Catania – Palermo 2:0 (kon.) | Cesena – Inter 0:1 (kon.) | CFC Janov – Bologna 2:1 (kon.)
Juventus – Novara 2:0 (kon.) | Parma – Lecce 3:3 (kon.) | Lazio – Udinese 2:2 (kon.)
Neapol – AS Rím 1:3 (kon.)
koniec
FC Parma
3:3 (1:0)
US Lecce
cz Nedeľa 18.12.2011, 15:00 • Stadio Ennio Tardini, Parma (27 906 diváků) • Talianska Seria A
     
    90+1
    Juan Cuadrado se teď válí na hřišti s sbírá pro Lecce vteřiny. Parma se ale vzteká a žádá odeslání hráče za postranní čáru.
     
    90
    Rozhodčí Gabriele Gava bude nastavovat ještě čtyři minuty.
     
    Zápas plný zvratů nám dnes nabídl souboj Parmy a Lecce. Domácí se penaltou Floccariho dostali do vedení, ale ve druhém poločase Lecce třemi brankami skóre otočilo. Parma ale zabrala a díky Pellého a Galloppy dokázala vyrovnat na končných 3:3! Nejlíbivějším momentem utkání bychom mohli "vyhlásit" Di Micheleho gól nůžkami. Příjemné fotbalové odpoledne vám přeje Tomáš Martínek. (16:54:27)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Parma právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný průběh zápasu! DANIELLE GALLOPPA vyrovnává na tři tři a domácí diváci jsou u vytržení! Fantastický závěr utkání!
     
    88
    Parma si žádá penaltu za zákrok rukou v pokutovém území. Biabiany střílel a Carrozzieriho ruka byla skutečně v dráze letu míče. Sudího píšťalka ovšem mlčí a i přes protesty Parmských se hraje dále.
     
    86
    Parma právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen snížení stavu! Střídající GRAZIANO PELLÉ se dostal k vyboxovanému míči Gabrieliho, kterému dobře clonil Floccari. Pět minut má Parma na vyrovnání...
     
    84
    Do zakončení se dostával Juan Cuadrado, ale svou druhou branku v zápase nepřidal. Gólman Antonio Mirante rychle rozehrává, času je pro Parmu ukrutně málo.
     
    82
    Poslední dnešní střídání. Trenér Franco Colomba posílá na trávník Abderrazzaka Jadida, z něj odchází Alessandro Lucarelli.
     
    80
    Napomínání žutou kartou vidí také David Di Michele, který se dnes dvakrát brankově prosadil. Je to velice nervózní utkání, jakby ne. Domácí vedli, ale během několika minut je to 1:3 pro hosty!
     
    80
    Tentokrát žlutá karta pro Stefano Morroneho z Parmy a v dalším zápase si nezahraje.
     
    78
    Poslední střídání Lecce. Carlos Grossmuller nahrazuje Luise Muriela, který odchází do sprch.
     
    77
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Další branku Lecce má na svědomí kolumbijský forvard JUAN CUADRADO. Parma je absolutně mimo hru a Lecce jde za třei body.
     
    73
    Parma tedy střídá, podruhé v zápase. Odchází Francesco Modesto a na nahradí jej útočník Raffaele Palladino.
     
    72
    Carrozzieri odkovál od brány Lecce, ale Graziano Pellé jej složil "šlapákem". Chvíli se nebude hrát a Parma chystá střídání.
     
    71
    Parma otevírá zadní vrátka, což mohl využít Di Michele ke zkompletování hattricku. V soboji byl ale důraznější Paletta a střelec hostů se do zakončení nedostal.
     
    69
    Do velice nadějné pozice se dostával domácí Graziano Pellé, ale fotbalista s číslem 99 byl až moc váhavý a dostal se za brankovou čáru i s míčem.
     
    67
    Lecce po zásluze vede a i nadále je u míče. Parma se nechala ukolébat vedením v zápase a dá se říci, že kromě penaltového zásahu toho moc neukázala. Oproti tomu Lecce chce opustit poslední místo tabulky a podle toho vypadá i výkon na trávníku.
     
    63
    Žlutá karta pro Ganiele Galloppu z domácí Parmy. V zápase se nám to dnes docela "žlutí" a to nejen díky dresům Lecce...
     
    64
    Domácí trenér střídá a ze hřiště stahuje Francesta Valianiho. Na jeho místě bude hrát Graziano Pellé.

    Tomáš Martínek

    Góly: 18. Floccari (pen.), 86. Pellé, 90+3. Galloppa - 58. Di Michele, 61. Di Michele, 77. Cuadrado

    Karty:   10. Gobbi (PRM), 41. Paletta (PRM), 63. Galloppa (PRM), 80. Morrone (PRM) - 9. Carrozzieri (LCC), 45. Ferrario (LCC), 80. Di Michele (LCC)


    FC Parma: Mirante - Gobbi, Lucarelli (82. Jadid), Paletta, Zaccardo - Modesto (73. Palladino), Galloppa, Morrone, Valiani (64. Pellé) - Biabiany - Floccari. Trenér: Franco Colomba.
    US Lecce: Julio Sergio (33. Gabrieli) - Esposito (46. Brivio), Ferrario, Carrozzieri, Oddo - Olivera, Giacomazzi, Strasser - Muriel (78. Grossmuller), Di Michele, Cuadrado. Trenér: Serse Cosmi.

    Rozhodca: Gabriele Gava