La Coruña – Sevilla 2:3 (kon.) | Barcelona – Malaga 0:0 (kon.) | Eibar – Vigo 1:0 (kon.)
Atlético Madrid – Real Madrid 0:3 (kon.)
koniec
FC Barcelona
0:0 (0:0)
Malaga CF
Sobota 19.11.2016, 16:15 • Camp Nou (Barcelona) • Španielska LaLiga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Futbalisti Málagy potvrdili, že na Nou Campe sa im darí. V posledných troch dueloch tu dostali len jeden gól a dnes dokonale využili absenciu Lionela Messiho či Luisa Suáreza. Počas celého zápasu sa bránili, pričom posledných 20 minút len s desiatimi hráčmi. Ešte predtým však mohli skórovať, no Juan Pérez Carlos spálil veľkú šancu. To mohol potrestať v nadstavenom čase Neymar, no Brazílčan spravil hrdinu z brankára Carlosa Kameniho. V dnešnom zápase sme tak gól nevideli, a tak Katalánci ostávajú len na druhom mieste tabuľky. Ja vám ďakujem za pozornosť a teším sa na vás aj o pár hodín, keď budeme sledovať atraktívne madridské derby. Dovtedy prajem pekný večer. (18:15:44)
     
    90+8
    Koniec zápasu.
     
    90+7
    Posledné sekundičky zápasu budú hostia dohrávať len v deviatich hráčoch. Za nešportové správanie si totiž vyslúžil červenú kartu Juan Pérez Carlos.
     
    90+6
    Carlos Kameni predviedol ďalší skvelý zákrok. Neymar poslal loptu do ohňa, tá sa odrazila na nohu Andrého Gomesa, no Portugalčan trafil len brankára hostí.
     
    90+5
    Hosťujúci tréner ešte takticky strieda. Na záverečné sekundy posiela na trávnik Dudu, ktorý nahradil dobre hrajúceho Pabla Fornalsa.
    90+4. Neymar (BAR)
     
    90+4
    Carlos Kameni je hrdinom zápasu. V poslednej minúte nadstaveného času zlikvidoval hlavičku Neymara, ktorý ostal na zadnej žrdi úplne voľný. Brazílčan mohol rozhodnúť, no zrejme sa zápas skončí remízou.
     
    90+3
    Aj teraz to domáci skúšali nakopnutou loptou dopredu, no tú chytá do svojich rukavíc brankár Carlos Kameni. Samozrejme, Kamerunčan trošku naťahuje čas.
     
    90+2
    Po ošetrovaní nám pokračuje nadstavený čas. K centru z pravej strany sa dostal Sergi Roberto, ale Gerard Piqué bol bránený hneď dvojicou súperov.
     
    90+1
    Kamerunský brankár je stále ošetrovaný. Prvá zo štyroch nadstavených minút sa tak vôbec neodohrala. Zrejme sa nám tak zápas natiahne.
     
    90
    Posledná minúta riadneho hracieho času je pomaly za nami. Carlos Kameni má nejaké zdravotné problémy, no zrejme len šetrí čas pre svojich spoluhráčov.
     
    89
    Ivan Rakitić nepredviedol práve najlepší center, a tak bude nasledovať len odkop od brány Carlosa Kameniho. Málaga je veľmi blízko k cennému bodu.
     
    88
    Domácim ani teraz nie je dopriate. Neymar poslal dobrý pas na zadnú žrď, no Arda Turan pri svojom zakončení fauloval. Hostia tak môžu získať cenné sekundy.
     
    87
    Domáci budú zahrávať ďalší rohový kop, keďže center Ivana Rakitića bol zrazený mimo hracej plochy. Barcelona sa samozrejme ponáhľa s rozohrávkou.
     
    86
    Takmer všetci hráči sú už na útočnej polovici Barcelony. Aj teraz sa snažil dostať do zakončenia Gerard Piqué, no pred ním zasiahol Carlos Kameni.
     
    85
    Barcelona stupňuje svoj tlak. Gerard Piqué sa teraz hnevá na hlavného rozhodcu, ktorý po jeho súboji s Mikelom Villanuevom nepíska pokutový kop.
     
    83
    Barcelonu delili od skórovania len milimetre. Gerard Piqué síce dostal napokon loptu do siete, no ešte predtým bol v tesnom ofsajde hlavičkujúci André Gomes.
     
    82
    André Gomes sa dostal k strele. V poslednej chvíli ale jeho strelu dokázal zblokovať obranca súpera, a tak bude nasledovať len roh.
     
    81
    Druhé striedanie na strane hostí. Z ihriska schádza odchovanec Barcelony Sandro Ramírez a na jeho miesto prichádza Youssef En Nesyri.

    Miroslav Kováčik

    Góly:

    Karty:   22. Ricca (MLG), 62. Ontiveros (MLG)   69. D. Llorente (MLG), 90+7. J. P. Carlos (MLG)


    Držení míče: 81 % : 19 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 13:3. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 13:12.
    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Mascherano, Digne (62. Alba) – Denis Suárez (68. A. Gomes), Busquets (C), Rafinha (77. Rakitić) – Arda Turan, Alcácer, Neymar.
    Náhradníci: Cillessen – Rakitić, Alba, A. Gomes, Aleix Vidal, Aleñá, Marlon.

    Malaga CF: Kameni (C) – Rosales, Miguel Torres, Villanueva, Ricca – Fornals (90+5. Duda), D. Llorente – Ontiveros (70. Muñoz), Añor, J. P. Carlos – Sandro Ramírez (81. En Nesyri).
    Náhradníci: Bojko – Santos, G. Castro, Duda, Jony, En Nesyri, Muñoz.

    Rozhodca: Ricardo de Burgos Bengoetxea