Lipt. Mikuláš – Miškovec 0:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (po pr.) | B. Bystrica – Košice 3:2 (po pr.)
Nitra – Budapešť 6:2 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:2 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
HK DOXXbet Detva
Piatok 30.11.2018, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tretia tretina patrila Detve, ktorá sa pokúšala o vyrovnanie, ale k tomu napokon nedošlo. Kontaktný gól v oslabení z hokejky Ščurka prišiel už neskoro a tak Nové Zámky zdolávajú Detvu výsledkom 3:2.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem vám všetkým ešte príjemný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:59:18)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:20
    Detva hrá aj naďalej v oslabení, ale skúša to bez brankára!
     
    59:14
    Oddychový čas hostí.
     
    59:14
    Detva dala gól!

    Ale pozor! Hostia dávajú aj v oslabení gól a tak krátko pred koncom tretej tretiny máme ešte postarané o poriadnu drámu. Košarišťan zle rozohral puk spoza svojej bránky a gólovou strelou sa potom prezentoval LADISLAV ŠČURKO, ktorý tak znižuje na 3:2!
    Asistencia: Rastislav Gašpar, Mikhail Kuklev.
     
    58:38
    To je už zrejme pre hostí konečná, keďže Detva ide do oslabenia. Nové Zámky potrebujú zvládnuť záverečné chvíle tretej tretiny.
     
    58:28
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Sládok – 2 min., sekanie).
     
    58:06
    Veľká šanca to mohla teraz byť na druhej strane, keď do prečíslenia vyrazili Jakúbek s Nejezchelbom, ale zakončenie napokon z toho nebolo.
     
    57:56
    Žilkove zakončenie zase kryje brankár Košarišťan a hra je tak prerušená. Detva ešte ostáva v útočnom pásme, bude však musieť vyhrať buly pred domácim brankárom.
     
    57:02
    Šťastie dnes hosťom vôbec nepraje, Gašparovu strelu zastavila konštrukcia bránky a Detva je už poriadne zúfalá!
     
    56:49
    Detva krúži pred bránou domácich ako sup okolo mŕtvoly, ale Nové Zámky budú dnes zrejme víťazom tohto stretnutia. Na dva góly ešte času ostáva, ale to by sa musel stať menší zázrak.
     
    56:16
    Aj naďalej pretrváva tlak Detvy a domáci ho riešia len zakázaným uvoľnením. Škoda len pre hostí, že nehrali takto počas celého stretnutia.
     
    55:36
    Ani Murček nedokázal prekonať Košarišťana, ktorý predviedol úspešnú prácu svojimi betónmi. Neujali sa ani následné dorážky hosťujúcich hokejistov.
     
    54:46
    Nové Zámky úspešne odolávajú náporu súpera a smerujú za troma bodmi. Uvidíme, či prinesie úplný záver tretej tretiny.
     
    53:47
    Tieto chvíle zápasu jednoznačne patria Detve, ktorá si dokáže vytvoriť veľký tlak, ale nevie ho zúročiť vo svoj druhý presný zásah v tomto stretnutí.
     
    52:23
    Ten mohol teraz dosiahnuť Ďaloga! Dostal sa do úniku na bránku domácich, ale Košarišťan s ďalším výborným zákrokom a predbežné skóre stretnutia 3:1 sa nemení!
     
    51:56
    Hostia sa znova usadili v útočnom pásme, nedarí sa im však vysielať presné zakončenia na domácu bránu. Veľa času Detve už neostáva, nutne potrebuje vsietiť kontaktný gól.
     
    51:03
    Detva sa častejšie dostáva do útočného pásma, ale nedarí sa jej dostať puk za Košarištanov chrbát, ktorý je dnes veľkou oporou svojho tímu.
     
    50:19
    Polovica z poslednej tretiny je už úspešne za nami. Domáci vyhrávajú 3:1 a potrebujú zvládnuť už len záverečné minúty, ktoré nás delia od konca tretej tretiny.
     
    49:06
    Nové Zámky tak zvládli toto oslabenie a stále si držia svoje vedenie o dva góly. Detva však svoje zbrane ešte neskladá, čo najskôr však musí streliť kontaktný gól.
     
    48:43
    Domáci v plnom počte.
     
    48:05
    Výborný zákrok domáceho brankára, ktorý tak pokryl nebezpečnú strelu od Murčeka a Detva tak ani teraz nedosiahla vytúžený kontaktný gól!
     
    47:43
    Domáci však zvládajú toto oslabenie úspešne a nedovoľujú hosťom znova skórovať. Detva je usadená v útočnom pásme, Košarišťan teraz viackrát podržal svoj celok.
     
    46:53
    Hostia sa dostávajú k presilovke a to je ideálna šanca na strenie gólu. Nové Zámky tak teraz čakajú krušné chvíle.
     
    46:43
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Jurík – 2 min., hákovanie).
     
    46:22
    Detva zvládla oslabenie na výbornú a teraz sa bude pokúšať o kontaktný gól. Domáci sa však neboja zaútočiť a tak si hostia musia dávať pozor aj v zadných radoch.
     
    45:24
    Hostia v plnom počte.
     
    44:35
    Bajtek sa ocitol v nádejnej pozícii na skórovanie, ale jeho strela mu nevyšla a predbežné skóre 3:1 sa tak nemení!
     
    44:24
    Domácim táto početná výhoda zatiaľ nevychádza, hostia sa bránia úspešne a prvú polovicu oslabenia tak ustáli. Uvidíme, čo ponúkne jej zvyšok.
     
    43:45
    Nové Zámky získavajú presilovku a tak je tu šanca možno už aj definitívne rozhodnúť toto stretnutie. Detva si nemôže dovoliť inkasovať ďalší gól.
     
    43:24
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Kuklev – 2 min., sekanie).
     
    42:26
    Detva teraz dlho operovala v útočnom pásme, ale k presnej strele na bránku domácich to neviedlo. Nové Zámky sa teraz snažia upokojiť dianie na ľadovej ploche.
     
    41:15
    Preto sa hostia snažia za každých okolností prenikať do útočného pásma, aby dosiahli čo najskôr kontaktný gól. Gašparovi teraz v rozhodujúcej chvíli skĺzol puk z hokejky.
     
    40:45
    Ak teda domáci nič nepokazia, mali by získať tri body do tabuľky. Detva však svoje zbrane určite neskladá, dať dva góly nie je až tak nesplniteľná úloha.
     
    40:15
    Posledná tretia tretina tohto stretnutia sa naplno rozbehla, buly v prospech domáceho celku, ktorý stále vyhráva o dva presné zásahy.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    Prostredná tretina už priniesla o niečo zaujímavejší hokej, videli sme v nej takisto dva góly. Detva zlepšila hru oproti prvej tretiny, ale v útoku sa stále trápila. Nové Zámky v pokoji pokračovali vo svojej hre a krátko pred koncom druhej tretiny išli do trojgólového vedenia zásluhou Jakúbeka. Detva sa však nevzdala a jednu sekundu pred sirénou dal prvý gól hostí v tomto zápase Ďaloga. Nové Zámky tak vyhrávajú po dvoch tretinách 3:1 a sú na najlepšej ceste za troma bodmi. Je tu však ešte tretia tretina, ktorá sa začne približne o 20:18.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:59
    Detva dala gól!

    Tak to je veľmi nevídaný jav! Hostia sa ešte v záverečných sekundách druhej tretiny usadili v útočnom pásme a predsa len sa im dnes podarilo v Nových Zámkoch skórovať a dať gól do šatne ako sa patrí. Po Sládkovom nahodení dostal puk za Košarišťanov chrbát MARIN ĎALOGA a to len jednu sekundu pred koncom druhej tretiny – 3:1!
    Asistencia: Jozef Sládok, Rastislav Gašpar.
     
    39:27
    HC Nové Zámky dali gól!

    V závere druhej tretiny dávajú domáci hokejisti gól do šatne! Nové Zámky sa ešte rozhodli pre jeden rýchly útok v tejto tretine, MARTIN JAKÚBEK dokázal aj tiesnený presne prihrať na Kudlu, ktorý mu následne puk vrátil ideálne pred bránku súpera a prvý menovaný prekonáva Zalivina – 3:0!
    Asistencia: Patrick Anthony Kudla.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    38:19
    Peknú individuálnu akciu teraz predviedol Jurík, ten našiel presnou prihrávkou pred bránkou súpera Rogoňa, ale ten vo veľkej šanci nemieril presne! K odrazenému puku sa potom dostal ešte Zbořil, ale jeho pokus schoval do svojej výstroje domáci brankár.
     
    37:49
    Detva po vyhranom buly v útočnom pásme ešte chvíľu kombinovala pred bránkou súpera, ale Ščurkové zakončenie smerovalo len mimo bránu Nových Zámkov.
     
    37:18
    Sládok sa teraz dostal k puku, ale len preveril pozornosť Košarišťana, ktorý si dnes robí zálusk na čisté konto.
     
    36:28
    Teraz je tu však pasáž hry, kedy sa nič zaujímavého nedeje a opäť sa len kopia chyby na oboch stranách.
     
    35:56
    Nové Zámky neúspešne zakombinovali v útočnom pásme a po chybe len odovzdali puk späť na hokejky súpera. Uvidíme, čo nám prinesie zvyšok druhej tretiny.
     
    34:16
    Ďalší tvrdý pokus z hokejky hosťujúceho celku, Kuklev však v tomto prípade nemieril presne a Detva puk stráca. Domáci sa v týchto chvíľach nikam neponáhľajú.
     
    33:51
    Znova sme sledovali pokus hostí od modrej čiary, ale ani strela od Valenta nepriniesla zmenu skóre. Detva však ešte ostane v útočnom pásme.
     
    33:28
    V útočnom pásme teraz operujú hostia, ale stále sa im nepodarilo vylepšiť svoj pobyt v pásme súpera. Pomaly sa blíži záver druhej tretiny, Nové Zámky stále vyhrávajú o dva góly.
     
    32:36
    Nové Zámky opäť s aktivitou na svojich hokejkách a hru presunuli do útočného pásma. Jurík sa prezentoval zaujímavou strelou, ale ani tá brankára domácich neprekvapila.
     
    31:15
    Od modrej to vyskúšal Kuklev, ale Košarišťan je v bránke domácich aj naďalej neomylní. Detva teraz skúsi vyhrať buly v útočnom pásme a tak pokračovať vo svojej aktivite.
     
    30:19
    Polovica z druhej tretiny je už úspešne za nami, predbežné skóre stretnutia sa tak stále nemení. Prostredné dejstvo je o niečo živšie ako to prvé, hlavne Detva zlepšila svoju hru.
     
    29:40
    Domáci sa teraz dlho držali v útočnom pásme, tento pobyt Nových Zámkov zakončil nepresnou strelou Novák od modrej čiary. Stále však domáci celok vyhráva 2:0 a nemusí sa nikam ponáhľať.
     
    28:36
    Sledovali sme individuálnu akciu domáceho Zbořila, ktorý sa prepasoval cez obrancov súpera, ale jeho strelecký pokus brankár Zalivin pokryl. Nové Zámky však ešte ostanú v útočnom pásme.
     
    27:42
    Košarišťan s ďalším úspešným zákrokom. Poradil si aj s veľmi dotierajúcim Ďalogom a hra sa tak znova prerušuje. Detva získava buly v útočnom pásme.
     
    27:10
    Hostia výborným napádaním vybojovali puk späť na svoje hokejky a Sládok preveril pozornosť domáceho brankára. Ten aj naďalej s čistým kontom a vedenie domácich je stále neohrozené.
     
    26:45
    Momentálne prehrávajúcemu celku sa nevydaril prechod do útočného pásma, do kombinácie sa tak dostávajú domáci hokejisti.
     
    25:57
    Detva sa znova presunula do útočného pásma, ale strelu od Ščurka brankár Košarišťan pohodlne kryje a puk sa už dostáva na domáce hokejky.
     
    25:12
    Nové Zámky teraz naopak po zisku puku vyrážajú do útočného pásma pomalšie, snažia sa čo najdlhšie držať puk na svojich hokejkách. Detva sa snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    24:56
    Môžme však konštatovať, že Detva oproti prvej tretine zlepšila svoju hru, ale chce to zlepšiť ešte hru v útočnom pásme. Času majú na to hostia ešte dostatok.
     
    24:06
    Bol tu menší tlak zo strany Detvy a domáci tím sa previnil zakázaným uvoľnením. Hostia tak ešte budú môcť pokračovať vo svojej aktivite.
     
    23:49
    Teraz je tu však aj troška nepresností na oboch stranách, dlhšiu dobu sme neboli svedkami žiadneho zakončenia na jednu či druhú bránku. Nové Zámky môžu byť však aj naďalej spokojné.
     
    23:05
    Domáci hokejisti sa však nemusia nikam ponáhľať, zatiaľ majú dostatočne nahrané, keďže vedú o dva góly. Nemôžu sa však spoliehať len na bránenie tohto výsledku.
     
    22:33
    Útočné výpady sa teraz striedajú na oboch stranách, obaja brankári v úvodných minútach druhej tretiny mali plno práce. Uvidíme, kedy sa dočkáme ďalšieho presného zásahu.
     
    21:56
    Žilka sa dostal k puku a tvrdo vypálil, ale Košarišťan si drží čisté konto! Druhá tretina tak začala pekne z ostra, snáď takéto tempo vydrží aj naďalej.
     
    21:10
    Aj druhá formácia domácich pokračovala v aktivite, nebezpečne pálil Jurík, ale puk končí len na zadnom mantinely. Prípadný tretí gól v Zalivinovej sieti by už mohol znamenať aj predčasné rozhodnutie.
     
    20:39
    K puku sa však už dostali domáci hokejisti a ihneď sa presúvajú do útočného pásma. Najprv tu bola ešte strela hosťujúceho Murčeka, následne prišli zakončenia od Štraucha a Urbana.
     
    20:15
    Prostredná tretina tohto stretnutia je už v plnom prúde, buly v prospech Detvy, pred ktorou tak stojí náročná úloha.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    Prvá tretina patrila jednoznačne domácim hokejistom, ktorí najprv využili svoju presilovku zásluhou Urbana a krátko po ňom sa podarilo vsietiť gól aj Nejezchlebovi. Nové Zámky tak po úvodnej tretine vyhrávajú 2:0 a pred Detvou tak stojí náročná úloha. Druhá tretina sa začne približne o 19:25.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    18:09
    Podľa diania na ľadovej ploche to vyzerá, že záver prvej tretiny by mal patriť práve domácim hokejistom, ako to bolo v podstate aj počas celého trvania úvodného dejstva.
     
    17:37
    V útočnom pásme sa teraz usadili domáci hokejisti, ale nedarí sa im pokoriť súperovu obranu. Pre domácich je však podstatné, že trávia čas v obrannom pásme Detvy.
     
    16:32
    Bol tu však teraz rýchly prechod hostí do útočného pásma, Puliš svojím zakončením trocha prekvapil Košarištana, ale domáci brankár si aj naďalej drží čisté konto.
     
    16:09
    Nič výnimočného sa na konci prvej tretiny v Nových Zámkoch nedeje, domáci vedú zaslúžene o dva góly a snažia sa už v pokoji dohrať záverečné minúty prvého dejstva.
     
    15:05
    Hostia sa pokúšali o rýchly prechod do útočného pásma, ale je z toho len zakázané uvoľnenie, ktorým sa previnil Kuklev. Hra sa tak presúva pred brankára Zalivina.
     
    14:29
    Teraz sa trocha dianie na ľade upokojilo, blíži sa pomaly záver prvej tretiny, ktorá vyznieva v jasný prospech domáceho celku. Detvu tak čaká náročná úloha, ktorá sa však dá splniť.
     
    13:08
    Domáci v plnom počte.
     
    12:35
    K puku sa dostal na modrej Frederik Fekiač, ale jeho pokus úspešne kryje domáci brankár. Detva získava buly v útočnom pásme, zatiaľ sa jej až tak v tejto početnej výhode nedarí.
     
    11:28
    Svoju prvú presilovku v tomto zápase tak už hrajú aj hosťujúci hokejisti. Ideálna šanca na strelenie kontaktného gólu, Detva je už usadená v útočnom pásme.
     
    11:08
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Bajtek – 2 min., sekanie).
     
    10:49
    Detva sa tak dostáva do náročnej situácie, ale do konca stretnutia je ešte dostatok času, aby hostia minimálne vyrovnali. Ďalší gól vo svojej sieti si však už nemôžu dovoliť.
     
    10:18
    HC Nové Zámky dali gól!

    Nové Zámky rýchlo navyšujú svoje vedenie! Detva neuspela v útočnom pásme a tak sa tam vydali domáci hokejisti, Fábry našiel presnou prihrávkou RICHARDA NEJEZCHEBU a ten parádnou strelou prekonáva prekvapeného Zalivina – 2:0!
    Asistencia: Branislav Fábry.
     
    09:45
    Do menšej psychickej výhody sa tak dostávajú domáci hokejisti, ktorí tak korunovali svoju lepšiu aktivitu a momentálne sú aj pri puku.
     
    09:00
    HC Nové Zámky dali gól!

    Domáci hokejisti využívajú hneď svoju prvú presilovku v tomto zápase a ujímajú sa tak vedenia 1:0! Výbornú robotu odviedol za bránkou súpera Kudla, ktorý svojou prihrávkou našiel Štrauch a jeho nahodenie dostáva do súperovej bránky TOMÁŠ URBAN!
    Asistencia: Andreas Štrauch, Patrick Anthony Kudla.
     
    08:10
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Giľák – 2 min., hákovanie).
     
    07:30
    Peknú prihrávku za obranu súpera dostal Valent, ale zle si spracoval puk a nedokázal sa tak už dostať aj do zakončenia. Na podobné zaváhania si však domáci musia dávať pozor.
     
    06:49
    Pozorne teda hrajú obe defenzívy, už dlhšiu dobu sme neregistrovali žiadny strelecký pokus. Domáca obrana je zatiaľ najlepšia z celej súťaže, Nové Zámky inkasovali najmenej gólov z pomedzi všetkým tímov.
     
    06:15
    Prvá tretina zatiaľ nemá nijak vysoké tempo, hrá sa opatrnejší hokej z oboch strán. Verme, že sa to ešte všetko patrične rozbehne, určite by tomu dopomohol úvodný presný zásah.
     
    05:20
    Je tu prvá taký väčší zákrok domáceho brankára. Murček zabojoval a získal puk na svoju hokejku, následne z otočky našiel dobre postaveného Puliša, ale kanonier Detvy poslal puk len do Košarišťanovej výstroje.
     
    04:39
    Sledovali sme rýchly brejk domáceho výberu a k strele sa dostal Jurík. Jeho pokus bol zblokovaný na ochrannú sieť a tak tu je ešte buly v obrannom pásme Detvy.
     
    04:10
    Prvá tretina v Nových Zámkoch už pokračuje ďalej, presúvame sa do obranného pásma domáceho tímu. Hra sa tak postupne začína vyrovnávať, čakáme na prvú vážnejšiu príležitosť.
     
    03:55
    Momentálne je hra prerušená pre problémy s bočným plexisklom. Oba tímy si tak teraz môžu vydýchnuť a tréneri rozdávajú svojim zverencom potrebné pokyny.
     
    03:50
    Konečne sa do útočného pásma pozreli aj hokejisti Detvy, slabšie nahodenie na svoju bránku radšej Košarišťan prikryl a tak Detva ešte zostane v útočnom pásme.
     
    02:56
    Potvrdilo to aj toto zakončenie od modrej, ktoré ani neohrozilo hosťujúcu bránku. Detva sa však stále musí mať na pozore, čelí veľkému tlaku hneď v úvode stretnutia.
     
    02:16
    Obraz hry sa nám zatiaľ nemení, puk je na hokejkách domáceho výberu a krúžia v útočnom pásme. Nové Zámky však musia popracovať na koncovke a presnosti svojich striel.
     
    01:32
    Detva sa naopak musí brániť a momentálne je zavretá vo vlastnom pásme. Zalivin má už za sebou hneď niekoľko úspešných zákrokov, naopak Košarišťan sa puku ešte ani nedotkol.
     
    00:50
    Domáci teda ešte ostali v útočnom pásme a sledovali sme hneď aj druhý strelecký pokus. Rogoňova strela však putovala do Zalivinovej lapačky. Nové Zámky v úvode s väčšou aktivitou na svojich hokejkách.
     
    00:42
    Je tu už aj prvý pokus ohrozenia súperovej brány, postaral sa oň domáci Urban. Jeho nahodenie na bránku však brankár Zalivin úspešne kryje.
     
    00:15
    Úvodné buly tohto stretnutia bolo vhodené a tak sa nám začala prvá tretina. Pri puku sú domáci hokejisti, ktorí odohrajú toto stretnutie v bielych dresoch, hostia naopak v tmavých.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Rozhodcovská štvorica je už spoločne s oboma celkami nastúpená na ľadovej ploche, prvá tretina sa tak čoskoro začne. Prajem vám teda všetkým príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný hokejový večer! Dnes pokračuje slovenská Tipsport Liga ďalším kolom, ako posledné je na programe stretnutie v Nových Zámkoch, kde domáci celok privíta Detvu. Posledná forma oboch tímov nie je vôbec ideálna, preto je tu teda šanca to napraviť a snáď budeme svedkami zaujímavého stretnutia. Do jeho začiatku ostávajú posledné chvíle, zatiaľ si teda prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným buly sa znova prihlásime!
     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Kudla, Andersons, Dundáček, Hain, Novák, Ordzovenský, Hatala, Henderson – Štrauch, Urban, Bajtek – Jurík, Zbořil, Rogoň – Nejezchleb, Fábry, Jakúbek – Slávik, Ondrušek, Ľ. Buc

    HC 07 Detva: Zalivin (Petrík) – F. Fekiač, Kuklev, Sládok, Hraško, Gachulinec, Šimon, M. Surový – Giľák, Murček, Puliš – Ďaloga, V. Fekiač, Gašpar – Ščurko, Chovan, Žilka – Tibenský, Valent, Král

    Rozhodca: Vladimír Goga, Gábor Juhász – Lukáš Kucej, Dániel Vincze – J. Konc st.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá HC Mikron Nové Zámky a HC 07 Detva. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:30.

    V piatok je opäť na programe aj hokejová Tipsport Liga. V tomto prenose zavítame do Nových Zámkov, ktoré na svojom ľade privítajú Detvu. Ani jeden z celkov sa momentálne nenachádza v ideálnej forme, je tu teda šanca na nápravu.

    HC Mikron Nové Zámky:
    Domáci hokejisti boli dlho veľkým prekvapením tejto súťaže, ale zhoršená posledná forma odsunula Nové Zámky až na šiestu pozíciu v tabuľke. Sériu prehier prerušili domáci v minulom kole, keď dokázali zvíťaziť prekvapivo na ľade Zvolena tesným pomerom 2:1. V prípade víťazstva nad Detvou a zakopnutia ostatných, sa môžu domáci posunúť v tabuľke vyššie.

    HC 07 Detva:
    Hostia nemôžu byť s postavením v tabuľke zatiaľ vôbec spokojní. Detva sa momentálne nachádza na 11. mieste a posledná forma hosťujúceho celku nieje takisto ideálna. Detva momentálne ťahá šnúru štyroch prehier za sebou, naposledy nezvládla domáce stretnutie s DVTK, ktorému podľahla 2:3. Ak však dnes hostia vyhrajú a pomôže im zakopnutie ostatných, Detva sa takisto môže v tabuľke posunúť vyššie.

    Postavenie v tabuľke tak do úlohy favorita stavia domáci celok. Oba tímy však majú o čo hrať a tak sa zrejme môžme tešiť na zaujímavé stretnutie. Sledujte teda náš prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Urban (Štrauch, Kudla), 11. Nejezchleb (Fábry), 40. Jakúbek (Kudla) – 40. Ďaloga (Sládok, Gašpar), 60. Ščurko (Gašpar, Kuklev)


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Kudla, Andersons, Dundáček, Hain, Novák, Ordzovenský, Hatala, Henderson – Štrauch, Urban, Bajtek – Jurík, Zbořil, Rogoň – Nejezchleb, Fábry, Jakúbek – Slávik, Ondrušek, Ľ. Buc
    HK DOXXbet Detva: Zalivin (Petrík) – F. Fekiač, Kuklev, Sládok, Hraško, Gachulinec, Šimon, M. Surový – Giľák, Murček, Puliš – Ďaloga, V. Fekiač, Gašpar – Ščurko, Chovan, Žilka – Tibenský, Valent, Král

    Rozhodca: Vladimír Goga, Gábor Juhász – Lukáš Kucej, Dániel Vincze – J. Konc st.