Slovensko – Švédsko 2:5 (kon.)
koniec
Slovensko
2:5 (2:2, 0:0, 0:3)
Švédsko
Streda 13.04.2011, 17:00Prípravný zápas
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:10:26)
     
    59:56
    Švédsko dalo gól! Gól do prázdnej brány pridáva z väčšieho uhla ZACKRISSON
     
    59:08
    52 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času si na trestnú lavicu za vrazenie na mantinel sadá Klas Dahlbeck.
     
    58:35
    Hráme bez brankára!
     
    57:43
    Švédi prevažne kontrolujú stretnutia, naši mali prevahu hlavne pri nedisciplinovanosti svojho súpera, v tretej sme však ešte nehrali presilovú hru čo je na ľade značne vidieť.
     
    56:25
    Veľká šanca nášho tímu, naši hokejisti ani na 3x nedokázal puk zasunúť za ležiaceho švédskeho brankára, keď to nejde tak to nejde.
     
    55:30
    Švédsko dalo gól! Asi dnešný posledný klinec do našej rakvy, keď sa v útočnom pásme presadil po kombinačnej akcii NICKLAS PERSSON, ktorý už zrejme rozhodol dnešné stretnutie.
     
    53:23
    Podľa môjho skromného názoru to dnes už asi na koordinovaný výkon Švédov stačiť nebude, veľké plus je, že sme sa vôbec dokázali dotiahnuť po dvoch góloch troch koruniek, po prvej prestávke však náš výkon nieje ideálny.
     
    51:40
    Ojedinelá strela Miroslava Šatana v tomto zápase, priznám sa, že som ho videl dnes pri nejakej akcii len druhýkrát, no ani táto jeho strela nespasila našich hráčov a naďalej prehrávame 3:2.
     
    49:21
    Švédi si posledné minúty robia s našimi hokejistami čo len chcú, podľa mňa je len otázkou času ak nezlepšíme hru, že dostaneme aj štvrtý gól.
     
    47:21
    Švédi sú po treťom góle aktívnejší, čoraz častejšie sa dostávajú našim hokejistom pod kožu no momentálne odolávame.
     
    45:15
    Ján Lašák teraz mierne napravil chybu z pred pár minút, keď nádherne zneškodnil strelu po tom čo sa hostia dostali do prečíslenia, od divákov na štadióne si vyslúžil potlesk no neviem sa zbaviť pocitu, že pri dvoch inkasovaných góloch si mohol počínať aj lepšie
     
    44:16
    Švédsko dalo gól! Mexické vlny už v Steel aréne asi posledné minúty neuvidíme, keď sa po rýchlej rozohrávke dostal k puku Fernholm, ten vypálil na bránu, Ján Lašák neudržal puk vo svojej moci čo využil rýchlou dorážkou ZACKRISSON.
     
    43:40
    Steel arénou sa už valí druhá mexická vlna, diváci zatiaľ nemôžu byť nespokojný aj keď som už videl aj krajší hokej.
     
    43:15
    Marcel Hossa pred bránou tešoval strelu Richarda Stehlíka, jeho zakončenie však odletelo len na ochrannú sieť, hra bude pokračovať vhadzovaním v strednom pásme.
     
    42:23
    Pánik sa pokúsil niečo vymyslieť v útočnom pásme, jeho prihrávka z otočky však nenašla adresáta a puk opäť končí v strednej časti klziska.
     
    41:18
    Veľká šanca nášho tímu, keď sa do šance dostal Záborský, jeho nájazd však zmaril pozorným zákrokom v bráne Fasth.
     
    40:35
    Individuálna akcia Dominika Graňáka stroskotala nakoniec na pozornej obrane hostí, tí si s výjazdom nášho "válečníka" hravo poradila po vyhratom buly puk opäť smeruje bližšie k našej bráne.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 16. Sersen (Pánik), 18. Surový (Rúžička, Záborský) - 3. Silfverberg (Lander), 5. Fernhold (Kronwall), 45. Zackrisson (Fernholm), 56. Persson (Melin), 60. Zackrisson


    Slovensko:
    Švédsko: