Hr. Králové – Jihlava 3:2 (kon.) | Kadaň – Třebíč 2:1 (po pr.) | Benátky n/J – Ústí n/L 2:3 (kon.)
Šumperk – Olomouc 2:4 (kon.) | Litoměřice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 3:1 (kon.)
Most – Písek 5:0 (kon.)
koniec
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
HC Dukla Jihlava
cz Sobota 20.10.2012, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    57:18
    Snahu hostů ale výrazně kazí faul Tomáše Kolafy na Zdeňka Kubicu. Jihlavský obránce si odsedí menší trest za sekání a Hradec bude hrát po velkou část zbytku utkání přesilovou hru.
     
    54:02
    A teď dokonce i v početní výhodě, to je pro svěřence trenéra Petra Vlka velká šance! Patrik Moskal je vyloučen za držení protihráče.
     
    51:06
    Až tak dlouho ale Dukle přesilovka nevydržela, teď jde pykat za hru v šesti. 4 na 4
     
    50:21
    Domácí Zdeněk Kubica chtěl získat kotouč dříve než vyjetý David Rittich, jenže místo toho ho zezadu seknul do nohy a po zásluze odchází na trestnou lavici s menším trestem.
     
    46:52
    Naopak je tu možnost pro hráče z Vysočiny. David Roupec si vysloužil menší trest za držení hole.
     
    44:38
    Nedovolené zákroky Duklu dnes srážejí, teď navíc přichází další. Tomáš Kolafa - 2 minuty za vysokou hůl. Kolafa pro změnu působil i v Hradci Králové, kromě působení u A-týmu pomohl také v sezóně 2004/05 zdejší juniorce vybojovat extraligu.
     
    40:58
    Dukla jde do čtyř, za sekání je vyloučen Lukáš Nahodil.
     
    34:35
    Dostanou k tomu šanci v další početní výhodě, která je logickým vyústěním jejich momentální aktivity. Roman Maliník (JIH) - 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    31:15
    Hradec jde však vzápětí zase do čtyř, Patrik Moskal se provinil držením protihráče.
     
    29:19
    Když ale Lukáš Nahodil přibrousil u hrazení, neměli už sudí na co čekat. Menší trest pro střelce jediné branky dosavadního průběhu přináší domácím početní výhodu.
     
    23:57
    Dukla už je pochopitelně v plném počtu a sama si zahraje přesilovku. Hříšníkem je David Švagrovský, verdikt zní faul loktem.
     
    21:02
    Jeden z domácích hráčů byl zasažen vysokou holí a rozhodčí po konzultaci vylučují Michaela Polcara na dvě minuty. První vyloučení v zápase.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 31. Haluza (Budínský), 42. Haluza (Mikeska), 52. Švagrovský (Vágner) - 23. Nahodil (Kolafa), 48. Kolafa (Nahodil, Zeman)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Kania, Vágner "C", Čáp, Klement – Kubica, Brož, Říha – Budínský, Mikeska, Haluza – Luštinec, Švagrovský, Moskal – Valášek, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    HC Dukla Jihlava: Rittich (Novotný) – Podlipnik, Ficenc "C", Drtina, Kolafa, Jaroš, Dobrovolný, Zadražil – Čachotský, Nahodil, Velecký – Malec, Filip, Jeslínek – Krupka, Hubáček, Zeman – Polcar, Maliník, Pekárek – Pometlo. Trenér: Petr Vlk.

    Rozhodca: Humpolíček – Kotlík, Zídek.