Poprad – Skalica 3:6 (kon.) | Zvolen – Košice 2:8 (kon.) | Žilina – HC Slovan 1:5 (kon.)
Trenčín – Martin 1:3 (kon.) | Nitra – B. Bystrica 4:3 (po pr.)
koniec
HK Poprad
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
HK Skalica
Utorok 15.11.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:24
    Poprad dal gól!
    PATRIK SVITANA potiahol puk po ľavej strane, cez brániaceho hráča ho žabkou dostal na Michaela Vandasa, ten Vlastimila Lakosila vytiahol z bránky a puk poslal späť na Svitanu, pre ktorého už nebolo problémom trafiť odkrytú bránku. Asistencia: Michael Vandas.
     
    49:09
    Skalica dala gól!
    Strelecká aktivita sa nakoniec oplatila aj PATRIKOVI LUŠŇÁKOVI, ten prekonáva Ivana Fedora len pol minútky po predchádzajúcom góle a vyzerá byť rozhodnuté. Asistencie: Petr Obdržálek, Žigmund Pálffy.
     
    48:42
    Skalica dala gól!
    Matúš Paločko vyšprintoval z trestnej lavice napádať rozohrávku hostí, stihol sa vrátiť a zabrániť prvotnej akcii, RENÉ ŠKOLIAK však zostal úplne nebránený a strelou popod vyrážačku spoza kruhov zvyšuje už na rozdiel troch gólov. Asistencie: Martin Vyrúbalík, Jan Hruška.
     
    39:20
    Skalica dala gól!
    Popradčania vypustili záver druhej tretiny, v obrane si nedali pozor na osamoteného ŽIGMUNDA PÁLFFYHO a to sa v našej extralige nevypláca - presnou prihrávkou ho našiel na ľavej strane René Školiak a hostia zvyšujú na rozdiel dvoch gólov tesne pred odchodom do šatní. Asistencia: René Školiak.
     
    38:23
    Skalica dala gól!
    Arne Kroták vracia hosťom požičané, domáci kanonier sa snažil zobrať na seba zodpovednosť v závere presilovky, o puk však za kruhmi prišiel a MARTIN VYRÚBALÍK v situácii dvoch proti jednému zvolil strelu, ktorá prešla Marcelovi Melicherčíkovi popod vyrážačku. Bez asistencie.
     
    31:35
    Skalica dala gól!
    Je vyrovnané, Sabahudin Kovačevič najprv RENÉHO ŠKOLIAKA od puku odstavil, no na dorážku strely Žigmunda Pálffyho z ľavej strany už pristúpiť nestihol. Asistencia: Žigmund Pálffy.
     
    28:44
    Poprad dal gól!
    Domáci sa ujímajú vedenia po kombinácii celého tretieho útoku, zakončujúcim bol dlhočizným ťahom MARTIN KUĽHA, puk dostal za Vlastimila Lakosila švihom pomedzi betóny. Asistencie: Patrik Svitana, Michael Vandas.
     
    19:36
    Poprad dal gól!
    Popradskému kapitánovi sa najprv akciu nepodarilo zakončiť, na pravej strane ale o puk zabojoval a po narážačke s Ľubomírom Vaicom triafa ARNE KROTAK z ľavého kruhu presne do vinkla nad lapačkou Vlastimila Lakosila. Asistencie: Ľubomír Vaic, Jaroslav Kmiť.
     
    7:47
    Skalica dala gól!
    ŽIGMUND PÁLFFY spracoval vysoký puk pred dvojicou brániacich Popradčanov, dostal sa za nich až príliš jednoducho a mal dostatok času aj priestoru na zakončenie a následnú úspešnú dorážku. Asistencia: Ján Hruška.

    Marián Handzuš


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 20. Kroták (Vaic, Kmiť), 29. Kuľha (Svitana, Vandas), 55. Svitana (Vandas) - 8. Pálffy (Hruška), 32. Školiak (Pálffy), 39. Vyrúbalík, 40. Pálffy (Školiak), 49. Školiak (Vyrúbalík, Hruška), 50. Lušňák (Obdržálek, Pálffy)


    HK Poprad: Melicherčík (Fedor) - Brejčák, Suchý, Novotný, Kramár, Šterbák, Hellström, Fabian, Kovačevič - Svitana, Škovira, Kuľha - Kroták, Kmiť, Vaic - Kraft, Hult, Takáč - Vandas, Koskinen, Paločko. Tréner - Svozil Ladislav, asistent - Spišák Róbert.
    HK Skalica: Lakosil (Tomek) - Vyrúbalík, Šmach, Kloz, Jankovič, Bučka, Gula, Srnec - Pálffy, Školiak, Hruška - Obdržálek, Lušňák, Višňovský - Mikúš, Klejna, Šátek - Konečný, Holovič, Jurík. Tréner - Oremus Peter, asistent - Kosík Svatopluk.

    Rozhodca: Gašparík - Valach, Zvrškovec

    Diváci: 2569