Tottenham – Chelsea 2:4 (kon.) | West Bromwich – Manchester City 1:2 (kon.) | Norwich – Arsenal 1:0 (kon.)
koniec
West Bromwich Albion
1:2 (0:0)
Manchester City
Sobota 20.10.2012, 16:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90
    Yaya Touré vidí za svoj tvrdý faul na Odemwingieho žltú kartu!
     
    61
    Fortuné to tentokrát poriadne prehnal. Na hranici pokutového územia si loptu dovolil viditeľne tečovať rukou, za čo si odnáša žltú kartu. A môže byť rád.
     
    35
    Po rýchlom krížnom prieniku od Téveza si na hranici pokutového územia počínal Yacob nedovolene. Aj on získava do svojich štatistík žltú kartičku.
     
    32
    Pri prieniku Balotelliho si tentokrát veľmi nedovolene počínal Tamaş, ktorý sa pridáva do klubu odmenených žltou kartou.
     
    27
    Domáci hráč Long si svojími protestami vypýtal žltú kartu za protesty. Mal by si uvedomiť, že poúčať hlavného rozhodcu je viac než nevhodné.
     
    23
    Po fatálnej chybe v prihrávke sa k lopte dostal Yacob! Ten ju ihneď odcentroval na Longa, ktorý by sa mohol sám rútiť na Hartovu bránku, no ešte predtým ho tvrdo fauloval Milner. Ten je vylúčený z hry za túto tvrdú šmýkačku.
     
    19
    Mario Balotelli zinkasoval úvodnú žltú kartu v tomto zápase, keď sa po prieniku cez domácich obrancov rozhodol trochu prifilmovaťa hlavný rozhodca ho pri tom vymákol.

    Góly: 67. Long - 80. Džeko, 90+2. Džeko

    Karty:   27. Long (WBA), 32. Tamaş (WBA), 35. Yacob (WBA), 61. Fortuné (WBA) - 19. Balotelli (MC), 90. Y. Touré (MC)   23. Milner (MC)


    West Bromwich Albion: Foster - Olsson, Ridgewell, Tamaş, McAuley, Morrison (72. Gera), Mulumbu, Yacob, Dorrans (63. Odemwingie), Fortuné, Long (82. Lukaku).
    Manchester City: Hart - Kompany, Richards, Lescott, Clichy, Nasri (83. Kolarov), Barry (79. Džeko), Milner, Y. Touré, Tévez, Balotelli (64. Aguero).

    Rozhodca: M. Clattenburg - S. Beck, S. Child