HC Plzeň – Mladá Boleslav 6:0 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 9:4 (kon.) | Zlín – Olomouc 5:1 (kon.)
Kladno – Slavia 5:3 (kon.) | Vítkovice – Hradec Králové 3:1 (kon.) | Chomutov – Sparta Praha 2:0 (kon.)
Pardubice – Liberec 1:4 (kon.)
koniec
HC Plzeň 1929
6:0 (1:0, 2:0, 3:0)
BK Mladá Boleslav
cz Piatok 16.03.2018, 12:30 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 10. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A domácí navíc přidávají ještě šestou branku! Josef Roubal dobře viděl najíždějícího PETRA ERETA a od mantinelu mu posunul kotouč mezi kruhy, plzeňský útočník s číslem 22 nekompromisně zavěsil pod víko a dává druhou branku v utkání. Asistence: Josef Roubal.
     
    50:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Bruslaři ze západu Čech odjedou s nepopulárním bůrem. DAVID ROUBAL si s kotoučem sjel od pravého mantinelu a vypálil před bránu. puk propadl Markovi na bližší tyč. Boleslavský brankář totiž vůbec nic neviděl, výborně clonil Vracovský. Asistence: Tomáš Vracovský, Štěpán Hanzlík.
     
    46:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni vedou už 4:0 a jsou velmi, velmi blízko postupu z prvního místa! Přihrávku zpoza brány zužitkoval VÍT REITSPIES, který vypálil z mezikruží přes obránce přesně k levé tyči, Marek nestihl zareagovat. Asistence: Martin Červenka, Lukáš Kaňák.
     
    34:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To byla velmi pohledná akce JAKUBA POURA a Západočeši vedou už 3:0! Pour se šikovně obtočil kolem obránce a vytvořil si prostor ke střele, z mezukruží zamířil nad lapačku Marka. Asistence: Josef Roubal, Petr Eret.
     
    27:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá početní výhoda a indiáni vedou 2:0! MAREK RUBNER úřadoval na levém kruhu, jeho první rána nejdříve skončila na levé tyči, ale plzeňský útočník měl druhou možnost, a tentokrát se zápěstím trefil pod horní tyč. Asistence: Jakub Vavřička, Lukáš Kaňák.
     
    05:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    První varování nebrali Bruslaři vážně, a tak hned vzápětí přichází trest! Hostující obraně ujel po pěkné přihrávce Poura PETR ERET, který samostatný únik proměnil s přehledem střelou do levého horního rohu. Asistence: Jakub Pour, Lukáš Kaňák.

    Matěj Vybíral

    Góly a asistencie: 6. Eret (Pour, Kaňák), 28. Rubner (Vavřička, Kaňák), 35. Pour (J. Roubal, Eret), 47. Reitspies (Červenka, Kaňák), 51. D. Roubal (Vracovský, Hanzlík), 57. Eret (J. Roubal)


    HC Plzeň 1929: Beran (R. Červenka) – Kvasnička, Kačena, Štěpánek, Staněk, Váchal, Kaňák, Sysel – Chalupa, Reitspies, M. Červenka, Hanzlík, Vavřička, Pour, J. Roubal, Kovařík, Vracovský, Eret, D. Roubal, Rubner.
    BK Mladá Boleslav: Marek (Špirek) – M. Houška, Mašek, Chujac, Marček, Horský, Nepokoj – Foerster, Kerda, V. Houška, Dvořák, Šípek, Grim, Křížek, Jindra, Maršoun.

    Rozhodca: Valenta – Malý, Šimán

    Diváci: 66