USA – Kanada 0:1 (po pr.) | Česko – Fínsko 3:2 (po pr.) | Rusko – Švédsko 2:1 (1:0 po s.n.)
Japonsko – Švajčiarsko 1:2 (kon.)
koniec
Japonsko
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Švajčiarsko
cz Utorok 10.01.2017, 20:15 • Přerov • Majstrovstvá sveta žien U18 • Skupina B
Predzápasové kurzy
Partner:
    40:26 Noemi RYHNEROVÁ - 1:2
     
    40:26
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky využívají přesilovku a jdou opět do vedení! NOEMI RYHNEROVÁ dobře vystřelila od modré a její střela skončila za zády Satoové. Asistence: Lisa Rüediová a Shannon Sigristová.
    25:35 Moeka CUCUMIOVÁ - 1:1
     
    25:35
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonky přesilovku nevyužily, ale i po jejím skončení pokračovaly v kombinaci před švýcarskou bránou a nakonec se radují! Střelu Satoové ještě brankářka vyazila, ale z dorážky se následně prosadila MOEKA CUCUMIOVÁ. Asistence: Ajri Satoová a Mahiro Jamamotoová.
    21:44 Lara ZIMMERMANN - 0:1
     
    21:44
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky jdou do vedení! Japonky ztratily kotouč ve středním pásmu a LARA ZIMMERMANNOVÁ se ráze dostala do samostatného úniku, který proměnila střelou nad beton brankářky. Bez asistence.

    Martin Švejkar

    Góly a asistencie: 26. Cucumiová (A. Satoová, Jamamotoová) – 22. Zimmermann, 41. Ryhnerová (Rüediová, Sigristová)


    Japonsko: M. Satoová (Tonosakiová) – Akane Šigaová (C), Aoj Šigaová (A), Sekiová, Takenakaová, M. Sakurajová, Otaová, N. Sakurajová, Konišiová – A. Satoová, Kojamaová, Itoová – Jamamotoová, Kurosuová, Cucumiová – Jamašitaová, Ušioová, Wadžimaová – Ogawaová (A), Hinataová, Suzukiová.
    Švajčiarsko: Maurerová (Forrerová) – Sigristová, Hauserová, Christenová, Wetliová, Capelliová, Vallarioová, Gremaudová, Bachmannová – Zimmermann (A), Schlegelová, Enzlerová (A) – Bertaová, Rüediová, Ryhnerová (C) – Emmeneggerová, Lutzová, Neuenschwanderová – Andenmattenová, Spiessová, Hänggiová.

    Rozhodca: Henna Abergová – Magdalena Cerhitová, Jenni Heikkinenová