Michalovce – Prešov 0:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Podbrezová 0:1 (kon.) | Senica – Nitra 0:1 (kon.)
Dunajská Streda – Ružomberok 3:0 (kon.) | Trenčín – Trnava 1:2 (kon.)
koniec
MFK Zemplín Michalovce
0:0 (0:0)
FC Tatran Prešov
Sobota 10.03.2018, 14:00 • Mestský futbalový štadión, Michalovce • Niké liga • O udržanie
Predzápasové kurzy
     
    83
    Posledné striedanie Prešova naznačuje, že hostia budú hrať najmä na remízu. Lukáš Micherda odchádza na lavičku náhradníkov a do hry zasiahne Miroslav Petko.
     
    81
    Šanca na strane domácich! Igor Žofčák peknou spätnou prihrávkou z pravej strany našiel v šestnástke Cubasu Nišiho. Japonec zakončoval z prvej, no trafil len brániaceho Martina Luberdu.
     
    78
    Aj na strane Prešova registrujeme druhé striedanie. Pomerne nevýrazný Petr Hošek má pre dnešok odpracované. Na záverečných možno pätnásť minút ho zastúpi Kristijan Trapanovski.
     
    76
    Domáci tréner druhýkrát strieda v dnešnom zápase. Na trávnik sa dostane aj bývalý žilinský hráč Eligius Jankauskas. Ten vystrieda dnes dobre hrajúceho Martina Bednára.
     
    75
    Domáci futbalisti sa už tešili z gólu, no ten napokon neplatí. Igor Žofčák pekne našiel Stanislava Danka, jeho strelu ešte usmerňoval do brány Sadam Sulley, no práve on bol v ofsajde.
     
    62
    Registrujeme prvé striedanie aj na strane Prešova. Novým mužom na trávniku je Patrik Prikryl, ktorý vymenil defenzívnejšie ladeného Tomáša Sedláka.
     
    57
    Anton Šoltis prvýkrát zasahuje do svojej zostavy. Pomerne prekvapujúco sťahuje z hry Petra Kolesára, ktorý bol dnes veľmi aktívny. Na jeho miesto prichádza Stanislav Danko.
     
    52
    Prešovský brankár Adrián Slančík veľmi zle reagoval na center z pravej strany. Loptu nevyboxoval mimo šestnástky a mal veľké šťastie, že Martin Koscelník akrobatickým spôsobom netrafil odkrytú bránu.
     
    45
    V poslednej minúte prvého polčasu Mário Vlk predsa len udelí žltú kartu. Jakub Bartek zahral rukou pri pase Jozefa-Šimona Turíka, a tak bude dohrávať pod hrozbou vylúčenia.
     
    23
    Domáci futbalisti dlho obliehali bránu súpera a napokon sa dostali do veľkej šance. Po prízemnom pase Igora Žofčáka z pravej strany zakončoval z vnútra šestnástky José Carrillo, ale jeho pokus smeroval tesne vedľa.

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Tatran Prešov. Viac informácií tu.

    Góly:

    Karty:   45. Bartek (PRE)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 13:18.
    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Žofčák (C), Kavka, Carrillo, Bednár (76. Jankauskas) – Turik – Koscelník, Niši, Kolesár (57. Danko), Regáli – Sulley.
    Náhradníci: Bieszczad – Danko, Antonov, Matić, Jankauskas, Bragin.

    FC Tatran Prešov: Slančík – Dzurík, Udeh, Luberda (C), Bartek – Sedlák (62. Prikryl) – Gatarić, Keresteš, Micherda (83. Petko) – Katona, Hošek (78. Trapanovski).
    Náhradníci: Talian – Leško, Petko, Dupkala, Trapanovski, Prikryl.

    Rozhodca: Mário Vlk – Radoslav Bobko, Peter Jenčura