Catania – Palermo 2:0 (kon.) | Cesena – Inter 0:1 (kon.) | CFC Janov – Bologna 2:1 (kon.)
Juventus – Novara 2:0 (kon.) | Parma – Lecce 3:3 (kon.) | Lazio – Udinese 2:2 (kon.)
Neapol – AS Rím 1:3 (kon.)
koniec
Lazio Rím
2:2 (1:1)
Udinese Calcio
cz Nedeľa 18.12.2011, 20:45 • Stadio Olimpico • Talianska Seria A
     
    73
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Hosté ale srovnávají! Di Natale poslal výborně míč z pravé strany na GIAMPIERA PINZIHO, který naběhnul do vápna a prudkou ranou k pravé tyči vyrovnává za záda Bizzarriho na 2:2!
     
    52
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Centr z levé strany prodloužil v pokutovém území Rocchi. Za jeho zády stál vždy připravený MIROSLAV KLOSE a domácí tak dokonale otáčí stav a vedou 2:1. Německý střelec totiž našel míč svojí pravačkou a střelou přesně k tyči nedává Handanovićovi šanci.
     
    43
    Lazio právě vstřelilo branku!
    V závěru první půle je vyrovnáno! Basta vůbec nenapadal SENAD LULIĆE, který tak měl na hranici velkého vápno dost prostoru k zamíření. Bosenský fotbalista toho znamenitě využil, když levačkou pálí přesně k pravé tyči Handanovićovi branky.
     
    27
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou po akci z levé strany do vedení 1:0! Pinzi krásně uvolnil na levé křídlo Pasqualeho, který z jednoho doteku odcentroval do vápna. Tam míč neodvrátil Dias, a tak se k němu dostal ANTONIO FLORO FLORES, pro kterého bylo hračkou uklidit volný míč za záda Bizzarriho!

    Martin Mišovec

    Góly: 43. Lulić, 52. Klose - 27. Floro Flores, 73. Pinzi

    Karty:   42. Diakité (LAZ), 58. Lulić (LAZ) - 9. Danilo (UDI), 16. Benatia (UDI)


    Lazio Rím: Bizzarri - Diakité, Dias, Radu - Cavanda (46. Scaloni), Gonzalez, Ledesma, Lulić, Sculli (82. Kozák) - Rocchi (64. Hernanes), Klose.

    Trenér: Edoardo Reja

    Udinese Calcio: Handanović - Benatia, Danilo, Ferronetti - Basta (66. Abdi), Isla, Pinzi, Asamoah, Pasquale - Torje (66. Di Natale) - Floro Flores (90. Domizzi).

    Trenér: Francesco Guidolin

    Rozhodca: Paolo Silvio Mazzoleni