La Coruña – Sevilla 2:3 (kon.) | Barcelona – Malaga 0:0 (kon.) | Eibar – Vigo 1:0 (kon.)
Atlético Madrid – Real Madrid 0:3 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
0:3 (0:1)
Real Madrid
Sobota 19.11.2016, 20:45 • Estadio Vicente Calderón • Španielska LaLiga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Z poslednej akcie zápasu mohli domáci skórovať. Kévin Gameiro šikovne prestrčil loptu na Yannicka Ferreiru-Carrasca ale ten z tesnej blízkosti trafil len Keylora Navasa.
     
    90
    V záverečnej minúte riadneho hracieho času mohol streliť čestný gól Yannick Ferreira-Carrasco. Ten sa predral do zakončenia, ale z vnútra šestnástky trafil len Nacha Fernándeza.
     
    89
    Real Madrid ešte mohol vyšperkovať svoje dnešné predstavenie. Daniel Carvajal z pravej strany poslal center na hlavu Luku Modrića, ale ten mieril nad bránu.
     
    86
    Posledné striedanie v podaní hostí. V dnešnom zápase končí Lucas Vázquez a na záverečné minúty prichádza mladý Marco Asensio.
     
    84
    Za piskotu domácich tribún končí v zápase Cristiano Ronaldo. Na jeho miesto prichádza James Rodríguez, ktorý v predošlých dueloch nedostával veľa priestoru.
     
    84
    Štvrtým potrestaným mužom v domácom drese je krajný obranca Juanfran. Pre neho je to druhá žltá karta v prebiehajúcej sezóne.
     
    79
    Ešte pred samotným priamym kopom bude striedať Real Madrid. Tréner Zinedine Zidane sťahuje z trávnika Isca a do hry posiela Karima Benzemu.
     
    78
    Domáci budú rozohrávať priamy kop. Navyše, hlavný rozhodca siaha do svojho vrecka, a tak je ďalším potrestaným hráčom Lucas Vázquez.
    77. Cristiano Ronaldo (REA) - 0:3
     
    77
    Real Madrid dal gól! Je rozhodnuté. Gareth Bale opäť ukázal, aký je platný v rýchlostných súbojoch. Juanfranovi nedal žiadnu šancu, nezištnou prihrávkou našiel na druhej strane CRISTIANA RONALDA a ten poľahky zaznamenáva svoj druhý hattrick v sezóne -0:3.
    71. Cristiano Ronaldo (REA) - 0:2
     
    71
    Real Madrid dal gól! Ťažko povedať či skutočne išlo o nedovolený zákrok domáceho obrancu, no to je vlastne teraz úplne jedno. CRISTANO RONALDO poslal loptu k pravej žrdi a po druhýkrát v dnešnom dueli prekonal Jana Oblaka – 0:2.
     
    71
    Ešte predtým ako Cristiano Ronaldo rozohrá pokutový kop, dostáva za nešportové správanie žltú kartu uruguajský obranca Diego Godín.
    70. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    70
    Pokutový kop pre Real Madrid! Cristiano Ronaldo spadol na zem v osobnom súboji so Stefanom Savićom a hlavný rozhodca dnešného zápasu ukazuje na biely bod.
     
    63
    Po ďalšom tvrdom súboji sa do seba minimálne slovne pustili Cristiano Ronaldo a Koke. Hlavný rozhodca to vyriešil šalamúnsky a obom dáva žltú kartu.
     
    62
    Dvojnásobné striedanie domáceho tímu je realitou. V zápase končí Gabi, ktorý už videl žltú kartu a na jeho miesto prichádza Ángel Correa. Končí aj útočník Fernando Torres, ktorého vymení Kévin Gameiro.
    50. Antoine Griezmann (ATM)
     
    50
    Antoine Griezmann dostal fantastickú kolmú prihrávku do pokutového územia. Francúz sa zbavil Daniela Carvajala, bol síce v ťažkej pozícii, no napriek tomu vystrelil. Jeho pokus ale mieril vedľa brány.
     
    26
    David Fernandez Borbalan prvýkrát siaha do svojho vrecka. Po nedovolenom zákroku na Luku Modrića dostáva žltú kartu domáci kapitán Gabi.
    23. Cristiano Ronaldo (REA) - 0:1
     
    23
    Real Madrid dal gól! Hostia sa v polovici prvého polčasu dostávajú do jednogólového vedenia. Priamy kop tradičným spôsobom zahral CRISTIANO RONALDO, jeho strela bola tečovaná domácim múrom a napokon zapadla do brány Jana Oblaka – 0:1.
    12. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    12
    Ako blesk z jasného neba mohli udrieť hostia. Marcelo poslal skvelý center z ľavej strany na hlavu Cristiana Ronalda, no parádny zákrok na bránkovej čiare predviedol Jan Oblak.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 23. Ronaldo, 71. Ronaldo (pen.), 77. Ronaldo

    Karty:   26. Gabi (ATM), 63. Koke (ATM), 71. Godín (ATM), 84. Torres Juanfran (ATM) – 63. Ronaldo (REA), 78. L. Vázquez (REA)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 21:14.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Ñíguez, Koke, Gabi (C) (62. Á. Correa), Ferreira-Carrasco – F. Torres (62. Gameiro), Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – Hernández, Gameiro, Tiago, Gaitán, Á. Correa, Vrsaljko.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo (C) – Modrić, Kovačić, Isco (79. Benzema) – L. Vázquez (86. Asensio), Ronaldo (84. James Rodríguez), Bale.
    Náhradníci: Casilla – Coentrão, Ramos, Danilo, James Rodríguez, Benzema, Asensio.

    Rozhodca: David Fernandez Borbalan