Slovensko – Švédsko 2:5 (kon.)
koniec
Slovensko
2:5 (2:2, 0:0, 0:3)
Švédsko
Streda 13.04.2011, 17:00Prípravný zápas
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:10:26)
     
    59:56
    Švédsko dalo gól! Gól do prázdnej brány pridáva z väčšieho uhla ZACKRISSON
     
    59:08
    52 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času si na trestnú lavicu za vrazenie na mantinel sadá Klas Dahlbeck.
     
    58:35
    Hráme bez brankára!
     
    57:43
    Švédi prevažne kontrolujú stretnutia, naši mali prevahu hlavne pri nedisciplinovanosti svojho súpera, v tretej sme však ešte nehrali presilovú hru čo je na ľade značne vidieť.
     
    56:25
    Veľká šanca nášho tímu, naši hokejisti ani na 3x nedokázal puk zasunúť za ležiaceho švédskeho brankára, keď to nejde tak to nejde.
     
    55:30
    Švédsko dalo gól! Asi dnešný posledný klinec do našej rakvy, keď sa v útočnom pásme presadil po kombinačnej akcii NICKLAS PERSSON, ktorý už zrejme rozhodol dnešné stretnutie.
     
    53:23
    Podľa môjho skromného názoru to dnes už asi na koordinovaný výkon Švédov stačiť nebude, veľké plus je, že sme sa vôbec dokázali dotiahnuť po dvoch góloch troch koruniek, po prvej prestávke však náš výkon nieje ideálny.
     
    51:40
    Ojedinelá strela Miroslava Šatana v tomto zápase, priznám sa, že som ho videl dnes pri nejakej akcii len druhýkrát, no ani táto jeho strela nespasila našich hráčov a naďalej prehrávame 3:2.
     
    49:21
    Švédi si posledné minúty robia s našimi hokejistami čo len chcú, podľa mňa je len otázkou času ak nezlepšíme hru, že dostaneme aj štvrtý gól.
     
    47:21
    Švédi sú po treťom góle aktívnejší, čoraz častejšie sa dostávajú našim hokejistom pod kožu no momentálne odolávame.
     
    45:15
    Ján Lašák teraz mierne napravil chybu z pred pár minút, keď nádherne zneškodnil strelu po tom čo sa hostia dostali do prečíslenia, od divákov na štadióne si vyslúžil potlesk no neviem sa zbaviť pocitu, že pri dvoch inkasovaných góloch si mohol počínať aj lepšie
     
    44:16
    Švédsko dalo gól! Mexické vlny už v Steel aréne asi posledné minúty neuvidíme, keď sa po rýchlej rozohrávke dostal k puku Fernholm, ten vypálil na bránu, Ján Lašák neudržal puk vo svojej moci čo využil rýchlou dorážkou ZACKRISSON.
     
    43:40
    Steel arénou sa už valí druhá mexická vlna, diváci zatiaľ nemôžu byť nespokojný aj keď som už videl aj krajší hokej.
     
    43:15
    Marcel Hossa pred bránou tešoval strelu Richarda Stehlíka, jeho zakončenie však odletelo len na ochrannú sieť, hra bude pokračovať vhadzovaním v strednom pásme.
     
    42:23
    Pánik sa pokúsil niečo vymyslieť v útočnom pásme, jeho prihrávka z otočky však nenašla adresáta a puk opäť končí v strednej časti klziska.
     
    41:18
    Veľká šanca nášho tímu, keď sa do šance dostal Záborský, jeho nájazd však zmaril pozorným zákrokom v bráne Fasth.
     
    40:35
    Individuálna akcia Dominika Graňáka stroskotala nakoniec na pozornej obrane hostí, tí si s výjazdom nášho "válečníka" hravo poradila po vyhratom buly puk opäť smeruje bližšie k našej bráne.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    37:12
    Šanca Švédov, opäť po nedôraznom zákroku Jána Lašáka, ktorý už nieje najpohyblivejší čo je na ľadovej ploche vidieť, len vďaka šťastiu momentálne neprehrávame 3:2.
     
    36:32
    Prečíslenie nášho tímu traja na jedného, naši hokejisti však nemali potrebný čas aby lepšie zakončili a hra sa po pár sekundách opäť vracia do nášho obranného pásma.
     
    35:12
    Puk na útočnej modrej čiare prebral Rúžička, ten však nemal rýchlosť a jeden z obrancov troch koruniek ho dokázal včas odstaviť od puku.
     
    34:12
    Pozorný Sersen získava v obrannom pásme puk a vyváža ho do bezpečia a mimo dostrel nášho brankára, môžeme si aspoň na pár sekúnd vydýchnuť.
     
    33:18
    Švédsko sa usadilo v útočnom pásme.
     
    32:33
    Podľa mňa nespravodlivé vylúčenie Miroslava Šatana, ktorý podľa hlavného rozhodcu vrazil jedného zo Švédov na mantinel, no z môjho pohľadu sa to nezdalo.
     
    31:22
    Widing prešiel po pravej strane do nášho obranného pásma kde prudko napriahol, jeho strelecký pokus však nakoniec smeroval len tesne vedľa Lašáka.
     
    30:09
    Steel arénou sa hromadne ozýva : "my chceme gól", hra posledné minúty stratila tempo a gól by tomu iba pomohol.
     
    28:43
    Ján Lašák teraz dobre zareagoval na rýchlu akciu troch koruniek, Hjalmarsson sa už k puku nakoniec nedostal a nemohol zakončiť.
     
    27:20
    Divákom na štadióne momentálne viacej zaujal lietajúci holub v útrobách Steel arény ako dejstvo na ľadovej ploche, hra sa momentálne odohráva hlavne v strednom pásma z ktorého si ani jedno mužstvo nevie vypracovať stálejší tlak.
     
    26:45
    Atmosféru by som si dnes vedel predstaviť aj určite lepšiu, diváci by sa určite ešte viacej odviazali po našom treťom góle, trebalo by však aj inokedy podporiť našich chlapcov na ľade.
     
    25:32
    Tlak Švédov mierne ustál, naši hokejisti sa pozorne bránia a posledné momenty si pozorne strážia vlastné obranné pásmo.
     
    24:08
    Naša brána teraz pripomínala strelnicu policajného zboru, Ján Lašák mal čo robiť so salvou nášho súpera, Janko však teraz podržal náš tím.
     
    23:32
    Švédi sú momentálne v hre 4 na 4 lepším tímom na ľadovej ploche, dokážu si vypracovať stálejší tlak pred našou bránou, tá však v tejto tretine odoláva.
     
    22:35
    Obrovská šanca hostí po tom či Ján Lašák nedokázal udržať puk vo svojej moci, jeho zaváhanie však nedokázal využiť Niklas Persson, ktorý už už posielal puk do prázdnej brány ale nakoniec mu puk skĺzol z hokejky.
     
    22:29
    Ivan Baranka vyviezol puk do útočného pásma, akcia našich hokejistov stroskotala, keď si Martin Cibák pomohol držaním súperovej hokejky a už sedí na trestnej lavici.
     
    21:31
    Mám pocit, že sa naši hokejisti poučili z chýb na začiatku prvej tretiny, dávajú si pozor na nepresné prihrávky čím sa nedostávame tak pod tlak, Švédi sú navyše pomerne nedisciplinovaný a ďalší z nich si moemntálne sadá na trestnú lavicu - hra so zdvihnutou hokejkou Stefan Johansson.
     
    20:34
    Veľká šanca Švédov na začiatku druhej tretiny, keď sa opäť po našej nedôraznej hre dostal do šance Jamtin, ten však stroskotal na vynikajúcom Lašákovi, ktorý reflexívne zareagoval.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    18:54
    Obetavý zákrok Karlssona v obrannom pásme získala hosťom pár sekúnd na uvoľnenie sa zo zovretia nášho tímu, puk tak momentálne musíme dolovať z hokejok našich súperov.
     
    17:42
    Vylúčenie hostí - Mattias Ekholm za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    17:08
    Slovensko dalo gól! Naši hokejisti sa dostali opäť do zápasu, keď v útočnom pásme odviedli kvantum práce Rúžička so SUROVÝM, práve druhý menovaný nakoniec vypálil prudkú strelu smerom na bránu, ktorú už Fasth nedokázal zachytiť
     
    15:33
    Slovensko dalo gól! Nádherná práca Richarda Pánika v útočnom pásme, ktorý s prehľadom prešiel obranou hostí ako horúci nôž maslom slávi úspech, keď sa puk po prihrávke dostal na hokejku MICHALA SERSENA a ten po prudkom pokus pridáva prvý gól nášho tímu v tomto zápase.
     
    14:03
    Zmätok pred bránou hostí nebol potrestaný ani jedným z dvojice našich hráčov, Švédsko tak naďalej vyhráva dvoj gólovým rozdielom, naša hra sa však mierne zlepšila ak to porovnám so začiatkom stretnutia.
     
    13:05
    Rúžičkov pokus zo strednej vzdialenosti skončil po odraze len na ochrannej sieti za bránou, hra bude pokračovať o pár sekúnd po vhadzovaní.
     
    12:13
    Vylúčenie Švédska - na trestnú lavicu si odchádza sadnúť hráč s číslom 17 - Pontus Petterstrom - nedovolené bránenie v hre.
     
    10:34
    Diváci v Steel aréne už mierne ožili pri našom tlaku, v čase keď držia puk na hokejke naši súperi je v košickom zimnom štadióne atmosféra ako na opere.
     
    9:50
    Švédsko hrá v plnom počte, naši hokejisti mierne potrápili pozornú obranu Švédov, chýba tomu však posledný najdôležitejší krok a to presná koncovka.
     
    8:49
    Graňákov prudký pokus smerujúci na bránu dokázal pozorný Viktor Fasth zlikvidovať s pokojom Angličana.
     
    8:12
    Strela na bránu a pokus do dorážku Bartoviča väčší úspech neslávil, puk sa dostal do stredného pásma a tak musíme založiť ďalšiu útočnú vlnu.
     
    7:48
    Tlak nášho tímu vyústil nakoniec v presilovú hru, keď si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Stefan Johansson.
     
    7:40
    Asi najväčšia šanca nášho tímu v zápase, keď sa pred bránu dostal Vladimír Dravecký, jeho zakončenie však pozorný švédsky brankár dokázal spacifikovať.
     
    7:18
    Našim hokejistom by pomohla určite aj lepšia atmosféra, je treba dodať, že ak by som mal hodnotiť našich hokejistov podľa ich výkonu, tlieskať by som netlieskal.
     
    6:21
    Stále nemám z hry prakticky nič, náš súper nás ešte nedostal ani na dostal vlastnej brány, ak nezlepšíme hru dostaneme od kľudných švédov väčší výprask.
     
    4:46
    Švédsko dalo gól! Švédi pridávajú do našej siete aj druhý gól, keď po signalizácii vylúčenia hrali naši súperi v šestici, hostia sa rýchlo dostali do útočného pásma kde sa nakoniec puk dostal na hokejku DANIELA FERNHOLMA, ktorý prudkou strelou od modrej prekonáva Jána Lašáka v našej bráne, ten mal značne zakrytý výhľad a už nestihol zareagovať.
     
    3:45
    Z našej strany je zo zatiaľ veľmi nepozorné, po nedôraznej hre sa sami dostávame pod tlak čo náš súper zatiaľ využil úvodným gólom.
     
    3:02
    Steel aréna zatiaľ nieje zaplnená ani z 3/4, kvôli dôkladným bezpečnostným opatreniam je pred štadiónom ešte kvantum nedočkavých divákov.
     
    2:17
    Švédsko dalo gól! Švédi sa krátko po úvodnom hvizde dostávajú do vedenie, keď po nepozornej hre pred vlastnou bránou našiel presnou prihrávkou Lander SILFVERBERGA, ktorý zareagoval rýchlo a nenechal nášmu brankárovi ani najmenšiu možnosť zakončiť.
     
    Ospravedlnte menšie technické problémy, už by malo byť všetko v poriadku.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 16. Sersen (Pánik), 18. Surový (Rúžička, Záborský) - 3. Silfverberg (Lander), 5. Fernhold (Kronwall), 45. Zackrisson (Fernholm), 56. Persson (Melin), 60. Zackrisson


    Slovensko:
    Švédsko: