Mladá Boleslav – Ústí n/L 1:4 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Streda 13.04.2011, 17:30 • ŠKO-ENERGO Aréna • Baráž o ELH (CZ)
Partner:
     
    59:14
    A ještě jedno vyloučení. Pro Davida Vrbatu si rozhodčí museli přijet až na střídačku. Vrbata odpyká dvouminutový trest Daniela Boháče (MBL), který navíc zamířil do šaten.
     
    58:26
    Lvi právě vstřelili branku!
    Je to tak. Jan Kloz se elegantně prosmíkl do útočného pásma, namazal na vrchol pravého kruhu ROBINU HANZLOVI, jehož volej zapadl k bližší tyči. Asistence: Jan Kloz.
     
    58:00
    Dá se říci, že je dobojováno. Radek Matějovský (MBL) u hrazení ostře atakoval Petra Hořavu, který se s problémy a za doprovodu lékařů plouží na střídačku. Pro boleslavského hráče to je trest 5 minut plus do konce utkání.
     
    55:21
    Nejdřív měl Milan Mikulík (UNL) hůl v Chaloupkově obličeji, poté se dopustil faulu u mantinelu. První situaci sudí přehlédli (opomenuli), druhou nikoli. Je to zkrácená početní výhoda pro Boleslav.
     
    54:16
    Po nebezpečném protiútoku Ústeckých hasil požár před Schwarzem Radek Matějovský (MBL) a jde si za to sednout na lavici hříšníků.
     
    53:35
    No a situace vyústila ve prospěch Boleslavi. Vrbata se bil účelně. Vykoledoval pro svůj tým přesilovku. Vyloučen Petr Hořava (UNL) - 2 minuty za krosček.
     
    51:17
    Poměr sil na ledě se na 49 sekund vyrovná. Na trestné již sedí Jaroslav Roubík (UNL) - podražení.
     
    Utkání přihlíží 3950 diváků.
     
    50:06
    Juraj Štefanka (MBL) dostává 2 minuty - podražení.
     
    48:21
    Pabiška nedal! Dostal ideální křižnou přihrávku, Francouz se stačil přesunout pouze betonem, ale boleslavský útočník trefil puk po ledě. Ale to byla šance!
     
    47:09
    Bude se hrát 55 sekund pět na tři. Jan Klobouček (UNL) putuje na trestnou lavici.
     
    47:20
    Stadion už stál na nohou, branka to však není. Matějovského střela skončila kdesi v blízkosti brankové čáry, Pavel Francouz zády do hřiště puk stačil přikrýt.
     
    46:44
    Úpřímně řečeno, nevím proč či za co si teď jde sednout David Ludvík (UNL) na trestnou lavici. To, co proti Štefankovi předvedl, bylo jen důrazné, avšak podle mého mínění čisté bránění. Rozhodčí v jeho hře viděli krosček.
     
    42:34
    Po prudkém nahození od modré dorážel Mikulík, Schwarz odolal.
     
    40:00
    Bude se vylučovat. Radek Matějovský (MBL) vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    37:49
    Nejdřív Mikuš v klíčovém momentu zastavil přihrávku na volného soupeře, poté se mezi kruhy objevil osamocený Rod, ale puk nedokázal zpracovat.
     
    36:15
    Lvi právě vstřelili branku!
    Okamžitě po vyhraném buly vystřelil JAROSLAV ROUBÍK a trefil se do horního rohu brány. Asistence: Milan Mikulík.
     
    33:00
    Lvi právě vstřelili branku!
    Jako by to bylo všechno naruby. Boleslav hraje v baráži zatím nejlepší hokej, přesto prohrává. Poživilovu vyraženou střelu uklízí do sítě ROVIN HANZL. Asistence: Lukáš Poživil.
     
    27:23
    Tenhle gól platit nebude. Boháč se uvolnil na právé straně, dal si před ústeckého obránce tělo a protlačil se do zakončení. Francouz odolal. Boleslavský forvard byl následně do brankáře natlačen a proto se po tom, co puk přejel brankovou čáru, gól pískat nebude.
     
    25:50
    Lvi právě vstřelili branku!
    Marek Schwarz měl zakrytý výhled a na tuhle střelu, která zapadla k jeho pravé tyči, nedosáhl. Střelcem vyrovnávací trefy je MILOSLAV GUREŇ. Asistence: David Ludvík, Milan Mikulík.
     
    25:34
    To se nám to tu rozjíždí, Macho trefuje spojnici tyčí.
     
    24:36
    Jan Kovář se octl sám mezi kruhy, Schwarz už šel do kolen, avšak ústecký mladík nedokázal přesně zakončit.
     
    22:38
    Mladá Boleslav se mu pro teď ubránila.
     
    20:53
    Čtvrté vyloučení zápasu, první přesilovka pro hosty: Daniel Boháč (MBL) inkasuje menší trest za držení.
     
    15:50
    Tohle je pro Ústecké cesta do pekel. Je tu třetí vyloučení na jejich straně - za hru vysokou holí si jde na 2 minuty posedět Jan Kloz (UNL).
     
    9:54
    Sotva šlo Ústí zpět do pěti, Boleslav bude hrát další přesilovku. Tentokrát si dvouminutový trest odsedí Petr Hořava (UNL) - hákování.
     
    7:37
    Milan Mikulík (UNL) vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    4:59
    Velký tlak domácího celku vyvrcholil tutovou šancí, ve které Boháč nahrával na zadní tyč zcela volnému Štefankovi, který ale na puk nedosáhl!
     
    0:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Třiapadesát sekund a máme tu první branku zápasu. Po Boháčově práci zakončoval z prostoru na pravé tyči LUKÁŠ PABIŠKA a domácí vedou! Asistence: Daniel Boháč.

    David Bohata

    Góly a asistencie: 1. Pabiška (Boháč) - 26. Gureň (Ludvík, Mikulík), 33. Hanzl (Poživil), 37. Roubík (Mikulík), 59. Hanzl (Kloz)


    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Valent) - Hay, Marušák, Lehikoinen, Chaloupka, Macháček, Žabka, Benda, Mikuš - Macho, Vrbata, Hrdel, Štefanka, Tvrdík, Bahenský, Matějovský, Divíšek, Pabiška, Lenc, Boháč, Demel
    HC Slovan Ústí nad Labem: Francouz (Orct) - Poživil, Černý, Klobouček, Sklenička, Gureň, Hořava, Vobořil, Němeček, Diviš, Čurilla, Mikulík, Rod, Kloz, Alinč, Roubík, Kovář, Handlovský, Pajič, Hanzl, Ludvík

    Rozhodca: Jeřábek, Hribik - Blümel, Barvíř