Michalovce – Prešov 0:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Podbrezová 0:1 (kon.) | Senica – Nitra 0:1 (kon.)
Dunajská Streda – Ružomberok 3:0 (kon.) | Trenčín – Trnava 1:2 (kon.)
koniec
MFK Zemplín Michalovce
0:0 (0:0)
FC Tatran Prešov
Sobota 10.03.2018, 14:00 • Mestský futbalový štadión, Michalovce • Niké liga • O udržanie
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní textového prenosu z futbalovej Fortuna ligy. Úvodné kolo nadstavbovej časti prináša v skupine o udržanie atraktívne východniarske derby. Domáce Michalovce privítajú na Zemplíne zatiaľ posledný Prešov.

    MFK MICHALOVCE

    Futbalisti Michaloviec v základnej časti obsadili deviate miesto. Od skupiny o titul boli pomerne ďaleko, ale takisto majú 10-bodový náskok pred dnešným súperom. Do jarnej časti vstúpili remízou s bratislavským Slovanom, následne prehrali v Dunajskej Strede 0:2 a pred týždňom zdolali Žilinu 1:0. Zverenci Antona Šoltisa mali prekvapujúco územnú i streleckú prevahu. Hrdinom sa stal José Carrillo, ktorý v 87. minúte prekonal Miloša Volešáka. Michalovce východniarskeho rivala v tomto ročníku ešte nezdolali, dokonca mu ani len nestrelili gól. V domácom prostredí majú Zemplínčania bilanciu 4-4-3, pričom tu naposledy prehrali ešte v polovici októbra so Spartakom Trnava. Dnes sa musia zaobísť bez ľavého obrancu Milana Šimčáka, ktorý si na tréningu privodil výron členka. Aktuálne sú traja obrancovia zranení, na čo vedenie klubu reagovalo príchodom 25-ročného ruského obrancu Sergeya Shumeyka. Ten zrejme bude môcť nastúpiť už dnes.

    FC TATRAN PREŠOV

    Prešovčania vstúpili do sezóny veľmi dobré, keď po štyroch kolách mali na konte dve víťazstvá. Po základnej časti im však patrí posledné miesto so ziskom 14 bodov. Počas sezóny zažili sériu siedmich prehier po sebe a ani po zimnej prestávke sa im nedarí. V predošlých šiestich súťažných dueloch získali len dva body a gól nestrelili viac než 540 minút. Zverenci Antona Mišovca majú najslabšiu ofenzívu, keď strieľajú v priemere iba 0,59 gólu na zápas. Naposledy doma remizovali s Ružomberkom 0:0, keď mali šťastie najmä pri brvne Erika Daniela. Pred prvým zápasom v nadstavbovej časti poskytol svoje vyjadrenie médiám Peter Katona. „Doma sú Michalovčania silní, budú mať výhodu domáceho prostredia, ale nám sa hrá vonku dobre. Môže to byť zaujímavý duel, navyše, je to východniarske derby. Súboj bude mať svoj ďalší náboj,“ povedal 29-ročný útočník. V jeho prípade je zaujímavé, že skóroval v prvom kole proti Slovanu (1:5), no od konca júla čaká na presný zásah.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Žofčák (C), Kavka, Carrillo, Bednár – Turik – Koscelník, Niši, Kolesár, Regáli – Sulley.
    Náhradníci: Bieszczad – Danko, Antonov, Matić, Jankauskas, Bragin.

    1. FC Tatran Prešov: Slančík – Dzurík, Udeh, Luberda (C), Bartek – Sedlák – Gatarić, Keresteš, Micherda – Katona, Hošek.
    Náhradníci: Talian – Leško, Petko, Dupkala, Trapanovski, Prikryl.

    Rozhodcovia: Mário Vlk – Radoslav Bobko, Peter Jenčura.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop dnešného zápasu mali hostia a po pár sekundách si vypracovali výhodu rohového kopu. Ten z pravej strany zahral Dávid Keresteš, ale Petr Hošek hlavičkoval nepresne.
     
    2
    Domáci fanúšikovia si teraz pýtali pokutový kop, po tom čo spadol na trávnik jeden z hráčov v bielom drese. Jakub Bartek si však podľa hlavného rozhodcu počínal v súlade s pravidlami.
     
    3
    Michalovčania teraz veľmi dobre napádali rozohrávku súpera. Hostia sa dostali do problémov a o držanie lopty prišli. Po ľavej strane sa snažil prejsť Peter Kolesár, no dobre ho zastavil Ján Dzurík.
     
    4
    Domáci futbalisti získavajú na svoju stranu územnú prevahu. Snažili sa presadiť po pravej strane, no nasledovať bude len vhadzovanie, o ktoré sa postará michalovský kapitán Igor Žofčák.
     
    5
    Martin Bednár adresoval kolmú prihrávku na hrotového útočníka Sadama Sulleyho. Pas domáceho hráča ale nebol presný, a tak sa k lopte poľahky dostal hosťujúci stopér Christopher Udeh.
     
    6
    Mário Vlk prisudzuje loptu domácemu tímu, pretože si v rozpore s pravidlami pomáhal Peter Katona. Už sme spomínali, že tento hráč neskóroval od prvého kola, keď napol sieť bratislavského Slovana.
     
    7
    Michalovce budú mať výhodu priameho kopu. Po sérii súbojov sa dostal k lopte Sadam Sulley, no toho tvrdým spôsobom poslal k zemi jeden z brániacich hráčov Prešova.
     
    8
    Exekútorom priameho kopu bol Peter Kavka, ale trafil len dobre postavený múr. Následne musel zastavovať rýchly brejk hostí, pričom si pomohol taktickým faulom.
     
    9
    Martin Bednár zahral rukou, a tak budú mať k dispozícii priamy kop hráči v zelených dresoch. Loptu do pokutového územia zrejme opäť pošle tradičný exekútor štandartných situácii Dávid Keresteš.
     
    10
    Dávid Keresteš centroval z pravej strany, ale našiel len pripraveného Igora Žofčáka. Domáci kapitán, ktorý dnes alternuje na poste pravého obrancu, odvrátil loptu na druhý rohový kop.
     
    11
    Dávid Keresteš poslal vysokú loptu do domácej šestnástky, no jeho spoluhráči sa do zakončenia nedostali. Ako posledný sa k lopte dostal Christopher Udeh, no od neho smerovala len do rúk Matúša Kiru.
     
    13
    Prešov je v úvode zápasu prekvapujúco aktívnejším mužstvom. Po dobrej práci Petra Katonu mal k dispozícii ďalší rohový kop a domáci mali čo robiť, aby poslali loptu mimo vlastnej šestnástky.
     
    14
    Martin Regáli sa snažil odcentrovať z ľavej strany, no jeho pas bol zblokovaný. Následne sa o niečo podobné snažil aj Peter Kolesár, ale on sa zase v rozhodujúcom momente pošmykol.
     
    15
    Martin Bednár posielal loptu do šestnástky súpera, no domáci nemôžu pokračovať vo svojej akcii. Jeden z postranných rozhodcov totiž signalizuje postavenie mimo hru, v ktorom bol zrejme Martin Koscelník.
     
    16
    Úvodná štvrťhodina zápasu veľmi rýchlo obehla. Ako sme už spomínali, o niečo aktívnejší boli hostia z Prešova, no nepodarilo sa im ohroziť Matúša Kiru v michalovskej bráne.
     
    17
    Teraz vidíme pomerne rozháraný úsek hry. Jeden osobný súboj strieda druhý, no všetko sa to odvíja len v strede ihriska. Domáci reklamovali faul, ale Mário Vlk necháva hre voľný priebeh.
     
    18
    Nikola Gatarić sa snažil presadiť po pravej strane, no v osobnom súboji s michalovským hráčom si počínal nedovolene. Opakované zábery nám ešte potvrdili dobrú prácu Petra Kolesára.
     
    19
    Igor Žofčák centroval z pravej strany. Jeho pas smeroval na úroveň bieleho bodu, ale Sadamovi Sulleyovi chýbalo niekoľko centimetrov k tomu, aby dokázal zakončiť z nebezpečného priestoru.
     
    20
    Po centri z ľavej strany, ktorý smeroval do domácej šestnástky, zostal na trávniku ležať Martin Bednár. Matúš Kira poslal loptu do autu, ale napokon jeho spoluhráč nebude potrebovať ošetrovanie.
     
    21
    Peter Katona športovo vrátil loptu domácim futbalistom. Každopádne, musíme konštatovať, že tempo hry nám teraz trošku opadlo. Najmä prešovská aktivita sa postupne vytratila.
     
    22
    Sadam Sulley si dobre pokryl loptu telom. Christopher Udeh ho trošku neohrabaným spôsobom fauloval, a tak bude mať možnosť rozohrať priamy kop Igor Žofčák.
     
    23
    Domáci futbalisti dlho obliehali bránu súpera a napokon sa dostali do veľkej šance. Po prízemnom pase Igora Žofčáka z pravej strany zakončoval z vnútra šestnástky José Carrillo, ale jeho pokus smeroval tesne vedľa.
     
    24
    Martin Regáli sa snažil presadiť po ľavej strane. Veľmi dobre si však Ján Dzurík splnil svoje obranné povinnosti, a tak bude nasledovať len vhadzovanie domáceho tímu.
     
    25
    Igor Žofčák sa už k lopte nedostal, a tak budeme svedkami len odkopu od brány Adriána Slančíka. Ten dostal prednosť pred skúseným Jozefom Talianom, ktorý odchytal prakticky celú jesennú časť.
     
    26
    Michalovce mali výhodu priameho kopu z pravej strany. Igor Žofčák poslal loptu do šestnástky súpera, ale tam si najlepšie počínal Martin Luberda. Hlavičkou poslal loptu do bezpečného priestoru.
     
    27
    Nikola Gatarić bol faulovaný v hlavičkovom súboji. Hlavný rozhodca Mário Vlk si toho všimol, a tak sa k lopte dostanú Prešovčania. Rozohrávať budú prakticky z poliacej čiary.
     
    29
    Sledovali sme peknú akciu domáceho tímu. Po prihrávke z pravej strany od Martina Koscelníka zakončoval z vnútra šestnástky Cubasa Niši, ale Japonec prestrelil bránu súpera.
     
    30
    Máme za sebou polhodinu hry. Japonec Cubasa Niši bol faulovaný v strede hracej plochy. Následne domáci futbalisti zaútočili, ale Martin Regáli sa ocitol v postavení mimo hry.
     
    31
    Christopher Udeh bol v problémoch, a tak radšej poslal loptu do autu. Následne do šestnástky súpera smeroval pas z pravej strany a Adrián Slančík mal pomerne veľké ťažkosti pri snahe uspieť vo vzdušnom súboji.
     
    32
    Prešov sa po úvodnej aktivite stiahol do obrannej ulity. Stále tak pokračuje jeho strelecká mizéria, ktorá sa po dnešnom východniarskom derby môže natiahnuť cez hranicu 600 minút.
     
    33
    Cubasa Niši teraz nereagoval na dobrú myšlienku svojho spoluhráča. Bol ním Martin Regáli, ale ako sme naznačili, japonský záložník jeho kolmú prihrávku nezachytil.
     
    34
    Igor Žofčák centroval z pravej strany. Peter Kolesár sa dostal k hlavičke z pomerne veľkej diaľky a podľa toho aj jeho pokus dopadol. Nasledovať bude odkop Adriána Slančíka.
     
    35
    Stále čakáme na prvý strelecký pokus smerom na jednu či druhú bránu. Martin Regáli tento fakt nezmenil, pretože jeho pohotové zakončenie smerovalo vysoko nad bránu.
     
    36
    Petr Hošek si počínal nedovolene pri postrannej čiare. Jeho zákrok sa zaobišiel bež žltej karty a celkovo možno povedať, že zatiaľ sa hrá veľmi čisto. Mário Vlk nemá príliš veľa práce.
     
    37
    Martin Koscelník centroval z pravej strany, no v šestnástke Prešova chýbal väčší počet hráčov v bielych dresoch. Celú situáciu poľahky vyriešil kapitán Martin Luberda.
     
    38
    Martin Regáli zviedol pri ľavej postrannej čiare už niekoľký súboj s Jánom Dzuríkom. Aj v tomto prípade však bol úspešnejší prešovský krajný obranca.
     
    39
    Michalovce mali výhodu priameho kopu. Odrazená lopta si našla Jozefa-Šimona Turika, ale jeho zakončenie z druhej vlny nesmerovalo na bránu Adriána Slančíka.
     
    40
    Prvý polčas sa chýli k svojmu záveru. Michalovce majú územnú prevahu, majú loptu pod kontrolou, no zatiaľ si vypracovali len jednu vyloženú gólovú príležitosť.
     
    41
    Nikola Gatarić sa snažil po dlhšej dobe zaútočiť, no individuálne neuspel. Na druhej strane utekal za loptou Martin Regáli, ale pri nej bol skôr brankár Adrián Slančík.
     
    42
    Cubasa Niši bol faulovaný v strede ihriska. Ak som dobre videl, tak sa voči pravidlám previnil Dávid Keresteš. Domáci tak budú môcť rozohrávať zo stredového kruhu.
     
    44
    Už to vyzerá tak, že v prvom polčase gól neuvíme. Pas na Igora Žofčáka nebol presný, a tak budeme vidieť len ďalší odkop prešovského brankára.
     
    45
    V poslednej minúte prvého polčasu Mário Vlk predsa len udelí žltú kartu. Jakub Bartek zahral rukou pri pase Jozefa-Šimona Turíka, a tak bude dohrávať pod hrozbou vylúčenia.
     
    45+1
    V samotnom závere polčasu mali domáci k dispozícii priamy kop. Pomerne dlho a precízne sa naň chystal Igor Žofčák, ale trafil len dobre postavený múr Prešova.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas východniarskeho derby máme za sebou. Veľa futbalovej krásy sme nevideli a dokonca štatistiky neuvádzajú ani jednu strelu na bránu. Spočiatku boli aktívnejší hostia, ale následne prevzali režisérsku taktovku Michalovce. Vypracovali si aj jednu veľkú šancu. V 23. minúte centroval Igor Žofčák, ale José Carrillo tesne minul bránu Adriána Slančíka. Druhý polčas sa začne krátko po 15:00 hod.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Igor Žofčák šikovným oblúčikom hľadal nabiehajúceho Petra Kolesára. Domáceho futbalistu si však postrážil Christopher Udeh a skúsene nechal prejsť loptu za bránkovú čiaru.
     
    47
    Igor Žofčák bol v akcii aj tentokrát. V strede poľa fauloval Tomáša Sedláka, a tak domáce mužstvo prichádza o držanie lopty. Môžeme si povedať, že ani jeden tréner počas prestávky nestriedal.
     
    48
    Prešov sa v úvode druhého polčasu viac-menej len bráni. Hráči v bielych dresoch sú jasne aktívnejší a snažia sa pridať cenný vedúci gól.
     
    49
    Lukáš Micherda lacno stratil loptu pred vlastnou šestnástkou. Následne na center Martina Bednára z pravej strany reagoval Cubasa Niši, ale jeho zakončenie nebolo presné.
     
    50
    Na dlhší časový úsek sa dostali k lopte aj prešovskí futbalisti. Ich aktivitu napokon ukončil center Jakuba Barteka z ľavej strany, ktorý končí len v rukaviciach Matúša Kiru.
     
    51
    Michalovce pekne zakombinovali. K strele spoza šestnástky sa dostal Peter Kolesár, ale po teči obrancu Jakuba Barteka bude nasledovať rohový kop domáceho mužstva.
     
    52
    Prešovský brankár Adrián Slančík veľmi zle reagoval na center z pravej strany. Loptu nevyboxoval mimo šestnástky a mal veľké šťastie, že Martin Koscelník akrobatickým spôsobom netrafil odkrytú bránu.
     
    53
    Na druhej strane sa ocitol za obrannou líniou domácich Lukáš Micherda. V hre však pokračovať nemôže, keďže jeden z postranných rozhodcov zdvihol zástavku nad hlavu.
     
    54
    Martin Koscelník centroval z pravej strany, no Christopher Udeh loptu neupratal do bezpečia. Následne sa dostal do zakončenia Peter Kolesár ale lopta z jeho kopačky presvišťala okolo pravej žrde.
     
    56
    Cubasa Niši je dnes trošku stratený. Ani teraz nereagoval na myšlienku Petra Kolesára, ktorý mu adresoval peknú kolmú prihrávku. Loptu tak bezpečne chytá do svojich rúk Adrián Slančík.
     
    57
    Anton Šoltis prvýkrát zasahuje do svojej zostavy. Pomerne prekvapujúco sťahuje z hry Petra Kolesára, ktorý bol dnes veľmi aktívny. Na jeho miesto prichádza Stanislav Danko.
     
    58
    José Carrillo zaváhal a takmer poslal do šance Nikolu Gatarića. Ten si zasekol jedného z domácich obrancov, ale následne jeho strelu z hranice šestnástky zblokoval na rohový kop Martin Bednár.
     
    59
    Dávid Keresteš zahral rohový kop. Christopher Udeh sa síce do zakončenia nedostal, no z druhej vlny pálil Tomáš Sedlák. Ani on však neohrozil zatiaľ nezamestnaného Matúša Kiru.
     
    60
    Cubasa Niši presným pasom našiel v pokutovom území striedajúceho Stanislava Danka. Ten strieľal cez Christophera Udeha, ale netrafil bránu prešovského tímu. Aj po hodine hry tak hráme bez gólov.
     
    61
    Lukáš Micherda sa snažil vystreliť spoza pokutového územia. Jozef-Šimon Turik sa však dobre pred neho postavil a zadnou časťou tela zblokoval jeho strelecký pokus.
     
    62
    Registrujeme prvé striedanie aj na strane Prešova. Novým mužom na trávniku je Patrik Prikryl, ktorý vymenil defenzívnejšie ladeného Tomáša Sedláka.
     
    63
    Tak až po hodine hry sme sa dočkali vôbec prvého zakončenia smerom na bránu. Tomu síce chýbala razancia, no aspoň trošku preverila Matúša Kiru strela z otočky v podaní Petra Hošeka.
     
    64
    Teraz sme sledovali sériu vhadzovaní prešovského tímu. Postupne sa hostia posúvali smerom k domácej šestnástky a po zákroku Josého Carrilla dokonca budú zahrávať rohový kop.
     
    65
    Tentokrát to bol Nikola Gatarić, kto zahral rohový kop. Niekoľko hráčov hostí sa snažilo hlavičkovať, ale Jozef-Šimon Turik poslal loptu do bezpečného priestoru.
     
    66
    Igor Žofčák sa nám pripomenul v trošku nefutbalovej pozícii. Previnil sa nedovoleným zákrokom, po ktorom môže byť rád, že nie je ďalším potrestaným hráčom.
     
    67
    Akcia hostí nemôže pokračovať ďalej, pretože Lukáš Micherda sa ocitol v postavení mimo hru. Bolo to pomerne jasné, a tak sa futbalista Prešova zbytočne čuduje.
     
    68
    Domáci mali výhodu priameho kopu. Igor Žofčák centroval z pravej strany, ale Peter Kavka sa napokon do zakončenia nedostal. Lopta preletela celým pokutovým územím.
     
    69
    Michalovce stratili loptu na vlastnej polovici ihriska. Patrik Prikryl okamžite posielal dopredu na Lukáša Micherdu, no ten sa v priebehu krátkeho času ocitol znovu v ofsajde.
     
    70
    Do konca zápasu zostáva ešte dvadsať minút. Michalovce sa snažia zužitkovať svoju aktivitu, ale zatiaľ sa im nepodarilo priamou strelou ohroziť Adriána Slančíka.
     
    72
    Tak akoby som to strelecké zakončenie domácich privolal. Až v záverečnej štvrtine riadneho hracieho času presne pálil Stanislav Danko, no z hranice šestnástky mieril len do miest, kde stál Adrián Slančík.
     
    73
    Nikola Gatarić je dnes pomerne aktívny. Teraz si dokázal spracovať loptu medzi trojicou michalovských obrancov, ale následne sa cez nich už presadiť nedokázal.
     
    74
    Hostia mali výhodu priameho kopu. Svoju ľavačku prevetral Nikola Gatarić, no strelou z veľkej diaľky nemal veľa šancí na úspech. Každopádne, Matúš Kira musel zasahovať.
     
    75
    Domáci futbalisti sa už tešili z gólu, no ten napokon neplatí. Igor Žofčák pekne našiel Stanislava Danka, jeho strelu ešte usmerňoval do brány Sadam Sulley, no práve on bol v ofsajde.
     
    76
    Domáci tréner druhýkrát strieda v dnešnom zápase. Na trávnik sa dostane aj bývalý žilinský hráč Eligius Jankauskas. Ten vystrieda dnes dobre hrajúceho Martina Bednára.
     
    77
    Hostia chybovali v rozohrávke. Okamžite sa to snažil využiť Stanislav Danko, no jeho prudkú strelu z hranice šestnástky dokázal pohotovo vyraziť brankár Adrián Slančík.
     
    78
    Aj na strane Prešova registrujeme druhé striedanie. Pomerne nevýrazný Petr Hošek má pre dnešok odpracované. Na záverečných možno pätnásť minút ho zastúpi Kristijan Trapanovski.
     
    79
    Jakub Bartek toho dnes už zrejme má plné zuby. Teraz mu musel pomáhať jeden zo spoluhráčov, pretože krajného obrancu chytali kŕče. Napokon nemusí byť ošetrovaný.
     
    80
    Zápas sa dostáva do svojej záverečnej desaťminútovky. Michalovce po neuznanom góle herne ožili a dúfajú, že sa im podobne ako v zápase so Žilinou poradí strhnúť víťazstvo na svoju stranu.
     
    81
    Šanca na strane domácich! Igor Žofčák peknou spätnou prihrávkou z pravej strany našiel v šestnástke Cubasu Nišiho. Japonec zakončoval z prvej, no trafil len brániaceho Martina Luberdu.
     
    82
    Domáci futbalisti mali k dispozícii rohový kop, no ani teraz neviedol center Igora Žofčáka k úspechu. Stále tak čakáme na to, či východniarske derby aj tretíkrát v sezóne rozhodne jediný gól.
     
    83
    Posledné striedanie Prešova naznačuje, že hostia budú hrať najmä na remízu. Lukáš Micherda odchádza na lavičku náhradníkov a do hry zasiahne Miroslav Petko.
     
    84
    Domáci brankár teraz zasahoval pri hlavičke Christophera Udeha, no v konečnom dôsledku to bolo zbytočné, pretože ešte predtým sa pískal útočný faul jedného z hráčov Prešova.
     
    85
    Michalovciam sa čas na strelenie gólu kráti. Prešov je naopak blízko k tomu, aby sa ziskom aspoň jedného bodu odpútal z dna tabuľky Fortuna ligy.
     
    86
    Domáci futbalisti budú mať výhodu rohového kopu. Loptu si už berie tradičný exekútor Igor Žofčák, no ešte musí počkať, pokiaľ si Mário Vlk spraví poriadok v šestnástke hostí.
     
    88
    Máme za sebou ďalšie dve minúty. Prešov sa teraz na dlhší časový úsek dostal k lopte. Takticky to výborne spravil striedajúci Kristijan Trapanovski, keď vybojoval nedovolený zákrok.
     
    89
    Michalovčania trošku zazmätkovali vo vlastnej šestnástke, ale hostia toho nevyužili. Po nepresnej strele bude odkopávať domáci brankár Matúš Kira.
     
    90
    Jozef-Šimon Turik nezachytil loptu po vhadzovaní Igora Žofčáka. Medzitým uplynul riadny hrací čas, no zatiaľ nie je známe koľko minút sa rozhodol pridať rozhodca Mário Vlk.
     
    90+1
    Martin Koscelník sa už chystal centrovať z pravej strany, ale Jakub Bartek odviedol dobrú prácu. Domáci hráči tak budú pokračovať vo svojej útočnej snahe iba vhadzovaním.
     
    90+2
    Igor Žofčák zahrával priamy kop. Hoci sa pošmykol, loptu poslal do súperovej šestnástky. Tam sa dostatočne poodrážala, ale napokon ju upratal do bezpečia veľmi dobre hrajúci Martin Luberda.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Východniarske derby sa tretíkrát v sezóne víťazstvom Prešova neskončilo. V Michalovciach sme sledovali trošku slabší zápas, ktorý diváka nenadchol. Domáci boli síce aktívnejší, ale zásluhou striedajúceho Stanislava Danka vyslali len dve strely na bránu Adriána Slančíka. Ten vyťahoval loptu zo siete štvrťhodinu pred koncom, no mal šťastie, že Sadam Sulley zakončoval z ofsajdu. Prešov sa síce odpútal z dna tabuľky, no jeho gólová mizéria trvá už sedem zápasov. Ja vám ďakujem za pozornosť a želám ešte pekný deň. (15:57:19)

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Tatran Prešov. Viac informácií tu.

    Góly:

    Karty:   45. Bartek (PRE)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 13:18.
    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Žofčák (C), Kavka, Carrillo, Bednár (76. Jankauskas) – Turik – Koscelník, Niši, Kolesár (57. Danko), Regáli – Sulley.
    Náhradníci: Bieszczad – Danko, Antonov, Matić, Jankauskas, Bragin.

    FC Tatran Prešov: Slančík – Dzurík, Udeh, Luberda (C), Bartek – Sedlák (62. Prikryl) – Gatarić, Keresteš, Micherda (83. Petko) – Katona, Hošek (78. Trapanovski).
    Náhradníci: Talian – Leško, Petko, Dupkala, Trapanovski, Prikryl.

    Rozhodca: Mário Vlk – Radoslav Bobko, Peter Jenčura