Tottenham – Chelsea 2:4 (kon.) | West Bromwich – Manchester City 1:2 (kon.) | Norwich – Arsenal 1:0 (kon.)
koniec
West Bromwich Albion
1:2 (0:0)
Manchester City
Sobota 20.10.2012, 16:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Po fantastickom závere druhého polčasu sa napokon tešia hosťujúci hráči, ktorí zásluhou dvoch gólov Edina Džeka otočili vývoj tohto stretnutia aj v desiatich! Domáci mali však obrovské množstvo gólových šancí, ktoré s veľkým prehľadom zahodil Lukaku, prípadne zastavil skvelý výkon gólmana Harta!
    Tím Manchester City nám teda dokázal, že dokáže zabojovať aj bez jedného hráča a Edin Džeko zase ukázal, že keď treba, tak on to tam proste dá. Domáci sú teda bez bodu a Manchester si do tabuľky odnáša plný bodový zisk.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:00:22)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Lukaku! Tak to je zase najväčší smoliar tohto zápasu! V pokutovom území hostí si vycvičil všetkých hráčov, no napokon nedokázal zakončiť a loptu poslal len na nohy gólmana Harta! Ten ju posiela ďaleko, ďaleko od svojej brány!
     
    90+3
    Džeko to skúšal na Fostera opäť, no tentokrát sa gólman domáceho tímu nenechal zahanbiť a po peknej strele ukrýva loptu vo svojom náručí.
     
    90+2
    Manchester city dal gól!
    Edin Džeko! To je jednoznačný kráľ tohto zápasu! Po obrovskej chybe domáceho obrancu sa k lopte dostal Tévez, ktorý prihral na pravú stralu EDINOVI DŽEKOVI! Ten bez akýchkoľvek problémov úspešne prekonáva gólmana Fostera a otáča tak gólový stav tohto stretnutia!
     
    90+1
    Zo súboja Lukaku verzus Joe Hart opäť lepšie vyviazol gólman Manchesteru City! Po fantastickom zakončení pod brvno brány hostí Hart loptu vyráža nad svoju svätyňu!
     
    90
    Nadstavovať sa budú až štyri minúty!
     
    90
    Lukaku sa dostal do ďalšej obrovskej šance! Tentokrát na krížny center cez bránkovisko aspoň zareagoval, no jeho hlavičkové zakončenie úspešne chytá gólman Joe Hart!
     
    90
    Yaya Touré vidí za svoj tvrdý faul na Odemwingieho žltú kartu!
     
    89
    Odemwingie mal na pravej nohe druhý gól domáceho West Bromwichu! Svojou strelou však minul Hartovu bránu o približne dva metre.
     
    88
    Hosťujúci hráči sa snažia opäť presadiť taktickou vyčkávacou taktikou, no domáca obrana im zatiaľ odoláva priam úžasne.
     
    87
    Z následného rýchleho útoku domácich mal šancu skórovať Fortuné. Ten však netrafil hosťujúcu bránu a ani po následnej prihrávke sa domáci nepresadili! Lukaku zahodil asi najväčšiu šancu domácich v druhom polčase!
     
    86
    Po rohovom kope sa k lopte dostal Richards, ktorý nekompromisnou hlavičkou zakončuje! Jeho projektil sa však stáva taktiež neúspešným! Ešte pred gólmanom Fosterom sa k lopte dostal Olssen, ktorý ju odhlavičkoval do bezpečia.
     
    85
    Clichy chcel pekným centrom z polovice ihriska uvoľniť v pokutovom území domácich vystriedaného Džeka. To však hosťom už nevyšlo. Loptu odhlavičkoval do bezpečia Ridgewell.
     
    84
    Pri lopte sú opäť hosťujúci hráči, ktorí nekompromisne napádajú akékoľvek držanie lopty v znení domáceho tímu.
     
    83
    Aj tréner Mancini využíva posledné striedanie. Na ihrisko odchádza ako posledný vystriedaný hráč Kolarov, ktorý nahradí Nasriho.
     
    82
    Tréner domáceho celku strieda aj poslednýkrát! Namiesto strelca gólu Longa posiela na trávnik oddýchnutého Lukakeho.
     
    81
    Domáci hráči sú mierne otrasení. Nikto sa im ani nečuduje. Hostia sú momentálne na koni a určite sa budú snažiť presadiť aj podruhýkrát.
     
    80
    Manchester city dal gól!
    Tak toto striedanie vyšlo trénerovi Mancinimu priam fantasticky! Po nádhernom centri takmer z polovice ihriska sa v pokutovom území k lopte dostal EDIN DŽEKO, ktorý prekonáva gólmana Fostera nekompromisnou hlavičkou! Foster k tomu z brány vybehol, takže nemal žiadnu šancu zasiahnuť.

    Góly: 67. Long - 80. Džeko, 90+2. Džeko

    Karty:   27. Long (WBA), 32. Tamaş (WBA), 35. Yacob (WBA), 61. Fortuné (WBA) - 19. Balotelli (MC), 90. Y. Touré (MC)   23. Milner (MC)


    West Bromwich Albion: Foster - Olsson, Ridgewell, Tamaş, McAuley, Morrison (72. Gera), Mulumbu, Yacob, Dorrans (63. Odemwingie), Fortuné, Long (82. Lukaku).
    Manchester City: Hart - Kompany, Richards, Lescott, Clichy, Nasri (83. Kolarov), Barry (79. Džeko), Milner, Y. Touré, Tévez, Balotelli (64. Aguero).

    Rozhodca: M. Clattenburg - S. Beck, S. Child