Lipt. Mikuláš – Miškovec 0:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (po pr.) | B. Bystrica – Košice 3:2 (po pr.)
Nitra – Budapešť 6:2 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
DVTK Miškovec
Piatok 30.11.2018, 17:00 • Zimný štadión, Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Hokejisti Miškovcu vyhrali ďalší tzv. šesťbodový zápas. Po výhre nad Detvou zdolali ďalšieho tabuľkového suseda z Liptovského Mikuláša. Domáci nepredviedli najlepší výkon a výrazne ohrozili súperovho brankára, iba v polovici zápasu počas presilovky. Naopak, dve početné výhody hostia zužitkovali a bodku za výsledkom dal v 43. minúte Alexis Loiseau. Tešiť sa môže aj brankár Ádám Vay, ktorý zaznamenáva čisté konto. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný večer. (19:14:49)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    V samotnom závere sme ešte videli prudkú strelu jedného z domácich hráčov od modrej čiary. Ádám Vay si štatistiky vylepšil o ďalší úspešný zákrok a už ho len jedenásť sekúnd delí od čistého konta.
     
    59:22
    Zápas sa prakticky už len dohráva. Je jasné, že Miškovec v dnešnom dueli získa všetky body a nepresvedčivé výkony Liptovského Mikuláša budú pokračovať ďalej.
     
    58:03
    Prebiehajú posledné dve minúty dnešného zápasu.Po zákroku Ádáma Vaya sa bude vhadzovať v obrannom pásme hostí, no prípadný gól Liptovského Mikuláša by mal už len kozmetický charakter.
     
    57:27
    Podobná situácia ako spred niekoľkých sekúnd. Do strely sa poriadne oprel domáci kapitán Martin Kriška, ale jeho zakončenie dokázal zneškodniť 24-ročný brankár v službách maďarského Miškovcu.
     
    56:55
    Martin Kriška strieľal netradične od modrej čiary, no trafil len betóny hosťujúceho brankára. Ádám Vay je tak znovu o niečo bližšie k tomu, aby si pripísal shootout.
     
    56:18
    Domácim začiatok presilovej hry nevychádza. Brankár Ádám Vay síce musel zasahovať, no bolo to po strele skoro z červenej čiary. Následne vytriasol puk z lapačky a hostia vyhadzujú.
     
    55:42
    Domáci hokejisti budú hrať ďalšiu presilovú hru, no tie im dnes rozhodne nevychádzajú podľa predstáv. Možno sa to teraz zmení a Nicholas Crawford si na trestnej lavici celé dve minúty za hákovanie neodsedí.
     
    54:34
    Hostia robia zverencom Antona Tomka obrovské problémy v rozohrávke. Tí sa nevedia dostať z obranného do útočného pásma a vyzerá to tak, že už rezignovali na prípadný obrat v zápase.
     
    53:05
    Pekná kombinácia elitnej formácie maďarského tímu. Tentokrát po krížnej prihrávke zakončoval Žiga Pance, ale brankár Anton Kislicyn sa včas presunul a zabránil štvrtému gólu v jeho sieti.
     
    52:45
    Radoslav Suchý chyboval za vlastnou bránou. Po prihrávke Žigu Panceho zakončoval z dobrej pozície János Vas, ale skúsený maďarský útočník mieril len do mantinelu za domácou svätyňou.
     
    52:18
    Michal Uhrík pohotovo zakončoval z pravého kruhu na vhadzovanie, ale bránu netrafil. Dnes to zo strany Liptovského Mikuláša rozhodne nie je vydarený výkon a črtajúca sa prehra bude zaslúžená.
     
    51:46
    Nepríjemný moment pre obrancu Daniela Kissa. Toho zrejme trafil puk do nejakých menej chránených častí tela. Zostáva tak ležať na hracej ploche a vidíme k nemu prichádzať aj lekárov.
     
    51:25
    Rozhodcovia pískali zakázané uvoľnenie hosťujúceho mužstva. Následne však prišla oprava zo strany hlavných arbitrov, a tak sa nebude vhadzovať pred gólmanom Vayom, ale v stredovom kruhu.
     
    50:12
    Zápas sa nám prehupol do záverečnej desaťminútovky. Hokejisti Miškovca si hru doslova užívajú, držia puk na hokejkách a skôr to vyzerá tak, že ešte pridajú nejaký gól akoby mali inkasovať.
     
    49:00
    Mohlo byť definitívne rozhodnuté. Domáci opäť prepadli v strednom pásme a do veľkej šance sa dostal Roland Hajós. Ten išiel prakticky sám na bránu a mám pocit, že trafil žrď domácej brány.
     
    48:26
    Zápas nemá príliš vysoké tempo. Hrá sa síce dlhší čas bez prerušenia, no nie sme svedkami nejakých pekných útočných akcii. Dá sa povedať, že tlak zo strany Liptákov vôbec neprichádza.
     
    47:34
    Elitný domáci útok sa snažil niečo vymyslieť v útočnej tretine, ale dnes hrá obranca Miškovca skutočne veľmi dobre. Ukázalo sa to už minulý týždeň proti Zvolenu, keď sa zrodila jeho výhra 4:0.
     
    46:19
    Po reklamnej prestávke musel dvakrát zasahovať hosťujúci Ádám Vay. V krátkom časovom úseku ho strelami od modrej čiary preverili domáci obrancovia Oliver Košecký a Jakub Nemec.
     
    45:55
    János Vas od modrej čiary nahadzoval puk pred bránu súpera. Tam však nemal pripravených spoluhráčov na teč, a tak si ľahký zákrok pripisuje ruský brankár Anton Kislicyn.
     
    45:18
    Pochválime hostí za obetavosť. V priebehu niekoľkých sekúnd boli zblokované strely Martina Krišku a Mária Kuraliho. V druhom prípade dobre zapracoval obranca Tomáš Slovák.
     
    44:25
    Hostia teraz kontrolujú priebeh stretnutia. Bezhlavo sa nehrnú dopredu a snažia sa hlavne neurobiť zbytočnú chybu v obrannej tretine. Navyše, hrajú aj o čisté konto pre Ádáma Vaya.
     
    43:05
    Róbert Huna strieľal z priestoru medzi kruhmi. Tiesnený obrancami súpera však mieril nad bránu a po odraze od plexiskla sa puk zrejme dotkol ochrannej sieti. Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    42:17
    Miškovec dal gól!
    Vyzerá to tak, že o osude zápasu je rozhodné, hoci tretia tretina ešte len začala. Tentokrát hostia zužitkovali ponúknuté prečíslenie. Bálint Magosi potiahol puk po ľavej strane, prihral ho ALEXISOVI LOISEAUOVI a ten dokázal skórovať. Asistencia: Bálint Magosi.
     
    41:44
    Na druhej strane vystihol rozohrávku domácich Nikandrosz Galanisz. Obišiel bránu, potom poslal puk pred ňu, ale Balázs Somogyi sa do zakončenia nepretlačil. Puk kryje Anton Kislicyn.
     
    40:55
    Domáci hokejisti nahodili puk do útočného pásma, následne ho vybojovali v rohu klziska a napokon ich akciu zakončila prudká strela Radoslava Suchého od modrej čiary. Ádám Vay puk vyrazil.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Miškovec smeruje za predĺžením dobrej výsledkovej série. Po výhre na ľade Detvy má dobre rozbehnuté aj stretnutie v Spišskej Novej Vsi. Nad Liptovským Mikulášom vedie po štyridsiatich minútach 2:0, keď podobne ako v prvom dejstve využil presilovku. Úspešným strelcom bol Bálint Magosi, ktorý tečoval strelu Jamieho Milama. Dokážu domáci ešte zápas zdramatizovať? Tretia tretina sa začne o 18:40 hod.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:35
    Hostia vyhodili puk cez všetky čiary, no prekvapujúco sa zakázané uvoľnenie nepíska. Liptovský Mikuláš má však ešte čas na založenie poslednej akcie v priebehu prostrednej tretiny.
     
    38:54
    Závar pred domácou svätyňou. Po nepresnej strele sa puk odrazil od zadného mantinelu pred Antona Kislicyna, ale číhajúci Bálint Magosi nedokázal druhýkrát v dnešnom zápase skórovať.
     
    38:05
    Dostávame sa do záverečnej dvojminútovky druhej tretiny. Zatiaľ to vyzerá tak, že sa skončí rovnakým skóre ako prvé dejstvo. Oba tímy momentálne striedajú a posielajú na ľad čerstvé sily.
     
    37:27
    Obrovská šanca na strane maďarského klubu. Hostia sa dostali do brejku dvoch proti jednému, Roland Hajós posunul puk na Lászla Ritá, ale ten svoju šancu zahodil strelou nad domácu bránu.
     
    36:13
    Podobne ako v prvej tretine aj teraz sledujeme rozháraný úsek hry, ktorý je v znamení množstva nepresností. Hra sa tak odvíja najmä v strednom pásme, čo rozhodne menej vyhovuje domácim.
     
    35:29
    Hostia chybovali v rozohrávke a takmer za to pykali. Jamiemu Milamovi zobral puk z hokejky Mikka Heikkilä, ale jeho zakončenie z tesnej blízkosti skončilo len na ľavom betóne Ádáma Vaya.
     
    34:00
    Hostia sa mohli tretíkrát v zápase presadiť. Strelu od modrej čiary veľmi dobre tečoval center štvrtej formácie Roland Hajós, ale puk z jeho hokejky skončil na pravej žrdi.
     
    33:23
    Domáci hokejisti zvyšujú aktivitu, ale zatiaľ sa im nedarí skórovať. Aktuálne to vyzerá tak, že si v priebehu troch dní pripíšu na konto druhú prehru v konfrontácii s maďarským mužstvom.
     
    32:40
    Veľmi dobrý zákrok si na konto pripisuje hosťujúci brankár. Po zblokovanej strele Mária Kuraliho sa dostal do zakončenia Richard Huna, ale mieril len do pripravenej lapačky Ádáma Vaya.
     
    31:09
    Kanadský legionár v tíme hostí Alexis Loiseau strieľal z pravého kruhu na vhadzovanie. Puk vyletel spoza brániaceho obrancu domáceho tímu, ale veľmi dobrý postreh predviedol brankár Anton Kislicyn.
     
    30:36
    Zápas sa nám prehupol do svojej druhej polovice. Po dlhšom časovom úseku je hra prerušená a po reklamnej prestávke sa bude vhadzovať v obrannom pásme Liptovského Mikuláša.
     
    29:18
    V závere početnej výhody sa ešte snažil individuálne presadiť Marek Uram. Držiteľ zlatej medaily z majstrovstiev sveta 2002 sa dokonca dostal aj do zakončenia, no tomu chýbala väčšia razancia.
     
    28:42
    Veľká smola na strane domáceho mužstva. Mário Kurali strieľal z ľavého kruhu na vhadzovanie, ale jeho prudký pokus z prvej skončil iba na žrdi hosťujúcej bránky. Kontaktný gól by zápasu rozhodne pomohol.
     
    28:13
    Domáci sa usadli v útočnom pásme. Mário Kurali si dobre zbehol do nebezpečného priestoru, ale z tesnej blízkosti neodkázal pretlačiť puk za chrbát hosťujúceho brankára Ádáma Vaya.
     
    27:45
    Domáci presilová hra zatiaľ vôbec nevychádza. Navyše, Bálint Magosi za predviedol peknou individuálnou akciou a jeho bekhendovému zakončeniu rozhodne veľa nechýbalo. Anton Kislicyn mal kus šťastia.
     
    27:02
    Minútu po inkasovanom góle sa Liptákom naskytá šanca na strelenie dôležitého kontaktného gólu. Dve minúty za hákovanie si totiž odchádza odpykať na trestnú lavicu hosťujúci útočník Ryan Harrison.
     
    26:03
    Miškovec dal gól!
    Hostia využívajú druhú početnú výhodu v zápase, no ich presilovka už nebude pokračovať. Skórovali totiž dve sekundy po tom, ako sa štvorminútový trest Košeckého rozdelil. Od modrej čiary vystrelil Jamie Milam a jeho prudkú strelu nechytateľne tečoval BÁLINT MAGOSI. Asistencie: Jamie Milam a Nicholas Crawford.
     
    25:22
    Miškovec má veľkú šancu na zvýšenie svojho náskoku. Niečo vyše minúty už ale premrhal z presilovej hry. Za zmienku stojí spomenúť len individuálnu akciu a následnú strelu Rasmusa Kulmalu.
     
    24:01
    Domáci hokejisti sa budú brániť ďalšej presilovke súpera. Zbytočný faul v útočnom pásme predviedol obranca Oliver Košecký a odsedí si až štyri minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    23:14
    Začiatok prostrednej časti je pomerne dosť rozkúskovaný. Tentokrát sa píska postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku, a tak sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    22:46
    Jamie Milam je dnes pri streleckej chuti. Bývalý obranca Nitry prenikol do útočného pásma, vystrelil z priestoru medzi kruhov a prevetral lapačku domáceho gólmana Antona Kislicyna.
     
    22:16
    Ďalšie zakázané uvoľnenie, tento raz na strane hostí. Ešte predtým sme videli strelu Balázsa Göza od modrej čiary, ktorá však minula svoj cieľ.
     
    21:24
    Anton Kislicyn bez väčších problémov zneškodnil bekhendové zakončenie Žigu Panceho. Po následnom vhadzovaní si domáci nerozumeli v rozohrávke, z čoho pramení zakázané uvoľnenie.
     
    20:44
    Liptáci vstúpili do druhej časti podstatne lepšie než do tej prvej. Okamžite sa dostali do útočného pásma, videli sme zlepšený pohyb a aj zakončenie Richarda Hunu, ktoré kryje Ádám Vay.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Hokejisti Miškovca vedú po prvej tretine nad Liptovským Mikulášom 1:0. Možno konštatovať, že pre domácich je tento výsledok ešte veľmi priaznivý. V úvodnom dejstve boli jasne horším celkom, o čom svedčí aj pomer striel 5:11. Jediným úspešným strelcom je Jamie Milam, no po góloch volali aj zakončenia Ryana Harrisona či Jánosa Vasa. Druhá tretina sa začne o 17:50 hod.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:08
    V poslednej minúte prvej tretiny sa dostal po individuálnom prieniku do zakončenia Nicholas Crawford. Vystrelil po ľade, ale veľmi dobrý zákrok pravým betónom predviedol brankár Kislicyn.
     
    18:27
    Anton Kislicyn vyrazil strelu z ľavého kruhu len pred seba. Následne sa k dorážke snažil prepracovať Bálint Magosi, ale z náročnej pozície nedokázal pretlačiť puk do domácej brány.
     
    17:52
    Mário Kurali nevyhodil puk z vlastného obranného pásma. Ten sa následne odrazil do nebezpečného priestoru, našťastie pre domácich nedokázali hráči Miškovcu dostatočne rýchlo reagovať.
     
    17:21
    Domáci obranca Tomáš Nádašdi bol vylúčený za podrazenie. Následne si však za nešportové správanie vykoledoval 10-minútový osobný trest a tiež trest do konca stretnutia. Skutočne zbytočné oslabenie domáceho mužstva.
     
    16:22
    Hostia mohli pridať veľmi rýchlo aj druhý gól. Dostali sa do brejku dvoch proti jednému, ale Anton Kislicyn sa vyznamenal pri streleckom pokuse Žigu Panceho. Následne dorážkou neuspel ani János Vas.
     
    15:07
    Miškovec dal gól!
    Hostia sa zaslúžene dostávajú do vedenia vďaka využitej presilovej hre. Alexis Loiseau presnou prihrávkou spoza brány našiel osamoteného obrancu JAMIEHO MILAMA, ktorý z pravého kruhu trafil presne do horných častí domácej svätyne. Asistencia: Alexis Loiseau.
     
    14:15
    Myslím, že to bol János Vas, kto strieľal z pravého kruhu na vhadzovanie. Jeho pokus bol však zblokovaný a následne domáci hokejisti dokázali vyhodiť puk cez všetky čiary za bránu Ádáma Vaya.
     
    13:32
    Po dvoch presilovkách Liptovského Mikuláša budeme sledovať aj početnú výhodu hostí z Miškovca. Na trestnej lavicu už sedí Patrik Števuliak, ktorý si vykoledoval menší trest za hákovanie.
     
    12:36
    Dlhší čas hráme bez prerušenia, no žiadna reklama na hokej to rozhodne nie je. Registrujme množstvo nepresných prihrávok na jednej či druhej strane, čo sa divákom určite nepáči.
     
    11:45
    Fínsky útočník Miika Heikkilä strieľal z náročného uhlu, ale nepodarilo sa mu prekonať brankára súpera. Ádám Vay si postrážil priestor pri pravej žrdi a naďalej si drží čisté konto v zápase.
     
    11:28
    Domáci hrali síce štyri minúty v početnej prevahe, no počas nich nevyprodukovali na bránu súpera ani jednu strelu. Už po niekoľkýkrát musíme konštatovať ich zatiaľ slabý výkon.
     
    10:34
    Liptáci sa trošku so šťastím udržali v útočnom pásme, ale Marek Uram následne nepresnou prihrávkou pokazil akciu domáceho celku. Puk je tak znovu za bránou Rusa Antona Kislicyna.
     
    09:52
    Liptovský Mikuláš sa opäť nedokázal na dlhší čas usadiť v útočnom pásme. Zatiaľ evidujeme z jeho strany len tri strelecké pokusy na Ádáma Vaya, čo je za skoro desať minút veľmi málo.
     
    09:24
    Domáci hokejisti budú mať výhodu druhej presilovej hry. Menší trest za podrazenie dostáva jeden z najproduktívnejších hráčov hostí Žiga Pance.
     
    08:00
    Peknou individuálnou akciou sa prezentoval Patrik Oško, ktorý dostáva šancu v prvom domácom útoku. Prešiel po pravej strane do útočného pásma, zakončil bekhendom, ale Ádám Vay bol pripravený.
     
    07:31
    Presilovka domácich bola veľmi nevydarená a len potvrdzuje skutočne biedny vstup do zápasu v podaní Liptovského Mikuláša. Ten si určite chce napraviť reputáciu po výprasku s MAC Budapešť.
     
    06:43
    Miškovec sa naďalej bráni veľmi suverénne. Teraz sa niečo snažili vymyslieť bratia Hunovci v spolupráci s útočným kolegom Martinom Kriškom, ale Ádám Vay ani v tomto prípade zasahovať nemusel.
     
    06:13
    Prvá minúta presilovej hry domácim absolútne nevychádza. Liptáci sa prakticky ešte nedokázali ani len usadiť v útočnom pásme. Naopak, na pozore sa musel mať po strele z medzikružia Anton Kislicyn.
     
    05:25
    Hlavní rozhodcovia prvýkrát vylučujú a je to na strane hostí. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva obranca tretej formácie Balázs Göz.
     
    05:08
    Domáci hokejisti sa dostali do prvého zakončenie v zápase. Od modrej čiary strieľal Matej Bača, ale brankár Ádám Vay si bez problémov poradil. Vhadzovať sa bude po jeho ľavej ruke.
     
    04:28
    Hráči maďarského vicemajstra neprešli do útočného pásma v súlade s pravidlami, a tak sa bude vhadzovať v strednom pásme. Každopádne, zverenci Glena Hanlona lepšie vstúpili do dnešného duelu.
     
    03:43
    Obrovská šanca na strane hostí. Tí sa dostali do brejku dvoch proti jednému, prihrávku do priestoru ľavého krídla dostal Ryan Harrison, ale vynikajúci zákrok predviedol Anton Kislicyn.
     
    03:25
    Balázs Somogyi vystrelil z priestoru medzi kruhov. Domáci brankár puk len vyrazil a mal šťastie, že sa následne neujala dorážka Márka Miskolcziho. Brána však bola posunutá, takže gól by zrejme neplatil.
     
    02:28
    Na ľadovej ploche sme videli akýsi "mlyn" známy najmä zo zápasov rugby. Veľmi dlho sa bojovalo o puk pri mantineli a rozhodcovia možno trošku zbytočne dlho nechávali hre voľný priebeh.
     
    01:41
    Hostia sa usadli v útočnom pásme, ale Anton Kislicyn nemusel zasahovať. Zverenci Antona Tomka totiž veľmi dobre odtláčali súperových hráčov do rohov klziska, odkiaľ sa len ťažko strieľajú góly.
     
    01:08
    Sledovali sme trošku rozháraný úsek hry. Najmä Liptáci sa nevedeli prihrávkami cez stredné pásmo dostať do toho útočného. Napokon nie príliš vydarený úsek ukončilo ofsajdové postavenie hostí.
     
    00:28
    Prvýkrát v dnešnom zápase musel zasahovať domáci brankár Anton Kislicyn. Ten ale poľahky kryje strelecký pokus od modrej čiary, ktorej autorom bol hosťujúci obranca Daniel Kiss.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: A. Kislicyn − Mezovský, Nádašdi, Suchý, Kurali, M. Bača, Fereta, J. Nemec, Košecký − Oško, A. Tamáši, Uram – Rób. Huna, Rich. Huna, Kriška − Lištiak, M. Piatka, Števuliak − Vybiral, Uhrík, Heikkilä.

    DVTK Miškovec: Vay − Kiss, N. Crawford, T. Slovák, Szirányi, J. Milam, Göz, Láda − Kulmala, J. Vas, Pance – Magosi, Loiseau, R. Harrison − Somogyi, Galanisz, Miskolczi − Vojtkó, Hajós, Ritó.

    Rozhodcovia: Peter Lokšík, Vladimír Snášel − Ľudovít Šoltés − Vladimír Martinko.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní textového prenosu z hokejovej Tipsport ligy. Maďarský Miškovec sa vezie na úspešnej vlne, čo sa bude snažiť potvrdiť aj v Spišskej Novej Vsi, ktorá je prechodným domovom Liptovského Mikulášu.

    LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ

    Liptovský Mikuláš sa nachádza na deviatom mieste so ziskom 35 bodov. Druhá polovica tabuľky je však veľmi vyrovnaná a náskok pred jedenástou Detvou predstavuje len dva body. Liptáci naďalej doplácajú na to, že za každým zápasom musia cestovať. V ostatnom období striedajú výhry s prehrami. Podľa postupnosti by dnes mali vyhrať, keďže v utorok absolútne nezvládli zápas s MAC Budapešť. V hlavnom meste Maďarska prehrali 2:8, čo pre nich znamenalo najvyššiu porážku v prebiehajúcom ročníku. Produktivitu ťahá prvá útočná formácia s bratmi Hunovcami a Martinom Kriškom. Dokopy nazbierali 52 kanadských bodov, no zdatne im sekunduje aj posledný hrajúci majster sveta z Göteborgu Marek Uram. Zverenci Antona Tomka už raz Miškovec v sezóne zdolali, keď približne pred mesiacom uspeli na jeho ľade pomerom 4:2.

    DVTK MIŠKOVEC

    Hokejisti Miškovca majú pred svojim dnešným súperom trojbodový náskok. Po vlažnom úvode sezóny sa rozohrali k lepším výkonom a nazbierali už 38 bodov. V posledných štyroch dueloch stratili len dva body, keď doma podľahli Košiciam 1:2 po samostatných nájazdoch. Počas tohto týždňa sa im podarilo otočiť zápas pod Poľanou, čím nadviazali na prekvapujúci triumf nad lídrom zo Zvolena. Veľkú zásluhu na dobrých výsledkoch maďarského vicemajstra má János Vas, ktorý je piatym najproduktívnejším hráčom súťaže. Strelil deväť gólov a na ďalších 21 prihral. Pre zmenu najlepším strelcom je Bálint Magosi, ktorý má na konte trinásť presných zásahov. V porovnaní s Liptovským Mikulášom majú zverenci Glena Hanlona slabšie presilovky, ktorých využili necelých 17%.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 16. J. Milam (Loiseau), 27. Magosi (J. Milam, Crawford), 43. Loiseau (Magosi)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: A. Kislicyn − Mezovský, Nádašdi, Suchý, Kurali, M. Bača, Fereta, J. Nemec, Košecký − Oško, A. Tamáši, Uram – Rób. Huna, Rich. Huna, Kriška − Lištiak, M. Piatka, Števuliak − Vybiral, Uhrík, Heikkilä.
    DVTK Miškovec: Vay − Kiss, N. Crawford, T. Slovák, Szirányi, J. Milam, Göz, Láda − Kulmala, J. Vas, Pance – Magosi, Loiseau, R. Harrison − Somogyi, Galanisz, Miskolczi − Vojtkó, Hajós, Ritó.

    Rozhodca: Peter Lokšík, Vladimír Snášel − Ľudovít Šoltés, Vladimír Martinko