Poprad – Skalica 3:6 (kon.) | Zvolen – Košice 2:8 (kon.) | Žilina – HC Slovan 1:5 (kon.)
Trenčín – Martin 1:3 (kon.) | Nitra – B. Bystrica 4:3 (po pr.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
1:3 (0:0, 0:0, 1:3)
HK VITAR Martin
Utorok 15.11.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:37:59)
     
    59:05
    Dukla v šestici.
     
    58:56
    Dušan Gregor to ešte skúša a vzal si time-out.
     
    58:32
    Martin dal gól!
    A Martin si definitívne zabezpečil zisk troch bodov, čím vyháňa polovicu štadióna preč. Ani sám neviem, ako sa situácia zbehla. Viem len, že strelcom gólu bol FILIP MACEJKA. Asistencie: Miroslav Ižvolt, Martin Sobotka
     
    58:28
    Macejka spoza obrancu, Kováč chytá do lapačký a Macejka získava dokorčuľovaním pásmo.
     
    58:00
    Ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny a možno aj zápasu.
     
    57:14
    Trenčania chybujú v rozohrávke z obranného pásma a Martinčania zbierajú cenné sekundy.
     
    56:43
    Rýchla kontra Martina a Zukal od modrej nekompromisne vypálil, Kováč pozorný.
     
    55:54
    A tento počet ľudí mohol teraz vidieť vyrovnávajúci gól. Najskôr Melichárkov pokus vyrazil Šimko a následný teč Kopeckého skončil na tyčke, avšak z vonkajšej strany.
     
    55:29
    Dnešné stretnutie sleduje 1920 divákov.
     
    55:25
    Dukle to teraz nejde, Martin odpaľuje na icing.
     
    53:54
    Zmeniť to mohol opäť Šťastný, ktorého strelu vyrazil Šimko takmer priamo pred neho, no dobre ešte stihol zahrať hokejkou a puk odpáliť.
     
    53:40
    A na štadióne v Trenčíne nastalo ticho.
     
    52:33
    Martin dal gól!
    Martin odpovedá na nevyužité šance gólom. Hrubkou v rozohrávke sa prezentoval Bolf, medzi kruhy si dobre nakorčuľoval PETER GALAMBOŠ, ktorému posunul získaný puk Markovič a MHC opäť vyhráva. Asistencia: Jaroslav Markovič
     
    52:22
    Šťastný sa podobnú situáciu z rovnakej strany rozhodol riešiť individuálne, kľučka mu vyšla, no zakončenie nie. Nad.
     
    51:53
    Melichárek v súboji 1 proti 1 vnikol s pukom po ľavej strane do pásma a spoza obrancu vystrelil, Šimko mal betóny včas na ľade. Na druhej strane ešte pred touto situáciou pokazila Dukla rozohrávku a chybu mohol využiť Macejka, skákajúci puk však netrafil.
     
    50:45
    A Dukla ihneď po góle vo veľkej ofenzívnej aktivite. Najskôr Daňo dobre clonil Šimkovi a vyrazený puk sa mu nepodarilo umiestniť do bránky, následne v tom istom striedaní posunul na kruh do tandemu Tyborovi, ktorého pokus zápästím vyráža Šimko ramenom !
     
    50:30
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa už dlhšiu dobu držala v útočnej tretine a pri danom tlaku visel vyrovnávajúci gól na vlásku. Od modrej vypálil Sojčík, Mikula posunul nevedome puk k ANDREJOVI ŠŤASTNÉMU, ktorý mal pred sebou už len odkrytú bránku ! Asistencie: Ondrej Mikula, Peter Sojčík.
     
    49:44
    Dukla je v pásme, kombinuje tam, no nedokáže sa presadiť, čo sa nepáči divákom na štadióne a predvádzanú hru odmieňajú piskotom.
     
    48:10
    Dukla prehustila priestor pred Šimkom, Hlubuček si nakorčuľoval zo strany od mantinelu až pred Šimka a bekendom poslal puk do klbka hráčov, no nebol úspešný.
     
    47:37
    Mikuôla ľahko prenikol do pásma stredom klziska, no puk nechal za sebou, keď sa snažil o strelu.
     
    46:06
    Martin okamžite v obrannom postavení, Dukla súpera aj napriek tomu zoviera v pásme.
     
    45:15
    Martin dal gól!
    Martin sa ujíma vedenia v zápase ojedinelým útokom ! Macejka našiel MIROSLAVA IŽVOLTA, ktorý spoza dvoch hráčov Dukly trafil neuveriteľne krásne do šibenice. Asistencia: Filip Macejka
     
    45:10
    Matejka páli spoza obrancu, Kováč vyráža.
     
    44:58
    Sojčík sa ešte v páde dokázal dostať k zakončeniu, Šimko zareagoval pekným semaforom lapačkou.
     
    43:38
    Daňo sa dostal k vyrazenému puku Šimkom po strele od modrej. Bol však z uhla a jeho strelu brankár MHC pokryl ramenom, k následnej dorážke sa Tybor nedostal. Marek Šimko chytá spoľahlivo, no všetky puky vyráža pred seba. Čo sa týka útočnej hry Dukly, práve pred bránkou chýba hráč, ktorý by vyrazený puk umiestnil do siete.
     
    42:00
    Následne hádzal Melichárek pred bránu na teč Kopeckému. Druhý menovaný zmenil trajektóriu puku úspešne, ibaže Šimko bol na mieste.
     
    41:13
    Tybor sa v strednom pásme dostal k puku, po pravej strane prenikol do toho útočného. Nakorčuľoval až pred bránu, snažil sa o forhendový blafák, ktorý mu v konečnom dôsledku aj vyšiel, no bez gólového efektu. Šimko si ľahol na ľad, Tybor však nemieril presne.
     
    40:55
    Druhé zakázané uvoľnenie pri rozohrávke Dukly v krátkom časovom slede za sebou.
     
    40:21
    Tretiu tretinu otvorili streleckým pokusom hráči Mountfieldu, Kováč si pripísal prvý úspešný zákrok.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:40
    Vartovník sa teraz spoza brány od zadného mantinelu dokázal dostať až pred Kováča, kde tiesnený bekendom zakončil. Ková držal puk medzi betónmi, no nebol si dvakrát istý.
     
    38:59
    Dukla v pätici.
     
    38:13
    Dukla sa úspešne bráni vyhadzovaním pukov.
     
    37:31
    Tentoraz hľadal Važan strielanou prihrávkou Kozáka, ktorý z prvej zakončil po ľade k bližšej tyčke z jeho pohľadu, no Kováč sa stihol presunúť a pokryť tento pokus.
     
    37:12
    Važan sa hral s pukom na modrej, poslal ho nakoniec na Kováča, ktorý bez problémov chytá a prerušuje hru.
     
    36:59
    Dukla, Tvrdoň, 2 min. podrazenie.
     
    36:19
    Tempo postupne upadlo. Zdá sa, že Martičania sa viac stiahli a začali hrať viac zo zabezpečenej obrany.
     
    34:45
    Daňo sa snažil nájsť na modrej spätnou prihrávkou po vniknutí do útočného pásma Tvrdoňa, no tomu sa puk odrazil od hokejky a ušiel mu v diaľke.
     
    32:53
    Mikula si teraz počkal na Šťastného a snažil sa mu zľava v blízkosti Šimka adresovať prihrávku na dorážku do prázdnej brány, ibaže Šťastný bol odblokovaný a netriafa puk.
     
    32:01
    Pred Šimkom zaúradoval opäť Tybor, pekne sa uvoľnil a dostal sa s pukom do situácie, kedy sa ocitol sám pre brankárom MHC, no bol už priveľmi blízko a nič vážnejšie nedokázal vymyslieť.
     
    31:11
    Na druhej stranek krásna kombinácia tria Važan - Galamboš - Markovič a posledný menovaný zakončoval bekendom do odkrytej bránky Kováča. Ten však roztiahol svoje betóny k tyčkám a Markovičovi prekazil gólovú radosť !
     
    30:41
    Trefný si počkal na Mikulu, pokým nabehne pred bránku na teč. Následne poslal puk na Šimka a Mikula sa aj snažil o teč, ibaže dobre ho ubránil Drgoň.
     
    28:59
    Tybor vystrelil z pravej strany tvrdo. Šimko vyrazil puk ďaleko od bránky síce, ale priamo na hokejku Daňovi, ktorý ako náhle videl, že bránka je odkrytá, pálil príklepom z prvej, no Šimko to ešte stihol a vyrazil.
     
    28:49
    Na ľade ostal ležať Sojčík, nevyzeralo to najlepšie, ale útočník Dukly napokon sám vstáva a odchádza z ľadu po vlastných.
     
    28:24
    Chovanovu strelu od modrej a následný vyrazený puk sa snažil umiestniť do siete Mikula, Šimko sa dobre presunul.
     
    27:00
    Teraz strela od modrej, ktorú vyslal Zukal, k puku sa dostal Matejka. Snažil sa obkorčuľovať ešte Kováča a zasúvať puk do prázdnej brány, no dobre zapracoval tuším Chovan, vracajúci sa obranca Dukly.
     
    26:22
    Závary pred Šimkom po strelách od modrej, pretože brankár MHC vyrážal všetky puky pred seba, no Trenčania ho nedokázali dopraviť do brány !
     
    25:05
    Tvrdoň nevystrelil, pripravil pozíciu Tyborovi, ktorý však triafa korčule stojaceho obrancu MHC a Martin sa oslobodzuje.
     
    24:30
    MHC, Drgoň, 2 min. podrazenie.
     
    24:30
    Dve šance Tybora. Najskôr prečíslenie, v ktorom zakončoval z prvej, Šimko chytá a následne samostatný nájazd, pri ktorom ho fauluje Drgoň ! Trestné z toho však nebude !
     
    23:59
    Chyba Dukly v obrannom pásme pri vyvážaní puku. K tomu sa dostal Themár, ktorý mal pred sebou poloprázdnu bránku, vystrelil, no Kováč sa stihol fantasticky presunúť !
     
    23:33
    Sojčík pri pokuse odstavený a Martin v pätici.
     
    22:58
    Trefného pokus od modrej, ktorý sa snažil tečovať pred Šimkom stojaci Mikula, no brankár MHC puk prikryl.
     
    22:24
    Strela od modrej, ktorú vyrazil Šimko pred Kopeckému. Útočník Dukly mal však k puku ďalej a martinský brankár ho ešte stihol hokejkou posunúť mimo ohrozenie brány.
     
    21:53
    Kriška s dobrým forčekingom v oslabení za bránkou Kováča takmer získal puk, teraz už útočí Dukla.
     
    21:33
    MHC, Sobota, 2 min. vrazenie na mantinel.
     
    20:34
    Martin mal obrovskú šancu na gól ! Výborný si vymenil puk s Markovičom a druhý menovaný mu ho vracal pred odkrytú bránu, výborne zasiahol Kováč, ktorý sa stihol presunúť !
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Dukla Trenčín: Kováč - Chovan, Trefný, Hlubuček, Bolf, Gábriš, Bednár, Štindl - Mikula, Sojčík, Šťastný, Tybor, Gašparovič, Tvrdoň, Melichárek, Daňo, Filo, Radulay, Koložváry, Kopecký. Tréner: D.Gregor

    MHC Mountfield (Martin): Šimko - Kozák, Výborný, Zukal, Hriňa, Matejka, Drgoň, Brcko, Tupý - Markovič, Galamboš, Važan, Matejka, Ižvolt, Sobota, Kriška, Vartovník, Šišovský, Themár, Zelíska, Škumát. Tréner: L.Spišiak

    Rozhodca: .
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    18:31
    Dukla, Radulay, 2 min,. hrubosť + osobný trest do konca stretnutia za zhodenie rukavíc.
     
    18:31
    MHC, Drgoň, 2 min. hrubosť.
     
    18:31
    Strela od modrej, ktorá Šimkovi vypadla a Radulay ju išiel dorážať. Drgoň ho chytil za hlavu a išiel mu vysvetliť, že to sa nerobí. To Radulaya viditeľne naštvalo, dokázal sa spod držania Šimka vymaniť a ukázal mu, že aj on sa vie biť. Vložka pre divákov na konci tretiny, keď sme už gól nevideli.
     
    18:21
    Daňo stojaci na osi klziska hľadal pred bránou ešte nabiehajúceho Melichárka, no jeho tyč nebol presný.
     
    16:24
    Teraz však z ojedinelého útoku lízala Ižvoltova strela z pravej strany tyčku.
     
    15:34
    Hráči Mountfieldu ako keby nestíhali za Trenčanmi, ktorí korčuľujú a z toho vyplývajú aj následné útočné tlaky v pásme. Zo strany Dukly tomu chýba už len gól. Martinu by zrejme pomohla prestávka.
     
    13:36
    Trenčania v neúnavnej bojovnosti v útočnom pásme. Teraz točia Martinčanom statočne hlavy, tí nevedia kam z konopy. Najskôr Daňo sa ocitol v skvelej šanci, no netrafil, následne Filo na osi klziska strelou po ľade vyskúšal Šimkov betón a po minúte dokázali Martinčania vyhodiť puk, nie však vystriedať.
     
    12:25
    Tvrdoň s Tyborom vyrazili do prečíslenia, no akcia bola mierne spomalená, takže vo finálnej fáze to bolo kvázi 2 na 2. Roman Tvrdoň to chcel riešiť individuálne strelou, no Matejka mu zámer zblokoval na ochrannú sieť.
     
    11:26
    Trefný si pripravoval strelu od modrej po vyhratom buly dlho, napriahol sa statočne a jeho pokus mal silu, len mu chýbala väčšia presnosť.
     
    10:44
    Filo dával pomedzi kruhy do tandemu Daňovi, ten si puk pristavil, no nemieril presne. Následne sa s pukom spoza brány prepracoval Melichárek až pred Šimka, no tam ho spacifikovala obrana Martina a Šimko prikryl puk.
     
    09:56
    Opätovný útočný tlak, na konci ktorého bola strela Andreja Šťastného zápästím z ťažkého uhla. Snažil sa ju tečovať Sojčík, ale Šimko si dal pozor.
     
    09:09
    Bolfovi sa v strednom pásme šmyklo, čoho sa snažili využiť Martinčania ihneď založením rýchlej akcie na pravú stranu útočnej modrej Važanovi, ktorého strela bola zblokovaná. Puk sa zrazu objavil pred Kováčom, tak ho prikryl lapačkou.
     
    08:08
    Trojka Tybor-Gašparovič-Tvrdoň teraz zovrela Martin v jeho obrannej tretine, videli sme niekoľko tvrdých striel od modrej, či kombinačných akcií, no puk, aj keď tomu nechýbalo moc, sa Trenčanom za Šimka nepodarilo prepasírovať.
     
    07:02
    Trenčanom nechýba dnes tvrdosť, v tomto striedaní prvej útočnej formácii Dukly v zložení Mikula-Sojčík-Šťastný sme videli pár pekných čistých súbojov telom.
     
    05:30
    Teraz zahrozili Martinčania a skoro z toho bol úvodný gól stretnutia. Z rohu klziska prišla prihrávka pred bránu, kde číhal Šisovský a podarilo sa mu z prvej ohroziť Kováča. Tomu puk vypadol a ostal ležať v bránkovisku, odkiaľ ho obrana Dukly odpratala.
     
    04:25
    Gábriš dokázal prvýkrát zachytiť ešte puk v útočnej tretine, no Martinčania zabojovali a druhýkrát sa podobný kúsok obrancovi Dukly na modrej nepodaril.
     
    03:40
    Ďalšia rýchla kontra Dukly. Mikula zaviazol puk do pásma, zasekol si ho a príklepom prevetral Šimkovu lapačku.
     
    02:59
    Na strane MHC chcel vyskúšať pozornosť Kováča Škumát, no puk sa k brankárovi Dukly nedostal a následne v rýchlom protiútoku triafa Šťastný príklepom do tyče !
     
    02:28
    Na ľade teraz za bránkou Šimka ostal ležať Tupý, po chvíli však sám stal a odkorčuľoval na striedačku.
     
    02:10
    Melichárek skúšal šťastie spoza obrancu po vniknutí do útočnej tretiny, puk zastavila po bloku ochranná sieť.
     
    01:04
    Gašparovič dával do jazdy Tyborovi na pravú stranu, mladý útočník Dukly vyskúšal pozornosť Šimka, ktorý vyrazil strelu ľavým betónom.
     
    00:16
    V prvom útoku po vyhratom úvodnom buly Martin, Dukla situáciu vyriešila vyvezením puku z pásma.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Hostia už nastúpení na ľadovej ploche v bielom, v tejto chvíli vykorčuľovali na ľad aj Trenčania v domácich červených dresoch.
     
    Príjemný utorkový podvečer, vážení športoví priatelia. Vítam vás pri sledovaní online prenosu zo zápasu medzi Duklou Trenčín a MHC Mountfield. Dnešný zápas je prvým po reprezentačnej prestávke pre oba tímy, uvidíme teda, kto sa ako pripravoval počas pauzy, prípadne ktorému tímu pomohla viac.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Tomáš Kyselica

    Góly a asistencie: 51. Šťastný (Mikula, Sojčík) - 46. Ižvolt (Macejka), 53. Galamboš (Markovič), 59. Macejka (Ižvolt, Sobota)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Chovan, Trefný, Hlubuček, Bolf, Gábriš, Bednár, Štindl - Mikula, Sojčík, Šťastný, Tybor, Gašparovič, Tvrdoň, Melichárek, Daňo, Filo, Radulay, Koložváry, Kopecký. Tréner: D.Gregor
    HK VITAR Martin: Šimko - Kozák, Výborný, Zukal, Hriňa, Matejka, Drgoň, Brcko, Tupý - Markovič, Galamboš, Važan, Matejka, Ižvolt, Sobota, Kriška, Vartovník, Šišovský, Themár, Zelíska, Škumát. Tréner: L.Spišiak

    Diváci: 1920