Hr. Králové – Jihlava 3:2 (kon.) | Kadaň – Třebíč 2:1 (po pr.) | Benátky n/J – Ústí n/L 2:3 (kon.)
Šumperk – Olomouc 2:4 (kon.) | Litoměřice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 3:1 (kon.)
Most – Písek 5:0 (kon.)
koniec
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
HC Dukla Jihlava
cz Sobota 20.10.2012, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    51:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dnes nám není souzena branka v plném počtu hráčů, Hradečtí využívají předchozí přísný verdikt sudích a ve hře čtyři na čtyři berou zpět ztracené vedení! Martin Vágner se na straně brankoviště neukvapil a zkusil nahrát ke druhé tyčce na DAVIDA ŠVAGROVSKÉHO. Ten byl sice obsazený, ale i tak se ke kotouči dostal jako první a posunul ho za brankovou čáru - 3:2! Asistence: Martin Vágner.
     
    47:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak už i hosté vědí, jak využít přesilovku. Na modré čáře TOMÁŠ KOLAFA dobře viděl, že Čechovi stojí ve výhledu skoro všichni zbývající hráči na ledě. Jeho nahození si tak našlo cestičku až do sítě a máme znovu vyrovnáno - 2:2! Asistence: Lukáš Nahodil, Adam Zeman.
     
    41:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí podruhé využívají přesilovou hru. Obrovskou možnost měl už Michal Mikeska, který byl ale zablokován obráncem. Stačil však přihrát puk za sebe na hokejku PETRA HALUZY, který viděl, že Rittich plave kdesi v brankovišti. Hokejista, který to zná i v jihlavském dresu, tak otáčí zápas - 2:1! Asistence: Michal Mikeska.
     
    30:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    O pořádný kus lepší přesilovka než ta předchozí přináší domácím vyrovnání! Také druhý hradecký útok si vytvořil tlak, který korunovala střílená nabídka Víta Budínského. Do její dráhy zasáhl PETR HALUZA a Rittich se tentokrát natahoval marně - 1:1! Asistence: Vít Budínský.
     
    23:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    První gól zápasu přichází v oslabení a hosté lehce šokují hradecký stadion. Tomáš Kolafa vyslal přesným pasem dopředu LUKÁŠE NAHODILA, k nemuž se domácí bek vracel pozdě a Nahodil stačil přesně zamířit do druhého růžku nad Čechovu lapačku - 0:1! Asistence: Tomáš Kolafa.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 31. Haluza (Budínský), 42. Haluza (Mikeska), 52. Švagrovský (Vágner) - 23. Nahodil (Kolafa), 48. Kolafa (Nahodil, Zeman)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Kania, Vágner "C", Čáp, Klement – Kubica, Brož, Říha – Budínský, Mikeska, Haluza – Luštinec, Švagrovský, Moskal – Valášek, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    HC Dukla Jihlava: Rittich (Novotný) – Podlipnik, Ficenc "C", Drtina, Kolafa, Jaroš, Dobrovolný, Zadražil – Čachotský, Nahodil, Velecký – Malec, Filip, Jeslínek – Krupka, Hubáček, Zeman – Polcar, Maliník, Pekárek – Pometlo. Trenér: Petr Vlk.

    Rozhodca: Humpolíček – Kotlík, Zídek.