Poprad – Skalica 3:6 (kon.) | Zvolen – Košice 2:8 (kon.) | Žilina – HC Slovan 1:5 (kon.)
Trenčín – Martin 1:3 (kon.) | Nitra – B. Bystrica 4:3 (po pr.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
1:3 (0:0, 0:0, 1:3)
HK VITAR Martin
Utorok 15.11.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:37:59)
     
    59:05
    Dukla v šestici.
     
    58:56
    Dušan Gregor to ešte skúša a vzal si time-out.
     
    58:32
    Martin dal gól!
    A Martin si definitívne zabezpečil zisk troch bodov, čím vyháňa polovicu štadióna preč. Ani sám neviem, ako sa situácia zbehla. Viem len, že strelcom gólu bol FILIP MACEJKA. Asistencie: Miroslav Ižvolt, Martin Sobotka
     
    58:28
    Macejka spoza obrancu, Kováč chytá do lapačký a Macejka získava dokorčuľovaním pásmo.
     
    58:00
    Ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny a možno aj zápasu.
     
    57:14
    Trenčania chybujú v rozohrávke z obranného pásma a Martinčania zbierajú cenné sekundy.
     
    56:43
    Rýchla kontra Martina a Zukal od modrej nekompromisne vypálil, Kováč pozorný.
     
    55:54
    A tento počet ľudí mohol teraz vidieť vyrovnávajúci gól. Najskôr Melichárkov pokus vyrazil Šimko a následný teč Kopeckého skončil na tyčke, avšak z vonkajšej strany.
     
    55:29
    Dnešné stretnutie sleduje 1920 divákov.
     
    55:25
    Dukle to teraz nejde, Martin odpaľuje na icing.
     
    53:54
    Zmeniť to mohol opäť Šťastný, ktorého strelu vyrazil Šimko takmer priamo pred neho, no dobre ešte stihol zahrať hokejkou a puk odpáliť.
     
    53:40
    A na štadióne v Trenčíne nastalo ticho.
     
    52:33
    Martin dal gól!
    Martin odpovedá na nevyužité šance gólom. Hrubkou v rozohrávke sa prezentoval Bolf, medzi kruhy si dobre nakorčuľoval PETER GALAMBOŠ, ktorému posunul získaný puk Markovič a MHC opäť vyhráva. Asistencia: Jaroslav Markovič
     
    52:22
    Šťastný sa podobnú situáciu z rovnakej strany rozhodol riešiť individuálne, kľučka mu vyšla, no zakončenie nie. Nad.
     
    51:53
    Melichárek v súboji 1 proti 1 vnikol s pukom po ľavej strane do pásma a spoza obrancu vystrelil, Šimko mal betóny včas na ľade. Na druhej strane ešte pred touto situáciou pokazila Dukla rozohrávku a chybu mohol využiť Macejka, skákajúci puk však netrafil.
     
    50:45
    A Dukla ihneď po góle vo veľkej ofenzívnej aktivite. Najskôr Daňo dobre clonil Šimkovi a vyrazený puk sa mu nepodarilo umiestniť do bránky, následne v tom istom striedaní posunul na kruh do tandemu Tyborovi, ktorého pokus zápästím vyráža Šimko ramenom !
     
    50:30
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa už dlhšiu dobu držala v útočnej tretine a pri danom tlaku visel vyrovnávajúci gól na vlásku. Od modrej vypálil Sojčík, Mikula posunul nevedome puk k ANDREJOVI ŠŤASTNÉMU, ktorý mal pred sebou už len odkrytú bránku ! Asistencie: Ondrej Mikula, Peter Sojčík.
     
    49:44
    Dukla je v pásme, kombinuje tam, no nedokáže sa presadiť, čo sa nepáči divákom na štadióne a predvádzanú hru odmieňajú piskotom.

    Tomáš Kyselica

    Góly a asistencie: 51. Šťastný (Mikula, Sojčík) - 46. Ižvolt (Macejka), 53. Galamboš (Markovič), 59. Macejka (Ižvolt, Sobota)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Chovan, Trefný, Hlubuček, Bolf, Gábriš, Bednár, Štindl - Mikula, Sojčík, Šťastný, Tybor, Gašparovič, Tvrdoň, Melichárek, Daňo, Filo, Radulay, Koložváry, Kopecký. Tréner: D.Gregor
    HK VITAR Martin: Šimko - Kozák, Výborný, Zukal, Hriňa, Matejka, Drgoň, Brcko, Tupý - Markovič, Galamboš, Važan, Matejka, Ižvolt, Sobota, Kriška, Vartovník, Šišovský, Themár, Zelíska, Škumát. Tréner: L.Spišiak

    Diváci: 1920