Turín – Chievo 2:1 (kon.) | Empoli – AC Miláno 1:4 (kon.)
koniec
Empoli FC
1:4 (1:1)
AC Miláno
Sobota 26.11.2016, 20:45Talianska Seria A • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Maccarone bol veľmi blízko aspoň zníženia, pretože po skvelom centri Pasquala z krídla sa tento kapitán Empoli dostal z hranice päťky k výbornému zakončeniu, lenže trafil iba brvno.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Giuseppe Bellusci (Empoli FC).
     
    84
    Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Gianluca Lapadula, prichádza Andrea Poli.
     
    79
    Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Mario Pašalić, prichádza M´Baye Niang.
    77. Gianluca Lapadula (ACM) - 1:4
     
    77
    AC Miláno dalo gól!
    Teraz už ale gól platí a dá sa povedať, že hostia tento zápas vyhrajú. GIANLUCA LAPADULA sa z hranice ofsajdu dostal do šestnástky, oklamal Costu a tvrdou strelou prekonal aj Skorupskeho.
     
    74
    Striedanie v tíme Empoli FC: z ihriska odchádza Guido Marilungo, prichádza Alberto Gilardino.
     
    68
    Striedanie v tíme Empoli FC: z ihriska odchádza Rade Krunić, prichádza Andres Tello.
     
    68
    Striedanie v tíme Empoli FC: z ihriska odchádza Frederic Veseli, prichádza Marco Zambelli.
    64. Andrea Costa (ACM) - 1:3
     
    64
    AC Miláno dalo gól!
    Bonaventura si skvele hodil loptu okolo dvoch obrancov súpera až do šestnástky. Napriek tomu, že mu takmer ušla, stihol ju na hracej ploche a centrom pod seba trafil ANDREU COSTU, ktorý si strieľa vlastný gól.
    61. Suso (ACM) - 1:2
     
    61
    AC Miláno dalo gól!
    Pekná akcia hostí končí druhým presným zásahom v bráne Skorupskeho. Abate dostal loptu od Lapadulu na krídlo, prihral pod seba do šestnástky a úplne voľný SUSO z ideálnej streleckej parkety navracia vedenie svojmu tímu.
     
    42
    Žltú kartu dostáva Giacomo Bonaventura (AC Miláno).
     
    38
    Bonaventura to veľmi prudko zatočil na zadnú tyč, kde ešte naskakovalo niekoľko hráčov oboch tímov, no skvelým zákrokom sa blysol brankár Skorupski.
     
    37
    Bonaventura padá v šestnástke súpera, ale hlavný arbiter faul vyťahuje tesne pred šestnástku, takže penalta to nebude, iba priamy kop. Bonaventura bude centrovať z dobrej pozície.
     
    35
    Saponara blízko svojmu druhému presnému zásahu, pretože dostal skvelý pas na hranicu päťky, kde bol úplne sám. Jeho volej trestuhodne bránu netrafil.
     
    31
    Hostia síce aj založili protiútok, avšak Suso o loptu prišiel a práve Kucka musel znova hasiť hroziace nebezpečenstvo. Vyšlo mu to iba za cenu žltej karty.
     
    23
    Rýchly protiútok domácich takmer skončil gólom, lenže Maccarone sa z hranice šestnástky oblúčikom presadiť nedokázal. Myslel to zaujímavo, ponad vybehnutého Donnarummu do rohu, lenže ten tesne minul.
    17. Riccardo Saponara (EMP) - 1:1
     
    17
    Empoli dáva gól!
    Milánsky veľkoklub sa však dlho netešil. Prešli iba dve minúty a RICARDO SAPONARA vyrovnáva skóre. Donnarumma vyšiel takmer na hranicu šestnástky, kde zrazil center z krídla, lenže iba na nohu spomínaného Taliana a ten sa trafil do poloodkrytej brány.
    15. Gianluca Lapadula (ACM) - 0:1
     
    15
    AC Miláno dalo gól!
    Napriek tomu idú hostia do vedenia, pretože skvelú prácu odviedol Juraj Kucka, ktorý získal loptu, pred šestnástkou ju posunul doprava a center odtiaľ našiel úplne voľného GIANLUCU LAPADULU, ktorý sa z prvej trafil k žrdi.
     
    10
    Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Matías Fernández, prichádza Juraj Kucka.
     
    4
    Žltú kartu dostáva Alessio Romagnoli (AC Miláno).
     
    3
    Maccarone takmer využil veľkú chybu obrany hostí, pretože Donnarumma si v rozohrávke nerozumel s De Scigliom, lenže kapitán Empoli cez padajúceho hráča hostí strieľal tesne vedľa.

    Matej Kubove

    Góly: 17. Saponara – 15. Lapadula, 61. Suso, 64. Costa (vla.), 77. Lapadula

    Karty:   37. Krunić (EMP), 89. Bellusci (EMP) – 4. A. Romagnoli (ACM), 31. Kucka (ACM), 42. Bonaventura (ACM)


    Empoli FC: Skorupski – Veseli (68. Zambelli), Bellusci, Costa, Pasqual – Krunić (68. Tello), Dioussé, Croce – Saponara – Maccarone, Marilungo (74. Gilardino).
    Náhradníci: Pugliesi, Pelagotti – Zambelli, Barba, Dimarco, Ćosić, J. Mauri, Gilardino, Maiello, Pereira, Marcel Büchel, Tello.

    AC Miláno: G. Donnarumma – Abate, G. Gomez, A. Romagnoli, De Sciglio – Pašalić (79. Niang), Locatelli, M. Fernández (10. Kucka) – Suso, Lapadula (84. A. Poli), Bonaventura.
    Náhradníci: Gabriel, Guarnone – Niang, J. Sosa, Kucka, Honda, Antonelli, Adriano, Bertolacci, A. Poli, Paletta, C. Zapata.