Slavia – Motor ČB 4:1 (kon.) | Litvínov – Chomutov 3:4 (po pr.) | Berani Zlín – Pardubice 1:3 (kon.)
Plzeň – Třinec 4:2 (kon.) | Vítkovice – Liberec 1:5 (kon.)
koniec
HC Vítkovice Ridera
1:5 (0:3, 1:1, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Piatok 19.10.2012, 18:15 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    45:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. I tentokrát to platí bezezbytku. Hosté si najeli do pásma, Urban nahrával zleva na LUKÁŠE KTREJČÍKA, který namířil do místa, kam Šindelář v sedě už nedosáhl - 1:5. Asistence: Tomáš Urban.
     
    38:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí stříleli ostošet, a po několika pokusech, kdy byl už i Pavelec venku z branky, se přece jen trefil VIKTOR UJČÍK - 1:4. Asistence: Jiří Burger, Marek Malík.
     
    25:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    I přesto, že se domácí snažili útočit, stačil jeden brejk, kdy dostal LUKÁŠ KREJČÍK přihrávku za vítkovické, mladý Sedlák jej nestačil ubránit a tak se hostující útočník dostal sám až před Šindeláře a prostřelil jej - 0:4. Asistence: David Havíř, Petr Kica.
     
    15:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    A další gól pro Tygry. Do prostoru před branku vystřelil Cebák, puk si vzal TOMÁŠ URBAN a pod dohledem jednoho z domácích beků, který u branky jen stál a sledoval libereckého útočníka, střílí třetí branku - 0:3. Asistence: Juraj Cebák.
     
    01:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hrstka hostujících fandů prožívá euforii! Domácí se zamotali u své klece, Nedvěd nahrál před branku na ANTONÍNA DUŠKA a ten střílí svůj druhý gól zápasu - 0:2. Asistence: Petr Nedvěd, Ladislav Šmíd.
     
    00:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé. Hosté se dostali k Málkovi, Nedvěd nahrával z rohu do prostoru před branku, puk se odrazil k ANTONÍNU DUŠKOVI, který jej bleskově umístil do branky - 0:1. Asistence: Petr Nedvěd, Michal Bulíř.

    Monika Baloghová

    Góly a asistencie: 39. Ujčík (Burger, Malík) - 1. Dušek (Nedvěd, Bulíř), 2. Dušek (Nedvěd, Šmíd), 16. Urban (Cebák), 26. Krejčík (Havíř, Kica), 46. Krejčík (Urban)


    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Malík, Rehák, Barinka, Sloboda, Voráček, R. Polák, Sedlák - Szturc, Burger, Ujčík - Klimek, Roman, Huna - Walker, Strapáč, Šedivý - Kucsera, Svačina, Hlinka
    Bílí Tygři Liberec: Pavelec (Pinc) - Šmíd, Havíř, Čakajík, Výtisk, Čutta, Cebák, Kájínek - Bulíř, Nedvěd, Dušek - Kudrna, R. Vlach, Psota - T. Urban, Bárta, Filippi - Krejčík, Galamboš, Kica - Špaček

    Rozhodca: Hradil, Šír - Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 3 787