Slovensko – Švédsko 2:5 (kon.)
koniec
Slovensko
2:5 (2:2, 0:0, 0:3)
Švédsko
Streda 13.04.2011, 17:00Prípravný zápas
Partner:
     
    59:56
    Švédsko dalo gól! Gól do prázdnej brány pridáva z väčšieho uhla ZACKRISSON
     
    55:30
    Švédsko dalo gól! Asi dnešný posledný klinec do našej rakvy, keď sa v útočnom pásme presadil po kombinačnej akcii NICKLAS PERSSON, ktorý už zrejme rozhodol dnešné stretnutie.
     
    44:16
    Švédsko dalo gól! Mexické vlny už v Steel aréne asi posledné minúty neuvidíme, keď sa po rýchlej rozohrávke dostal k puku Fernholm, ten vypálil na bránu, Ján Lašák neudržal puk vo svojej moci čo využil rýchlou dorážkou ZACKRISSON.
     
    17:08
    Slovensko dalo gól! Naši hokejisti sa dostali opäť do zápasu, keď v útočnom pásme odviedli kvantum práce Rúžička so SUROVÝM, práve druhý menovaný nakoniec vypálil prudkú strelu smerom na bránu, ktorú už Fasth nedokázal zachytiť
     
    15:33
    Slovensko dalo gól! Nádherná práca Richarda Pánika v útočnom pásme, ktorý s prehľadom prešiel obranou hostí ako horúci nôž maslom slávi úspech, keď sa puk po prihrávke dostal na hokejku MICHALA SERSENA a ten po prudkom pokus pridáva prvý gól nášho tímu v tomto zápase.
     
    4:46
    Švédsko dalo gól! Švédi pridávajú do našej siete aj druhý gól, keď po signalizácii vylúčenia hrali naši súperi v šestici, hostia sa rýchlo dostali do útočného pásma kde sa nakoniec puk dostal na hokejku DANIELA FERNHOLMA, ktorý prudkou strelou od modrej prekonáva Jána Lašáka v našej bráne, ten mal značne zakrytý výhľad a už nestihol zareagovať.
     
    2:17
    Švédsko dalo gól! Švédi sa krátko po úvodnom hvizde dostávajú do vedenie, keď po nepozornej hre pred vlastnou bránou našiel presnou prihrávkou Lander SILFVERBERGA, ktorý zareagoval rýchlo a nenechal nášmu brankárovi ani najmenšiu možnosť zakončiť.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 16. Sersen (Pánik), 18. Surový (Rúžička, Záborský) - 3. Silfverberg (Lander), 5. Fernhold (Kronwall), 45. Zackrisson (Fernholm), 56. Persson (Melin), 60. Zackrisson


    Slovensko:
    Švédsko: