Toronto – Dallas 1:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Washington 6:4 (kon.)
Ottawa – Buffalo 4:2 (kon.) | Tampa Bay – Nashville 1:4 (kon.) | Detroit – NJ Devils 4:3 (kon.)
St. Louis – Vegas 5:3 (kon.) | Calgary – Colorado 6:5 (kon.) | Edmonton – Chicago 4:0 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 2:3 (0:2 po s.n.) | LA Kings – Philadelphia 2:5 (kon.) | San Jose – Columbus 1:4 (kon.)
Winnipeg – Florida 2:4 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Buffalo Sabres
cz Piatok 02.11.2018, 00:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Bobby RYAN - 4:2
     
    59:40
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí potvrzují svou výhru gólem do prázdné branky! Výborně to udělal Dylan DeMelo, který se v obranném pásmu dostal ke kotouči a poslal ho dopředu tak, že ho mohl dobruslit Mark Stone. Ten ho v útočném pásmu ještě předložil BOBBYMU RYANOVI, jenž ho zavezl do opuštěné klece – 4:2. Asistence: Mark Stone a Dylan DeMelo.
    43:55 Jeff SKINNER - 3:2
     
    43:55
    Sabres právě vstřelili branku!
    Pozor, už je to jen o gól! Nahození Rasmuse Ristolainena před brankou šikovně tečoval JEFF SKINNER a puk zapadl k levé tyčce z pohledu bezmocného Andersona. Asistence: Rasmus Ristolainen a Jack Eichel.
    40:59 Jason POMINVILLE - 3:1
     
    40:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou tref! Jack Eichel nahodil od modré čáry pul na branku a JASON POMINVILLE ho pohotově tečoval mimo dosah Andersona – 3:1. Asistence: Jack Eichel a Marco Scandella.
    34:47 Colin WHITE - 3:0
     
    34:47
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí ze svého tlaku nakonec vytěžili přesilovkový gól! Několik šancí soupeře ještě Sabres přestáli, ovšem tohle sehráli Senátoři dokonale! Thomas Chabot se dostal s pukem až za branku, odkud našel Marka Stonea, jenž na pravém kruhu přesvědčil obranu soupeře i brankáře Huttona, že bude střílet. Poté ale nahrál na osu COLINOVI WHITEOVI a ten střílel do prázdné branky – 3:0. Asistence: Mark Stone a Thomas Chabot.
    21:00 Dylan DEMELO - 2:0
     
    21:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak tohle byl hodně smolný moment pro hostujícího brankáře Cartera Huttona! Duchene vyhrál buly na Thomase Chabota, který puk nahrál na modrou DYLANOVI DEMELOVI. Ten sice branku minul, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil zpět před branku a Hutton si ho betony srazil do vlastní sítě – 2:0. Asistence: Thomas Chabot a Matt Duchene.
    06:55 Ryan DZINGEL - 1:0
     
    06:55
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec přesilovku využívají! U brankové čáry se dostal k puku RYAN DZINGEL, který se s ním vytočil před Huttona a nadvakrát gumový předmět procpal mezi betony hostujícího brankáře až na místo určení. Asistence: Mikkel Bødker a Chris Wideman.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 7. Dzingel (Bødker, Ch. Wideman), 21. DeMelo (Chabot, Duchene), 35. White (Mark Stone, Chabot), 60. B. Ryan (Mark Stone, DeMelo) – 41. Pominville (Eichel, Scandella), 44. Skinner (Ristolainen, Eichel)


    Ottawa Senators: C. Anderson (McKenna) – DeMelo, Chabot, Ceci (A), Lajoie, Jaroš, Ch. Wideman – Mark Stone (A), Duchene (A), Dzingel – B. Ryan, Tierney, Formenton – Bødker, White, N. Paul – Pääjärvi, Pyatt, M. McCormick.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, McCabe, Bogosian (A), Scandella, C. Nelson, Dahlin – Pominville, Eichel (C), Skinner – Okposo (A), Sobotka, Sheary – S. Reinhart, Mittelstadt, Elie – Girgensons, Jo. Larsson, Berglund.

    Rozhodca: Walsh, Joannette – Nansen, Barton

    Diváci: 12857