Třinec – Zlín 2:3 (po s.n.) | Kladno – K. Vary 4:3 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Plzeň – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Motor ČB – Slavia 3:2 (kon.)
koniec
HC VERVA Litvínov
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
HC Kometa Brno
cz Piatok 23.09.2011, 17:30Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    55:23
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Domácí se prosazují také při vlastním oslabení, Kometě se šance na bodový zisk hodně vzdaluje. Kubinčák obral soupeře o puk a nalezl na levém kruhu volného VIKTORA HÜBLA, který pálil přesně k tyči do protipohybu brankáře. Asistence: Vojtěch Kubinčák - 4:1.
     
    45:09
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Severočeši však nakonec přesilovou hru využívají a vedou již o dvě branky! Pojkar nalezl před brankou úplně volného VOJTĚCHA KUBINČÁKA, který se neukvapil. Rychle zamíchal kotoučem, počkal na pohyb brankáře a poté zacílil přesně. Asistence: Pojkar, Lukeš - 3:1.
     
    41:25
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Verva naskočila aktivně také do závěrečné dvacetiminutovky a odměnou domácímu celku je vedoucí gól! Po Jenáčkově střele se strhl u brněnské branky velký závar. Dorážel Frolík, ujala se však až střela MARTINA HUJSY, který zvedl kotouč nad ležícího brankáře. Asistnece: Martin Frolík, Martin Jenáček - 2:1.
     
    10:08
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Brno svoji šanci na zvýšení náskoku neproměnilo, a tak udeřilo na opačné straně. Hübl nalezl na vrcholu levého kruhu volné FRANTIŠKA LUKEŠE. Ten pálil z první a trefil naprosto přesně. Hovi ani nešel do rozkleku, bomba litvínovského hráče skončila v šibenici. Asistence: Viktor Hübl, David Pojkar - 1:1.
     
    3:17
    Kometa právě vstřelila branku!

    Ovšem do vedení jdou hosté! Nenápadná akce Brna končí první brankou. Pospíšil se natlačil z pravé strany až do brankoviště, ale Volke jeho pokus vytěsni. Kotouč se však odrazil k ANDREJI PODKONICKÉMU, který z bezprostřední blízkosti poslal kotouč pod břevno. Asistence: Tomáš Pospíšil - 0:1.

    Lukáš Šonský

    Góly a asistencie: 11. Lukeš (Hübl, Pojkar), 42. Hujsa (Frolík, Jenáček), 46. Kubinčák (Pojkar), 56. Hübl (Kubinčák) - 4. Podkonický (Pospíšil)


    HC VERVA Litvínov: Volke (Franěk) - Brejčák, Černošek, Gula, Jareš, Kousalík, Kubát, Pojkar, Stříteský - Bojer, Frolík, Gerhát, Hanzl, Heinisch, Hübl, Hujsa, Jenáček, Kubinčák, Lukeš, Ručinský, Trávníček
    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Bičánek, Kempný, Malec, Šenkeřík, Švrček, Valach, Žižka - Čermák, Dlouhý, Erat, Holec, Hruška, Hubáček, Jankovič, Svoboda Jakub, Podkonický, Pospíšil, Koreis, Svoboda Jaroslav, Zohorna

    Rozhodca: Lacina, Souček - Lhotský, Svoboda

    Diváci: 4850