Poprad – Budapešť sk 9:0 (kon.)
koniec
HK Poprad
9:0 (2:0, 3:0, 4:0)
UTE Újpest Budapešť
Piatok 07.09.2018, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Vyšehradský pohár
Partner:
     
    59:56
    Poprad dal gól!
    Tak napokon je to deviaty gól v sieti UTE v tomto stretnutí! Popradčania v poslednej minúte už len držali súpera uzavretého v pásme a chceli ešte streliť nejaký gól. Napokon Česánek pálil od modrej, puk sa od zadného mantinelu odrazil k ľavej žrdi a tam bol dobre postavený SAMUEL MLYNAROVIČ a strelil svoj šiesty gól v tomto zápase! To sa teda tak často nevidí.
    Asistencie: Boris Česánek, Patrik Svitana.
     
    53:08
    Poprad dal gól!
    Sledujeme už ôsmy gól v sieti brankára Silu. Svitana si trpezlivo počkal na SAMUELA MLYNAROVIČA, ktorý prišiel medzi kruhy, spracoval si prihrávku od Svitanu, prešiel k bránke, položil si gólmana a zakončil nekompromisne pod hornú žrď!
    Asistencie: Patrik Svitana, Daniel Brejčák.
     
    45:58
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa aj naďalej bavia svojím hokejkom. Svitana zaviezol puk za bránku a tam si počkal na RASTISLAVA VÁCLAVA, ktorému adresoval prihrávku tesne pred bránku a svojmu mladšiemu spoluhráčovi doprial gól. Václav z dobrej pozície spred bránkoviska nezaváhal a prudkou strelou prekonal Silu.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    43:26
    Poprad dal gól!
    Podtatranci využívajú aj túto presilovku a dostávajú sa už do šesťgólového vedenia! SAMUEL MLYNAROVIČ nezmenil svoju pozíciu, ostal čakať tesne za ľavým kruhom. A čakal dobre. Dostal prihrávku a z prvej strelou príklepom do protipohybu Silu a k opačnej žrdi znovu rozvlnil sieť!
    Asistencie: Arturs Salija, Marcel Petran.
     
    39:54
    Poprad dal gól!
    Popradčania v závere druhej tretiny znovu zvyšujú svoj náskok. Mužom činu bol po druhýkrát v stretnutí PETER BJALONČÍK, ktorý švihovkou spomedzi kruhov prekvapil Silu!
    Asistencie: Lukáš Paukovček, Daniel Brejčák.
     
    36:11
    Poprad dal gól!
    Domáci využívajú presilovú hru a majú už štvorgólové vedenie! Brankára Silu šikovne prekvapil zblízka SAMUEL MLYNAROVIČ a zavŕšil svoj hetrik v tomto stretnutí!
    Asistencie: Samuel Takáč, Radomír Heizer.
     
    33:19
    Poprad dal gól!
    Tentokrát to už však domácim vyšlo a vedú rozdielom triedy. PETER BJALONČÍK to vzal na seba, pripravil si puk na ľavom kruhu a presne mierenou strelou švihom k opačnej ľavej žrdi nedal šancu brankárovi Silovi!
    Asistencie: Lukáš Paukovček, Daniel Brejčák.
     
    19:37
    Poprad dal gól!
    Druhá popradská presilovka je okamžite využitá! Popradčania len založili puk z obranného pásma, SAMUEL MLYNAROVIČ si to s pukom namieril medzi kruhy a skúsil vystreliť do voľného miesta popod Silovou vyrážačkou. Tento priestor nemal gólman dostatočne pokrytý a puk tak poľahky do siete prenikol!
    Asistencie: Arturs Salija, Marcel Petran.
     
    02:56
    Poprad dal gól!
    Domáci kamzíci idú do vedenia! Nahodený puk po zadnom mantineli zachytil za bránkou Svitana a poslal ho šikovne zadovkou pred bránku na pravý kruh SAMUELOVI MLYNAROVIČOVI, ktorý okamžitou strelou nedal šancu Silovi!
    Asistencia: Patrik Svitana.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 3. Mlynarovič (Svitana), 20. Mlynarovič (Salija, Petran), 34. Bjalončík (Paukovček, Brejčák), 37. Mlynarovič (Takáč, Heizer), 40. Bjalončík (Paukovček, Brejčák), 44. Mlynarovič (Salija, Petran), 46. Václav (Svitana), 54. Mlynarovič (Svitana, Brejčák), 60. Mlynarovič (Česánek, Svitana)


    HK Poprad: Gračnar (44. Rýchlik) – Brejčák (A), Kozák, Karlsson, Petran, Salija, Erving, Ťavoda, Česánek – Svitana (C), Mlynarovič (A), Václav – Bondra, Zagrapan, Abdul – Bjalončík, Paukovček, L. Olejník – Takáč, Heizer, Paločko
    UTE Újpest Budapešť: Sila (Ágoston) – Huba (A), Szaller, Iberer, Nagy, P. Kiss, Varga, A. Kovács, S. Kovács – Hebar, Sikorčin (A), Ropret – Benk (C), Stefishen, Csányi – Sági, Nemes, Kocsis – Szalma, Horváth, Schmál