Slavia – Motor ČB 4:1 (kon.) | Litvínov – Chomutov 3:4 (po pr.) | Berani Zlín – Pardubice 1:3 (kon.)
Plzeň – Třinec 4:2 (kon.) | Vítkovice – Liberec 1:5 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
cz Piatok 19.10.2012, 17:15 • O2 arena • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    58:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Teď už není co řešit. Růžička dostal puk k tyči od Beňoviče, nechal si povyjet gólmana, aby mohl udělat stahovačku a za jeho zády přihrát ještě lépe postavenému LUKÁŠI ŽEJDLOVI, který zakončil do odkryté klece. Asistence: Vladimír Růžička, Tomáš Beňovič.
     
    44:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají možná klíčového vedení. VLADIMÍR RŮŽIČKA najížděl kolmo na brankáře, a poslal puk Sklenářovi, který mu ho hned vrátil. Slávistický útočník z první propálil mezi betony Pavla Kantora. Asistence: Jakub Sklenář.
     
    33:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté otáčejí stav zápasu ve svůj prospěch. Pospíšil obdržel zpoza branky puk od Kadlece a přihrál k druhé tyči VLADIMÍRU SOBOTKOVI. Kmenový hráč St. Louis neměl problém přehodit ležícího Kantora a zvrátit stav zápasu. Asistence: Tomáš Pospíšil, Petr Kadlec.
     
    28:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se usadili do útočného pásma. Po jedné z dorážek opět zklidnili hru a při následném pokusu využili nabídnutou přesilovku. Petr Kuboš vyslal od modré puk na hůl Vladimíra Růžičky, který rychle přeposlal na TOMÁŠE HERTLA. Mladý slávistický útočník puk protečoval mezi nohy Kantora a vyrovnal. Asistence: Vladimír Růžička, Petr Kuboš.
     
    04:49
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku utkání, která přišla po vystřídání formací na obou stranách. Jihočeši se probojovali do útočné třetiny soupeře, Suja projel za brankou podél mantinelu až na kruh, aby následně předal puk Knotkovi. Ten ihned z první vypálil a po teči RUDOLFA ČERVENÉHO se hosté ujímají vedení. Asistence: Tomáš Knotek, Jakub Suja.

    Jan Salajka

    Góly a asistencie: 29. Hertl (Růžička, Kuboš), 34. Sobotka (Pospíšil, Kadlec), 45. Růžička (Sklenář), 59. Žejdl (Růžička, Beňovič) - 5. Červený (Knotek, Suja)


    HC Slavia Praha: Furch (Dlouhý) - Kempný, Dresler, Kadlec (C), Sobotka, Tomica (A), Kuboš, Beňovič, Kalla, Kučný, Pospíšil, Krenželok, Micka, Kolařík (A), Žejdl, Alinč, Sklenář, Růžička, Stránský, Hertl
    Banes Motor České Budějovice: Kantor (Sáblík) - Ptáček (A), Kolarz, Frühauf, Marek, Vráblík, Suja, Kotalík, Kohn, Šimánek (C), Dej, Ference, Rousek, Podlešák, Květoň, Červený, Jank, Vydarený (A), Knotek

    Rozhodca: M. Fraňo, T. Turčan - L. Bejček, P. Charvát