Liége – Brugge 1:3 (kon.) | Genk – Anderlecht 2:4 (kon.)
koniec
Standard Liége
1:3 (1:0)
Club Bruggy KV
cz Nedeľa 23.12.2012, 14:30 • Stade Maurice Dufrasne • Belgická Jupiler Pro League
     
    90+4
    Bruggy právě vstřelily branku!
    CARLOS ARTURO BACCA AHUMADA se konečně dočkal vstřeleného gólu. BACCA předvedl výbornou stabilitu a práci s míčem. Nádhernou trefou pojišťuje vedení.
     
    76
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Výborně se uvolnil MAXIME LESTIENNE, jenž si připisuje dnešní druhou vstřelenou branku a otáčí skóre. LESTIENNE obdržel přihrávku do běhu a přesnou střelou z první nedal domácímu brankáři šanci.
     
    51
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Domácí fotbalisté chybovali v rozehrávce a balon na své kopačky vybojovali hosté. Vynikající přihrávku za obranu obdržel MAXIME LESTIENNE, jenž si zpracoval balon a přesnou trefou vyrovnal skóre na 1:1.
     
    1
    Standard právě vstřelil branku!
    Hostující obránci chybovali a toho využil IMOH EZEKIEL, který si zpracoval míč pro sebe a vystřelil. Kujovič napoprvé střelecký pokus vychytal, ale aktivní IMOH EZEKIEL se okamžitě znovu dostal k míči a dopravil jej do prázdné brány.

    Lucie Rapantová

    Góly: 1. Ezekiel - 51. Lestienne, 76. Lestienne, 90+4. Ahumada

    Karty:   58. Ciman (STA), 77. Ezekiel (STA), 78. Goreux (STA) - 57. Odjidja-Ofoe (BGY)


    Standard Liége: Kawashima - Goreaux, Kanu, Ciman, Van Damme - Bulot, Vainqueur (72. Ajdarevič), Buyens, M'Poku (79. Ogunjim) - Ezekiel, Batshuayi (65. Pocognoli).
    Club Bruggy KV: Kujovič - Hoefkens, Donk, Larsen (84. Meunier), Stenman - Tchité (46. Refaelov), Verstraete (46. Solsona), Zimling, Odjidja-Ofoe, Lestienne - Bacca.

    Rozhodca: Wouters - Bleyen, Cremers