Omsk – Ufa 3:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 3:1 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
3:2 (2:1, 1:0, 0:1) Stav série: 3:3
HC Salavat Julajev Ufa
cz Pondelok 12.03.2018, 14:00 • Omsk Arena, Omsk • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Krásné odpoledne! Ufa je jeden jediný krok od zajištění účasti v semifinále Východní konference – druhý celek tabulky po základní části vede nad Omskem 3:2 na zápasy a dnes tak může definitivně rozhodnout o svém postupu. Nebude to ale mít vůbec jednoduché, jelikož Avangard, který se do play-off dostal doslova na poslední chvíli, zatím celou sérii nepříjemně kouše a už několikrát prokázal, že je Salavatu více než rovnocenným soupeřem.
     
    STAV SÉRIE: OMS – UFA 2:3

    Třaskavější úvod si série mezi Omskem a Ufou přát nemohla. V prvním zápase si nejdříve domácí Salavat Yulayev vypracoval tříbrankové vedení během deseti minut, nicméně soupeř poté ztrátu stáhl díky brankám Kugryševa a Minejeva. Vzestup Avangardu nezastavil ani zásah Omarka ze závěru druhé periody a v šestačtyřicáté minutě bylo po zásazích Chochrjakova a Galimova vyrovnáno. Nakonec ale vše dopadlo pro domácí dobře – výhru jim totiž v druhé půlce třetí části vystřelilo severské duo Larsen a Hartikainen – 6:4.

    Přes pět tisícovek fanoušků, které navštívily druhý duel, musely hodně litovat, že si raději nekoupily lístky na ten první. Avangard totiž v odvětě rozštípal svého soupeře nelítostně 7:2, přičemž k vítězství hattrickem výrazně přispěl André Petterson. Série se tak do Omsku přesouvala za stavu 1:1.

    Na góly bohaté bylo i první střetnutí v Omsk Areně – to vyhráli domácí v poměru 5:3. Že by ale jejich cesta k druhému vítězství v sérii byla nějak jednoduchá, to se rozhodně říct nedá. Ještě pět minut před koncem základní hrací doby totiž vedli 4:1, pak ale jejich náskok stáhli přesnými trefami Kemppainen s Omarkem. Jejich úspěch tak musel potvrdit až v čase 59:43 trefou prázdné branky Dmitrij Kurgyšev.

    Jestřábi si v dalším utkání mohli vybojovat mečbol, místo toho se ale z výhry radovala Ufa. Utkání rozhodly dvě branky Majorova, po jednom zásahu si pak připsali Burdasov s Paninem. Excelentně chytajícího Scrivense v hostující kleci pak zvládli překonat jen Čudinov a Košelev a série tak byla opět vyrovnaná.

    Do Areny Ufa si na pátý duel našlo cestu přes osm tisíc diváku a tentokrát své návštěvy litovat nemuseli – Salavat Yulayev totiž v těsné podívané přetlačil Omsk fotbalovým výsledkem 2:1. Pod obě domácí branky se podepsal Kemppainen, za Avangard skóroval Petersson.

    Výsledky utkání
    1: Ufa – Omsk 6:4
    2: Ufa – Omsk 2:7
    3: Omsk – Ufa 5:3
    4: Omsk – Ufa 2:4
    5: Ufa – Omsk 2:1
    Do konce pátého zápasu zbývaly jen dvě setiny, gólman Ben Scrivens si ale přeci jen chtěl výhru svého celku pojistit. A to poměrně kuriózním způsobem.

     
    STATISTICKÉ OKÉNKO

    Úspěšnost přesilovek – oslabení
    OMS: 35,0% (7/20) – 79,2% (19/24)
    UFA: 20,8% (5/24) – 65,0% (13/20)

    Nejproduktivnější hráči
    OMS: André PETTERSON – 6 bodů (4+2)
    UFA: Linus OMARK – 9 bodů (2+7)

    Nejúspěšnější střelci
    OMS: André PETTERSON – 4 góly
    UFA: M. MAYOROV, J. KEMPPAINEN, G. PANIN – 4 góly

    Nejvíce asistencí
    OMS: Andrej STAS, Maxim BEREZIN – 4 asistence
    UFA: Linus OMARK – 7 asistencí

    Brankářské statistiky – OMS
    Dominik FURCH – 249 min. | 88,8% úsp. | prů. 3,37
    Oleg ŠILIN – 48 min. | 80,0% úsp. | prů. 3,72

    Brankářské statistiky – UFA
    Ben SCRIVENS – 120 min. | 95,1% úsp. | prů. 1,50
    Ivan NALIMOV – 111 min. | 83,6% úsp. | prů. 4,83
    Andrej KAREJEV – 65 min. | 82,9% úsp. | prů. 5,49
     
    Úvodní sestavy:

    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Martynov, J. Medveděv, Nazarkin, Čudinov, Berezin, Děrvuk, Minejev – Rau, Stas, A. Galimov – Purcell, A. Petersson, Sundström – Fisenko, Kugryšev, Chochrjakov – Manukjan, Košelev, I. Michejev – K. Semjonov.

    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (Karejev) – Panin, Loginov, Gončarov, Arzamascev, M. Osipov, Bartulis, Jelizarov, S. Garejev – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Lisin, Zubov, I. Makarov – M. Majorov, Burdasov, Tkačov – Busarov, Soloduchin, Kuzmin.

    Rozhodčí: Ravodin, Jeřábek – Sazonov, Zacharenkov.
     
    Ještě jednou vám přeji příjemné odpoledne, v potemnělé Areně Omsk je vše připraveno pro dnešní zápas. Začínáme zhruba za deset minut.
     
    Oba celky už vyjíždí na led a řadí se na modrých čarách. Před úvodním buly si ještě poslechneme hymnu Ruské federace, po jejímž doznění už nebude startu zápasu nic bránit.
     
    Sudí už svolává první lajny do středového kruhu, jdeme na věc! Na úvodním buly se proti sobě postaví Andrej Stas a Joonas Kemppainen.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Jako první dopředu vyrazili hosté, Kemppainen připravil perfektní přihrávkou střeleckou příležitost jednomu svému spoluhráči. Ten ranou z první míjí osmkou klec.
     
    01:33
    Hra se přelévá ze strany na stranu, o něco více ze hry má Salavat. Ten se snaží vrátit zpět před Furcha, nicméně pevná domácí obrana jej nepouští daleko za modrou čáru.
     
    02:16
    První icing dnešního zápasu vrátí hru před českého brankáře, ani ne tři minuty po startu zápasu se tak bude vhazovat po levé ruce Dominika Furcha.
     
    02:41
    Jevegenij Medveděv (OMS) míří na trestnou lavici, kapitán Avangardu byl vyloučen na dvě minuty za podražení. Hosté si vyzkouší hru v početní výhodě.
     
    03:25
    Obrana domácích se teď rozpadla jako domeček z karet, strážce jejich svatyně teď musel ze svého rukávu vytáhnout hned několik náročných zákroků.
     
    04:21
    Ufa se musí klidit z útočného pásma, kde byla zatím celou přesilovku pevně usazena. Omští se dostali na puk a okamžitě jej vyvezli ven z pásma.
     
    05:11
    Čudinov zkusil rozehrát puk dopředu z vlastního pásma, ve střední třetině jej ale zachytil jeden z hostujících borců a útok Avangardu tak končí ještě dříve než pořádně začal.
     
    06:22
    André Petterson pronikl za modrou čáru, připravená a pevná obrana soupeře jej zatáhla k mantinelu a obrala jej o puk. Dopředu se nyní vrací hokejisté Ufy.
     
    07:03
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté sice měli po většinu dosavadního průběhu zápasu na ledě jasnou převahu, z prvního gólu se však nakonec radují domácí! Nahození Purcella z vysokého úhlu se od Scrivense odrazilo přímo v levé tyči, kde stál připravený ANDRÉ PETTERSON. Ten jen doklepl puk za bezmocného gólmana – 1:0. Bez asistence.
    07:03 André PETERSSON - 1:0
     
    07:50
    Úvodní branka hostující celek zdánlivě dost opařila, Omsk má momentálně více ze hry a pravidelně ostřeluje Scrivense. Kanadský gólman si teď musel poradit s ránou Medveděva z kruhu.
     
    08:01
    Domácí aktivitou přinutili soupeře k faulu – na trestnou lavici putuje Linus Omark (UFA), který se dopustil hákování. Avangard má ideální šanci zvýšit svůj nově nabytý náskok.
     
    09:08
    Za maskovaného muže v brankovišti se teď pokusil puk protlačit Berezin, jehož zakončení nakonec brankář Ufy kryje betonem. Po přerušení se před klecí odehrála menší strkanice.
     
    09:52
    Ilja Michejev se dostal do dobré pozice, z mezikruží ale nakonec jen rozduněl mantinel za Scrivensovou svatyní. Hosté v posledních minutách vůbec neví kudy kam.
     
    10:34
    Další střela, další zákrok Scrivense – brankář hostů tentokrát vyrazil ránu Stase z velké vzdálenosti betonem mimo nebezpečí. Salavat se bude muset herně velmi brzo zvednout.
     
    11:57
    Pronikajícího Sundströma zneškodnila hostující obrana už na modré čáře, celek z úpatí Uralu se znovu začíná probouzet. Už sledujeme o něco vyrovnanější podívanou.
     
    12:57
    Košelevovo nahození skončilo na betonu připraveného Scrivense, k volnému kotouči se nejrychleji dostal jeden z borců Ufy. Ta se teď pokusí vrátit před Furcha.
     
    13:54
    Český brankář ve službách Omsku před najíždějícími protihráči raději schoval puk pod rukavici, hra je přerušena. Po komerční pauze se bude vhazovat před jeho klecí.
     
    14:26
    Linus Omark si zkušeně obehrál dva protihráče, návrat Salavatu do útočného pásma ale nakonec zastavuje naprosto jasný ofsajd.
     
    15:38
    Přečíslení Ufy tři na dva končí úspěšným zákrokem Dominika Furcha, zakončení z kruhu úplně zmizelo v jeho výstroji. Omsk tak čtyři a půl minuty před přestávkou stále vede.
     
    16:05
    Vyrovnání měl teď na holi Ilja Zubov, který ale z bezprostřední blízkosti brankoviště vypálil nad horní tyč. Sledujeme vyrovnanou, napínavou a dramatickou podívanou.
     
    17:23
    Burdasov nic neřešil a okamžitě po překročení od modré chtěl proklepnout Furchovy reflexy, zamířil ale úplně mimo tři tyče domácí klece.
     
    17:50
    Avangard právě vstřelil branku!
    Videorozhodčí potvrzuje branku Omsku! Ránu Andreje Stase z kruhu Scrivens se štěstím chytil, puk mu ovšem vypadl z rukavice do brankoviště a odtud jej za jeho záda dorazil ANSEL GALIMOV. Domácí útočník vůbec neměl před brankou co dělat, tohle bylo opravdu hrubé zaváhání ufské defenzívy. Asistence: Andrej Stas.
    17:50 Ansel GALIMOV - 2:0
     
    18:18
    Loginov a Hartikainen se teď po přerušení před hostující brankou dostali do křížku s Fisenkem, jejich drobná strkanice se ale obejde bez vyloučení. Vhazovat se bude před Scrivensem.
     
    19:31
    Ufa právě vstřelila branku!
    Zdá se, že i dnešní utkání bude na branky bohaté. Na levém kruhu se uvolnil Zubov a poslal na Furcha ránu, kterou český gólman pokryl betonem. Na dorážku ENVERA LISINA, který byl připravený u vzdálenější tyče, už ale nedosáhl! Asistence: Ilja Zubov, Igor Makarov.
    19:31 Enver LISIN - 2:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Na ledové ploše to vře! V rohu za ufskou klecí byl sestřelen Galimov, po závěrečné siréně pak byla k vidění hromadná strkanice. Celá situace se ale pravděpodobně obejde bez vyloučení.
     
    Statistiky první třetiny
    Střely na branku: 14 – 15
    Zblokované střely: 3 – 2
    Hity: 6 – 7
    Vyloučení: 10 – 7
    Trestné minuty: 2 – 2
    Využití přesilovek: 0/1 – 0/1
     
    První třetina šestého duelu mezi Omskem a Ufou přinesla dramatickou a napínavou podívanou, úvodním dvaceti minutám nechybělo snad nic! Do kabin odchází s vedením hokejisté Avangardu, za které se prosadili André Petersson a Ansel Galimov, zatímco hosté skórovali pouze jednou, a to po dorážce Envera Lisina. Můžeme jen doufat, že následující perioda nabídne obdobně vynikající podívanou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Druhou periodu začínají aktivněji hráči Omsku, Jevgenij Medveděv prudkým projektilem od modré orazítkoval mantinel za brankou Bena Scrivense.
     
    21:40
    Tkačov zavezl kotouč do útočného pásma, posila Ufy pro play-off z Vladivostoku z kruhu jen těsně minula tři tyče branky Avangardu. Furch tak mohl zůstat v klidu.
     
    22:07
    Omsk si zahraje další přesilovku, na dvě minuty je za vysokou hůl vyloučen Anton Burdasov (UFA). Zvládnou jí domácí přetavit ve třetí branku?
     
    22:53
    Hráči v černém se usazují před Scrivensem a rozjíždí kombinaci, série přihrávek zatím ve střelecký pokus nevyvrcholila. Bránící hráči se semkli kolem svého gólmana.
     
    23:43
    Medveděv zkusil své štěstí z velké vzdálenosti, prudkou pozemní střelu od modré čáry pokryl Kanaďan ve službách Salavatu levým betonem.
     
    24:07
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí opět odskakují do dvoubrankového vedení! Tohle si Scrivens za rámeček nedá – rána Michejeva se od jeho nohy odrazila přímo na hůl volného KIRILLA SEMJONOVA a ten neměl s dopravením puku do sítě sebemenší obtíž. Asistence: Ilja Michejev, Dmitrij Kugryšev.
    24:07 Kirill SEMJONOV - 3:1
     
    25:13
    Kugryšev si vzal puk na sebe a zamířil dopředu, nakonec puk pouze nahodil za soupeřovu branku a odjel vystřídat. K volné pryži se nejrychleji dostal jeden z hráčů Ufy.
     
    26:32
    Sundström pro sebe vybojoval kotouč v útočném pásmu a pokusil se jej nahrát jednomu ze svých spoluhráčů, pokus o kombinaci ale vypíchnutím překazil protihráč.
     
    Dnešní utkání sleduje 7 370 diváků (71,4% kapacity).
     
    27:28
    Hosté momentálně na ledě působí dost bezradně, vůbec se jim nedaří zkrotit roupy omské ofenzívy. Ta teď Scrivense v ufské svatyni dost trápí.
     
    28:37
    Zubovovu ránu z první z kruhu Furch s přehledem vykryl, po souboji s jedním z protihráčů následně do branky vrazil Medveděv a vychýlil jí z její pozice.
     
    29:38
    André Petterson poslal pohotovým zákrokem Makarova do ofsajdu, hra je přerušena. Po pauze se bude vhazovat před domácí modrou čárou.
     
    30:04
    Michejev setřásl bránícího Bartulise a vypálil na branku, jeho ránu připravený Scrivens kryje betonem. Sledujeme poměrně vyrovnanou hru.
     
    30:38
    Agresivity a zákroků na hranici pravidel v posledních minutách přibývá, současně jsou nyní vyloučeni hned tři borci. Tkačov (UFA) a Kugryšev (OMS) jdou ven za hrubost, Berezin (OMS) zase za hákování.
     
    31:34
    Hosté hrají přesilovku, teď měli dost blízko ke kontaktnímu gólu. Zakončení Panina se zastavilo v brankovišti, Furch byl nucen kotouč zalehnout.
     
    32:31
    Hartikainen našel před brankou volného Kemppainena, jehož střele postavil výborný gólman Omsku do cesty rukavici. Hra je přerušena.
     
    33:28
    Domácí se teď vlastní nepřesností vyhnali z útočného pásma, Pettersonovu přihrávku na modrou původně zamýšlený adresát vůbec nezvládl zachytit.
     
    34:18
    Nazarkin drží puk za svou klecí a čeká, až na led vyjede čerstvá lajna Avangardu. Ten se poté pokusí vrátit zpět před svatyni Bena Scrivense.
     
    35:19
    Soloduchin nebojácně vyrazil vpřed, po souboji v rohu kluziště pak přišel o puk. Hosté jej ale zvládli vybojovat zase zpět, útok Ufy pokračuje dál.
     
    36:15
    Nebezpečnější střelu na branku jsme už nějakou dobu neviděli, obě obrany se v posledních minutách hodně zpevnili a nepouští protihráče do šancí.
     
    37:52
    Za hákování je vyloučen Vladimir Tkačov (UFA), domácí si po delší době opět vyzkouší hru v početní výhodě. Tu poslední se jim podařilo přetavit v gól.
     
    38:27
    Purcell diriguje přesilovku domácích z modré čáry, po krátké kombinaci se teď se střele dostal Sundström. Jeho rána zmizela ve Scrivensově výstroji.
     
    39:26
    Dmitrij Kugryšev se pokusil brankáře Ufy překvapit střelou z vysokého úhlu, kterou nakonec zasáhl Scrivense přímo do hrudníku. Odražený kotouč mizí pod jeho lapačkou.
     
    39:59
    Závěr třetiny zpestřila naprosto neuvěřitelná situace! Po spolupráci s Kemppainenem se prosadil Vladimir Tkačov, kotouč ovšem překročil brankovou čáru až několik setin po konci části!
    39:59 Neuznaná Tkačovova branka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Statistiky po dvou třetinách
    Střely na branku: 28 – 23
    Zblokované střely: 7 – 5
    Hity: 10 – 13
    Vhazování: 20 – 20
    Trestné minuty: 6 – 8
    Využití přesilovek: 1/3 – 0/2
     
    Omsk ve druhém dějství rozšířil své vedení na dvě branky, když se v pětadvacáté minutě v přesilovce prosadil Kirill Semjonov. Celkově má Avangard momentálně mnohem více ze hry a vše zatím nasvědčuje tomu, že o postupujícím celku do konferenčního semifinále bude muset rozhodnout až sedmý duel.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:42
    Medveděvova špatně mířená přihrávka sjela až za Scrivensovu svatyni, odpískán icing. Vhazovat se bude po pravé ruce Dominika Fucha.
     
    41:04
    Chad Rau přišel ke kotouči jako slepý k houslím a okamžitě se rozhodl vyzkoušet své štěstí, připraveného Scrivense zasáhl do hrudníku.
     
    41:40
    Střela Majorova z pravého kruhu skončila vysoko nad domácí klecí, zastavila jí až ochranná síť. Hra je opět na krátkou dobu přerušena.
     
    42:11
    Šance zase na druhém konci ledové plochy – Scrivens si teď musel poradit se zakončením Semjovnova z kruhu, které vykryl vyrážečkou.
     
    43:01
    Obrany obou týmů jsou zřejmě ještě v kabinách, oba brankáři mají plné ruce práce. Furch před chvilkou zlikvidoval zakončení Majorova z hranice brankoviště.
     
    44:08
    Ufa právě vstřelila branku!
    Kontaktní gól je na světě, domácí vedou už jen o jedinou branku! Makarov prokličkoval před Furcha a poslal puk přímo do ramene českého brankáře, odkud se pryž odrazila na hůl ILJI ZUBOVA a ten se nemýlil – 3:2. Asistence: Igor Makarov.
    44:08 Ilja ZUBOV - 3:2
     
    45:23
    Ufa je pevně usazená před osmkou klecí a kombinuje, domácí defenzíva se borce Salavatu snaží držet co nejdál od Furcha. Moc se jí to ale nedaří.
     
    46:07
    Scrivens rozehrál puk dopředu, hra je ovšem přerušena – na ledě totiž zůstal ležet Grigorij Panin, který se po chvíli zvedá a jede na střídačku. Snad bude v pořádku.
     
    46:32
    Do prostoru pro vhazování si vyjel Johan Sundström a rozhodl se odsud vypálit, Kanaďan ve službách Salavatu jeho pokus vyrazil betonem do rohu.
     
    47:32
    Loginov drží puk za svou klecí a čeká, až jeho spoluhráči vystřídají. Ufa se poté pravděpodobně pokusí po delší době zase vrátit před Furcha.
     
    48:32
    Výpad hostům nevyšel, Avangard jej rychle rozebral a přesunul se zpět do útočného pásma. Tam se mu nyní nedaří propracovat do lepší střelecké pozice.
     
    49:27
    Maxim Minejev si obkroužil klec a chtěl uklidit puk mezi beton gólmana a levou tyč, Scrivens ovšem mezírku v jeho svatyni zvládl zacpat včas.
     
    49:57
    Bartulis našel Majorova, který prorazil skrz omskou obranu až do mezikruží. Jeho zakončení nakonec ztečoval poslední bránící hráč Avangardu mezi ním a Furchem.
     
    50:58
    Salavat se drží ve středním pásmu snaží se najít skulinku v pevné domácí defenzívě, která by mu umožnila se přesunout do útoku.
     
    51:54
    Martynova u mantinelu sekl Linus Omark (UFA), čímž na dvě minuty oslabuje svůj tým. Domácí mají ideální příležitost si pojistit svůj těsný náskok.
     
    52:22
    Poměr sil na ledě se vyrovná, přesilovka Avangardu předčasně končí. Teddy Purcell (OMS) je vyloučen za stejný prohřešek jako Omark.
     
    52:49
    Hraje se hlavně v domácím pásmu, hostujícímu celku se ale nedaří nějak vážněji ohrozit Furchovu klec. Všechny pokusy Ufy český gólman kryje.
     
    53:47
    Nazarkin se pokusil rozehrát puk na modrou, tam jej však zachytil pohotový Hartikainen. Salavat je i nadále pevně usazený před domácí brankou.
     
    54:45
    Burdasov vybídl ke střele Majorova, který z mezikruží zasáhl pouze vyrážečku výborně chytajícího Dominika Furcha. Omsk tak stále vede.
     
    55:48
    Do konce základní hrací doby zbývá něco málo přes čtyři minuty, Omští se už neženou dopředu a soustředí se hlavně na ubránění svého těsného náskoku.
     
    56:33
    Omark si z mezikruží vyjel před brankoviště a zakončil, maskovaný muž v domácí kleci jeho zakončení schoval do lapačky. Hra je přerušena.
     
    57:02
    Pjotr Chochrjakov teď mohl pojistit vítězství svého celku, jeho rána z pravého kruhu ale přes Scrivense do sítě neprošla. Gólman Ufy teď udržel svůj tým ve hře.
     
    57:38
    Avangard se dvě a půl minuty před koncem dopouští zakázaného uvolnění, po krátké přestávce se tak bude vhazovat před Furchovou klecí.
     
    58:06
    Scrivens už pokukuje po střídačce, jeho spoluhráči se snaží prorazit za modrou čáru. Omsk je ale drží venku a za žádnou cenu nechce pustit do pásma.
     
    59:05
    Ufa hraje bez brankáře a rozjíždí kombinaci v útočném pásmu! Uvidíme, co hostující ofenzíva v závěrečných sekundách základní hrací doby vymyslí.
     
    59:34
    Před Furchovou brankou se servali Kirill Semjonov (OMS) a Teemu Hartikainen (UFA), oba aktéři šarvátky dostávají 2+2 minuty za hrubost.
     
    59:41
    Paninovu ránu z první z pravého kruhu domácí gólman vyrazil před sebe, hokejisté Avangardu následně puk vyváží daleko od své branky.
     
    Konec zápasu.
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 35 – 34
    Zblokované střely: 12 – 5
    Hity: 16 – 14
    Vhazování: 31 – 28
    Trestné minuty: 12 – 14
    Využití přesilovek: 1/4 – 0/3
     
    Československá stopa
    Dominik FURCH (OMS) – 34 střel proti, úsp. 94,1%
     
    Čtvrtfinále východní konference mezi Omskem a Ufou bude muset rozhodnout až sedmý zápas! Domácí dnes podali výborný výkon a přetlačili svého soupeře 3:2, rozuzlení celé série tak uvidíme až ve středu pod Uralem.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný a ničím nerušený zbytek pondělí. Na počtenou! (16:38:02)

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 8. A. Petersson, 18. A. Galimov (Stas), 25. Semionov (Michejev, Kugryšev) – 20. Lisin (Zubov, I. Makarov), 45. Zubov (I. Makarov)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Martynov, Medvedev, Nazarkin, Čudinov, Berezin, Děrvuk, Minejev – Rau, Stas, A. Galimov – Purcell, A. Petersson, Sundström – Fisenko, Kugryšev, Chochriakov – Manukjan, Košelev, Michejev – Semionov.
    HC Salavat Julajev Ufa: Scrivens (Karejev) – Panin, Loginov, Gončarov, Arzamascev, M. Osipov, Bartulis, Jelizarov, S. Garejev – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Lisin, Zubov, I. Makarov – M. Majorov, Burdasov, Tkačov – Busarov, Soloduchin, Kuzmin.

    Rozhodca: Ravodin, Jeřábek – Sazonov, Zacharenkov

    Diváci: 7 370
    Omsk 3 4 Ufa
    #1 Nedeľa 04.03.2018 • 12:30
    Ufa - Omsk 6:4
    #2 Pondelok 05.03.2018 • 15:00
    Ufa - Omsk 2:7
    #3 Streda 07.03.2018 • 14:00
    Omsk - Ufa 5:3
    #4 Štvrtok 08.03.2018 • 12:00
    Omsk - Ufa 2:4
    #5 Sobota 10.03.2018 • 12:30
    Ufa - Omsk 2:1
    #6 Pondelok 12.03.2018 • 14:00
    Omsk - Ufa 3:2
    #7 Streda 14.03.2018 • 15:00
    Ufa - Omsk 3:2 koniec po predl.