Frankfurt – Stuttgart 2:1 (kon.) | Augsburg – Dortmund 1:2 (kon.) | Wolfsburg – Mainz 1:1 (kon.)
Mönchengladbach – Hannover 2:1 (kon.) | Hamburger – Brémy 0:0 (kon.)
koniec
FC Augsburg
1:2 (1:2)
Borussia Dortmund
Sobota 30.09.2017, 15:30 • WWK Arena, Augsburg • Nemecká Bundesliga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme napokon už gól nevideli, videli sme však dva odlišné polčasy. V tom prvom hrali lepšie hostia, ale v druhom zase dominovali domáci, ale gól sa im streliť nepodarilo. Dortmund mohol svoje skóre navýšiť v 79. minúte, ale Aubameyang penaltu nepremenil. Augsburg tak prehráva tento zápas 1:2, ale podal proti veľkému favoritovi veľmi sympatický výkon.

    S týmto konštatovaním sa už s Vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok soboty. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (17:27:37)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Dortmund kombinuje na útočnej polovičke, Augsburg sa ešte snaží o vysoké napádanie, uvidíme, či príde ešte niečo zaujímavé.
     
    90+4
    Po rýchlom útoku išiel do zakončenia na bránu domácich Aubameyang, ale nepodarilo sa mu zakončiť kvôli zásahu domácej obrany. Pri lopte sú opäť hostia a domácim už veľa času neostáva.
     
    90+3
    Hostia to ešte skúšajú cez rýchly protiútoky, ale aj záver nadstaveného času patrí domácim futbalistom. Augsburg už hrá vabank, ale druhý gól sa domácim nedarí streliť.
     
    90+1
    Max centroval pred bránu hostí, do zakončenia sa dostal Finnbogason, jeho pokus tesne minul bránu Borussie. Domáci avizujú Fritzovi, aby išiel konzultovať túto situáciu s videorozhodcom, dožadujú sa penalty. Tentokrát však video do hry nezasiahne.
     
    90
    Nadstavený čas v druhom polčase: 5 minút!
     
    89
    Na bránu hosťujúceho mužstva opäť pálil Caiuby, ale ani teraz sa mu nepodarilo presne zakončiť. Dortmund úspešne odoláva tlaku domáceho tímu.
     
    88
    Domácim už veľa času neostáva, zrejme sa ešte niečo nadstaví, ale hosťom sa darí všetky útoky Augsburgu eliminovať.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Daniel Opare (FC Augsburg).
     
    86
    Spoza 16-tky hostí sa do zakončenia z voleja dostal domáci Caiuby, ale bránu hostí netrafil a bude to len odkop od brány Bürkiho.
     
    84
    Augsburg sa stále tlačí do pokutového územia, ale hostia všetko zvládajú a domácich do ničoho nepúšťajú. Uvidíme, či záverečné minúty ešte niečo zaujímavé prinesú.
     
    83
    Táto snaha domáceho tímu je však prerušená ofsajdom. Hostia sa nikam neponáhľajú, stále si držia svoje tesné vedenie, ktoré však mohlo byť v podobe dvoch gólov, keby Aubameyang penaltu premenil.
     
    82
    Domáci hrajú aj naďalej aktívnejšie, zrejme ich nepremenená penalta súpera mohla ešte viac nakopnúť. Do konca zápasu však už veľa času neostáva, Augsburg budú zostávajúce minúty utekať veľmi rýchlo.
     
    81
    Striedanie v tíme Borussia Dortmund: z ihriska odchádza Šindži Kagawa, prichádza Ömer Toprak.
     
    80
    Striedanie v tíme FC Augsburg: z ihriska odchádza Marcel Heller, prichádza Erik Thommy.
    79. Pierre-Emerick Aubameyang (DOR)
     
    79
    Aubameyang však s penaltou naložil veľmi zle, skúsil to podobne ako Panenka v Belehrade, ale Hirz ostal na mieste a loptu sa tak stala jeho korisťou! Toto môže hostí určite mrzieť.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Ku Ča-čchol (FC Augsburg).
     
    77
    Tak to je zaujímavá situácia! Prechádzajúca situácia sa rozhodcovi Frizovi nezdala a tak si nechal ukázať videozáznam, z ktorého usúdil že Ku Ča-čchol fauloval a tak Dortmund získava penaltu!
     
    76
    Hostia zahrávali priamy kop z ľavej strany, lopta však doputovala iba do rukavíc brankára Hitza. Dopredu tak už vyrážajú rýchlo domáci futbalisti.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Marcel Heller (FC Augsburg).
     
    75
    Aj tento rohový kop zahrával domáci Max, hostia však opäť všetko ustáli a domácich do zakončenia nepustili. S postupom času zrejme Augsburg bude viacej otvárať hru.
     
    74
    Domáci zahrávali nebezpečný priamy kop a opäť sa jednalo o taký skrátený rohový kop. Max loptu vyslal pred bránu hostí, Augsburg si následne vybojoval rohový kop.
     
    73
    Žltú kartu dostáva Jeremy Toljan (Borussia Dortmund).
     
    73
    Kagawa centroval pred bránu domácich, Hitz loptu prebral do svojich rukavíc. Hostia tak začínajú mierne ožívať, domáci sa tak musia mať na pozore.
     
    72
    Dortmund však teraz mohol rozhodnúť! Pulisic našiel výborným centrom pred bránou domácich Aubameyanga, jeho gólovú hlavičku však brankár Hitz vyrazil do bezpečia!
    71.
     
    71
    Čo chvíľa sa začne domácim futbalistom čas krátiť, v druhom polčase hrajú určite aktívnejšie, ale vytúžené ovocie v podobe vyrovnávajúceho gólu im to neprináša.
     
    70
    Caiuby môže byť teraz rád, že za tento zákrok nevidel žltú kartu, pretože už jednu na svojom konte má. K lopte sa tak dostávajú hostia, s rozohrávkou sa nikam neponáhľajú.
     
    69
    Domáci už postupne prenikajú na útočnú polovičku, ale hostia im neposkytujú dostatok priestoru na manévrovanie s loptou a tak sa do šancí nedostávajú.
     
    68
    Na útočnej polovičke sa teraz predstavili aj hostia, ale domáci všetko ustáli a svojho súpera do zakončenia nepustili. Augsburg sa tak už snaží niečo nebezpečné vymyslieť.
     
    67
    Striedanie v tíme FC Augsburg: z ihriska odchádza Michael Gregoritsch, prichádza Sergio Córdova.
    66.
     
    66
    Max vyslal úspešný center pred bránu domácich, k zaujímavej hlavičke sa dostal Gregoritsch, ale brankár Bürki jeho pokus dokázal zachytiť do svojich rukavíc.
     
    65
    Augsburg už prenikol na útočnú polovičku, hostia však všetky prihrávky pred pokutové územie odvracajú do bezpečia. Borussia tak zatiaľ predvádza v druhom polčase úspešné defenzívu.
     
    64
    Dortmund teraz zahrával rohový kop, ale táto situácia nebola nijak zaujímavá a Augsburg sa bez problémov ubránili. Smerom dopredu už prenikajú domáci.
     
    63
    Striedanie v tíme Borussia Dortmund: z ihriska odchádza Andrij Jarmolenko, prichádza Maximilian Philipp.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Caiuby (FC Augsburg).
     
    61
    Augsburg aj naďalej častejšie drží loptu na svojich kopačkách, ale hostia zatiaľ všetko zvládajú a držia si voje tesné vedenie. Tlak domácich však stále narastá.
     
    60
    Tak to môže byť varovaním pre hosťujúce mužstvo, ktoré je v druhom polčase zatiaľ veľmi pasívne. Uvidíme, či sa domáci ešte dostanú do podobnej situácie a dokážu stav zápasu vyrovnať.
     
    59
    Po zrazenom streleckom pokuse od Piszczeka zahrávali domáci rohový kop, k hlavičke sa dostal Caiuby, veľkú šancu domácich však na čiare zneškodnil výborným zákrokom brankár Bürki!
     
    58
    V druhom polčase sme ešte nevideli žiadnu zaujímavú príležitosť, Borussia si tak stále drží svoje tesné vedenie o jeden gól, Augsburg však vyvíja čoraz väčší tlak.
     
    57
    Striedanie v tíme Borussia Dortmund: z ihriska odchádza Mahmoud Dahoud, prichádza Gonzalo Castro.
     
    56
    Domáci sú však v druhom polčase veľmi aktívny a idú za vyrovnávajúcim gólom. Borussia však zatiaľ všetko zvláda a domácich prakticky do nejakých šancí nepúšťa.
     
    55
    Opare vyslal center pred bránu hostí, zrazený center však doputoval do rukavíc brankára Bürkiho a tak domáci bránu svojho dnešného súpera neohrozili.
     
    54
    Augsburg sa znova snažil kombinovať na útočnej polovičke, ale do rýchleho protiútoku išli hostia. Domáci loptu včas zachytili, ale ich snahu prerušil ofsajd.
     
    53
    No a domáci zahrávali ďalší rohový kop, obrana hostí je teraz pod veľkým tlakom. Z veľkej diaľky napokon pálil po odrazenej lopte Finnbogason, ale bránu hostí minul.
     
    52
    Aj s touto loptou si hostia poradili, domáci sa však znova dostávajú na útočnú polovičku. Uvidíme, či sa domácim podarí niečo s týmto výsledkom spraviť.
     
    51
    Augsburg zahrával po faule priamy kop, hostia loptu napokon odvracajú na rohový kop. Borussia sa tak bude musieť aj naďalej brániť, zatiaľ to však hostia všetko zvládajú.
     
    50
    Dortmund sa nikam nedostal a pri lopte sú už opäť domáci futbalisti. Augsburg tak vstúpil do druhého dejstva aktívnejšie, nič iné im napokon ani neostáva, stále prehrávajú o jeden gól.
     
    49
    Napokon hostia túto situáciu ubránili, aj keď domáci pri troške šťastia mohli nebezpečne zakončiť. Hostia už kombinujú na svojej polovičke.
     
    48
    Do pokutového územia hostí teraz centroval Max, loptu pred Finnbogasonom obrana hostí odvrátila na rohový kop. Borussia sa tak v úvode druhého dejstva musí brániť.
     
    47
    Augsburg je aj naďalej pri lopte, ale hostia vysoko napádajú rozohrávku domácich a tak sa snažia vybojovať si loptu na svoje kopačky. Borussia sa však pochopiteľne nemá kam ponáhľať.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Ani jeden z trénerov do druhého polčasu nespravil žiadnu zmenu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Sledovali sme určite zaujímavý prvý polčas, videli sme strelecké príležitosti a hlavne tri góly. Hostia išli rýchlo do vedenia o jeden gól zásluhou Jarmolenka, ale v 11. minúte sa podarilo Caiubymu vyrovnať na 1:1. V 23. minúte však po chybe domácich skóroval Kaqawa a tak Augsburg po prvom polčase prehráva 1:2!

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 16:32!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Kagawa sa po výbornej prihrávke dostal do zakončenia na bránu domácich, z tesnej blízkosti mu však jeho ľavačka nevyšla a bránu domácich prepálil!
     
    45
    Nadstavuje sa ešte jedna minúta!
     
    44
    Domáci rohový kop ubránili bez problémov, pomaličky sa už naplní prvých 45 minút tohto zápasu.
     
    43
    Zaujímavo sa teraz v pokutovom území uvoľnil Jarmolenko, jeho zakončenie Hitz výborným zákrokom vyráža na rohový kop. Borussia je tak aj v závere prvého polčasu veľmi aktívna.
     
    42
    Kagawa to teraz skúšal cez individuálny prechod, napokon sa však už do zakončenia na bránu domáceho mužstva nedostal. Dopredu sa snažia ísť domáci futbalisti.
     
    41
    Domáci teraz trocha preverili defenzívu hostí, ale napokon Borussia menší tlak ustála a loptu si už hostia prebrali na svoje kopačky. Uvidíme, či do konca tohto dejstva príde ešte niečo zaujímavé.
     
    40
    Na strane domácich muselo prísť k vynútenej zmene. Do konca prvého polčasu ostáva približne 5 minút, možno nejaký ten nadstavený čas. Pri lopte sú teraz futbalisti Augsburgu.
     
    39
    Striedanie v tíme FC Augsburg: z ihriska odchádza Rani Khedira, prichádza Ku Ča-čchol.
     
    38
    Aj naďalej častejšie držia loptu na svojich kopačkách hostia, ale do útočných výpadov sa dostávajú aj domáci futbalisti. Hra má však teraz pokojnejšie tempo.
     
    37
    Napokon sa hostia previnili iba ofsajdom a tak sme zakončenie na bránu domácich nevideli. Pomaličky sa blíži záverečná časť prvého polčasu, hostia stále vyhrávajú o jeden gól.
     
    36
    Hostia napokon získavajú po zásahu domácich rohový kop. Domáci sa tak budú musieť opäť brániť, exekútorom tejto situácie bude Kagawa.
     
    35
    Augsburg to skúsil dlhou loptou pred bránu svojho súpera, Bürki však včas opustil svoju bránu a loptu si prebral do svojich rukavíc. Borussia už zakladá rýchly protiútok.
     
    34
    Dopredu sa postupne dostávajú aj domáci futbalisti, ale zatiaľ len kombinujú s loptou a do šancí sa nedostávajú. Uvidíme, čo všetko nám ešte zvyšok prvého polčasu ponúkne.
     
    33
    Barta teraz krásne vysunul dopredu Aubameyanga, ten sa dostal do nájazdu na brankára domácich, ale Hitz predviedol výborný zákrok a podržal tak svoje mužstvo! Aubameyang však mal s touto situáciou lepšie naložiť.
    32.
     
    32
    Napokon centroval Jarmolenko, ale jeho pokus za obranu domácich neprišiel. Augsburg sa snažil o rýchly protiútok, pri lopte sú však už hostia.
     
    31
    Futbalisti domáceho celku teraz opäť faulovali a Borussia získava ďalší priamy kop. Toto už nebude zo zaujímavej vzdialenosti, ale domáci nesmú túto situáciu podceniť.
     
    30
    Približne 30 minút z hry už uplynulo, hostia vyhrávajú aj naďalej o jeden presný zásah. Zatiaľ sledujeme zaujímavé stretnutie, tempo hry však postupne upadá.
     
    29
    Exekútrom tejto situácie bol napokon Kagawa, jeho center pred bránu domácich však nikoho z jeho spoluhráčov nenašiel. Domáci si tak mohli vydýchnuť.
     
    28
    Domáci teraz faulovali Pulisica a hostia získavajú zaujímavý priamy kop, opäť to bude taký skrátený rohový kop. Augsburg sa tak teraz bude musieť mať na pozore.
     
    27
    V pokutovom území domácich sa dostával k lopte Aubameyang, ale do zakončenia sa už neostal. Veľa nechýbalo a hosťujúci futbalista sa mohol dostať do veľkej príležitosti.
     
    26
    Dortmund opäť úspešne kombinuje na útočnej polovičke, domácim nič iné neostáva, ako sa len brániť. Augsburg tak zatiaľ pôsobí pasívnejšie v prvom polčase.
     
    25
    Vysoký center do 16-tky hostí si teraz prebral do svojich rukavíc brankár Bürki a tak sa domáci už do zakončenia nedostali. Hostia už rozbiehajú kombináciu na svojej polovičke.
     
    24
    Borussia tak zo svojej aktivity vyťažila zaslúžený gól a znova je tak vo vedení. Budú si však musieť dávať pozor na situácie, z ktorý inkasovali vyrovnávajúci gól v 11. minúte.
    23. Šindži Kagawa (DOR) - 1:2
     
    23
    Dortmund dal gól!
    Hostia sa vracajú spať do vedenia o jeden gól! Domáci teraz zlyhali vo svojom pokutovom území, Aubameyang získal loptu a posunul ju na Jarmolenka, ten našiel výbornou prihrávkou ŠINDŽIHO KAGAWU a ten krásnym lobom prekonal brankára domácich – 1:2!
     
    22
    K lopte sa však dostávajú futbalisti hosťujúceho mužstva, domáci sa tak už musia mať na pozore a vyvarovať sa chybám, z ktorých by mohol prameniť gól.
     
    21
    Hostia postupne prechádzali do útočnej fázy, v strede poľa však prišiel faul zo strany hostí a tak loptu získavajú domáci futbalisti. Augsburg sa však nikam neponáhľa a rozbieha svoju postupnú kombináciu.
     
    20
    Do pokutového územia Borussie sa snažil centrovať Max, ale vôbec mu to nevyšlo a lopta doputovala za postrannú čiaru. Bürki bude odkopávať od svojej brány.
     
    19
    Augsburg po faule na Caiubyho získava zaujímavý priamy kop v tesnej blízkosti brány hostí, jedná sa o taký skrátený rohový kop. Uvidíme, ako s touto situáciou domáci naložia.
     
    18
    Spoza 16-tky pálil na bránu hostí Kagawa, ale jeho zakončenie bolo zblokované do bezpečia. Dopredu teraz môžu ísť domáci futbalisti, nikam sa však neponáhľajú.
     
    17
    Borussia sa znova presúva na útočnú polovičku, domáci sa musia opäť brániť a úspešne pracovať v defenzíve. Augsburg si však stále drží nerozhodný stav, ktorý by domáci určite brali aj na konci zápasu.
     
    16
    Domáci sa snažili o rýchly prechod na útočnú polovičku, postranný rozhodca však ich snahu prerušuje kvôli ofsajdu. Uvidíme, ako sa hra bude vyvíjať ďalej.
    15.
     
    15
    Hostia mohli ísť znova do vedenia o jeden gól! V pokutovom území sa dostal do zakončenia Aubameyang, brankár domácich Hitz však predviedol výborný zákrok a loptu vyrazil do bezpečia.
     
    14
    Borussia už rozbieha svoju kombináciu na útočnej polovičke, zatiaľ sa však do zakončenia hostia nedostávajú, nemajú ani dostatok priestoru od domácich.
     
    13
    V držaní lopty sú teraz hostia, ale nedarí sa im v prechode na útočnú polovičku. Augsburg predvádza úspešnú defenzívu a drží svojho súpera ďaleko od svojej brány.
     
    12
    Úvod tohto zápasu je tak teda určite zaujímavý, videli sme už dva góly a to sa prvé dejstvo ešte len rozbieha. Dortmund inkasuje len druhý gól v tejto sezóne.
    11. Caiuby (AUG) - 1:1
     
    11
    FC Augsburg dal gól!
    Tak na vyrovnávajúci gól sme napokon nemuseli vôbec dlho čakať! Hostia teraz prepadli v obrane, na zadnú tyč smeroval výborný center na hlavu CAIUBYHO a domáci futbalista hlavičkou do protipohybu Bürkiho vyrovnáva na 1:1!
     
    10
    Dopredu sa však teraz dostávajú domáci futbalisti, hostia sa rýchlo vracajú späť na svoju polovičku a Augsburg už rozbieha svoju kombináciu.
     
    9
    O malú chvíľu na bránu domácich zakončoval opäť Jarmolenko, jeho zakončenie mu však teraz nevyšlo a bránu domáceho tímu neohrozil. Dortmund však pokračuje vo svojej aktivite.
     
    8
    Do pokutového územia na druhej strane vysielal center pred bránu domácich Jarmolenko, brankár Hitz však úspešne zasiahol a loptu vyrazil do bezpečia.
     
    7
    Hostia však loptu rýchlo stratili a dopredu tak vyrazilo domáce mužstvo. Hellerova prihrávka do pokutového územia však nikoho nenašla a tak sa Dortmund úspešne ubránil.
     
    6
    Domáci Max zastavil iba za cenu faulu rodiaci sa útok hosťujúceho mužstva a tak Borussia získava priamy kop na útočnej polovičke. Augsburg sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    5
    To je teda zaujímavý úvod tohto zápasu, sme určite zvedaví, ako to ovplyvní zvyšok zápasu. Momentálne sú pri lopte domáci, ale nedarí sa im v prechode do útoku.
    4. Andrij Jarmolenko (DOR) - 0:1
     
    4
    Dortmund dal gól!
    No a je tu prvý gól tohto zápasu, už v 4. minúte idú do vedenia hostia! Borussia zahrávala rohový kop, center pred bránu domácich prepadol až k ANDRIJOVI JARMOLENKOVI a tento ukrajinský futbalista previedol parádnu pätičku a otvára skóre tohto zápasu – 0:1!
     
    4
    Podobne sa teraz prezentovali aj hostia, Kagawa sa dostal do zaujímavého zakončenia a Hitz aj s námahou vyrazil loptu na rohový kop!
     
    3
    Sledovali sme rýchly prechod domácich do útoku, z pravej strany prišiel zaujímavý center pred bránu od Hellera, hlavičkové zakončenie do stredu brány od Finnbogasona však brankárovi Bürkimu problémy nenarobilo.
     
    2
    Hostia sa prebojovali až pred bránu domáceho tímu, ale obrana Augsburgu všetko včas vyriešila a Borussia sa do zakončenia nedostala. Domáci sa však ešte budú musieť brániť.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia z Dortmundu. Zatiaľ sa hostia držia na útočnej polovičku a snažia sa o útočnú akciu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami prítomné na hracej ploche, prvý polčas tohto zápasu sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemné futbalové popoludnie s Bundesligou prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami FC Augsburg a Borussia Dortmund už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Fritz – Schaal, Pelgrim. WWK Arena v Augsburgu je už na všetko pripravená, čaká sa už len na príchod oboch mužstiev v sprievode rozhodcov tohto zápasu. Pri sledovaní tohto prenosu Vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora Váh ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Augsburg: Hitz – Opare, Gouweleeuw, Hinteregger, Max – R. Khedira, Baier – Heller, Gregoritsch, Caiuby – Finnbogason

    Náhradníci: Luthe – Stafylidis, Schmid, Ku Ča-čchol, Córdova, Thommy, Danso

    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek, Papastathopoulos, Bartra, Toljan – Dahoud, Weigl, Kagawa – Jarmolenko, Aubameyang, Pulisic

    Náhradníci: Weidenfeller – Zagadou, Sancho, Şahin, Philipp, G. Castro, Toprak

    Rozhodca: Fritz – Schaal, Pelgrim
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Augsburg a Borussia Dortmund. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 15:30!

    Cez víkend opäť pokračuje aj Nemecká Bundesliga, budeme svedkami jej 7. kola. V tomto prenose zavítame na WWK Arenu v Augsburgu, kde domáce mužstvo privíta aktuálneho lídra tejto súťaže.

    FC Augsburg:
    Domáci futbalisti sa zatiaľ držia na horných priečkach tabuľky, po 6 zápasoch majú na svojom konte 11 bodov za 3 výhry a 2 remízy. Momentálne im tak patrí 5. pozícia v tabuľke, so stratou 3 body na druhé miesto. V poslednom zápase remizovali na pôde Stuttgartu 0:0.

    Borussia Dortmund:
    Hostia sú momentálne lídrom súťaže, po 6 zápasoch majú na svojom konte 16 bodov za 5 výhier a 1 remízu a patrí im tak zaslúžene prvé miesto v tabuľke s najviac strelenými gólmi a aj s najmenej inkasovanými. V poslednom zápase vyhrali doma s Mönchengladbachom vysoko 6:1.

    Favorit:
    Táto úloha pripadne hosťom, uvidíme, či domáci dokážu svojho súpera pre tento zápas potrápiť.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Miroslav Revaj

    Góly: 11. Caiuby – 4. Jarmolenko, 23. Kagawa

    Karty:   62. Caiuby (AUG), 75. Heller (AUG), 78. Ku Ča-čchol (AUG), 87. Opare (AUG) – 73. Toljan (DOR)

    Nepremenená penalta: 79. Aubameyang (DOR), brankár Hitz zneškodnil


    FC Augsburg: Hitz – Opare, Gouweleeuw, R. Khedira (39. Ku Ča-čchol), Hinteregger, Max – Heller (80. Thommy), Baier, Caiuby – Finnbogason, Gregoritsch (67. Córdova).
    Náhradníci: Luthe – Stafylidis, Schmid, Ku Ča-čchol, Córdova, Thommy, Danso.

    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek, Papastathopoulos, Bartra, Toljan – Dahoud (57. G. Castro), Weigl, Kagawa (81. Toprak) – Jarmolenko (63. Philipp), Aubameyang, Pulisic.
    Náhradníci: Weidenfeller – Zagadou, Sancho, Şahin, Philipp, G. Castro, Toprak.

    Rozhodca: Fritz – Schaal, Pelgrim