Mladá Boleslav – Ústí n/L 1:4 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Streda 13.04.2011, 17:30 • ŠKO-ENERGO Aréna • Baráž o ELH (CZ)
Partner:
     
    To je ode mne vše, děkuji za pozornost. Někdy příště nashledanou. (20:03:46)
     
    Další mečbol má k dispozici Boleslav v pátek na ledě Ústí.
     
    Boleslav odehrála skvělou, skvělou první třetinu. Pak měla smůlu, když ve druhé periodě nedokázala využít své šance a třikrát kapitulovala. Poslední třetina byla v podání domácích hokejistů nejhorší. Nemastný neslaný výkon vedl pouze k další inkasované brance, která vyplynula z velkého počtu faulů, kterých se hráči dopustili.
     
    Celkový počet střel v utkání:

    BK Mladá Boleslav: 35


    HC Slovan Ústečtí Lvi: 33
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:14
    A ještě jedno vyloučení. Pro Davida Vrbatu si rozhodčí museli přijet až na střídačku. Vrbata odpyká dvouminutový trest Daniela Boháče (MBL), který navíc zamířil do šaten.
     
    59:14
    Puk skákal kolem Schwarze, naštěstí pro Boleslav nikoli na hole Ústeckých.
     
    58:26
    Lvi právě vstřelili branku!
    Je to tak. Jan Kloz se elegantně prosmíkl do útočného pásma, namazal na vrchol pravého kruhu ROBINU HANZLOVI, jehož volej zapadl k bližší tyči. Asistence: Jan Kloz.
     
    58:00
    Dá se říci, že je dobojováno. Radek Matějovský (MBL) u hrazení ostře atakoval Petra Hořavu, který se s problémy a za doprovodu lékařů plouží na střídačku. Pro boleslavského hráče to je trest 5 minut plus do konce utkání.
     
    57:46
    Boleslav musí rozjíždět postupný útok od vlastní brány.
     
    57:21
    Hosté v plném počtu.
     
    57:02
    A znovu.
     
    56:40
    Ústí bez obtíží vyhazuje.
     
    56:23
    Robin Hanzl tvrdě střílel z levé strany. Puk zapadl do náruče Marka Schwarze.
     
    56:16
    Domácí v plném počtu.
     
    55:35
    Hraje se 4 na 4.
     
    55:21
    Nejdřív měl Milan Mikulík (UNL) hůl v Chaloupkově obličeji, poté se dopustil faulu u mantinelu. První situaci sudí přehlédli (opomenuli), druhou nikoli. Je to zkrácená početní výhoda pro Boleslav.
     
    54:16
    Po nebezpečném protiútoku Ústeckých hasil požár před Schwarzem Radek Matějovský (MBL) a jde si za to sednout na lavici hříšníků.
     
    53:35
    No a situace vyústila ve prospěch Boleslavi. Vrbata se bil účelně. Vykoledoval pro svůj tým přesilovku. Vyloučen Petr Hořava (UNL) - 2 minuty za krosček.
     
    53:35
    Vášnivý souboj v ústeckém rohu kluziště.

    David Bohata

    Góly a asistencie: 1. Pabiška (Boháč) - 26. Gureň (Ludvík, Mikulík), 33. Hanzl (Poživil), 37. Roubík (Mikulík), 59. Hanzl (Kloz)


    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Valent) - Hay, Marušák, Lehikoinen, Chaloupka, Macháček, Žabka, Benda, Mikuš - Macho, Vrbata, Hrdel, Štefanka, Tvrdík, Bahenský, Matějovský, Divíšek, Pabiška, Lenc, Boháč, Demel
    HC Slovan Ústí nad Labem: Francouz (Orct) - Poživil, Černý, Klobouček, Sklenička, Gureň, Hořava, Vobořil, Němeček, Diviš, Čurilla, Mikulík, Rod, Kloz, Alinč, Roubík, Kovář, Handlovský, Pajič, Hanzl, Ludvík

    Rozhodca: Jeřábek, Hribik - Blümel, Barvíř