Arsenal – Chelsea 1:2 (kon.) | Norwich – Liverpool 2:5 (kon.) | Fulham – Manchester City 1:2 (kon.)
Manchester United – Tottenham 2:3 (kon.)
koniec
Fulham FC
1:2 (1:1)
Manchester City
Sobota 29.09.2012, 16:00 • Craven Cottage • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    87
    Manchester city dal gól!Zázračný muž z lavičky, prvý kontakt s loptou, prvá strela a hneď gól! Neskutočné, neuveriteľné! Po závare pred bránou sa dokázal EDIN DŽEKO dokonale zorientovať v šestnástke, z otočky vypálil a podarilo sa mu vymiesť pavučinu v ľavom hornom rohu!
     
    86
    Posledné striedanie hostí, odchádza Garcia. Podarí sa Džekovi rozhodnuť?
     
    82
    Z ihriska odchádza neviditeľný Baird, nahrádza ho Karagounis.
     
    80
    Vidíme najnudnejšiu časť zápasu. V týchto chvíľach sa Schwarzer poriadne vystrašil, po krásnej prihrávke od Silvu a ešte krajšej strele Balotelliho prekonaný nakoniec nebol.
     
    77
    Rozhodnúť tento zápas prchádza Nasri, nahrádza Barryho!
     
    74
    Fulham sa po dlhom čase ocitol pred bránou Harta, Kacaniklič sa dokonalo uvolnil a ešte lepšie vypálil, Hart mal čo robiť, aby túto delovku čo i len vyrazil!
     
    71
    Po uspávajúcich prihrávkach sa k lopte dostal striedajúci Balotelli, ktorý sa obtočil okolo obrancu a spred šestnástky vypálil tvrdú strelu, ktorá však skončila len za bránou.
     
    67
    Prvé striedanie aj na strane domácich, odchádza hrdina Petric, nahrádza ho čerstvý Kacaniklic.
     
    67
    Prvé striedanie v zápase, odchádza Tevez, prichádza Balotelli.
     
    50
    Ruiz to kopol famózne, chýbalo len naozaj málo! Petricova hlavička skončila len v bočnej sieti!
     
    Prvý polčas bol veľmi zaujímavý, najprv zaujala penalta, ktorú Petric dokázal premeniť, pozornosť pútal aj vynikajúci Schwarzer, ten však napokon prekonaný bol, keď loptu do prázdnej brány dorazil Aguero. Čaká nás zaujímavý druhý polčas!
     
    43
    Manchester city dal gól!City sa dočkalo! Strelu Teveza tečoval pred Schwarzerom Silva, na túto loptu ešte austrálsky brankár zareagovať dokázal. Lopta sa odrazila k ľavej tyči, kde stál pripravený AGUERO, ktorému nerobilo problém dokopnuť loptu do prázdnej brány.
     
    38
    The Citizens sa už tešili, v skrumáži tiel sa lopta nedokázala dokotúľať za bránkovú čiaru. Schwarzer zastavil kotúľajúcu sa loptu presne na bránkovej čiare!
     
    37
    Rodallega vypálil len do múru, k lopte sa následne dostal Ruiz, ktorý vypálil perfektný projektil, Hart ho však kryje.
     
    36
    Petric sa ocitol na zemi! Kompany sa dopustil taktického faulu, nebyť jeho faulu, je zle. Právom si zaslúžil žltú kartu. Čaká nás priamy kop!
     
    35
    Fulham opäť stráca loptu, zmocnil sa jej Silva, ktorý posiela loptu na kopačku Barryho, ten sa k strele neodhodlal, vysunul nabiehajúce ľavé krídlo, Clichyho, ktorý nebezpečne vypálil, Schwarzer bol ale pozorný.
     
    34
    Akonáhle sa k lopte dostal Tevez, našprintoval si na dohľad brány, uvolnil sa a spred šestnástky vypálil tvrdú strelu, ktorú ale Schwarzer kryje.
     
    30
    Máme za sebou najväčšiu šancu The Citizens v tomto zápase! Center z rohu smeroval na hlavu Silvu, ktorý loptu posunul na zadnú tyč, kde úradoval Aguero. Ten však loptu triafa len do bočnej siete!
     
    28
    K strele sa odhodlal Riise, vypálil neuveriteľnú bombu. Na Craven Cottage to len tak zahučalo. Hart je však v týchto chvíľach pozorný, udržal loptu vo svojich rukaviciach.
     
    25
    Touré prihral Clichymu, ktorý chcel odcentrovať, trafil však Reithera, druhý pokus bol oveľa úspešnejší, lopta letela na zadnú tyč, kde sa k nej dostal Zabaleta. Ten ju poslal pred bránu kde úradoval Hangeland, ktorý loptu poslal do bezpečia. Nebyť jeho, je vyrovnané!
     
    19
    Opäť sa Rodallega zmocnil lopty po kikse jedného zo záložníkov City, poslal rýchlu loptu na Petrica, ktorý mu ju vrátil. Ani Rodallegovi sa nepodarilo prekonať Harta z rýchleho protiútoku.
     
    15
    Ruleta prihrávok niekedy neskončí tak, ako si mnohí fanúšikovia The Citizens želajú. Petric vzal loptu súperovi a vyrútil sa do protiútoku, prihral na ľavú stranu Rodallegovi ktorý sa odpútal od súpera, ten prihral do uličky Petricovi nazad, avšak iba na päty a aj preto lopta skončila v rukách fanúšikov, ktorí spievajú chorály za bránou Joa Harta.
     
    13
    Po strate lopty sa Fulham nestihol zmobilizovať v obrane z čoho pramenila individuálna akcia Teveza, ktorá skončila strelou. Tá však zakotvila len v náručí Schwarzera, ktorý loptu smerujúcu do stredu ihriska poľahky chytá.
     
    9
    Fulham FC dal gól!Chorvátsky reprezentant PETRIĆ prekonal Harta, keď jeho lopta smerovala do pravej časti brány, Hart nevystihol smer strely!
     
    8
    Svoju chybu Rodallega napravil, bol až príliš drzý v šestnástke, Zabaleta ho sfauloval a tak hlavnému rozhodcovi neostávalo nič iné, ako ukázať na biely bod!
     
    8
    Rodallega bol vynikajúco vysunutý, lopta smerovala do stredu šestnástky, škoda, že si ju útočník Fulhamu hodil až príliš ďaleko. Mohla z toho byť minimálne dobrá šanca.
     
    5
    Prvú strelu v tomto stretnutí zaznamenal Touré, ktorému dobre nahral Aguero. Strela však skončila ďaleko od Schwarzerovej brány.

    Jakub Mitter

    Góly: 9. Petrić (pen.) - 43. Agüero, 87. Džeko

    Karty:   36. Kompany (MC)


    Fulham FC: Schwarzer - Riise, Hangeland, Hughes, Reither, Duff, Baird, Ruiz, Sidwell, Petric, Rodallega
    Manchester City: Hart - Clichy, Nastasic, Kompany, Zabaleta, Garcia, Barry, Silva, Touré, Tévez, Aguero

    Rozhodca: Helsey - West, Betts