Mladá Boleslav – Ústí n/L 1:4 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Streda 13.04.2011, 17:30 • ŠKO-ENERGO Aréna • Baráž o ELH (CZ)
Partner:
     
    58:26
    Lvi právě vstřelili branku!
    Je to tak. Jan Kloz se elegantně prosmíkl do útočného pásma, namazal na vrchol pravého kruhu ROBINU HANZLOVI, jehož volej zapadl k bližší tyči. Asistence: Jan Kloz.
     
    36:15
    Lvi právě vstřelili branku!
    Okamžitě po vyhraném buly vystřelil JAROSLAV ROUBÍK a trefil se do horního rohu brány. Asistence: Milan Mikulík.
     
    33:00
    Lvi právě vstřelili branku!
    Jako by to bylo všechno naruby. Boleslav hraje v baráži zatím nejlepší hokej, přesto prohrává. Poživilovu vyraženou střelu uklízí do sítě ROVIN HANZL. Asistence: Lukáš Poživil.
     
    25:50
    Lvi právě vstřelili branku!
    Marek Schwarz měl zakrytý výhled a na tuhle střelu, která zapadla k jeho pravé tyči, nedosáhl. Střelcem vyrovnávací trefy je MILOSLAV GUREŇ. Asistence: David Ludvík, Milan Mikulík.
     
    0:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Třiapadesát sekund a máme tu první branku zápasu. Po Boháčově práci zakončoval z prostoru na pravé tyči LUKÁŠ PABIŠKA a domácí vedou! Asistence: Daniel Boháč.

    David Bohata

    Góly a asistencie: 1. Pabiška (Boháč) - 26. Gureň (Ludvík, Mikulík), 33. Hanzl (Poživil), 37. Roubík (Mikulík), 59. Hanzl (Kloz)


    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Valent) - Hay, Marušák, Lehikoinen, Chaloupka, Macháček, Žabka, Benda, Mikuš - Macho, Vrbata, Hrdel, Štefanka, Tvrdík, Bahenský, Matějovský, Divíšek, Pabiška, Lenc, Boháč, Demel
    HC Slovan Ústí nad Labem: Francouz (Orct) - Poživil, Černý, Klobouček, Sklenička, Gureň, Hořava, Vobořil, Němeček, Diviš, Čurilla, Mikulík, Rod, Kloz, Alinč, Roubík, Kovář, Handlovský, Pajič, Hanzl, Ludvík

    Rozhodca: Jeřábek, Hribik - Blümel, Barvíř