Mladá Boleslav – Ústí n/L 1:4 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Streda 13.04.2011, 17:30 • ŠKO-ENERGO Aréna • Baráž o ELH (CZ)
Partner:
     
    59:14
    A ještě jedno vyloučení. Pro Davida Vrbatu si rozhodčí museli přijet až na střídačku. Vrbata odpyká dvouminutový trest Daniela Boháče (MBL), který navíc zamířil do šaten.
     
    58:00
    Dá se říci, že je dobojováno. Radek Matějovský (MBL) u hrazení ostře atakoval Petra Hořavu, který se s problémy a za doprovodu lékařů plouží na střídačku. Pro boleslavského hráče to je trest 5 minut plus do konce utkání.
     
    55:21
    Nejdřív měl Milan Mikulík (UNL) hůl v Chaloupkově obličeji, poté se dopustil faulu u mantinelu. První situaci sudí přehlédli (opomenuli), druhou nikoli. Je to zkrácená početní výhoda pro Boleslav.
     
    54:16
    Po nebezpečném protiútoku Ústeckých hasil požár před Schwarzem Radek Matějovský (MBL) a jde si za to sednout na lavici hříšníků.
     
    53:35
    No a situace vyústila ve prospěch Boleslavi. Vrbata se bil účelně. Vykoledoval pro svůj tým přesilovku. Vyloučen Petr Hořava (UNL) - 2 minuty za krosček.
     
    51:17
    Poměr sil na ledě se na 49 sekund vyrovná. Na trestné již sedí Jaroslav Roubík (UNL) - podražení.
     
    50:06
    Juraj Štefanka (MBL) dostává 2 minuty - podražení.
     
    47:09
    Bude se hrát 55 sekund pět na tři. Jan Klobouček (UNL) putuje na trestnou lavici.
     
    46:44
    Úpřímně řečeno, nevím proč či za co si teď jde sednout David Ludvík (UNL) na trestnou lavici. To, co proti Štefankovi předvedl, bylo jen důrazné, avšak podle mého mínění čisté bránění. Rozhodčí v jeho hře viděli krosček.
     
    40:00
    Bude se vylučovat. Radek Matějovský (MBL) vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    22:38
    Mladá Boleslav se mu pro teď ubránila.
     
    20:53
    Čtvrté vyloučení zápasu, první přesilovka pro hosty: Daniel Boháč (MBL) inkasuje menší trest za držení.
     
    15:50
    Tohle je pro Ústecké cesta do pekel. Je tu třetí vyloučení na jejich straně - za hru vysokou holí si jde na 2 minuty posedět Jan Kloz (UNL).
     
    9:54
    Sotva šlo Ústí zpět do pěti, Boleslav bude hrát další přesilovku. Tentokrát si dvouminutový trest odsedí Petr Hořava (UNL) - hákování.
     
    7:37
    Milan Mikulík (UNL) vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.

    David Bohata

    Góly a asistencie: 1. Pabiška (Boháč) - 26. Gureň (Ludvík, Mikulík), 33. Hanzl (Poživil), 37. Roubík (Mikulík), 59. Hanzl (Kloz)


    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Valent) - Hay, Marušák, Lehikoinen, Chaloupka, Macháček, Žabka, Benda, Mikuš - Macho, Vrbata, Hrdel, Štefanka, Tvrdík, Bahenský, Matějovský, Divíšek, Pabiška, Lenc, Boháč, Demel
    HC Slovan Ústí nad Labem: Francouz (Orct) - Poživil, Černý, Klobouček, Sklenička, Gureň, Hořava, Vobořil, Němeček, Diviš, Čurilla, Mikulík, Rod, Kloz, Alinč, Roubík, Kovář, Handlovský, Pajič, Hanzl, Ludvík

    Rozhodca: Jeřábek, Hribik - Blümel, Barvíř