Hr. Králové – Jihlava 3:2 (kon.) | Kadaň – Třebíč 2:1 (po pr.) | Benátky n/J – Ústí n/L 2:3 (kon.)
Šumperk – Olomouc 2:4 (kon.) | Litoměřice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 3:1 (kon.)
Most – Písek 5:0 (kon.)
koniec
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
HC Dukla Jihlava
cz Sobota 20.10.2012, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    Vynikající a dramatický zápas je za námi, Hradec nakonec těsné vedení udržel a před Jihlavu se zároveň dostává v tabulce. Nejlepšími hráči jsou vyhlášeni střelec dvou branek domácích Petr Haluza a na druhé straně obránce Tomáš Kolafa. Ode mě je to pro dnešek vše, příjemný zbytek sobotního večera! (19:20:22)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Ne, tohle už Dukla nestihne.
     
    59:30
    Hosté hrají v plném počtu, ale nemohou se dostat do útočného pásma.
     
    58:51
    Petr Haluza vzápětí střílel a Michal Mikeska tečoval. David Rittich dnes za svým protějškem ale v ničem nezaostává, také on svým betonem drží dosavadní stav!
     
    58:17
    Jak jinak, než že Haluzův útok tvrdí muziku před Rittichem.
     
    57:44
    Dnešnímu utkání přihlíží 976 diváků.
     
    57:18
    Snahu hostů ale výrazně kazí faul Tomáše Kolafy na Zdeňka Kubicu. Jihlavský obránce si odsedí menší trest za sekání a Hradec bude hrát po velkou část zbytku utkání přesilovou hru.
     
    56:48
    Rozhodčí Petr Humpolíček teď necitlivě přerušil hru, ačkoli David Rittich neměl puk ve své moci. Domácím se teď sudí omlouvá.
     
    56:26
    Tomáš Čachotský měl přechod modré čáry ztížený a nemohlo to skončit jinak než ofsajdem.
     
    56:06
    Už i Moskal se zapojuje do hry. Dukle už nezbývají ani čtyři minuty.
     
    55:52
    Lukáš Chmelíř na trestné nesedí, navzdory hlášení trestoměřičů je to Patrik Moskal. Chmelíř teď v oslabení prověřil Rittichovu pozornost střelou z levého kruhu.
     
    55:18
    Proti jedovce Martina Filipa už to měl Čech jednodušší, kotouč utlumil na hrudi.
     
    54:46
    Tohle jsme už dneska jednou viděli. Na brankové čáře se v cestě Adamu Zemanovi zničehonic zjevil beton Jakuba Čecha! Hradecký brankář drží akcie svého týmu nad vodou.
     
    54:02
    A teď dokonce i v početní výhodě, to je pro svěřence trenéra Petra Vlka velká šance! Patrik Moskal je vyloučen za držení protihráče.
     
    53:18
    Jihlava se už také může snažit v plném počtu hráčů.
     
    52:28
    Hradec je kompletní, ale nezdá se, že by měl přidat další úder.
     
    51:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dnes nám není souzena branka v plném počtu hráčů, Hradečtí využívají předchozí přísný verdikt sudích a ve hře čtyři na čtyři berou zpět ztracené vedení! Martin Vágner se na straně brankoviště neukvapil a zkusil nahrát ke druhé tyčce na DAVIDA ŠVAGROVSKÉHO. Ten byl sice obsazený, ale i tak se ke kotouči dostal jako první a posunul ho za brankovou čáru - 3:2! Asistence: Martin Vágner.
     
    51:06
    Až tak dlouho ale Dukle přesilovka nevydržela, teď jde pykat za hru v šesti. 4 na 4
     
    50:21
    Domácí Zdeněk Kubica chtěl získat kotouč dříve než vyjetý David Rittich, jenže místo toho ho zezadu seknul do nohy a po zásluze odchází na trestnou lavici s menším trestem.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 31. Haluza (Budínský), 42. Haluza (Mikeska), 52. Švagrovský (Vágner) - 23. Nahodil (Kolafa), 48. Kolafa (Nahodil, Zeman)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Kania, Vágner "C", Čáp, Klement – Kubica, Brož, Říha – Budínský, Mikeska, Haluza – Luštinec, Švagrovský, Moskal – Valášek, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    HC Dukla Jihlava: Rittich (Novotný) – Podlipnik, Ficenc "C", Drtina, Kolafa, Jaroš, Dobrovolný, Zadražil – Čachotský, Nahodil, Velecký – Malec, Filip, Jeslínek – Krupka, Hubáček, Zeman – Polcar, Maliník, Pekárek – Pometlo. Trenér: Petr Vlk.

    Rozhodca: Humpolíček – Kotlík, Zídek.