Ostrava – Bohemians 2:0 (kon.) | Sigma Olomouc – Slovácko 1:0 (kon.) | Karviná – Jablonec 2:1 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
koniec
MFK Karviná
2:1 (1:1)
FK Jablonec
cz Sobota 08.12.2018, 15:00 • Městský stadion Karviná, Karviná • Česká FORTUNA:LIGA • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    67
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karviná není lepším mužstvem, přesto podruhé v zápase vede! Odražený míč po trestném kopu napálil před půlkruhem Ba Loua, jeho pokus jeden z bránícíh hráčů srail vysokým obloukem k pravé tyči, kam si naběhl pohotový DÁVID GUBA a hlavou obloučkem přehodil zkoprnělého Hrubého! Bez asistence.
     
    25
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Přesto jsou hosté za svou aktivitu odměněni zaslouženým vyrovnáním! Domácí po nezvládnutém odkopu nabídli soupeři útok do rozhozené obrany. TOMÁŠ HOLEŠ si narazil s Martinem Doležalem, který na vápně udržel na zádech stopera a vrátil íč do ideální pozice. Holeš byl v pokutovém území úplně sám a z pravé strany střelou k zadní tyči překonal Berkovce, který čekal střelu spíše na druhou stranu! Asistence: Martin Doležal.
     
    9
    Karviná právě vstřelila branku!
    Druhá gólová šance Karviné už znamená vedení! Rychlý přechod do útoku v ponechané výhodě se vyplatil, po kolmici na pravé straně měl Galuška před sebou volný prostor, v šestnáctce ideálně našel naběhnutého TOMÁŠE WÁGNERA a domácí střelec placírkou poslal míč podél Hrubého do sítě! Asistence: Petr Galuška.

    Libor Štěpán

    Góly: 9. Wágner (Galuška), 67. Guba – 25. Holeš (Doležal)

    Karty:   32. Čolić (KAR), 32. Wágner (KAR), 55. Ba Loua (KAR), 76. Galuška (KAR) – 9. Jovović (JAB), 45. Lischka (JAB), 68. Doležal (JAB), 77. V. Kubista (JAB), 83. Považanec (JAB), 86. Kratochvíl (JAB), 90+3. Hovorka (JAB)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 3:7. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 12:22.
    MFK Karviná: Berkovec – Čolić, Krivák, Janečka (C), Jan Moravec – Dramé, Smrž – Galuška, Lingr (54. Ba Loua), Guba (86. Piroch) – Wágner (79. Ramírez).
    Náhradníci: Pastornický – Piroch, Kocsis, Ramírez, Suchan, Mertelj, Ba Loua.

    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Hovorka, Lischka, Matěj Hanousek – Hübschman (C) (85. Břečka) – Kratochvíl (90. Sobol), V. Kubista, Považanec, Jovović (79. Chramosta) – Doležal.
    Náhradníci: Hanuš – Chramosta, Sobol, Janković, Břečka.

    Rozhodca: Orel – Pospíšil, Dresler

    Diváci: 2 428