvyššej futbalovej súťaže v Taliansku - Serie A!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na štadióne Stadio Giuseppe Meazza v Miláne, kde si zmeria sily domáci celok Inter Miláno, ktorý na svojej pôde privíta celok Delfino Pescara 1936.

    Domáci celok Inter Miláno sa momentálne nachádza po 19 odohraných zápasoch na priebežnej piatej priečke s 35 bodmi a gólovým skóre +8. Na štvrtej priečke je s rovnakým počtom bodov, no o sedem gólov lepším skóre tím z Fiorentiny. Na šiestej pozícii sídli AS Rím, ktorý doposiaľ stráca na Inter Miláno tri body. Aktuálna zápasová bilancia Interu Miláno, výhra - výhra - prehra - remíza - prehra, nám hovorí o tom, že hráči Interu vedia zahrať dobrý zápas, no v poslednej dobe sa im veľa bodov na tabuľkový účet nesype. V poslednej pätici zápasov sa hráči Interu najskôr predviedli na domácej pôde, kde zdolali Palermo v pomere 1:0 a o kolo neskôr aj Neapol, ktorému pripravili prekvapenie v podobe milánskej výhry 2:1. Následne však prišli mierne problémy, Milánčania prehrali na pôde Lazia Rím v pomere 0:1. Následne sa im podarilo vybojovať bod na domácej pôde, keď v západe proti Janovu remízovali v pomere 1:1. Veľký šok pre fanúšika futbalu ako takého prišiel v poslednom kole, keď Milánčanov deklasovali hráči tímu Udinese Calcio na vlastnom štadióne v pomere 3:0! Hráči domáceho celku tak budú mať čo naprávať, no uvidíme, či sa im to podarí práve v tomto zápase.

    Tím z Pescary je na tom omnoho horšie ako milánsky celok. Pescarčania sa po 19 odohraných zápasoch nachádzajú na priebežnej 15. priečke s 20 bodmi a gólovým skóre -18. Trinásty Turín a štrnásta Sampdoria majú rovnaký počet bodov, no majú oveľa lepšie gólové skóre. Šestnásta Bologna stráca na výber Pescary momentálne dva body. Aktuálna zápasová bilancia Pescary, prehra - výhra - prehra - výhra - výhra, nám hovorí o tom, že tento tím sa celkom rozbehol a predvádza nám sympatické výkony. V poslednej pätici zápasov sa najskôr predviedli na pôde Neapolu, kde ich však čakala len nepríjemná prehra v pomere 1:5. Následne však prišla domáca výhra proti tímu PSG Janov, kde Pescarčania dominovali v pomere 2:0. Ďalšia prehra o štyri góly sa zrodila hneď v ďalšom kole, keď sa Pescarčania predviedli na pôde AC Milána, ktorý ich deklasoval v pomere 4:0. Minulý rok však hráči Pescary zakončili dobre - na domácej pôde zdolali Cataniu v pomere 2:1. V poslednom zápase a zároveň prvom v roku 2013 nám predviedli senzáciu, keď sa im podarilo dominovať na pôde štvrtej Fiorentiny v pomere 2:0! Podarí sa hráčom Pescary po skvelej výhre vo Fiorentine deklasovať aj milánsky výber?
     
    Úvodné zostavy:

    Inter Miláno: Handanovič - Zanetti, Chivu, Jonathan, Silvestre, Pereira, Cambiasso, Guarín, Benassi, Palacio, Cassano.

    Delfino Pescara 1936: Perin - Terlizzi, Balzano, Capuano, Modesto, Colucci, Bjarnason, Nielsen, Weiss, Celik, Jonathas.

    Rozhodca: D. Celi - A. Petrella, A. Crispo.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    V úvodnej sú pri lopte prevažne hráči domáceho celku Inter Miláno, ktorí sa taktickými prihrávkami snažia dostať pred bránu gólmana Perina. Zatiaľ sa im to však nedarí.
     
    2
    Palacio si vytvoril veľmi zaujímavú šancu, no napokon sa k lopte nedostal, keďže ju jeden z hosťujúcich obrancov posunul priamo do Perinovho otvoreného náručia.
     
    3
    Po dobrom centri od Pereiru sa k zakončeniu z ľavej strany dostal Palacio, no ten loptu odhlavičkoval len veľmi vysoko a smerom ku gólmanovi Perinovi, ktorý ju následne chytá.
     
    4
    Cambiasso nám predviedol veľmi dobrý obranný zákrok po tvrdom zakončení od Jonathasa. Loptu zblokoval za vlastnú bránu a nasledovať bude teda rohový kop hostí.
     
    5
    Po zaujímavom centri od Terlizziho sa k lopte dostal pozorný Nielsen, ktorý loptu tvrdo odpálil, no následne sa po teči domáceho obrancu dostala za bránu gólmana Handanoviča. Nasledovať bude ďalší rohový kop.
     
    6
    Po skvelej prihrávke od Guarína sa k lopte dostal Palacio! Ten nám predviedol svoje individuálne schopnosti a skvelý únik. Následne vyslal na bránu hostí strieľanú prihrávku, ktorá však skončila len mimo brány gólmana Perina.
     
    7
    Palacio nám predviedol ďalší rýchly únik po ľavej strane, po ktorom ho sympatickým obranný zákrokom odstavil pozorný Capuano. Nasledovať bude teda útok hosťujúcej Pescary.
     
    8
    Dobrý obranný zákrok proti Nielsenovi nám tentokrát predviedol Cambiasso. Ten bol o krok vpred a svojho súpera odstavil efektívnym vypkopnutím lopty spod nôh.
     
    9
    Po dobrej prihrávke od Guarína sa k lopte tentokrát dostal Cassano, no napokon bol na svoje nakopnutie lopty prikrátky. Obranca Balzano bez problémov loptu nasmeroval ku gólmanovi Perinovi.
     
    10
    Po peknom centri od Weissa sa k lopte mohol dostať Jonathas, no ten bol napokon neúspešný. Gólman Handanovič nemusel zasahovať, keďže lopta smerovala len mimo jeho brány.
     
    11
    Po dobrom centri od Silvestreho sa k lopte dostal Celik, ten odstavil nabiehajúceho Benassiho, ktorý však stál v offsajde. Hra sa teda na malú chvíľu prerušuje.
     
    12
    Cassano sa snažil loptu odcentrovať na pravú stranu, kde stál Palacio, no pozorný Bjarnason Cassanov úmysel vystihol a loptu zachytil na svojich nohách.
     
    13
    Po tvrdom centri od Jonathasa z pravej strany sa k lopte dostal domáci Jonathan, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia s veľkým prehľadom . Pri lopte sú následne domáci hráči.
     
    14
    Pekný center pred bránu hostí nám predviedol Guarín, no gólman Perin sa veľmi dobre zorientoval a zo svojej brány vybehol. Loptu následne chytil vo svojich rukách a nedovolil tak Cambiassovi zakončovať.
     
    15
    Po peknej prihrávke z ľavej strany od Zanettiho sa k lopte mohol dostať Palacio, no ten bol tvrdo bránený Capuanom, ktorý loptu odkopol na kopačky svojich spoluhráčov.
     
    16
    Tvrdé zakončenie z veľkej vzdialenosti nám predviedol Silvestre! Jeho delovka však napokon bola zblokovaná, a tak majú domáci k dispozícii rohový kop.
     
    17
    Gólman Perin nám predviedol fantastický zákrok! Rýchlym presunom a následným hodením sa po lopte zneškodnil delovku z centrálnej časti, ktorú na neho namieril Cassano!
     
    18
    Po tvrdom faule od Weissa získali domáci štandardnú situáciu na pravej strane. Odišiel ju zahrávať Cassano. Ten loptu odcentroval na Silvestreho, ktorý však hlavičkový súboj s Bjarnasonom prehral.
     
    19
    Pri lopte sú opäť hráči domáceho celku - Interu Miláno. Momentálne s ňou pracuje Jonathan, ktorý loptu posunul zo stredu ihriska na kopačky svojich útočníkov.
     
    20
    Po skvelom centri od Cassana sa k lopte na ľavej strane dostal Pereira! Ten nekompromisne zakončil, no napokon sa mu nepodarilo trafiť priestor brány Pescary! K tomus a píska aj ofsajd.
     
    21
    Cambiasso ostal ležať na trávniku a drží sa za hlavu! Očividne zinkasoval nekompromisný zásah do hlavy od súpera. Nasledovať bude krátke ošetrenie. Dúfajme, že bude v poriadku...
     
    22
    Weiss sa snažil loptu odcentrovať pred Handanovičovu bránu, no napokon sa mu to nepodarilo. Zachytil ju pozorný Silvestre, ktorý posiela svojich spoluhráčov do útoku.
     
    23
    Po dobrom centri od Silvestreho sa k lopte dostal Pereira, no ten bol napokon neúspešný! Jeho tvrdú delovku zblokoval do bezpečia pozorný obranca Balzano.
     
    24
    Domáci získali priamy kop zo vzdialenosti približne 25 metrov. Rozohrali ho nakrátko a následne sa k zakončeniu dostal Guarín. Ten delovo vystrelil, no napokon loptu umiestnil len nad bránu hostí.
     
    25
    Pereira si tentokrát mierne nerozumel s Cassanom a lopta skončila po ich prihrávke za postrannou čiarou. Celú situáciu kontroloval pozorný obranca Balzano.
     
    26
    Po dlhej dobe sa snažili zaútočiť aj hostia, no mierne im to nevyšlo. Celik nám predviedol nepresnú prihrávku, ktorú schmatol pozorný Chivu, ktorý posiela svoj tím opätovne do útoku.
     
    27
    Guarín bleskovo prenikal po pravej strane, no napokon bol v pokutovom území zrazení k zemi Bjarnasonom. V tomto momente sa mal pískať pokutový kop, no hlavný rozhodca situáciu asi dobre nevidel. Nasleduje len rohový kop.
     
    28
    Po dobrom centri z rohového kopu sa k lopte na hranici pokutového územia dostal Pereira, no ten svoju delovku umiestnil len vysoko nad Perinovu bránu.
     
    29
    Herné tempo sa nám mierne upokojilo. Po nepresných prihrávkach na strane hostí sa k lopte opäť dostali hráči domáceho celku, ktorí si ju veľmi dobre prihrávajú.
     
    30
    Milánčania sa opäť usadili pred Perinovou bránou, no zatiaľ sa im tam veľmi nedarí. Hosťujúci hráči sa dobre bránia a očividne nechcú inkasovať. Pri lopte je Cassano.
     
    31
    Inter dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do vedenia! Po peknej prihrávke od Benassiho posunul loptu na Palacia útočník Cassano. RODRIGO PALACIO sa z hranice pokutového územia na ľavej strane už nemýlil a predviedol nám delovú prízemnú strelu, ktorou nedal gólmanovi Perinovi žiadnu šancu na úspešný zákrok.
     
    32
    Ďalšiu nebezpečnú strelu z ľavej strany nám predviedol Guarín, no jeho tvrdé zakončenie bolo napokon zblokované Capuanom za bránu hostí. Nasledovať bude teda rohový kop domácich.
     
    33
    Do útoku sa na malú chvíľu dostali aj hostia, no napokon boli neúspešný. Po dobrej prihrávke od Weissa sa k lopte dostal Jonathas, no následne je avízovaný ofsajd.
     
    34
    Po skvelej prihrávke od Cassana sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Palacio, no jeho zakončenie gólman Perin úspešne zachytil. Mimochodom bol avízovaný aj ofsajd.
     
    35
    Cassano loptu sympaticky odcentroval z ľavej strany, no napokon sa k nej dostal len pozorný obranca hostí Balzano, ktorý loptu úspešne odkopol k stredu ihriska.
     
    36
    Colucci nám predviedol dobrú prihrávku zo stredu ihriska na Celika, ktorý sa snažil uvoľniť spod moci Jonathana, no nepodarilo sa mu to. Domáci obranca loptu zblokoval a poslal do útoku svojich spoluhráčov.
     
    37
    Celik sa rozhodol strieľať z hranice pokutového územia, no jeho nedôrazné zakončenie gólman Handanovič úspešne ukrýva vo svojom pozornom náručí.
     
    38
    Balzano nám predviedol skvelý obetavý zákrok! Po parádnej prihrávke od Cassana sa k lopte mohol dostať osamotený Pereira, no toho napokon Balzano odstavil obetavým sklzom po lopte!
     
    39
    Tvrdý faul na Weissa nám tentokrát predviedol Cambiasso. Následne majú hostia k dispozícii štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 25 metrov mierne vľavo.
     
    40
    Colucci to vymyslel veľmi dobre a svoj strieľaný center zatočil presne pod brvno domácej brány! Gólman Handanovič bol však v strehu a predviedol nám veľmi dobrý zákrok, keď loptu vo výskoku zblokoval.
     
    41
    Guarín momentálne mierne prehnal svoje ofenzívne snahy a predviedol nám tvrdý útočný faul na Bjarnasona. Pri lopte sú teda opäť hráči Pescary.
     
    42
    Weiss nám predviedol prihrávku z ľavej strany, ktorá však smerovala len priamo na domácich hráčov. Pescara tak po ďalšej zbytočnej chybe prichádza o loptu.
     
    43
    Balzano nekompromisne zakončoval z pravej strany, no napokon sa mu nepodarilo trafiť priestor domácej brány. Gólman Handanovič má tak k dispozícii odkop od vlastnej brány.
     
    44
    Hra sa nám opäť presunula do stredu ihriska. Následne sa do útoku dostali hráči domáceho Interu Miláno, no tí nám predviedli len nepresnú prihrávku do ofsajdu.
     
    45
    Dobré zakončenie z ľavej strany nám predviedol Modesto, no jeho delovka bola napokon neúspešná. Dostala sa na kopačky domácich obrancov, ktorí posielajú loptu do útoku.
     
    45+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    45+1
    Domáci mali ďalšiu obrovskú šancu na vsietenie gólu! Po pravom krídle si zbehol Jonathan, ktorý loptu chcel odcentrovať na Palacia, no ten bol na túto loptu prikrátky. Napokon skončila za bránou hostí. Nasledovať bude záverečný hvizd.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    V prvom polčase sme mohli vidieť jasnú ofenzívnu prevahu na kopačkách domáceho Interu Miláno. Domáci boli takmer stále pri lopte a svojím súperom nedovolili takmer nič. Ofenzívny tlak využil v 31. minúte Rodrigo Palacio, ktorý nekompromisnou delovkou z hranice pokutového územia prekonal gólmana Perina, ktorý tentokrát nemal šancu na akýkoľvek úspešný zákrok. Následne nám obaja gólmani predviedli niekoľko dobrých zákrokov a ani jeden z nich už neinkasoval.

    Podarí sa hráčom Pescary v druhom polčase aspoň vyrovnať alebo to bude jasná výhra domáceho Interu Miláno?
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Palacio nám predviedol skvelý únik a následné zakončenie, ktorým vsietil gól! Loptu však odkopol až po hvizde rozhodcu, ktorý avízoval ofsajd, za čo si odnáša žltú kartu.
     
    47
    Cambiasso a Silvestre nám predviedli dobré obranné zákroky, no napokon si mierne pomohli rukami, a tak sa mal pískať pokutový kop. Hlavný rozhodca to však asi nevidel.
     
    48
    Weiss nám predviedol dobrý strieľaný center pred bránu domáceho celku, no tam stál pozorný Cambiasso, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia. Nasledovať bude rohový kop pre hostí.
     
    49
    Weiss nám predviedol veľmi dobrý strieľaný center na Capuana, no ten bol napokon tvrdo tiesnený dvojicou domácich obrancov, ktorá ho nepustila k hlavičkovému zakončeniu.
     
    50
    Balzano dobre zakončoval z pravej strany, no jeho strela bola napokon zblokovaná Jonathanom presne do Handanovičovho náručia. Do útoku smerujú domáci.
     
    51
    Z pravej strany to tentokrát skúšal Modesto, no aj on bol neúspešný. Jeho tvrdá delovka však končí len mimo brány domáceho celku. Nasleduje útok Interu.
     
    52
    Jonathan sa dobre presúval po pravej strane a následne aj tvrdo zakončil, no gólman Perin nemusel zasahovať. Lopta letela len o poriadny kus pôdy napravo od jeho brány.
     
    53
    Lopta sa momentálne nachádza prevažne v strede ihriska, kde o ňu tvrdo bojujú oba celky. Momentálne sú aktívnejší hostia, no domáci dobre vykrývajú priestor.
     
    54
    Inter dal gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Palacio sa dostal do rýchleho úniku po pravej strane a mohol z pravej strany zakončovať, no napokon sa rozhodol prihrávať na stred a urobil dobre. FREDY GUARÍN nekompromisnou delovkou prekonal gólmana Perina, ktorý nemal šancu na úspešný zásah.
     
    55
    Palacio sa dostal po skvelej prihrávke od Guarína do fantastickej gólovej šance na pravej strane, no napokon bol neúspešný! Jeho tvrdú strelu zblokoval obranca Capuano, ktorý sa nohami postavil do strely.
     
    56
    Domáci celok vidí aj druhú žltú kartu. Odnáša si ju Benassi, ktorý ju zinkasoval za tvrdý faul na Colucciho, ktorý nekompromisne padol k zemi.
     
    57
    Zanetti sa veľmi rýchlo presúval po pravej strane a z ťažkého uhla sa snažil zakončovať, no nepodarilo sa mu to! Obranca Terlizzi loptu zblokoval za vlastnú bránu. Nasledovať bude rohový kop domácich.
     
    58
    Domáci zahrali rohový kop len veľmi zle. Po dobrom centri od Jonathana sa k lopte dostal Modesto, ktorý okamžite posiela svojich spoluhráčov do útoku.
     
    59
    Cassano sa dostal do skvelej gólovej šance, no napokon nám predviedol veľmi nepresnú prihrávku na Palacia! Milánčania sa však stále držali pri lopte a páliť sa snažil Guarín. Ten však svojou prízemnou delovkou loptu umiestnil len mimo brány gólmana Perina.
     
    60
    Veľmi nedôraznú strelu z centrálnej časti nám predviedol Jonathas, no gólman Handanovič bol v strehu a túto jednoduchú loptu úspešne ukryl vo svojom náručí.
     
    61
    Cassano sa dostal po prihrávke od Palacia do ďalšej skvelej gólovej šance na pravej strane, no obrancovia Pescary ho následne od lopty odstavili a domáci Cassano sklamaný padá k zemi.
     
    62
    Po dobrej prihrávke od Weissa sa k zakončeniu mohol dostať Celik, no obranca Chivu proti lopte dobre vybehol a následne poslal svojich spoluhráčov do útoku.
     
    63
    Guarín sa snaží dravými pohybmi získať loptu, no zatiaľ sa mu nedarí. Tentokrát ho v šprintérskom súboji odstavil obranca Balzano, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    64
    Tréner Bergodi nám prináša prvé striedanie hosťujúceho celku. Namiesto Nielsena nastúpi do hry oddýchnutý Cascione, ktorý sa bude snažiť s týmto zápasom ešte niečo urobiť.
     
    65
    Hráči Pescary sa snažia presadiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Milánčania sa veľmi dobre bránia a nerobia nejaké vážnejšie chyby, ktoré by mohli byť kľúčové.
     
    66
    Prvú žltú kartu získava aj hosťujúci celok. Je ním konkrétne hráč Balzano, ktorý po centri od Cambiassa zahral nedovolene svojou rukou.
     
    67
    Po peknej prihrávke od Bjarnasona sa k lopte na ľavej strane dostal Celik, no ten bol napokon neúspešný. Predviedol nám dobrú strelu, ktorú však gólman Handanovič dobre videl a loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    68
    Aj domáci tréner Stramaccioni posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Cassana nastúpi do hry oddýchnutý Rocchi.
     
    69
    Ďalšiu žltú kartu v tomto zápase zinkasoval hosťujúci hráč Celik, ktorý nám predviedol veľmi tvrdý sklz zozadu. Hlavný rozhodca jeho zákrok ohodnotil veľmi dobre.
     
    70
    Z pravej strany tentokrát sympaticky zakončoval Modesto, no gólman Handanovič nemal so zákrokom problémy a loptu úspešne ukryl vo svojom náročí.
     
    71
    Rocchi sa dostal do dobrej palebnej pozície na pravej strane, no napokon sa rozhodol prihrávať, čo sa mu stalo osudným. Inter Miláno prišlo o loptu.
     
    72
    Jonathan nám predviedol dobrý center pred bránu hostí. Loptu si mal prebrať Palacio, no toho dobre bránil obranca Capuano, ktorý nám predviedol dobrý zákrok.
     
    73
    Jonathas sa dobre presúval po pravom krídle, no napokon bol nekompromisne odstavený obrancom Zanettim, ktorý mu predviedol veľmi dobrý obranný sklz.
     
    74
    Do skvelej gólovej šance sa po prihrávke od Benassiho dostal Rocchi, no ten z centrálnej pozície umiestnil loptu len priamo do náručia gólmana Perina!
     
    75
    Palacio nám predviedol dobré zakončenie z pravej strany, no aj tentokrát bol neúspešný! Gólman Perin mu predviedol dobrý zákrok, keď sa po lopte efektívne hodil.
     
    76
    Jonathas sa dobre presúval po pravej strane a následne tvrdo zakončoval, no nepodarilo sa mu trafiť priestor brány Interu Miláno. Nasledovať bude výkop gólmana Handanoviča.
     
    77
    Z pravej strany to tentokrát skúšal aj Weiss, no jeho tvrdá strela bola zblokovaná do bezpečia. Nasledovať bude útok Interu Miláno. Pri lopte je Guarín.
     
    77
    Hosťujúci tréner Bergodi nám predviedol druhé striedanie. Namiesto Celika nastupuje do hry oddýchnutý hráč Abbruscato.
     
    78
    Tréner Stramaccioni nám prináša druhé striedanie domáceho celku. Namiesto strelca gólu - Guarína nastupuje do hry oddýchnutý Mudingayi.
     
    79
    Pereira tvrdo zakončoval z ľavej strany, no gólman Perin sa po lopte skvele hodil a vyrazil ju do bezpečia - na kopačky svojich spoluhráčov!
     
    80
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo zakončoval Weiss, no gólman Handanovič bol v strehu a predviedol nám dobrý zákrok, keď loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    81
    Z centrálnej časti to tentokrát skúšal Abbruscato, no ten bol neúspešný. Loptu napálil len do bočnej siete Handanovičovej brány!
     
    82
    Na rade je posledné striedanie hosťujúceho trénera Bergodiho - namiesto Vladimíra Weissa nastupuje do hry oddýchnutý Caprari.
     
    83
    Z pravej strany tentokrát tvrdo loptu odcentroval Cascione, no k lopte sa následne dostal len pozorný Cambiasso, ktorý ju poslal ďalekým odkopom na stred ihriska.
     
    84
    Hra sa nám opäť presunula len do stredu ihriska, kde oba celky tvrdo bojujú o loptu. Lepšie to ide domácim hráčom, ktorí sa snažia udržať si svoje dvojgólové vedenie.
     
    85
    Zanetti loptu dobre odcentroval až pred gólmana Perina, no tam sa jej následne zmocnil obranca Capuano, ktorý zakladá ďalší útok hosťujúcej Pescary.
     
    86
    Z pravej strany tvrdo zakončoval Palacio, no jeho nepresné zakončenie končí len mimo Perinovej brány. Pri lopte sú momentálne hráči Pescary.
     
    87
    Nasledovať bude posledné striedanie domáceho celku. Namiesto dobre hrajúceho Palacia nastupuje do hry na posledné minúty oddýchnutý Milito.
     
    88
    Pereira sa snažil tvrdo zakončovať z ľavej strany, no jeho delovka bola zblokovaná pozorným Capuanom. Nasledovať bude rohový kop pre Inter Miláno.
     
    89
    Pri lopte je momentálne hosťujúci obranca Balzano. Ten sa snaží založiť ešte nejaký zaujímavý útok, no zatiaľ sa mu veľmi nedarí. Milánčania sa veľmi dobre bránia.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90+1
    Milánčania sú stále pri lopte a veľmi dobre si ju prihrávajú. Snažia sa gólovo presadiť, no Pescarčania už očividne nechcú inkasovať.
     
    90+2
    Po dobrej prihrávke od Rocchiho sa k zakončeniu z ľavej strany dostal Milito, no napokon nám predviedol len veľmi nepresné a nedôrazné zakončenie.
     
    90+3
    Po nepresnom zakončení od Caprariho sa k lopte dostal gólman Handanovič, ktorý nám predvedie záverečný odkop od vlastnej brány.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase boli hráči Pescary už o niečo aktívnejší, no napokon sa nedokázali gólovo presadiť. Mnoho šancí im zlikvidovali pozorní obrancovia na čele s gólmanom Handanovičom. Naopak domáci využili niekoľko chýb hosťujúcej defenzívy a v 54. minúte sa gólovo presadil Fredy Guarín, ktorému skvele prihrával Rodrigo Palacio. Následné šance Interu veľmi dobre zneškodnili pozorní obrancovia a gólman Perin.
    Inter Miláno si tak do tabuľky prináša veĺmi dôležité tri body a Pescara odchádza bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:43:52)

    Góly: 31. Palacio, 54. Guarín

    Karty:   46. Palacio (INT), 56. Benassi (INT) - 66. Balzano (PES), 69. Celik (PES)


    Inter Miláno: Handanovič - Zanetti, Chivu, Jonathan, Silvestre, Pereira, Cambiasso, Guarín (78. Mudingayi), Benassi, Palacio (87. Milito), Cassano (68. Rocchi).
    Delfino Pescara 1936: Perin - Terlizzi, Balzano, Capuano, Modesto, Colucci, Bjarnason, Nielsen (64. Cascione), Weiss (82. Caprari), Celik (77. Abbruscato), Jonathas.

    Rozhodca: D. Celi - A. Petrella, A. Crispo